Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Erling Haaland is set to sign a new contract with Manchester City but he wants a £100m release clause added.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Ez a werner fradi ellen is egy bohoc joeg mit szorakozott el
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Knows
Aztan, ha vegre 20 ev utan ujra nyernenek egy bajnoksagot, gondolom mar generacios aranycsapatrol beszelnenek.
Holott tovabbra is ugyanaz az alsos diak lennenek, csak most a konyhabol az egyik edenyt a fejukre huztak, hogy kemenyebbnek tunjenek.
Ezeket komolyan nem hiszem el, es az a durva, hogy ez a szurkoloi hozzaallas konkretan az osszes arsenalosrs kivetitheto. Nulla gyozelmekkel is akkora arcuk van, amit egy MUs vagy Barca drukker is megirigyelhetne.90-es évek, Detroit Pistons. Azok vagyunk mi jelenleg. Fizikálisan extra masszív, kellemetlen, erőszakos vadállatokkal telepakolt csapat, akik ellen nem jó játszani, akik provokálnak, akik elnyomnak téged.
Ráadásul ezt az együttest egy bicskanyitogatóan magabiztos, egyébiránt a partvonal mellett a játékosaihoz hasonlóan, rendkívül idegesítő, pökhendi faszkalap irányítja, űzi bele a megdöglésbe a pályán.
Abszolút megértem, hogy miért hánynak kékeszöldet tőlünk más csapatok szurkolói. Megszokták, hogy az Arsenal volt az az alsós, akitől a felsősök elveszik a tízórait, és még meg is pofozzák a wc-ben.
Valljuk be, nem szép dolog lövöldözéssel kezelni az iskolai sérelmeket, nagyon nem. De mi valami hasonló terrorra készülünk.
Undorító.
Aztan, ha vegre 20 ev utan ujra nyernenek egy bajnoksagot, gondolom mar generacios aranycsapatrol beszelnenek.
Holott tovabbra is ugyanaz az alsos diak lennenek, csak most a konyhabol az egyik edenyt a fejukre huztak, hogy kemenyebbnek tunjenek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Erik ten Hag: "We are going to make a success from the season".
"In May, in all my last six seasons, there were always trophies. That is what we are aiming for", tells Sky.
"The goal is always winning trophies and finishing as high as possible in the league, of course".
Nesztek karogok
"In May, in all my last six seasons, there were always trophies. That is what we are aiming for", tells Sky.
"The goal is always winning trophies and finishing as high as possible in the league, of course".
Nesztek karogok
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Legalább utólag beismerik hogy hibáztak. Spanyolországban ennél durvább hibákat sem ismernek be.hehetheoriginal írta: hibának mondja az FA brúnó pirosát a spurs ellen, eltörölték a 3 meccses eltiltását is
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hibának mondja az FA brúnó pirosát a spurs ellen, eltörölték a 3 meccses eltiltását is
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
miért?
van mibű etetni őket, lesz utánpótlás, illetve a privát dolgok csak rájuk tartoznak.
a kosz legalja, ami enni se tud/akar venni a gyerekének, de mindig ujat es ujat gyárt csakazértis, na az az idióta.
van mibű etetni őket, lesz utánpótlás, illetve a privát dolgok csak rájuk tartoznak.
a kosz legalja, ami enni se tud/akar venni a gyerekének, de mindig ujat es ujat gyárt csakazértis, na az az idióta.
thereisonly1ronaldo
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Citys Walker is jó nagy idióta.
Kyle Walker's wife is ready to forgive the Manchester City defender's infidelity if he pays her £15 million.
The footballer's wife, who had kicked Walker out of his own home, is willing to give their marriage one last chance. Previously, the England defender cheated on his wife twice with the same mistress, who eventually gave birth to two of Walker's children outside of marriage. His wife has already given birth to four of his children.
Kyle Walker's wife is ready to forgive the Manchester City defender's infidelity if he pays her £15 million.
The footballer's wife, who had kicked Walker out of his own home, is willing to give their marriage one last chance. Previously, the England defender cheated on his wife twice with the same mistress, who eventually gave birth to two of Walker's children outside of marriage. His wife has already given birth to four of his children.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ne már, hogy a pénz legyen a kifogás angol gazdagéknál...
According to Richard Martin, sacking Erik Ten Hag now would cost Man United around £17.5m.
“That's around half the amount the club saved from making 250 employees redundant”.
Amúgy máshol is ezt taglalják, hogy jó, de kit helyette? Southgate cseberből vederbe eset. Tuchel kérdés, leülne e. A németet a milanhoz is írták már.
Számomra meglepő volt hogy a psv szárnyalása után ruud odament segédedzőnek. KB egyből ki lehetett volna nevezni. Mert te haagnál még OGS is sokkal jobb volt - ahogy sokan írják.
According to Richard Martin, sacking Erik Ten Hag now would cost Man United around £17.5m.
“That's around half the amount the club saved from making 250 employees redundant”.
Amúgy máshol is ezt taglalják, hogy jó, de kit helyette? Southgate cseberből vederbe eset. Tuchel kérdés, leülne e. A németet a milanhoz is írták már.
Számomra meglepő volt hogy a psv szárnyalása után ruud odament segédedzőnek. KB egyből ki lehetett volna nevezni. Mert te haagnál még OGS is sokkal jobb volt - ahogy sokan írják.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akkor már csak a 'Pool-hoz kellene intézni egy 4.0-át és bezárulna a kör Úgyis a 3/4 PL mezőny Pep-et majmolja.magnus666 írta: xavi is szabad, nuevo pep 3.0, az év poénja lenne
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Nekem ez fura lenne. Egyfelől úgy emlékszem, hogy hosszabbított nyáron, másfelől nem hiszem, hogy azután váltana csapatot, hogy elindult a szezon. Aztán ott van az is, hogy nyáron voltak jobb opciók, mint ez a Man Utd és sehol fel sem merült a neve komolyabban (amit nyáron sem értettem).Simone Inzaghi has emerged as a SERIOUS contender to become the next Manchester United boss if Erik ten Hag is sacked.
Inzaghi jó edző, szóval remélem marad a seggén, a MU meg szopjon, ha már voltak olyan idióták, hogy hosszabbítottak a kopasszal.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Simone Inzaghi has emerged as a SERIOUS contender to become the next Manchester United boss if Erik ten Hag is sacked.poronty írta:Tuchel szabad.De egyebkent nem is tudom van-e olyan edzo, aki kompetensnek tunik es elerheto.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
CR volt a tökéletes ember, hogy a sok bénagéza kapjon egy kis motivációt, helyette meg ez a kókler elüldözte.
Ott lehetett már tudni, hogy gatya amíg ott lesz a holland.
Volt még egy jó másfél hónapjuk max, mikor Rashford meg Casemiro csúcsformában tolta, de el is fogytak utána.
Ott lehetett már tudni, hogy gatya amíg ott lesz a holland.
Volt még egy jó másfél hónapjuk max, mikor Rashford meg Casemiro csúcsformában tolta, de el is fogytak utána.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nem csak az edzovel van a baj az itt a gond.
Fejetol buzlik a hal.
Meg kell nezni CR miket mondott.
Visszament 12 ev utan es ugyanugy nezett ki minden.
Semmit semmilyen teruleten nem fejlodtek.
Persze nyilván a legfontosabb hogy egy èrtelmes csapt benyomását keltsèk. Ten Hag erre alkalmatlan.
Ennyire nem szar az a keret.
De hosszabb távon ott már csak egy tulajdonos válltás hozna eredmènyt szerintem.
Elejètöl felèpiteni a klubbot. Ha kell olyankkkal mint a règi arcok, legyen az Ruud Solkjaer vagy akar Beckham.
Règi arcok akik ismerik a csapat èrtèkeit.
Ès uj arcok akik fejlödèst hoznak.
Legyen az uj szakacs modernebb felfogasu gyepmester stb.
De persze nem jartam a komplexumban sajnos. Nemtudom mi lehet ott. De elobb hiszek CR-nek.
Fejetol buzlik a hal.
Meg kell nezni CR miket mondott.
Visszament 12 ev utan es ugyanugy nezett ki minden.
Semmit semmilyen teruleten nem fejlodtek.
Persze nyilván a legfontosabb hogy egy èrtelmes csapt benyomását keltsèk. Ten Hag erre alkalmatlan.
Ennyire nem szar az a keret.
De hosszabb távon ott már csak egy tulajdonos válltás hozna eredmènyt szerintem.
Elejètöl felèpiteni a klubbot. Ha kell olyankkkal mint a règi arcok, legyen az Ruud Solkjaer vagy akar Beckham.
Règi arcok akik ismerik a csapat èrtèkeit.
Ès uj arcok akik fejlödèst hoznak.
Legyen az uj szakacs modernebb felfogasu gyepmester stb.
De persze nem jartam a komplexumban sajnos. Nemtudom mi lehet ott. De elobb hiszek CR-nek.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Nézd a jó oldalát: Bárki jön gyakorlatilag ennél rosszabb már nem lehet a helyet. 60 rúgott gólok a bajnokságban évek óta, kilátástalan játék.Caraway írta:Szerintem direkt erre hoztak Ruudot, hogy ha beteljesulne ez a forgatokonyv evkozbe atvehesse a csapatot (atmenetileg).Realista24 írta:
Van hir jeloltekrol vagy Ruud atveszi?
Nyaron sajnos voltak pletykak… Southgaterol tokon is szurnam magam. De egyebkent nem is tudom van-e olyan edzo, aki kompetensnek tunik es elerheto.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Tuchel szabad.De egyebkent nem is tudom van-e olyan edzo, aki kompetensnek tunik es elerheto.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
xavi is szabad, nuevo pep 3.0, az év poénja lenne
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Szerintem direkt erre hoztak Ruudot, hogy ha beteljesulne ez a forgatokonyv evkozbe atvehesse a csapatot (atmenetileg).Realista24 írta:Van hir jeloltekrol vagy Ruud atveszi?Caraway írta: Manchester United are set to stick with manager Erik ten Hag for matches against Porto and Aston Villa this week @bbc
Lemegy meg vele ez a ket meccs a heten, utana pedig 2 het valogatott szunet, szerintem akkor kirugjak.
Nyaron sajnos voltak pletykak… Southgaterol tokon is szurnam magam. De egyebkent nem is tudom van-e olyan edzo, aki kompetensnek tunik es elerheto.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Van hir jeloltekrol vagy Ruud atveszi?Caraway írta: Manchester United are set to stick with manager Erik ten Hag for matches against Porto and Aston Villa this week @bbc
Lemegy meg vele ez a ket meccs a heten, utana pedig 2 het valogatott szunet, szerintem akkor kirugjak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Manchester United are set to stick with manager Erik ten Hag for matches against Porto and Aston Villa this week @bbc