géza írta:
Ferni, mindenki erti hogy miert csinalja azt amit csinal, de ettol meg nem lesz szimpatikus nekunk. En drukkolok neki, hogy levaltsa a kormanyt, es drukkolok a szavazoinak is, hogy ha a tobb tucat red flag kozul valami tenyleg komolyabb lesz a kormanyzasa alatt, akkor szamon kerjek, ne pedig azelmult16evezes menjen, mert az szamomra mar eleg unalmas.
Mindenesetre en nem fogok MP-re szavazni, de ahogy irtam, drukkolok neki.
Én is tényleg szeretném megérteni, hogy ha drukkolsz azért, hogy legyen kormányváltás, akkor miért nem rájuk szavazol? Egyedüli logikus opció számomra az, ha szeretnéd, hogy bejusson a Kutyapárt és ebben bízol. Erre legalább van egy kis esély.
Egy országgyűlési választáson szerintem nem hallgathat a szívére az ember. Ez nem egy EP választás. Itt sajnos nincs más lehetőség, mint hogy az eszére kell hallgasson. Az ész pedig most azt diktálja, hogy két párt fog bejutni a parlamentbe és megküzdeni a kormányért.
Több helyen is olvastam, hogy az autoriter, hosszú ideje uralkodó rendszereket csak egy olyan tudja leváltani, aki ebből a rendszerből jött.
Szerintem haladjunk lépésről lépésre. Váltsuk le az autoriter rendszert, majd próbáljunk meg felépíteni egy polgári Magyarországot. Bármennyire is egyetértek Vonával sokszor, fordítva ez nem fog menni, ahogy ő ezt elgondolta.
Marky, MP brutál sok interjúban beszélt eddig arról, hogy ő hogy képzeli el a jó kormányzást. Ezek nálam mind érvek. Ha a felét meg tudja valósítani a populista ígéreteinek, akkor én elégedett leszek. Az is tetszik, amit most a fővárosi közgyűlésben csinálnak. Próbálják elérni, hogy hozzáértő emberek és ne káderek legyenek a vezetésben. De nem ők akarnak jelölni cégvezetőket. Illetve Vitézyt is próbálják döntéshozói szerepbe hozni, amit megint csak támogatok, és ha valahogy kiegyeznek Karácsonnyal, az szerintem jót fog tenni a városnak.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.