Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Politika
ja semmit, megtalaltam a labait aztan, my bad.Halfkey írta: Mit kell nézni Petyán?
kell az a szemmutet.
tenyleg mint valami rocksztar amugy.Azért ez elég komoly. Pedig csak a fővárosi közgyűlésre érkezett meg MP.
latens meleg bede zsolt megint hozta magatvazul írta: Azért ez elég komoly. Pedig csak a fővárosi közgyűlésre érkezett meg MP.
https://www.youtube.com/watch?v=KN9X_UeGHGg
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Azért ez elég komoly. Pedig csak a fővárosi közgyűlésre érkezett meg MP.
Mit kell nézni Petyán?
- 'shutterisland
orban 24 oraja posztolt fb-n
48 óra alatt 24 órányi kormányülés, ipari mennyiségű kávé, 2 félmaraton. Fontos döntések születtek Geszten.
csatolt melle egy kepet (sajna nem tudom linkelni) keressetek a hibat.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szijjarto
48 óra alatt 24 órányi kormányülés, ipari mennyiségű kávé, 2 félmaraton. Fontos döntések születtek Geszten.
csatolt melle egy kepet (sajna nem tudom linkelni) keressetek a hibat.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szijjarto
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
MP a múltkori telexes interjúban azt mondta, hogy ők nem fognak az óbaloldallal egyezkedni, így szerintem nem fognak előválasztásba se belemenni. Ez azokban a kerületekben lehet probléma, amit eddig hozott az ellenzék.'shutterisland írta: en arra is kivancsi vagyok, lesz e elovalasztas.
nyilvan van pro es kontra is mellette/ellene.
tiszas jelolt 1v1-ben jobb esellyel veri a fideszest, mintha a tobbi ellenzeki is ott van mellettuk, de elsulhet ugy is, hogy a fidesz rahuz egy ellenzeki osszefogas narrativat.
A Tiszának nem szabad azt mutatni, hogy bármennyire is össze lehet mosni az óbaloldallal, így szerintem logikus lépés lenne részükről, ha az előválasztásba se mennek bele, hanem megpróbálják teljesen függetlenül, erőből.
Azért a Tisza meglepően jó számokat produkált a kisebb településeken is, ami azt mutatja, hogy jóval heterogénebb a szavazóbázis. Míg az óellenzék szinte csak a fővárosban esélyes, a Tisza majdnem bárhol az országban az lehet. Kérdés így, hogy a fővárosi szavazók mennyire fognak megharagudni a Tiszára, ha nem lesz előválasztás.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Hogyha egyáltalán nincs magyar állampolgárságod, akkor nem vehetsz részt az országgyűlési választáson, csak az önkormányzatin.halamadrid írta: Egyébként külfödi állampolgárként tanulok Budapesten. Jól tudom, hogy így csak listára tudok majd szavazni a lakcímkártyámmal?
Állandó magyarországi lakcím nélkül tudsz csak listára, állandó címmel egyéni jelöltre is.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Nagyon nagy plusz.géza írta:Koszi, ez valoban igeretesnek tunik, remeljuk megmaradnak.Caraway írta:
Erre most reagalnek, mivel azota ma hivatalosan is elindult kontroll.hu neven. A foszerkeszto Tarr Peter, akit en nem ismerek, de a leiras alapjan sok helyet megjart (szabad europa, rtl, -regi mtv, magyar nemzet es hirtv-,hvg).
Egy fix musorukat mar bejelentettek, a Szabadsajto Klubot, ami hozzajuk koltozik at(raneztem kik szerepelnek fix benne; Gulyas Balazs, Tota W, Stumpf Andras)
Az elso interju pedig mar ki is jott, Karacsony Geri fopolgarmester urral. Azert ezek alapjan nem megafon szint lesz ez a csatorna.
Plusz ez csak ilyen side info, de kivancsisagbol lecsekkoltam MP tesojanak a facebookjat, vegigporgettem gyors kb 2 evet 5 perc alatt. Csak par pelda: ukran zaszlok, kiallas az SZFE mellett, buzditas hogy vegyenek reszt az emberek a KATA torveny elleni tuntetesen. Ez a csalad mindennek tunik, csak tipik fideszesnek nem. Sokkal inkabb ellenzekinek.
Harmadik ponttal is, amennyiben a kis part bejut a parlamentbe. En nem szeretnem, hogy ketparti parlament legyen negy evig, raadasul ebbol az egyik a Fidesz lenne, mint ellenzek, ami semennyire nem lenne konstruktiv.'shutterisland írta: 4. kategoria van 26-ban szavazni :
1. fideszre
2. tiszara
3. kis partokra (az osszes tobbi most az, mind a bejutasert fog boxolni egymassal)
4. nem mesz el
azt irod, drukkolsz mp-nek, az azt sugallja, hogy szeretned, ha elhuzna a fidesz vegre, akkor csak a 2. opcioval nem segited a fidesz hatalmon maradasat.
Illetve olyan helyzet is kialakulhat, hogy egy Tisza + Momentum/MKKP/fasztudja koalicioval lenne meg a tobbseg, ami szerintem a legjobb szcenario lenne jelenleg.Nem tudok jo szivvel arra szavazni, hogy Magyar Péter legyen a miniszterelnokom, mert nem ertek vele egyet nagyon sok mindenben. Negy evente van egy hangyafasznyi beleszolasom a dolgokba, ezzel en mindig azokat akarom tamogatni, akikkel ertekkozosseget tudok kepviselni, legalabbis a listan. Egyeniben valoszinuleg a Tiszas jeloltre fogok szavazni, ha o lesz a legeselyesebb.Dupla D írta:
Én is tényleg szeretném megérteni, hogy ha drukkolsz azért, hogy legyen kormányváltás, akkor miért nem rájuk szavazol? Egyedüli logikus opció számomra az, ha szeretnéd, hogy bejusson a Kutyapárt és ebben bízol. Erre legalább van egy kis esély.
Egy országgyűlési választáson szerintem nem hallgathat a szívére az ember. Ez nem egy EP választás. Itt sajnos nincs más lehetőség, mint hogy az eszére kell hallgasson. Az ész pedig most azt diktálja, hogy két párt fog bejutni a parlamentbe és megküzdeni a kormányért.
Több helyen is olvastam, hogy az autoriter, hosszú ideje uralkodó rendszereket csak egy olyan tudja leváltani, aki ebből a rendszerből jött.
Szerintem haladjunk lépésről lépésre. Váltsuk le az autoriter rendszert, majd próbáljunk meg felépíteni egy polgári Magyarországot. Bármennyire is egyetértek Vonával sokszor, fordítva ez nem fog menni, ahogy ő ezt elgondolta.
Marky, MP brutál sok interjúban beszélt eddig arról, hogy ő hogy képzeli el a jó kormányzást. Ezek nálam mind érvek. Ha a felét meg tudja valósítani a populista ígéreteinek, akkor én elégedett leszek. Az is tetszik, amit most a fővárosi közgyűlésben csinálnak. Próbálják elérni, hogy hozzáértő emberek és ne káderek legyenek a vezetésben. De nem ők akarnak jelölni cégvezetőket. Illetve Vitézyt is próbálják döntéshozói szerepbe hozni, amit megint csak támogatok, és ha valahogy kiegyeznek Karácsonnyal, az szerintem jót fog tenni a városnak.
Picit olyan ez, hogy ha kell, drukkolok az Atleticonak atmenetileg, hogy megverjek a Barcat, de soha az eletbe nem leszek matracos.
Kutyakra altalaban olyanok szavaznak, akik amugy senki masra nem szavaznanak, szoval azt nem lehet egy az egyben hozzaadni a Tiszahoz.'shutterisland írta:
erre akartam kilyukadni, a tiszara huzott x-en kivul minden mas a fidesz hatalmon maradasanak kedvezo, nyilvan kulonbozo mertekben.
csipem a kutyakat peldaul vagy vonaek is szimpik, de ez a ket part a kb 4-5 szazalekkal osszeadva pont annyi, mint amennyi a diffi lehet jelenleg a fidesz es tisza kozott.
rohadt necces ez igy.
Én szinte biztosan a Tiszára fogok szavazni másfél év múlva, pedig Vona 2RK-ja állt a legközelebb a szívemhez, de ők tényleg azok, akikkel biztosan elveszne a szavazatom. Majd 2030-ban.
Azt viszont bármilyen magyarázat mellett meg tudom érteni (4%-os előzetes mérések alapján pedig támogatni is), hogy valaki a Kutyákra szavazzon. A Momentum szerintem a következő EP-választásokig biztos halott, a DK/Mi Hazánk szinte teljesen koalícióképtelen, így maradtak ők vagy a küszöb 3%-ra való csökkentése, ami közel sem reális.
A választókerületekben való tiszás szavazat viszont majdhogynem kutya kötelessége ( ) mindenkinek, de persze itt is lehet néhány kivétel, ha épp egy harmadik jelölt győzelme sem kizárható, és tudják a helyiek, hogy az az ő emberük.
Szerintem mindenki tudja, hogy egyáltalán nem fix MP ME-jelöltsége, de előreláthatóan nincs helyette olyan opció, ami ne rántaná vissza a párt népszerűsségét, avagy a messiáskultuszt. Utóbbit pedig nem negatív értelmében írom, mert ez ellen az Atyuska ellen, ilyen társadalomban sajnos csak egy messiás győzhet 2026-ban, és bárkire is szavaz az ember, szerintem február óta legalább egyszer mindenki érezte azt a felemelő érzést, hogy ismét kialakult egyfajta egység a népben. Úgy érzem, ő csak egy magasztos cél eszköze. Az interjúiban ezt is elmondta, reméljük valamennyire komolyan is gondolja a Churchill-es idézeteit, miszerint addig marad, amíg szolgálja a Hazát. Kötve hiszem, de hátha. Az én szavazatom nem ezen múlik.
Egyébként külfödi állampolgárként tanulok Budapesten. Jól tudom, hogy így csak listára tudok majd szavazni a lakcímkártyámmal?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- 'shutterisland
en arra is kivancsi vagyok, lesz e elovalasztas.
tiszas jelolt 1v1-ben jobb esellyel veri a fideszest, mintha a tobbi ellenzeki is ott van mellettuk, de elsulhet ugy is, hogy a fidesz rahuz egy ellenzeki osszefogas narrativat.
Ezzel a Tiszával már akkor is jól járunk ha minimális munkára kényszerítik a Fideszt meg nem lesz kétharmad.
Ezután a 14 év után már az is több, mint a semmi, annyira nem csinálta az elmúlt X év ellenzéke semmit.
Pont ezért volt gusztustalan Gyurcsány meg Jakab is, amit műveltek, mert a kétharmad fixen nem lett volna meg a Fidesznek, de hát a nagyfőni kiadta mi az utasítás.
Legfőképp Jakab volt a teljes agykuki amit leművelt.
Ezután a 14 év után már az is több, mint a semmi, annyira nem csinálta az elmúlt X év ellenzéke semmit.
Pont ezért volt gusztustalan Gyurcsány meg Jakab is, amit műveltek, mert a kétharmad fixen nem lett volna meg a Fidesznek, de hát a nagyfőni kiadta mi az utasítás.
Legfőképp Jakab volt a teljes agykuki amit leművelt.
hat igen. lehet igy is, esszel szavazni de sokaknak mar ez is nehez feladatDupla D írta:Akkor egyről beszélünk. Én se leszek Tiszás, de ettől még rájuk fogok szavazni, mert szerintem teljesen esélytelen, hogy a Momentum vagy az MKKP bejusson a parlamentbe, és nem akarom, hogy a Fidesz megint nyerjen, de legalább a 2/3 legyen megakadályozva.géza írta: Picit olyan ez, hogy ha kell, drukkolok az Atleticonak atmenetileg, hogy megverjek a Barcat, de soha az eletbe nem leszek matracos.
Momentum úgy ért el gyatra teljesítményt idén, hogy pl. r/Hungary buborékában rengetegen írták, hogy idén rájuk szavaznak vagy a kutyákra, de az országgyűlésin majd a Tiszára. Ha sokan így gondolkodnak - már pedig ezt diktálja az ész -, akkor a Momentum teljesen esélytelen. MKKP-nak meg ténylegesen akkor lehet esélye, ha a Tisza és MP balfaszkodik, de erre egyelőre nem látom a jeleket.
valamelyik univerzumban:
- Dupla D
Akkor egyről beszélünk. Én se leszek Tiszás, de ettől még rájuk fogok szavazni, mert szerintem teljesen esélytelen, hogy a Momentum vagy az MKKP bejusson a parlamentbe, és nem akarom, hogy a Fidesz megint nyerjen, de legalább a 2/3 legyen megakadályozva.géza írta: Picit olyan ez, hogy ha kell, drukkolok az Atleticonak atmenetileg, hogy megverjek a Barcat, de soha az eletbe nem leszek matracos.
Momentum úgy ért el gyatra teljesítményt idén, hogy pl. r/Hungary buborékában rengetegen írták, hogy idén rájuk szavaznak vagy a kutyákra, de az országgyűlésin majd a Tiszára. Ha sokan így gondolkodnak - már pedig ezt diktálja az ész -, akkor a Momentum teljesen esélytelen. MKKP-nak meg ténylegesen akkor lehet esélye, ha a Tisza és MP balfaszkodik, de erre egyelőre nem látom a jeleket.
+1 indok a Tiszára: azért a szavazóbázis egy nagyon-nagy része elég kritikusan gondolkodó ember. Ha MP miniszterelnök lesz és elkezd kisajátítani mindent, hasonló korrupciós folyamatok indulnának el, mint a Fidesz esetében, illetve beindítja a hasonló propagandát, akkor a választók 2030-ra gyorsan ki fognak ábrándulni belőle. Ez pedig kedvezhet majd az új pártoknak, amit szerintem te is vársz. Fidesz szerintem jelentősen fog visszaesni, ha kikerül a kezükből több média, és kiskirályok elkezdenek egymásnak menni.
Fidesznél nem érzem, hogy ennyire kritikus lenne a szavazóbázis. Akik azok voltak, már nem a Fideszre szavaznak többségében.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dupla D 2024. október 4., péntek 14:27-kor.
- 'shutterisland
a logikat ertem mogotte, es nyilvan a hibahatar miatt semmilyen felmeres nem relevans a mikropartok eseteben, de azert a mostani eredmenyekbol kiindulva en nagyon meglepodnek, ha a mihazankon es dk-n kivul barki 4 szazalek fole menne, ez a ketto fog birkozni a kuszobert, ezek meg inkabb a fidesszel allnanak ossze, mint a tiszaval.Harmadik ponttal is, amennyiben a kis part bejut a parlamentbe. En nem szeretnem, hogy ketparti parlament legyen negy evig, raadasul ebbol az egyik a Fidesz lenne, mint ellenzek, ami semennyire nem lenne konstruktiv.
Illetve olyan helyzet is kialakulhat, hogy egy Tisza + Momentum/MKKP/fasztudja koalicioval lenne meg a tobbseg, ami szerintem a legjobb szcenario lenne jelenleg.
plusz nekem van egy olyan erzesem, hogy ha bukna a fidesz, szepen leapadna, mivel a mostani szavazoik nagy resze csak azert van mellettuk, mert hatalmon vannak, mert fenyegetve erzik magukat, egy nagy reteg ugy fog elpartolni toluk, mint patkanyok a sullyedo hajorol.
nem azt mondom, hogy azonnal beesnek 15 szazalekos partta, de a csontvazak kezdenek majd kihullani es aki nem szivbol szavazott oda, az mar nem fog tobbe.
Koszi, ez valoban igeretesnek tunik, remeljuk megmaradnak.Caraway írta:Erre most reagalnek, mivel azota ma hivatalosan is elindult kontroll.hu neven. A foszerkeszto Tarr Peter, akit en nem ismerek, de a leiras alapjan sok helyet megjart (szabad europa, rtl, -regi mtv, magyar nemzet es hirtv-,hvg).géza írta: https://444.hu/2024/10/02/megalapitotta ... eter-occse
MP occse mediaceget alapit, ami mondjuk okes is (bar valoszinuleg ez lesz az uj megafon), de faszert kell nyilatkozni, hogy a Tiszatol fuggetlen lesz.
Egy fix musorukat mar bejelentettek, a Szabadsajto Klubot, ami hozzajuk koltozik at(raneztem kik szerepelnek fix benne; Gulyas Balazs, Tota W, Stumpf Andras)
Az elso interju pedig mar ki is jott, Karacsony Geri fopolgarmester urral. Azert ezek alapjan nem megafon szint lesz ez a csatorna.
Plusz ez csak ilyen side info, de kivancsisagbol lecsekkoltam MP tesojanak a facebookjat, vegigporgettem gyors kb 2 evet 5 perc alatt. Csak par pelda: ukran zaszlok, kiallas az SZFE mellett, buzditas hogy vegyenek reszt az emberek a KATA torveny elleni tuntetesen. Ez a csalad mindennek tunik, csak tipik fideszesnek nem. Sokkal inkabb ellenzekinek.
Harmadik ponttal is, amennyiben a kis part bejut a parlamentbe. En nem szeretnem, hogy ketparti parlament legyen negy evig, raadasul ebbol az egyik a Fidesz lenne, mint ellenzek, ami semennyire nem lenne konstruktiv.'shutterisland írta: 4. kategoria van 26-ban szavazni :
1. fideszre
2. tiszara
3. kis partokra (az osszes tobbi most az, mind a bejutasert fog boxolni egymassal)
4. nem mesz el
azt irod, drukkolsz mp-nek, az azt sugallja, hogy szeretned, ha elhuzna a fidesz vegre, akkor csak a 2. opcioval nem segited a fidesz hatalmon maradasat.
Illetve olyan helyzet is kialakulhat, hogy egy Tisza + Momentum/MKKP/fasztudja koalicioval lenne meg a tobbseg, ami szerintem a legjobb szcenario lenne jelenleg.
Nem tudok jo szivvel arra szavazni, hogy Magyar Péter legyen a miniszterelnokom, mert nem ertek vele egyet nagyon sok mindenben. Negy evente van egy hangyafasznyi beleszolasom a dolgokba, ezzel en mindig azokat akarom tamogatni, akikkel ertekkozosseget tudok kepviselni, legalabbis a listan. Egyeniben valoszinuleg a Tiszas jeloltre fogok szavazni, ha o lesz a legeselyesebb.Dupla D írta:Én is tényleg szeretném megérteni, hogy ha drukkolsz azért, hogy legyen kormányváltás, akkor miért nem rájuk szavazol? Egyedüli logikus opció számomra az, ha szeretnéd, hogy bejusson a Kutyapárt és ebben bízol. Erre legalább van egy kis esély.géza írta: Ferni, mindenki erti hogy miert csinalja azt amit csinal, de ettol meg nem lesz szimpatikus nekunk. En drukkolok neki, hogy levaltsa a kormanyt, es drukkolok a szavazoinak is, hogy ha a tobb tucat red flag kozul valami tenyleg komolyabb lesz a kormanyzasa alatt, akkor szamon kerjek, ne pedig azelmult16evezes menjen, mert az szamomra mar eleg unalmas.
Mindenesetre en nem fogok MP-re szavazni, de ahogy irtam, drukkolok neki.
Egy országgyűlési választáson szerintem nem hallgathat a szívére az ember. Ez nem egy EP választás. Itt sajnos nincs más lehetőség, mint hogy az eszére kell hallgasson. Az ész pedig most azt diktálja, hogy két párt fog bejutni a parlamentbe és megküzdeni a kormányért.
Több helyen is olvastam, hogy az autoriter, hosszú ideje uralkodó rendszereket csak egy olyan tudja leváltani, aki ebből a rendszerből jött.
Szerintem haladjunk lépésről lépésre. Váltsuk le az autoriter rendszert, majd próbáljunk meg felépíteni egy polgári Magyarországot. Bármennyire is egyetértek Vonával sokszor, fordítva ez nem fog menni, ahogy ő ezt elgondolta.
Marky, MP brutál sok interjúban beszélt eddig arról, hogy ő hogy képzeli el a jó kormányzást. Ezek nálam mind érvek. Ha a felét meg tudja valósítani a populista ígéreteinek, akkor én elégedett leszek. Az is tetszik, amit most a fővárosi közgyűlésben csinálnak. Próbálják elérni, hogy hozzáértő emberek és ne káderek legyenek a vezetésben. De nem ők akarnak jelölni cégvezetőket. Illetve Vitézyt is próbálják döntéshozói szerepbe hozni, amit megint csak támogatok, és ha valahogy kiegyeznek Karácsonnyal, az szerintem jót fog tenni a városnak.
Picit olyan ez, hogy ha kell, drukkolok az Atleticonak atmenetileg, hogy megverjek a Barcat, de soha az eletbe nem leszek matracos.
Kutyakra altalaban olyanok szavaznak, akik amugy senki masra nem szavaznanak, szoval azt nem lehet egy az egyben hozzaadni a Tiszahoz.'shutterisland írta:erre akartam kilyukadni, a tiszara huzott x-en kivul minden mas a fidesz hatalmon maradasanak kedvezo, nyilvan kulonbozo mertekben.Ez a 4 kategoria van valoban, de ebbol 3al a fideszt tamogatod.
csipem a kutyakat peldaul vagy vonaek is szimpik, de ez a ket part a kb 4-5 szazalekkal osszeadva pont annyi, mint amennyi a diffi lehet jelenleg a fidesz es tisza kozott.
rohadt necces ez igy.
- ateeemadrid
Amúgysem ezekkel fogják elriasztani a választókat, a rogáni karaktergyilkolás inkább olyanokkal működik, mint amit Vonával csináltak; meleg, terroristaiszlamista stb.ferni írta:Én elolvastam a cikket erről, de ebben semmi olyan nem volt, amit MP nem mondott el már vagy ötször.ahogy az indexet olvasom most bukott le a gecibe a diákhitellel
azt nem értem amúgy, ha igaz, akkor hogy a picsába lehet vki olyan ostoba, hogy elindul az úton és azt hiszi, nem derül ki/nem fogják ellene használni
Elmondta hogy értelmetlen közvéleménykutatások voltak, hajnal 3as műsorsávban kellett hirdetni a Diákhitelt, miközben sok értelme nem volt, túl volt árazva minden is stb.
Erről a Trentin Balázsról is nyilatkozott már MP, hogy idén találkoztak először, de úgy van előadva, mint valami titkos szál, ahonnan MP milliárdokat lopott ki évekkel ezelőtt.
Azt hittem itt valami nagy dolgok derültek ki, nem az amiket magától elmondott már többször is.
MP csak egy sima láncszem volt, mint az összegekből is látszik.
Ha ő nincs ugyanúgy aláírja más is.
Előjön megint az ok-okozat.
Persze rossz, hogy részt vett ilyenben, de akkor nem ismerné ennyire a rendszert, nem tudná mi hogy működik és nem tartanának itt, mert ezt kívülről nem lehetett lebontani.
Ő ment be a Partizánba anno magától és ezekről is beszélt még utána többször is.
Ne akarjuk a csak jót, miközben hozzátartozik a rossz is.
Ez nem az a világ.
MPnél is inkább az asszonyverős, anger issues vonalat fogják erőltetni szerintem.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
bírnám.vagy halott a szomszéd
kurva anyját tegnap is este fúrt faragott a rohadék
off vége
thereisonly1ronaldo
-
És ők döntik el a szavazásokat. Mert a közélet iránt aktívan érdeklődők kb. azonos számban vannak minden tengely körül, legyen az közgazdasági, társadalmi, kultuális, politikai stb. kérdés. Aztán jön egy szavazás, amelyiket az nyeri meg, aki az érzelmi húrokon ügyesebben játszik, pusztító propagandát tol 24/7 vagy csak simán megveszi őket kilóra.Dupla D írta:Rengeteg ember így is megy el szavazni. Benyomások alapján. Látott egy plakátot, vagy halott a szomszédtól valamit, ami befolyásolta annyira, hogy hova húzza az X-et. Utánajárni nem fog, mert a politikától próbálja magát távol tartani. Szerintem a társadalom több, mint fele ilyen.hehetheoriginal írta: akkor lám itt a színtiszta példa, hogy mi a propi és hogy basznak át embereket, cikk címéből ítél rengeteg ember - én is, hogy lám a gecit csak rajtakapták, ez se különb, akármit mesél is -, és kevesen olvassák el.
akkor visszaszívom, szóval továbbra is hajrá mp
ui.: persze benne van, hogy te is hazudsz te szemét, de igy lehet végülis kihasználni a sok lustageci embert
- Dupla D
Rengeteg ember így is megy el szavazni. Benyomások alapján. Látott egy plakátot, vagy halott a szomszédtól valamit, ami befolyásolta annyira, hogy hova húzza az X-et. Utánajárni nem fog, mert a politikától próbálja magát távol tartani. Szerintem a társadalom több, mint fele ilyen.hehetheoriginal írta:akkor lám itt a színtiszta példa, hogy mi a propi és hogy basznak át embereket, cikk címéből ítél rengeteg ember - én is, hogy lám a gecit csak rajtakapták, ez se különb, akármit mesél is -, és kevesen olvassák el.Én elolvastam a cikket erről, de ebben semmi olyan nem volt, amit MP nem mondott el már vagy ötször.
akkor visszaszívom, szóval továbbra is hajrá mp
ui.: persze benne van, hogy te is hazudsz te szemét, de igy lehet végülis kihasználni a sok lustageci embert
-
Az index, mióta megszállta a Fidesz, a nem vérfideszeseknek és ellenzékieknek szánt soft, felvizezett propagandát tolja. Hasonlóan, mint az európai ún. patrióta pártok az oroszt, kínait, iránit.hehetheoriginal írta: akkor lám itt a színtiszta példa, hogy mi a propi és hogy basznak át embereket, cikk címéből ítél rengeteg ember - én is, hogy lám a gecit csak rajtakapták, ez se különb, akármit mesél is -, és kevesen olvassák el.
Nem full hülyítés, de ha picit megkapargatod a felszínt, utánanézel a dolgoknak, kis időt szánsz rá, azonnal látod, hogy mekkora bullshitek ezek is.