Spanyol bajnokság
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Spanyol bajnokság
bernabeu a szponzor neve.
vmi szar konyhai eszközök vagy talán ásványviz márka....
vmi szar konyhai eszközök vagy talán ásványviz márka....
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ez a kerdes komoly?weah írta:A Real-nál van ilyen stadionszponzor?Realista24 írta:
Ennyi a lenyeg. Ennyit kapnak 2033ig a nevert cserebe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
35 millió nagyjából évente az nem rossz.Vagyis nem tudom,ilyen esetekben mekkora összegek számítanak kiemelkedőnek.A Real-nál van ilyen stadionszponzor?Realista24 írta:Ennyi a lenyeg. Ennyit kapnak 2033ig a nevert cserebe.weah írta: Valami 250-300 millios szerződésről van szó,de nem igazán értettem a spanyol fordítást.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Az nem egy nagy összeg egy stadion névért, ilyen hosszú időre. 8 évvel számolva olyan 35 milla/év.Realista24 írta:Ennyi a lenyeg. Ennyit kapnak 2033ig a nevert cserebe.weah írta: Valami 250-300 millios szerződésről van szó,de nem igazán értettem a spanyol fordítást.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ennyi a lenyeg. Ennyit kapnak 2033ig a nevert cserebe.weah írta: Valami 250-300 millios szerződésről van szó,de nem igazán értettem a spanyol fordítást.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Valami 250-300 millios szerződésről van szó,de nem igazán értettem a spanyol fordítást.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Wanda Metropolitano mostantol Riyadh Air Metropolitano lesz, 2033ig biztosan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
42:07 - Time in play at games in @LaLigaEN matchday 9:
63:37 - Real Madrid vs Villarreal
42:07 - Getafe vs Osasuna
63:37 - Real Madrid vs Villarreal
42:07 - Getafe vs Osasuna
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Casillas fan
- Kedvenc játékosaid: Minden Real Madrid játékos, a múltból és a jelenből....
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Scuderia Ferrari
Realista24 írta: Aspas és Moriba is pirosat kapott tegnap, nem lesznek ellenünk.
Néztem pont, és ha jól emlékszem, Aspas mindkettőt reklamálásért kapta, csk-ként. (eredményeken sportszerűtlenséget írnak). Miközben ment le, hívta maga után a csapatot is, és Norbi is mondta, hogy "Gyertek, menjünk le, mert ennek nem lesz jó vége" - csak nézzétek meg, mennyi sárgát osztott ki. Ment az ámokfutás megint.....
"Madridista jóban, Madridista rosszban, Madridista mindig, akármi van!!!!!! iHALA MADRID!"
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
girona meccs igazi csemege, bar csak a leirast lattam.
gazzaniga megfogta berenguer tizijet, aztan kesobb inakiet is (ezt ujrarugattak vegul) es az ujrarugott ander herrera buntetot is.
a 99. percben pedig ok nyertek meg egy tizivel vegul.
gazzaniga megfogta berenguer tizijet, aztan kesobb inakiet is (ezt ujrarugattak vegul) es az ujrarugott ander herrera buntetot is.
a 99. percben pedig ok nyertek meg egy tizivel vegul.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Aspas és Moriba is pirosat kapott tegnap, nem lesznek ellenünk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Celta Vendéggutihaz14 írta: Real Madrid make it 𝟰𝟭 LaLiga games without defeat
They're just two games of Barcelona's record
Barca Hazai
Valencia Vendég
Real Madrid make it 𝟰𝟭 LaLiga games without defeat
valamelyik univerzumban:
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Átkozott kurafi
Var szobaban is baszakodott velünk, nem csak a gyepen. 2 meccsen nem jelzett tizit a sporinak. Modriccsal is baszakodott, atletit is tolta ellenünk feltűnően a kupában. Rmtv n kulon musor készült róla es a tulkapasairol. Érthetetlen, hogy hogyan engedik real meccs közelébe.
Ez ugyanolyan bironak, mint norbi kommentatornak, ha real meccs van. Szar színész.
Var szobaban is baszakodott velünk, nem csak a gyepen. 2 meccsen nem jelzett tizit a sporinak. Modriccsal is baszakodott, atletit is tolta ellenünk feltűnően a kupában. Rmtv n kulon musor készült róla es a tulkapasairol. Érthetetlen, hogy hogyan engedik real meccs közelébe.
Ez ugyanolyan bironak, mint norbi kommentatornak, ha real meccs van. Szar színész.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Cuadra Fernandez lesz a balfasz aki vezeti a Villarreal elleni meccset. Meccsek 56%-at nyerjuk vele…
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ja akkor bocsanat! Ha csak szektor, akkor termeszetesen nem nagy tetel.RealMadridFanatic írta:A teljes meccsbevetel persze, de ha jol ertelmezem, itt az ultrak szektoranak egy reszet zarjak, szinte elenyeszo meg akkor is, ha azok a szektorok nyilvan mindig fullon vannak.RealVazquez írta:
Egy hazai meccsen tobb millio euro is lehet a bevetel, itt rogton kaptak harmat, azert ez kurva nagy ervagas egy elit klubnak. Szerintem korrekt a buntetes, a penzbuntetes mar csak formasag, kvazi az ugyvedekre
- RealMadridFanatic
A teljes meccsbevetel persze, de ha jol ertelmezem, itt az ultrak szektoranak egy reszet zarjak, szinte elenyeszo meg akkor is, ha azok a szektorok nyilvan mindig fullon vannak.RealVazquez írta:Egy hazai meccsen tobb millio euro is lehet a bevetel, itt rogton kaptak harmat, azert ez kurva nagy ervagas egy elit klubnak. Szerintem korrekt a buntetes, a penzbuntetes mar csak formasag, kvazi az ugyvedekreRealMadridFanatic írta:
Nem tudom, hogy a sok jogszabaly milyen kereteket enged az egyes szovetsegeknek, biztosan van erre szabalyozas, csak igy viccesse valik. Nekem is remlenek ezek a megmosolyogtatoan alacsony buntetesek, az a furcsa, hogy a donteshozoknak ez nem gyanus.
Szerk.: a bohoc meg megtalalta a szintjet vegre.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Egy hazai meccsen tobb millio euro is lehet a bevetel, itt rogton kaptak harmat, azert ez kurva nagy ervagas egy elit klubnak. Szerintem korrekt a buntetes, a penzbuntetes mar csak formasag, kvazi az ugyvedekreRealMadridFanatic írta:Nem tudom, hogy a sok jogszabaly milyen kereteket enged az egyes szovetsegeknek, biztosan van erre szabalyozas, csak igy viccesse valik. Nekem is remlenek ezek a megmosolyogtatoan alacsony buntetesek, az a furcsa, hogy a donteshozoknak ez nem gyanus.Realista24 írta:
A lezárással bőven lesz nekik egy erősebb érvágás a jegybevétel kiesés miatt.
Persze értem amit írsz, és egyet is ertek, de a másik oldalon gondolom megvannak a limitált cipő, minimumok és maximumok.
Emlékszem régen voltak száz-kétszáz eurós büntetések
- RealMadridFanatic
Nem tudom, hogy a sok jogszabaly milyen kereteket enged az egyes szovetsegeknek, biztosan van erre szabalyozas, csak igy viccesse valik. Nekem is remlenek ezek a megmosolyogtatoan alacsony buntetesek, az a furcsa, hogy a donteshozoknak ez nem gyanus.Realista24 írta:A lezárással bőven lesz nekik egy erősebb érvágás a jegybevétel kiesés miatt.RealMadridFanatic írta: Persze, a korulmenyeket nem vitatom, csak abban az esetben, ha tenyleg buntetni akarnak, akkor legyen 450.000 euro. Ekkora klubnal az sem sok, de mar sarkallhatja a vezetoket arra, hogy elejet vegyek a tirpak viselkedesnek.
Nekem az is OK, ha azt mondjak erre, hogy rangadon, osi rivalisok kozott eddig is volt es ezutan is lesz ilyen es nem buntetnek. Ami lett, az szerintem gyenge, nincs valodi allasfoglalas, csak ez zavar.
Persze értem amit írsz, és egyet is ertek, de a másik oldalon gondolom megvannak a limitált cipő, minimumok és maximumok.
Emlékszem régen voltak száz-kétszáz eurós büntetések
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
idióta abban majd táncolhat gólörömötRealista24 írta: Griezmann Pumáról Kipstara vált.
Na a hozzaillő csapat után, megtalálta a hozzaillő markát is.
thereisonly1ronaldo