Celta Vendéggutihaz14 írta: Real Madrid make it 𝟰𝟭 LaLiga games without defeat
They're just two games of Barcelona's record
Barca Hazai
Valencia Vendég
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 6., vasárnap 11:12
Celta Vendéggutihaz14 írta: Real Madrid make it 𝟰𝟭 LaLiga games without defeat
They're just two games of Barcelona's record
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 6., vasárnap 9:53
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. október 3., csütörtök 23:20
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. október 3., csütörtök 22:59
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. október 2., szerda 22:07
Ja akkor bocsanat! Ha csak szektor, akkor termeszetesen nem nagy tetel.RealMadridFanatic írta:A teljes meccsbevetel persze, de ha jol ertelmezem, itt az ultrak szektoranak egy reszet zarjak, szinte elenyeszo meg akkor is, ha azok a szektorok nyilvan mindig fullon vannak.RealVazquez írta:
Egy hazai meccsen tobb millio euro is lehet a bevetel, itt rogton kaptak harmat, azert ez kurva nagy ervagas egy elit klubnak. Szerintem korrekt a buntetes, a penzbuntetes mar csak formasag, kvazi az ugyvedekre
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. október 2., szerda 22:03
A teljes meccsbevetel persze, de ha jol ertelmezem, itt az ultrak szektoranak egy reszet zarjak, szinte elenyeszo meg akkor is, ha azok a szektorok nyilvan mindig fullon vannak.RealVazquez írta:Egy hazai meccsen tobb millio euro is lehet a bevetel, itt rogton kaptak harmat, azert ez kurva nagy ervagas egy elit klubnak. Szerintem korrekt a buntetes, a penzbuntetes mar csak formasag, kvazi az ugyvedekreRealMadridFanatic írta:
Nem tudom, hogy a sok jogszabaly milyen kereteket enged az egyes szovetsegeknek, biztosan van erre szabalyozas, csak igy viccesse valik. Nekem is remlenek ezek a megmosolyogtatoan alacsony buntetesek, az a furcsa, hogy a donteshozoknak ez nem gyanus.
Szerk.: a bohoc meg megtalalta a szintjet vegre.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. október 2., szerda 21:53
Egy hazai meccsen tobb millio euro is lehet a bevetel, itt rogton kaptak harmat, azert ez kurva nagy ervagas egy elit klubnak. Szerintem korrekt a buntetes, a penzbuntetes mar csak formasag, kvazi az ugyvedekreRealMadridFanatic írta:Nem tudom, hogy a sok jogszabaly milyen kereteket enged az egyes szovetsegeknek, biztosan van erre szabalyozas, csak igy viccesse valik. Nekem is remlenek ezek a megmosolyogtatoan alacsony buntetesek, az a furcsa, hogy a donteshozoknak ez nem gyanus.Realista24 írta:
A lezárással bőven lesz nekik egy erősebb érvágás a jegybevétel kiesés miatt.
Persze értem amit írsz, és egyet is ertek, de a másik oldalon gondolom megvannak a limitált cipő, minimumok és maximumok.
Emlékszem régen voltak száz-kétszáz eurós büntetések
Szerk.: a bohoc meg megtalalta a szintjet vegre.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. október 2., szerda 21:24
Nem tudom, hogy a sok jogszabaly milyen kereteket enged az egyes szovetsegeknek, biztosan van erre szabalyozas, csak igy viccesse valik. Nekem is remlenek ezek a megmosolyogtatoan alacsony buntetesek, az a furcsa, hogy a donteshozoknak ez nem gyanus.Realista24 írta:A lezárással bőven lesz nekik egy erősebb érvágás a jegybevétel kiesés miatt.RealMadridFanatic írta: Persze, a korulmenyeket nem vitatom, csak abban az esetben, ha tenyleg buntetni akarnak, akkor legyen 450.000 euro. Ekkora klubnal az sem sok, de mar sarkallhatja a vezetoket arra, hogy elejet vegyek a tirpak viselkedesnek.
Nekem az is OK, ha azt mondjak erre, hogy rangadon, osi rivalisok kozott eddig is volt es ezutan is lesz ilyen es nem buntetnek. Ami lett, az szerintem gyenge, nincs valodi allasfoglalas, csak ez zavar.
Persze értem amit írsz, és egyet is ertek, de a másik oldalon gondolom megvannak a limitált cipő, minimumok és maximumok.
Emlékszem régen voltak száz-kétszáz eurós büntetések
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 2., szerda 21:21
idióta abban majd táncolhat gólörömötRealista24 írta: Griezmann Pumáról Kipstara vált.
Na a hozzaillő csapat után, megtalálta a hozzaillő markát is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 2., szerda 21:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 2., szerda 21:12
A lezárással bőven lesz nekik egy erősebb érvágás a jegybevétel kiesés miatt.RealMadridFanatic írta: Persze, a korulmenyeket nem vitatom, csak abban az esetben, ha tenyleg buntetni akarnak, akkor legyen 450.000 euro. Ekkora klubnal az sem sok, de mar sarkallhatja a vezetoket arra, hogy elejet vegyek a tirpak viselkedesnek.
Nekem az is OK, ha azt mondjak erre, hogy rangadon, osi rivalisok kozott eddig is volt es ezutan is lesz ilyen es nem buntetnek. Ami lett, az szerintem gyenge, nincs valodi allasfoglalas, csak ez zavar.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. október 2., szerda 21:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 2., szerda 21:05
Maszkban voltak, nem tudjak azonosítani őket, ezért ez a büntetés gondolom.RealMadridFanatic írta: Nem latom ertelmet. Ha ugy gondoljak, hogy komoly rendbontas volt, akkor legyenek felelosok. Vagy azonositsak a dobalozokat, vagy haritsak ennek a terhet a klubra.
Most az tortent, hogy egy latszatbutetest kiszabtak, ami semmilyen szinten nem hatja meg az Atletit a szektorbezarassal egyutt sem. A szurkolokat meg foleg nem.
Akkor inkabb mondjak azt, hogy egy derbin elofordul ilyen, lapozzunk. Csak azzal van bajom, hogy ez ilyen felmegoldas, kicsit ott az ejnye-bejnye, de azert komolyan nem szankcionalunk, nem mernek allast foglalni a szervezok a nagyon korrekt vilagban.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. október 2., szerda 20:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 2., szerda 20:34
Nincs ezzel gond sztem most.RealMadridFanatic írta: "partially", "45.000 euros"
Komoly buntetes.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. október 2., szerda 20:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 2., szerda 20:22
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2024. október 1., kedd 20:31
Miért ne ? Számukra ez volt az év legfontosabb mérkőzése.Realista24 írta: Most nezem, az Atma ugy unnepelt a dontetlen utan, mintha BL-t nyertek volna
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 1., kedd 18:04
Pályán se kellett volna már lennie mikor ez megtörtént.Realista24 írta: Robin Le Normand has suffered a traumatic brain injury, leading to a subdural hematoma. The club confirms they will follow medical protocols in managing his recovery.
Jajj.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 1., kedd 18:02
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem