Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. október 6., vasárnap 15:02

RaúlCF írta: Én nagyon csípem Camát de őszintén szólva nem sokat változott mióta idejött. A 22-es bl menetelés alatt mintha megindult volna amikor mindig csereként beszállva dobott a meccseken de azóta mintha megakadt volna a fejlődésben.
Bőven van ideje hiszen még csak 22 éves lesz, de megmondom őszintén ahogy a Rennes-be berobbant és ahogy idejött én gyorsabb fejlődésre számítottam és arra, hogy ennyi év után többet lesz kezdő de valami még hiányzik, hogy tartósan kezdő legyen.
Nem sokat segit, hogy ő elore akar jatszani, mindenki mas meg hatra vagy oldalra. Keri, fut, jatszana meg de mindenki all mint az a bizonyos a lakodalomban. Semmivel sem szor el tobb labdat jelen pillanatban mint az esznek titulalt Modric, aki legalabb lassu is. Az ilyen tipusu jatekosoknak az kell, hogy a csapat is aktivan mozogjon, es ne csak akkor akarjanak a tamadok is futni amikor elkell huzni es loni. A franci ligahoz hasonlitani baemit nagy hiba, MBappe is tudna meselni h milyen jo volt ott futkoraszni ahol nagy teruletek voltak, nem volt baj ha a tarsak csak voltak de nem kellett veluk nagyon osszejatszani. Ilyen nem surun lesz sem a ligaban sem a bl ben. Egyszeruen olyan taktikat meg felallast eroltetunk ami a keretunkre nem jo. Azt akarjuk jatszani amit Kroos es Joselu jelenleteben is toltunk, de erre sem Modric sem MBappe nem alkalmas. Kar most Camat elovenni aki raadasul serult volt, vagy bal vedot tolt. Amint meglesz a jo taktika es a poszt neki, nagyon jo lesz, meg mindig hatalmas potencialt latok benne

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 6., vasárnap 14:32

RaúlCF írta:
kiserik írta:
Hú de nem értek egyet.

Cama statjai (70 perc alatt):
TotalTackles: 4
Intercept: 1
Clearences: 1
Pass acc: 90%
LB: 4/2
Keypass: 1

Tchou statjai az utolsó 3 meccs átlagában (végig 90 percek):
TotalTackles: 2
Intercept: 2
Pass acc: 92%
LB: 3/1,5
Keypass: 0

Emellett többször is van játékban Cama, mert visszalép labdákért, segít a labdakihozataloknál, kéri és meg is játsza.
Ez szép dolog csak totál fals. az egyiknek van 70 percnyi statja a másiknak 3 meccset veszel leátlagolva. Ez ilyen érdekes matek. Azt meg se említem a meccseken mennyit játszott belső védőt de ugye ez nem számít. Cama sokkal többet jár előre mint vkp emiatt sokaszor nincs a helyén míg Tchoua hátul van takarítani. Teljesen mást játszanak. Tchoua tolja a hosszú labdákat Cama nem. Tchoua vkp Cama nem.
A három meccsen kp-s volt. Azért három, hogy ne egy gyengébb meccset nézzek. Majd figyeld meg Tchou takarítását. Ha 2 méternél messzebb van tőle az ellen, akkor simán végignézi, hogy elmegy mellette. A szerelés mutatóban nagyon visszaesett. A LB pedig a LongBall, hosszú labda :)

Persze kicsi a merítés, de én sokkal jobbnak, modernebbnek érzem a Cama-Fede kpt, mint a Tchou-Fede párost.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. október 6., vasárnap 13:55

RaúlCF írta: Én nagyon csípem Camát de őszintén szólva nem sokat változott mióta idejött. A 22-es bl menetelés alatt mintha megindult volna amikor mindig csereként beszállva dobott a meccseken de azóta mintha megakadt volna a fejlődésben.
Bőven van ideje hiszen még csak 22 éves lesz, de megmondom őszintén ahogy a Rennes-be berobbant és ahogy idejött én gyorsabb fejlődésre számítottam és arra, hogy ennyi év után többet lesz kezdő de valami még hiányzik, hogy tartósan kezdő legyen.
Egyelőre az hiányzik, hogy ne legyen sérült.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. október 6., vasárnap 13:53

Én nagyon csípem Camát de őszintén szólva nem sokat változott mióta idejött. A 22-es bl menetelés alatt mintha megindult volna amikor mindig csereként beszállva dobott a meccseken de azóta mintha megakadt volna a fejlődésben.

Zsobo
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9

HozzászólásSzerző: Zsobo » 2024. október 6., vasárnap 13:50

Visszaolvasva, en is ezeket a statokat kerestem, de sokkal reszletesebbekre is szukseg lenne es nagyobb mintából, h ellehessen donteni, bizom benne, h qz edzoi stab ezekkel rendelkezik, amolyan amerikai kosarlabda módra.

Szezon kozepere kell mindenkinek ertelmezheto percet adni. A tavasz lesz uis a fontos, ott lehet kupakat nyerni, csak addig ne keruljunk behozhatatlan hátrányba.

Evvegen meg el kell engedni, akinek baja van a dolgokkal, sztem veszelyben van a Vini-mbappe egyike, fede-tschou- cama egyike, brahim-guler- rodrygo trio valamelyike is, akar csak kolcsonben is.
Ezek a jatekoeok egy unitedben, arsenalban kezdobe ferhetnenek, pl Odegaardnak is bejott. (es o talan jo is lett vna Kroos helyere.)

Nekem is Cama az egyik kedvencem, de tenyleg ki kell nonie a hibákat, fiatalok meg, nem lehet latni, h milyen itemben fejlődnek, aki azt mondja, h megtudja josolni, az kamuzik! Probalgatni kell elfogulatlanul.
Ez szép dolog csak totál fals. az egyiknek van 70 percnyi statja a másiknak 3 meccset veszel leátlagolva.
+ nem bizt, hogy mindegyiktol uazt kertek az adott meccsben, szamit a szerkezet, ki mellett van stb.. Tobb adat kell es ezektol kifinomultabb statok.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. október 6., vasárnap 13:36

kiserik írta:
Hú de nem értek egyet.

Emellett többször is van játékban Cama, mert visszalép labdákért, segít a labdakihozataloknál, kéri és meg is játsza.
Ez szép dolog csak totál fals. az egyiknek van 70 percnyi statja a másiknak 3 meccset veszel leátlagolva. Ez ilyen érdekes matek. Azt meg se említem a meccseken mennyit játszott belső védőt de ugye ez nem számít. Cama sokkal többet jár előre mint vkp emiatt sokaszor nincs a helyén míg Tchoua hátul van takarítani. Teljesen mást játszanak. Tchoua tolja a hosszú labdákat Cama nem. Tchoua vkp Cama nem.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. október 6., vasárnap 13:26

Szerintem katasztrófa a srác. Életveszély egy jobb csapat ellen. Ha Tchou lassítja a támadásokat, akkor duplán, azzal hogy fölöslegesen cipeli és folyamatosan ratekeredik a labdára.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 6., vasárnap 13:12

RaúlCF írta: Camavinga csalóka mert rohangál össze vissza. Eladja a labdákat, lemarad. Tegnap se játszott jól csak feltűnően mert rohangál. Tchouameni meg az ellentétje. Azt hiszed lazsál közben meg keményen melózik csak szürkén. Cama nem alkalmas vkp-nak. Fegyelmezetlen hozzá és tegnap is látszott nem mer a jobb lábával passzolni. Mindig az ember mögé tette jobbra mert meg kellett várnia amíg a védő továbbfut, hogy a bal lábával tudja passzolni visszafele kanyarodva. Ez nem fér bele egy Real kp-n.

Ellenben megérkezett amit már a szezon elején is mondtam. Mennek szépen a keresztlabdák és rájöttek, hogy képesek rá. Fede,Tchoua,Vini,Mbappé,Mili,Rüdi,Belli mindegyik elkezdte forgatni a labdát ahogy kell. Persze nem Kroos szinten de képesek rá.
Hú de nem értek egyet.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. október 6., vasárnap 11:11

Camavinga csalóka mert rohangál össze vissza. Eladja a labdákat, lemarad. Tegnap se játszott jól csak feltűnően mert rohangál. Tchouameni meg az ellentétje. Azt hiszed lazsál közben meg keményen melózik csak szürkén. Cama nem alkalmas vkp-nak. Fegyelmezetlen hozzá és tegnap is látszott nem mer a jobb lábával passzolni. Mindig az ember mögé tette jobbra mert meg kellett várnia amíg a védő továbbfut, hogy a bal lábával tudja passzolni visszafele kanyarodva. Ez nem fér bele egy Real kp-n.

Ellenben megérkezett amit már a szezon elején is mondtam. Mennek szépen a keresztlabdák és rájöttek, hogy képesek rá. Fede,Tchoua,Vini,Mbappé,Mili,Rüdi,Belli mindegyik elkezdte forgatni a labdát ahogy kell. Persze nem Kroos szinten de képesek rá.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. október 6., vasárnap 10:44

Anthony írta: Hát Camavinga még ha bele is hibázik de nagyon aktív, mindenhol ott van, Tchou számomra láthatatlan a pályán, mintha ott sem lenne..
Az a baj, hogy nagyobb csapatok ellen nem fognak beleferni ezek a belehibazgatások, nyilvan nem kell, hogy Kroos pontossaggal passzoljon mindenki, de tegnap volt pár nagyon kényelmesen elpasszolt labdája, amit jobb csapat büntet. Ha kreativitasrol és ugyessegrol van szo, akkor jobb mint Tchouameni, de tőle is kell egy szintlepes.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. október 6., vasárnap 7:30

Hát Camavinga még ha bele is hibázik de nagyon aktív, mindenhol ott van, Tchou számomra láthatatlan a pályán, mintha ott sem lenne..

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. október 6., vasárnap 7:17

Sajnos továbbra sem látok semmi pozitívat a csapat játékra nézve, tegnap két egyéni villanasbol lett a gól. Vini és Mbappe együtt eddig erőtlen, KPN, nincs igazi agy, de annak örültem h Tchouameni most legalább nem lassitotta ott a játékot. Dani személyében sajnos komoly vezéraldozatunk is van már.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. október 4., péntek 18:34

miro. írta:
ram8nes írta:
Ez nem a csapat szereteterol szol, hanem az egodrol es arrol, hogy mutasd masoknak es megerositsd az identitasod. Szerintem ilyen gesztusok nelkul is szeretheti es ismerheti ugyanugy a klubot valaki, mint akinek nem szamit annyit, hogy pl. van-e rajta Realos ruhanemu vagy akar poszter a falan stb.
Egy sapkat meg mezt barki fel tud venni, de az igazi szurkolasnak nem merceje.
Nem akartam mar ehhez inkabb irni,igyis faj sok embernek a velemenyem,de a salzburgi meccs es a realos tura utan a realos sapka felhuzasa uj dimenzio. :lol:

Nekem a cegnel real cimer a hatterkepem a monitoron.
Akkor most megint lehetek nagy igazi szurkolo?

Bar mezt meg dhgaterol rendeltem anno,amivel konkretan meglopom a realt. Szoval.. :x :lol:
Vagy azt szabad? :hmmm:
Az asszonyhoz is csak akkor bújsz, ha akarsz valamit? :mrgreen:
Nekem fura abból a szempontból nézni a meccsre járást, hogy nyer/veszít-e a csapat. Az élmény inkább a lényegesebb (pl utálom az eto-t, de utólag fasza volt, hogy engedtem a haveroknak anno, aztán kimentünk még 1-2 meccsre a régi stadionba, sőt egyetem alatt egyszer még a pmfc pályán is voltam :lol: ), hogy ekkor-akkor ott voltam.
Zárójel bezárva.

Tegnap nem volt időm a meccsről írni, de volt egy rémálmom, hogy Güler üres kapura gurít és pont feltúr egy vakond.. Semmi se jött össze.
Viszont edzésvidik alapján Bapi nem sérült meg, megnézném a villarreal ellen mit tudna ez a kezdő vele, de valószínűbb, hogy Modric be fog kerülni holnap.

A végén volt tüzijáték, az x meglehetett volna, annyira nem aggódom, a válogatott szüni miatt inkább. Tchouaméni könnyen sérül, Camán még látszik a ragtapasz helye, Fede meg 90 percezik gyakorlatilag augusztus óta.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. október 3., csütörtök 17:52

A mester triónk altalaban mindegyik, a bal oldalt vannak egy gócpontban a carvajal meg szaladgál le fel a jobb oldalt imadom. Nem igaz nem latja ezt carlo, ez vicc.

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. október 3., csütörtök 15:44

Tiziknel van idén az, hogy oldajatok meg magatok közt ki lövi.
Ugyanezt latom idén a jatekunkban is. Passzolgatnak a fiuk, cserelik a helyeiket többször... főleg az első hármas. Aztán majd megoldjak valahogy. Tavaly jude oldotta meg.

Multkor volt egy gyönyörű bappe gól, mikor odasarkazta judenak, az vissza kenyszeritobe, bappe meg lendületből, csel, gol.

Ilyesmi skilles, agilityt barmelyik emberunk tud jatszani zsigerből, de valamiert nem megyeunk bele ebbe. Kezilabdazunk a 16osnal, tanacstalanul aminek a vége carvajal a szélén, aztán kezdődik elolrol
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 3., csütörtök 15:32

realbeckham írta: 1 éve nem kaptunk ki. Elfelejtettük milyen érzés :mrgreen:

Szar
sztem nem a vereséggel van a baj, igazából helyzetek, ziccerek alapján sima mienk a 3 pont megint.
itt a játék képe a fő probléma, az meg nem 2 perces meló változtatni rajta.... :coffee:
thereisonly1ronaldo

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. október 3., csütörtök 15:31

1 éve nem kaptunk ki. Elfelejtettük milyen érzés :mrgreen:

Szar
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 3., csütörtök 15:00

Mindig ment a sírás, minden ősszel volt 3-5 hasonlóan bánatos meccsünk.
A bajnoki címet biztosra veszem, mert egyszerűen nem jelenthet ekkora pluszt Flick egy éven keresztül. Ehhez túl nagy a keretek közötti különbség, ráadásul nincs is rendes védekező középpályásuk.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. október 3., csütörtök 14:34

A vedelmunk egy nagy kula, csapatszinten.

Amíg carlo az edző en mar nem várok semmi focit, de leeshet valami kupa ha jude, vini, bappe elkapja a fonalat

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 3., csütörtök 13:19

MarioCirolo írta:
kiserik írta: Én továbbra is ezt próbálnám ki:

-------Mbappe
---------Jude
Vini-Cama-Fede-Arda
Fran-Rudi-Tchou-Dani
Teljesen mind1 milyen felallasban jatszunk, nincs a csapatnak semmilyen alapjateka, sokszor ugy nez ki a jatekosaink nem tudjak sem elore sem hatra mit kene jatszaniuk, csak a tanacstalansag. Ami volt jatekunk, azt korabban Benzama es foleg Kroos iranyitotta, most hogy nincs Kroos teljesen halott az egesz. Remelem nem lesz igazam, de Carlonak nagyon csunya vege lesz iden nalunk es lehet ezt Pintus sem tudja megmenteni tavasszal.
Persze. Csak az nem mindegy, hogy pl Jude hátulról szaladgál előre, majd vissza egész meccsen, vagy elől helyezkedik és onnan szervez. Vagy hogy Vini visszajár védekezni és onnan indul, ahol van területe, vagy áll 2 védő között kiugrásra készen, de úgy sincs aki oda tudja rúgni a labdát. Vagy hogy Tchou -1 ember a kp-n vagy egy jó kh. Vagy hogy Arda osztogat a jobboson, vagy ül a padon :mrgreen:

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Vissza: