bírnám.vagy halott a szomszéd
kurva anyját tegnap is este fúrt faragott a rohadék
off vége
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 4., péntek 11:37
bírnám.vagy halott a szomszéd
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 4., péntek 11:31
És ők döntik el a szavazásokat. Mert a közélet iránt aktívan érdeklődők kb. azonos számban vannak minden tengely körül, legyen az közgazdasági, társadalmi, kultuális, politikai stb. kérdés. Aztán jön egy szavazás, amelyiket az nyeri meg, aki az érzelmi húrokon ügyesebben játszik, pusztító propagandát tol 24/7 vagy csak simán megveszi őket kilóra.Dupla D írta:Rengeteg ember így is megy el szavazni. Benyomások alapján. Látott egy plakátot, vagy halott a szomszédtól valamit, ami befolyásolta annyira, hogy hova húzza az X-et. Utánajárni nem fog, mert a politikától próbálja magát távol tartani. Szerintem a társadalom több, mint fele ilyen.hehetheoriginal írta: akkor lám itt a színtiszta példa, hogy mi a propi és hogy basznak át embereket, cikk címéből ítél rengeteg ember - én is, hogy lám a gecit csak rajtakapták, ez se különb, akármit mesél is -, és kevesen olvassák el.
akkor visszaszívom, szóval továbbra is hajrá mp
ui.: persze benne van, hogy te is hazudsz te szemét, de igy lehet végülis kihasználni a sok lustageci embert
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. október 4., péntek 11:27
Rengeteg ember így is megy el szavazni. Benyomások alapján. Látott egy plakátot, vagy halott a szomszédtól valamit, ami befolyásolta annyira, hogy hova húzza az X-et. Utánajárni nem fog, mert a politikától próbálja magát távol tartani. Szerintem a társadalom több, mint fele ilyen.hehetheoriginal írta:akkor lám itt a színtiszta példa, hogy mi a propi és hogy basznak át embereket, cikk címéből ítél rengeteg ember - én is, hogy lám a gecit csak rajtakapták, ez se különb, akármit mesél is -, és kevesen olvassák el.Én elolvastam a cikket erről, de ebben semmi olyan nem volt, amit MP nem mondott el már vagy ötször.
akkor visszaszívom, szóval továbbra is hajrá mp
ui.: persze benne van, hogy te is hazudsz te szemét, de igy lehet végülis kihasználni a sok lustageci embert
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 4., péntek 11:23
Az index, mióta megszállta a Fidesz, a nem vérfideszeseknek és ellenzékieknek szánt soft, felvizezett propagandát tolja. Hasonlóan, mint az európai ún. patrióta pártok az oroszt, kínait, iránit.hehetheoriginal írta: akkor lám itt a színtiszta példa, hogy mi a propi és hogy basznak át embereket, cikk címéből ítél rengeteg ember - én is, hogy lám a gecit csak rajtakapták, ez se különb, akármit mesél is -, és kevesen olvassák el.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 4., péntek 11:18
akkor lám itt a színtiszta példa, hogy mi a propi és hogy basznak át embereket, cikk címéből ítél rengeteg ember - én is, hogy lám a gecit csak rajtakapták, ez se különb, akármit mesél is -, és kevesen olvassák el.Én elolvastam a cikket erről, de ebben semmi olyan nem volt, amit MP nem mondott el már vagy ötször.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 4., péntek 10:33
Én elolvastam a cikket erről, de ebben semmi olyan nem volt, amit MP nem mondott el már vagy ötször.ahogy az indexet olvasom most bukott le a gecibe a diákhitellel
azt nem értem amúgy, ha igaz, akkor hogy a picsába lehet vki olyan ostoba, hogy elindul az úton és azt hiszi, nem derül ki/nem fogják ellene használni
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. október 4., péntek 10:18
erre akartam kilyukadni, a tiszara huzott x-en kivul minden mas a fidesz hatalmon maradasanak kedvezo, nyilvan kulonbozo mertekben.Ez a 4 kategoria van valoban, de ebbol 3al a fideszt tamogatod.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 4., péntek 10:04
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. október 4., péntek 9:53
Ez a 4 kategoria van valoban, de ebbol 3al a fideszt tamogatod.'shutterisland írta:Mindenesetre en nem fogok MP-re szavazni, de ahogy irtam, drukkolok neki.
4. kategoria van 26-ban szavazni :
1. fideszre
2. tiszara
3. kis partokra (az osszes tobbi most az, mind a bejutasert fog boxolni egymassal)
4. nem mesz el
azt irod, drukkolsz mp-nek, az azt sugallja, hogy szeretned, ha elhuzna a fidesz vegre, akkor csak a 2. opcioval nem segited a fidesz hatalmon maradasat.
a 4. ponttal lehet vitatkozni matematikai alapon, de logikailag a fidesznek van egy fix 2 millas mozgositott tabora (ner erdekeltek, megfelemlitettek, megvett ciganyok/melyszegenyek, birkak) akik el fognak menni, ezert minden olyan ember (tobbszaz ezren vagytok) aki nem akar fideszt, de otthon marad, az inkabb o eselyeiket javitja.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 4., péntek 9:45
Jól mondod, már le sem hajolnak.nuevo_ericco írta: Mészáros-Tiborcz jelenség, akik ilyen összegekért már le sem hajolnak.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 4., péntek 9:41
Mivel minden szerződés 15 millió Ft alatti, ezért, hogy Orbánt idézzem, "Minden a jogszabályoknak megfelelően történt.". MP még mikor Fideszes volt, gondolom felsőbb utasításra, kihasználta azokat a kiskapukat, amelyeket pont a fideszes lopásokra hagytak nyitva a csókosok kifizetésére.h3x0r írta: Téma: Javaslataitok
Eleve ez teszi alkalmassa a feladatra.hehetheoriginal írta:
ahogy az indexet olvasom most bukott le a gecibe a diákhitellel
azt nem értem amúgy, ha igaz, akkor hogy a picsába lehet vki olyan ostoba, hogy elindul az úton és azt hiszi, nem derül ki/nem fogják ellene használni
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. október 4., péntek 9:27
Eleve ez teszi alkalmassa a feladatra.hehetheoriginal írta:ahogy az indexet olvasom most bukott le a gecibe a diákhitellelFaust írta:
MP majd megoldja ezt is remeljuk.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 4., péntek 9:20
Mikor Kéri László elkezdett mesélni a Kövérről még a Gulyás Marci se tudta abbahagyni a röhögést, pedig ő aztán ritkán csinál ilyeneket.
Felháborító volt mit meg nem engedett magának amúgy a Kövér, pont ő volt az, aki elkezdett politizálni Karsaival... Gusztustalan.ferni írta: Kéri László életútinterjú
1:15:35től, szóbajöttek az ügynökök, Marci rákérdezett a Fideszben volt-e rendszerváltás után stb, majd szóbajött Kövér Laci, hogy ő erről tudott stb és Gulyás Marci beszakadt a röhögéstől interjú közben utána, alig bírta abbahagyni
1:17:50ig ajánlom megnézni, Viktor is szóbakerül
Mondjuk tényleg vicces ahogy elképzeled a Kövér Lacit, ahogy 30 éve is üldözési mániája volt...
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 4., péntek 9:05
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. október 4., péntek 8:48
Pont tegnapi napon beszéltem egy anno keleti német kollégával.Balazs írta: https://www.youtube.com/watch?v=kPE6vbKix6A
Felfoghatatlan, hogy 2024-ben egy nép szisztematikus kiírtása megtörténhet a civilizált nyugat pénzén és támogatásával, miközben gyakorlatilag minden aljasságot dokumentálnak és büszkén közzé is teszik az interneten.
HozzászólásSzerző: nokedli » 2024. október 4., péntek 8:42
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. október 4., péntek 8:04
Igen, ezt en is kovetem es tudok vele azonosulni. 2025 vegeig reflektorfenyben lesznek mindenhol, ahol kaptak poziciokat es ott kell megmutatniuk a hozzam hasonloan ketkedoknek, hogy valoban rendszert akarnak valtani.Dupla D írta:Az is tetszik, amit most a fővárosi közgyűlésben csinálnak. Próbálják elérni, hogy hozzáértő emberek és ne káderek legyenek a vezetésben. De nem ők akarnak jelölni cégvezetőket. Illetve Vitézyt is próbálják döntéshozói szerepbe hozni, amit megint csak támogatok, és ha valahogy kiegyeznek Karácsonnyal, az szerintem jót fog tenni a városnak.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. október 4., péntek 7:36
Én is tényleg szeretném megérteni, hogy ha drukkolsz azért, hogy legyen kormányváltás, akkor miért nem rájuk szavazol? Egyedüli logikus opció számomra az, ha szeretnéd, hogy bejusson a Kutyapárt és ebben bízol. Erre legalább van egy kis esély.géza írta: Ferni, mindenki erti hogy miert csinalja azt amit csinal, de ettol meg nem lesz szimpatikus nekunk. En drukkolok neki, hogy levaltsa a kormanyt, es drukkolok a szavazoinak is, hogy ha a tobb tucat red flag kozul valami tenyleg komolyabb lesz a kormanyzasa alatt, akkor szamon kerjek, ne pedig azelmult16evezes menjen, mert az szamomra mar eleg unalmas.
Mindenesetre en nem fogok MP-re szavazni, de ahogy irtam, drukkolok neki.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. október 4., péntek 6:34
Mindenesetre en nem fogok MP-re szavazni, de ahogy irtam, drukkolok neki.
HozzászólásSzerző: Balazs » 2024. október 4., péntek 4:52
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem