Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 4., péntek 11:18

Én elolvastam a cikket erről, de ebben semmi olyan nem volt, amit MP nem mondott el már vagy ötször.
akkor lám itt a színtiszta példa, hogy mi a propi és hogy basznak át embereket, cikk címéből ítél rengeteg ember - én is, hogy lám a gecit csak rajtakapták, ez se különb, akármit mesél is -, és kevesen olvassák el.

akkor visszaszívom, szóval továbbra is hajrá mp :kalapos:

ui.: persze benne van, hogy te is hazudsz te szemét, de igy lehet végülis kihasználni a sok lustageci embert :kalapos:
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 4., péntek 10:33

ahogy az indexet olvasom most bukott le a gecibe a diákhitellel :lol:

azt nem értem amúgy, ha igaz, akkor hogy a picsába lehet vki olyan ostoba, hogy elindul az úton és azt hiszi, nem derül ki/nem fogják ellene használni :lol:
Én elolvastam a cikket erről, de ebben semmi olyan nem volt, amit MP nem mondott el már vagy ötször.

Elmondta hogy értelmetlen közvéleménykutatások voltak, hajnal 3as műsorsávban kellett hirdetni a Diákhitelt, miközben sok értelme nem volt, túl volt árazva minden is stb.

Erről a Trentin Balázsról is nyilatkozott már MP, hogy idén találkoztak először, de úgy van előadva, mint valami titkos szál, ahonnan MP milliárdokat lopott ki évekkel ezelőtt.

Azt hittem itt valami nagy dolgok derültek ki, nem az amiket magától elmondott már többször is.

MP csak egy sima láncszem volt, mint az összegekből is látszik.
Ha ő nincs ugyanúgy aláírja más is.

Előjön megint az ok-okozat.
Persze rossz, hogy részt vett ilyenben, de akkor nem ismerné ennyire a rendszert, nem tudná mi hogy működik és nem tartanának itt, mert ezt kívülről nem lehetett lebontani.

Ő ment be a Partizánba anno magától és ezekről is beszélt még utána többször is.

Ne akarjuk a csak jót, miközben hozzátartozik a rossz is.
Ez nem az a világ.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. október 4., péntek 10:18

Ez a 4 kategoria van valoban, de ebbol 3al a fideszt tamogatod.
erre akartam kilyukadni, a tiszara huzott x-en kivul minden mas a fidesz hatalmon maradasanak kedvezo, nyilvan kulonbozo mertekben.

csipem a kutyakat peldaul vagy vonaek is szimpik, de ez a ket part a kb 4-5 szazalekkal osszeadva pont annyi, mint amennyi a diffi lehet jelenleg a fidesz es tisza kozott.
rohadt necces ez igy.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 4., péntek 10:04

vki szerint mind a 4-gyel :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. október 4., péntek 9:53

'shutterisland írta:
Mindenesetre en nem fogok MP-re szavazni, de ahogy irtam, drukkolok neki.

4. kategoria van 26-ban szavazni :
1. fideszre
2. tiszara
3. kis partokra (az osszes tobbi most az, mind a bejutasert fog boxolni egymassal)
4. nem mesz el

azt irod, drukkolsz mp-nek, az azt sugallja, hogy szeretned, ha elhuzna a fidesz vegre, akkor csak a 2. opcioval nem segited a fidesz hatalmon maradasat.

a 4. ponttal lehet vitatkozni matematikai alapon, de logikailag a fidesznek van egy fix 2 millas mozgositott tabora (ner erdekeltek, megfelemlitettek, megvett ciganyok/melyszegenyek, birkak) akik el fognak menni, ezert minden olyan ember (tobbszaz ezren vagytok) aki nem akar fideszt, de otthon marad, az inkabb o eselyeiket javitja.
Ez a 4 kategoria van valoban, de ebbol 3al a fideszt tamogatod.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 4., péntek 9:45

nuevo_ericco írta: Mészáros-Tiborcz jelenség, akik ilyen összegekért már le sem hajolnak.
Jól mondod, már le sem hajolnak. :)

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 4., péntek 9:41

h3x0r írta: Téma: Javaslataitok
hehetheoriginal írta:

azt nem értem amúgy, ha igaz, akkor hogy a picsába lehet vki olyan ostoba, hogy elindul az úton és azt hiszi, nem derül ki/nem fogják ellene használni :lol:
Eleve ez teszi alkalmassa a feladatra. :kalapos:
Mivel minden szerződés 15 millió Ft alatti, ezért, hogy Orbánt idézzem, "Minden a jogszabályoknak megfelelően történt.". MP még mikor Fideszes volt, gondolom felsőbb utasításra, kihasználta azokat a kiskapukat, amelyeket pont a fideszes lopásokra hagytak nyitva a csókosok kifizetésére.
Ez van, erkölcsileg valóban aggályos a dolog, minden szavazó eldöntheti, hogy ez zavarja-e jobban, vagy a Mészáros-Tiborcz jelenség, akik ilyen összegekért már le sem hajolnak.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. október 4., péntek 9:27

Téma: Javaslataitok
hehetheoriginal írta:
Faust írta:

MP majd megoldja ezt is remeljuk.

Eleve ez teszi alkalmassa a feladatra. :kalapos:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 4., péntek 9:20

gutihaz14 írta: https://www.facebook.com/share/v/QQ1fE7P68uxsRa35/

hogy hozza a masik bajszos szart :lol:
Mikor Kéri László elkezdett mesélni a Kövérről még a Gulyás Marci se tudta abbahagyni a röhögést, pedig ő aztán ritkán csinál ilyeneket.
Aki nem látta volna nézze meg :kalapos:
ferni írta: Kéri László életútinterjú
1:15:35től, szóbajöttek az ügynökök, Marci rákérdezett a Fideszben volt-e rendszerváltás után stb, majd szóbajött Kövér Laci, hogy ő erről tudott stb és Gulyás Marci beszakadt a röhögéstől interjú közben utána, alig bírta abbahagyni :lol:
1:17:50ig ajánlom megnézni, Viktor is szóbakerül :shifty:

Mondjuk tényleg vicces ahogy elképzeled a Kövér Lacit, ahogy 30 éve is üldözési mániája volt... :lol:
Felháborító volt mit meg nem engedett magának amúgy a Kövér, pont ő volt az, aki elkezdett politizálni Karsaival... Gusztustalan.
Szóljon persze, ha nem szabályok szerint történt a dolog, ez a dolga, de amit utána leművelt...

Látszik, hogy már mennyi ideje van ez is hatalmon azt az agyára ment ennek is.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 4., péntek 9:05

https://www.facebook.com/share/v/QQ1fE7P68uxsRa35/

hogy hozza a masik bajszos szart :lol:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. október 4., péntek 8:48

Balazs írta: https://www.youtube.com/watch?v=kPE6vbKix6A

Felfoghatatlan, hogy 2024-ben egy nép szisztematikus kiírtása megtörténhet a civilizált nyugat pénzén és támogatásával, miközben gyakorlatilag minden aljasságot dokumentálnak és büszkén közzé is teszik az interneten.
Pont tegnapi napon beszéltem egy anno keleti német kollégával.
Annyit fűzött hozzá a dolgokhoz, hogy a német precizitás már akkor sem volt tökéletes amikor Adolf igyekezett "kicsit" istent játszani.
Nem szereti a iszlamista népeket sem, de amit most az izraeliek csinálnak az népirtás, jah mindezt úgy, hogy Amerika még segít is nekik .... De valahol rácsesznek , tegnap pl egy ruszki bázist lőttek telibe és nem véletlenül...

nokedli
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: nokedli » 2024. október 4., péntek 8:42

Én nem értek a politikához (sem). Egyszerűen szavazok. Jobb-e nekem,mint az előző választáskor volt? Ha nem,akkor a változásra szavazok. És csak a saját érdekemet nézem,ahogy szerintem mindenki más is,hisz én szavazok,az én véleményem.
- Jobb-e nekem,mint 4 éve volt? Nem. Lényegtelen hogy miben,de egyértelmű a nem.
- A változásra fogok szavazni. Részemről legyen MP. Lenne 4 éve bizonyítania,hogy jobb-e vagy sem. Ha nem,akkor utána ellene fogok szavazni,de nem Viktorra. Ha valaki nekem azt bizonyítja,hogy (számomra) nem megfelelő,arra emlékezni fogok később is.

Mellékszál,de sokaktól hallom hogy "mer mér,akkor majd jobb lesz?". Nem tudom. És ha nem? Leváltjuk azt is. Ha hazamegyek és ver az asszony,akkor nem maradok vele,mert hátha verne a következő is. Részemről próbálkozni kell,míg egy elfogadhatóig nem jutunk. Direkt nem azt írom,hogy "jó-ig" jutunk,mert balkáni kis porfészeknek olyan nem volt és nem is lesz.
UI: remélem valahogy összejön,hogy max 2x4 évig maradhasson a hatalom maximálisan.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2024. október 4., péntek 8:04

Dupla D írta:Az is tetszik, amit most a fővárosi közgyűlésben csinálnak. Próbálják elérni, hogy hozzáértő emberek és ne káderek legyenek a vezetésben. De nem ők akarnak jelölni cégvezetőket. Illetve Vitézyt is próbálják döntéshozói szerepbe hozni, amit megint csak támogatok, és ha valahogy kiegyeznek Karácsonnyal, az szerintem jót fog tenni a városnak.
Igen, ezt en is kovetem es tudok vele azonosulni. 2025 vegeig reflektorfenyben lesznek mindenhol, ahol kaptak poziciokat es ott kell megmutatniuk a hozzam hasonloan ketkedoknek, hogy valoban rendszert akarnak valtani.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. október 4., péntek 7:36

géza írta: Ferni, mindenki erti hogy miert csinalja azt amit csinal, de ettol meg nem lesz szimpatikus nekunk. En drukkolok neki, hogy levaltsa a kormanyt, es drukkolok a szavazoinak is, hogy ha a tobb tucat red flag kozul valami tenyleg komolyabb lesz a kormanyzasa alatt, akkor szamon kerjek, ne pedig azelmult16evezes menjen, mert az szamomra mar eleg unalmas.

Én is tényleg szeretném megérteni, hogy ha drukkolsz azért, hogy legyen kormányváltás, akkor miért nem rájuk szavazol? Egyedüli logikus opció számomra az, ha szeretnéd, hogy bejusson a Kutyapárt és ebben bízol. Erre legalább van egy kis esély.

Egy országgyűlési választáson szerintem nem hallgathat a szívére az ember. Ez nem egy EP választás. Itt sajnos nincs más lehetőség, mint hogy az eszére kell hallgasson. Az ész pedig most azt diktálja, hogy két párt fog bejutni a parlamentbe és megküzdeni a kormányért.

Több helyen is olvastam, hogy az autoriter, hosszú ideje uralkodó rendszereket csak egy olyan tudja leváltani, aki ebből a rendszerből jött.

Szerintem haladjunk lépésről lépésre. Váltsuk le az autoriter rendszert, majd próbáljunk meg felépíteni egy polgári Magyarországot. Bármennyire is egyetértek Vonával sokszor, fordítva ez nem fog menni, ahogy ő ezt elgondolta.

Marky, MP brutál sok interjúban beszélt eddig arról, hogy ő hogy képzeli el a jó kormányzást. Ezek nálam mind érvek. Ha a felét meg tudja valósítani a populista ígéreteinek, akkor én elégedett leszek. Az is tetszik, amit most a fővárosi közgyűlésben csinálnak. Próbálják elérni, hogy hozzáértő emberek és ne káderek legyenek a vezetésben. De nem ők akarnak jelölni cégvezetőket. Illetve Vitézyt is próbálják döntéshozói szerepbe hozni, amit megint csak támogatok, és ha valahogy kiegyeznek Karácsonnyal, az szerintem jót fog tenni a városnak.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. október 4., péntek 6:34

4. kategoria van 26-ban szavazni :
1. fideszre
2. tiszara
3. kis partokra (az osszes tobbi most az, mind a bejutasert fog boxolni egymassal)
4. nem mesz el

azt irod, drukkolsz mp-nek, az azt sugallja, hogy szeretned, ha elhuzna a fidesz vegre, akkor csak a 2. opcioval nem segited a fidesz hatalmon maradasat.

a 4. ponttal lehet vitatkozni matematikai alapon, de logikailag a fidesznek van egy fix 2 millas mozgositott tabora (ner erdekeltek, megfelemlitettek, megvett ciganyok/melyszegenyek, birkak) akik el fognak menni, ezert minden olyan ember (tobbszaz ezren vagytok) aki nem akar fideszt, de otthon marad, az inkabb o eselyeiket javitja.

Balazs
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Balazs » 2024. október 4., péntek 4:52

https://www.youtube.com/watch?v=kPE6vbKix6A

Felfoghatatlan, hogy 2024-ben egy nép szisztematikus kiírtása megtörténhet a civilizált nyugat pénzén és támogatásával, miközben gyakorlatilag minden aljasságot dokumentálnak és büszkén közzé is teszik az interneten.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. október 3., csütörtök 22:31

géza írta: https://444.hu/2024/10/02/megalapitotta ... eter-occse

MP occse mediaceget alapit, ami mondjuk okes is (bar valoszinuleg ez lesz az uj megafon), de faszert kell nyilatkozni, hogy a Tiszatol fuggetlen lesz. :lol:
Erre most reagalnek, mivel azota ma hivatalosan is elindult kontroll.hu neven. A foszerkeszto Tarr Peter, akit en nem ismerek, de a leiras alapjan sok helyet megjart (szabad europa, rtl, -regi mtv, magyar nemzet es hirtv-,hvg).

Egy fix musorukat mar bejelentettek, a Szabadsajto Klubot, ami hozzajuk koltozik at(raneztem kik szerepelnek fix benne; Gulyas Balazs, Tota W, Stumpf Andras)

Az elso interju pedig mar ki is jott, Karacsony Geri fopolgarmester urral. Azert ezek alapjan nem megafon szint lesz ez a csatorna.

Plusz ez csak ilyen side info, de kivancsisagbol lecsekkoltam MP tesojanak a facebookjat, vegigporgettem gyors kb 2 evet 5 perc alatt. Csak par pelda: ukran zaszlok, kiallas az SZFE mellett, buzditas hogy vegyenek reszt az emberek a KATA torveny elleni tuntetesen. Ez a csalad mindennek tunik, csak tipik fideszesnek nem. Sokkal inkabb ellenzekinek.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2024. október 3., csütörtök 22:05

Ferni, mindenki erti hogy miert csinalja azt amit csinal, de ettol meg nem lesz szimpatikus nekunk. En drukkolok neki, hogy levaltsa a kormanyt, es drukkolok a szavazoinak is, hogy ha a tobb tucat red flag kozul valami tenyleg komolyabb lesz a kormanyzasa alatt, akkor szamon kerjek, ne pedig azelmult16evezes menjen, mert az szamomra mar eleg unalmas.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 3., csütörtök 21:46

ferni írta:
Realista24 írta:
Eddig olvastam, aztan atmentel kiserikbe, ujra.
Én azért próbálok számomra objektív tényekkel érvelni, írok példákat, ha tudom alá is támasztom amit írok stb.

Nyugodtan ki lehet emelni sorokat mikkel ért, nem ért egyet az ember és azokra reagálok szívesen.

kiserik is valami hasonlót próbál, így nem véletlen az összehasonlítás, csak nála a kuruc info meg a Toroczkai amire alapozza az ő számára objektív tényeket, amiket meg nem igen fogad be az ember és jóval vitathatóbb, mint amiket én általában írok.

De részemről le is zárom ezt a mai témát, mert nem halad semerre a dolog, annak meg sok értelme nincs.
En csak azt mondom, hogy tiszteld mas velemenyet, aki nem ugral örömeben, ha fingik egyet MP, hanem megkerdezi, hogy miert ilyen budos? Es az a valasz, hogy a szomszede is budos, nem kielegito szamara.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 3., csütörtök 21:21

Realista24 írta:
Nem olyan nehéz ezeket az összefüggéseket megérteni és mégsem megy egyeseknek.
Eddig olvastam, aztan atmentel kiserikbe, ujra.
Én azért próbálok számomra objektív tényekkel érvelni, írok példákat, ha tudom alá is támasztom amit írok stb.

Nyugodtan ki lehet emelni sorokat mikkel ért, nem ért egyet az ember és azokra reagálok szívesen.

kiserik is valami hasonlót próbál, így nem véletlen az összehasonlítás, csak nála a kuruc info meg a Toroczkai amire alapozza az ő számára objektív tényeket, amiket meg nem igen fogad be az ember és jóval vitathatóbb, mint amiket én általában írok.

De részemről le is zárom ezt a mai témát, mert nem halad semerre a dolog, annak meg sok értelme nincs.

Vissza: