Politika
Re: Politika
Eddig jók a beszédek, kíváncsi leszek hol fog majd unalmas lenni...
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Mennyien vannak?
- hehetheoriginal
Mi volt ez a belépőhalamadrid írta: Bruti
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bruti
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
15 perce kapcsoltam be egy pillanatra az M1-et. Az volt a mondanivaló a 16 pont bejelentése után, hogy hatszor hívták MP-t és a Tiszásokat, miközben csak egyszer jött el. Az utolsó mondatban meg kegyetlenül hangsúlyozták, hogy a Közmédia, ahogy az eddigi tüntetések során is, most is be fog számolni az eseményekről. Utána meg a Szőllősi Györgyi nyaralását bíráló megjegyzését bírálták. Most is azt keresem.Kera írta:M1 élőben adja, izé, bocs, janem... a Partizánhehetheoriginal írta: miert nem kozvetiti semmi élőben?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
M1 élőben adja, izé, bocs, janem... a Partizánhehetheoriginal írta: miert nem kozvetiti semmi élőben?
- hehetheoriginal
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kozben felsorakozott a rendorallomany is a tuntetes helyszinen.
kivancsi vagyok, mennyien lesznek.
kivancsi vagyok, mennyien lesznek.
- hehetheoriginal
megnéztem a kérilacibácsis partizán interjút, ebből az jön le, amit amúgy milliók gondolnak, hogy viktyor egy kisebbségi komplexusos szociopata
vinné el a koleszterin büdösgeci
vinné el a koleszterin büdösgeci
thereisonly1ronaldo
A választókerületek határain módosíthatnak idén év végéig.halamadrid írta:Tudom, de mintha hallottam volna valamit a Telex egyik videójában, hogy már csak idén lehet. Ebben szinte teljesen biztos vagyok.swfan írta: A választás nem jövőre lesz szóval van még idejük bőven
- halamadrid
Tudom, de mintha hallottam volna valamit a Telex egyik videójában, hogy már csak idén lehet. Ebben szinte teljesen biztos vagyok.swfan írta:A választás nem jövőre lesz szóval van még idejük bővenhalamadrid írta:
Év végéig lehet a választásokra vonatkozó törvénymódosításokat beadni, nem?
Kíváncsi vagyok, mi lesz még itt.
https://24.hu/belfold/2024/10/05/uveg-p ... -buntetes/
bunozo hernadiek mar elkezdtek panaszkodni hogy a mocsok hajlektalanok kizsebelik oket a jogosan megszerzett 50 forintjaikbol, hogy mereszelnek kukazni
nyilvan nem fognak ilyenek miatt megbuntetni csoveseket de orbanisztanban mar ez sem lenne meglepo
volt egy jo komment alatta:
Ahelyett, hogy elővenné a párnacihából a KSH által kiszámolt 26 millás megtakarítását, és elkezdene belőle fogyasztani hogy örvendjen a Marci méltóságosúr hombárfeje, inkább elmegy könyékig kukában túrni, mert ez a hobbija. Milyen emberek vannak...
bunozo hernadiek mar elkezdtek panaszkodni hogy a mocsok hajlektalanok kizsebelik oket a jogosan megszerzett 50 forintjaikbol, hogy mereszelnek kukazni
nyilvan nem fognak ilyenek miatt megbuntetni csoveseket de orbanisztanban mar ez sem lenne meglepo
volt egy jo komment alatta:
Ahelyett, hogy elővenné a párnacihából a KSH által kiszámolt 26 millás megtakarítását, és elkezdene belőle fogyasztani hogy örvendjen a Marci méltóságosúr hombárfeje, inkább elmegy könyékig kukában túrni, mert ez a hobbija. Milyen emberek vannak...
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
A választás nem jövőre lesz szóval van még idejük bővenhalamadrid írta:Év végéig lehet a választásokra vonatkozó törvénymódosításokat beadni, nem?'shutterisland írta: tenyleg ugy epitik le magukat (es ekozben erosodik a tisza) hogy lehet jobban jarnanak egy elorehozott valasztassal, azt most meg epp behuznak.
- halamadrid
Év végéig lehet a választásokra vonatkozó törvénymódosításokat beadni, nem?'shutterisland írta: tenyleg ugy epitik le magukat (es ekozben erosodik a tisza) hogy lehet jobban jarnanak egy elorehozott valasztassal, azt most meg epp behuznak.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tenyleg ugy epitik le magukat (es ekozben erosodik a tisza) hogy lehet jobban jarnanak egy elorehozott valasztassal, azt most meg epp behuznak.
Propaganda alkalmazottja zaklatja Fókuszcsoport Ádám családját
A pénteki (október 4.) Jólvanezígyben mondta el Nagy Ádám, hogy ehét csütörtökén (10. 03.) az Orbán-kormány egyik propagandistája zaklatni kezdte a családját. Először elment a cégük székházához, majd Ádám és felesége családi házához, utána pedig a szüleinek a házához is, ahol a 90 éves nagymamáját zaklatta.
Ugye mikor nincsenek erkölcsi határok már...
Érdemes végighallgatni...
Félelmetes mennyire szétesett a kommunikáció, a propaganda, öngólok után öngólok és csinálják a hülyébbnél hülyébb dolgokat.
Kajak mintha direkt csinálnák.
A pénteki (október 4.) Jólvanezígyben mondta el Nagy Ádám, hogy ehét csütörtökén (10. 03.) az Orbán-kormány egyik propagandistája zaklatni kezdte a családját. Először elment a cégük székházához, majd Ádám és felesége családi házához, utána pedig a szüleinek a házához is, ahol a 90 éves nagymamáját zaklatta.
Ugye mikor nincsenek erkölcsi határok már...
Érdemes végighallgatni...
Félelmetes mennyire szétesett a kommunikáció, a propaganda, öngólok után öngólok és csinálják a hülyébbnél hülyébb dolgokat.
Kajak mintha direkt csinálnák.
- BlancoMark
Ez van amikor nem piaci alapon alkalmazol 'ujsagirokat', hanem szervilizmus alapjan.BLevi96 írta: Kroó Zita, Pesti Srácok műsorvezetője:
"Én nem értem, tehát Karsai Dániel, mondjuk ki, emiatt a betegség miatt halálra volt ítélve. Tényleg csak az volt, hogy na, mikor fog ez bekövetkezni. Tehát hogy az emberben, már bocsánat, de ne legyen annyi türelem, hogy megvárja azt, hogy az élet mondja: »Danikám, akkor most van vége!«, és akkor utána ebből ekkora politikai ügyet csinálunk, én ezt nem értem."
Ilyet szól, türelmetlen volt a halálhoz ezt a faszt
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nyomorult.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa