Még csak ízlelgetem a politikát, de lehetetlennek tartom, hogy egy esetleges Tisza-győzelem után 2030-ban kétharmadot kapjon bárki is, mert a Fidesz a nemzeti agymosoda nélkül megzuhan, a Tisza mögül meg kiállnak a 22-es ellenzéki összefogás szavazói (és mindenki, aki nem a Tisza mellett, hanem a Fidesz ellen szavazott a Tiszára), akik a 40-60%-ukat tehetik majd ki. Aztán majd kiderül, hogy ezeknek az embereknek mekkora része megy. Szerintem legalább a fele, de ez a kormányzás sikerességétől függ majd.Pipita írta:Egyrészt lehetne sokkal rosszabb is.ferni írta:
Gyakorlatilag lehetetlen, hogy ennél rosszabb legyen.
Minden ki van lopva, minden romokban, minden magánkézben, az ország az oroszok kezében, ahol azok bármit megcsinálhatnak mindenféle következmények nélkül, összevissza hitelek mindenfelé stb stb
Ennél a Tisza nem lehet rosszabb, mert fizikailag lehetetlen már annyit lopni.
Ezért nem értem mi ez a nagy félelem, hogy a fenébe lehetne rosszabb MP meg a Tisza.
Tényleg vázoljatok már fel egy olyan helyzetet, hogy a Tisza hatalomra kerül és hogy lehetne ez rosszabb.
Jön majd ide minden külföldi.... Közben meg a Fidesz telepíti be a külföldieket pénzért...
Papok, politikusok buzulnak orgiáznak, miközben de be van tiltva minden...
Tényleg írjatok le részletesen egy eshetőséget, hogy lehetne ez szarabb, mint volt.
Kisebb községes polgármesterkedésbe volt belelátásom, gyakorlatilag ha nem vagy fideszes meg van nehezítve a dolgod sokkal.
Nagyon sok polgármester van, aki csak azért maradt az hogy a falujának/községének jobb legyen, mert bizony vannak ilyen emberek is.
Országos politikában kevesebb.
Másrészt én nem arról beszéltem, hogy rosszabb a Tisza, mint a fidesz. Arról, hogy mi van, ha ugyanaz lesz?
Egyszer már ellopták tőlünk a rendszerváltást. Én pedig azt érzem, ugyanabba a hibába tervez belelépni a magyar nép már megint.
4 év alatt meg lehetetlen felépítenie a Tiszának egy hatékony agymosodát, főleg akkor, ha előtte 2 évig ilyen mértékben mocskolják MP-t és a Tiszát + annak tekintetében, hogy miket ígérgetett előtte. Reméljük, hogy eljön a koalíciós kormányok ideje.