Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 7., hétfő 11:15

Realista24 írta:
weah írta: Teljesen igaza van,meg volt.Nezz be a börtönökben,milyenek a fogvatartottak arányai.90-10% a cigányok irányában.Szerinted ez így rendben van?Elég volt ebből a fidesz és a balos ciganysimogatasabol.Aki nem tud beilleszkedni annak semmi keresnivalója a tisztességes állampolgárok között.Nem tudom te hol élsz,de lassan élhetetlen lesz az ország miattuk.Lehet te is burokbol osztod az észt de előbb utóbb meg fogod tapasztalni a nindzsa főnök etnikumanak hagyományőrző ritualejait..Nem nem vagyok rasszista csak tapasztalt.Tisztelet annak a csekély számú cigányságnak akik ebbe nem tartoznak bele.
Es mi lenne a megoldasod a roma kerdesre?
Civilizált megoldás nincs és ez sajnos nagy gond, Ők szülik a 4-6 gyereket mintha muszáj volna akiket nagyrészt az "utca nevel" fel, az átlag polgár meg bevállal 1-2 gyereket maximum akiket próbál normál értékrendek mentén felnevelni.

Tisztelet a kivételnek, mert hogy van értelmes, sőt túlkompenzáló "réteg" is, még ha igen csekély létszámban is.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 7., hétfő 11:14

Realista24 írta:
weah írta: Teljesen igaza van,meg volt.Nezz be a börtönökben,milyenek a fogvatartottak arányai.90-10% a cigányok irányában.Szerinted ez így rendben van?Elég volt ebből a fidesz és a balos ciganysimogatasabol.Aki nem tud beilleszkedni annak semmi keresnivalója a tisztességes állampolgárok között.Nem tudom te hol élsz,de lassan élhetetlen lesz az ország miattuk.Lehet te is burokbol osztod az észt de előbb utóbb meg fogod tapasztalni a nindzsa főnök etnikumanak hagyományőrző ritualejait..Nem nem vagyok rasszista csak tapasztalt.Tisztelet annak a csekély számú cigányságnak akik ebbe nem tartoznak bele.
A bűnözőket rendesen meg kell büntetni, akár bérrabtartással, mert jelenleg a börtönök úgy tele vannak, hogy inkább hazaküldik őket és legalább lenne egy kis elrettentő ereje, mert ma szanatóriumnak használják a börtönt páran. A többiekkel semmi baj nincs. A legnagyobb probléma hazánkban, hogy előbb a szocik (támogatások agyba főbe), majd a Fidesz (közmunka + elnézők a bűnözőkkel + krumpli) látta meg bennük a becses, érinthetetlen szavazóbázist. Szinte mindenhol jelen vannak a mini maffiaszerű családok. Drog, kurvák, uzsora, útépítés. Mindegy, csak dőljön a lóvé. Mindenki tudja, de védve vannak, mert ők a hangadók ezekben a közösségekben és ők mondják meg, hogy ki kire szavaz. A mocskos szintetikus droguk miatt meg a drogos zombik lopnak, rabolnak, gyilkolnak. Persze ezt nem mondja be a TV és nagyon kevesen foglalkoznak vele, mert érzékeny téma és egyből rasszizmust lehet kiabálni.
tibi18 írta:
kiserik írta: Valaki szóljon már a Lacinak, hogy viselkedjen már! Hát nem ezt beszéltük meg a büdösúristenit neki! Azokkal a k..va szatelitpártokkal csak a baj van!

https://www.youtube.com/watch?v=HA-npxpxm2s&t :mrgreen:
Nem úgy volt, hogy nem jössz többet ebbe a topicba, mert nem lehet értelmesen vitázni?

Hogy akarsz megbízható lenni, ha mondasz valamit és az ellenkezőjét cselekszed? :(
Pont úgy, mint Magyar Péter. Nála ez ahogy észrevettem nem probléma :kalapos:

Ui.: amúgy sem vitázni jöttem, csak a fanoknak hoztam a hírt, mert MP is foglalkozott az üggyel egy facebook bejegyzés erejéig. Gondoltam tájékoztatom a nagyérdeműt a fejleményekről. Na de léptem is. Puszi :-*
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 7., hétfő 10:59

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

weah
Kedvenc játékosaid: weah
Kedvenc csapatod: feyenord arsenal

HozzászólásSzerző: weah » 2024. október 7., hétfő 10:57

Teljesen igaza van,meg volt.Nezz be a börtönökben,milyenek a fogvatartottak arányai.90-10% a cigányok irányában.Szerinted ez így rendben van?Elég volt ebből a fidesz és a balos ciganysimogatasabol.Aki nem tud beilleszkedni annak semmi keresnivalója a tisztességes állampolgárok között.Nem tudom te hol élsz,de lassan élhetetlen lesz az ország miattuk.Lehet te is burokbol osztod az észt de előbb utóbb meg fogod tapasztalni a nindzsa főnök etnikumanak hagyományőrző ritualejaitEgy olimpikon apját épp most tették elő halottá 6 an támadtak rá és mind kuzdosportos.Mind szabadlábon van.Nem nem vagyok rasszista csak tapasztalt.Tisztelet annak a csekély számú cigányságnak akik ebbe nem tartoznak bele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára weah 2024. október 7., hétfő 11:00-kor.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2024. október 7., hétfő 10:56

Mondjuk a Peternek se kell messze mennie nem konform megnyilvanulasokert. Pont a hetvegi gyulesen eresztett el egy "gyere ki, vagy kihozunk" mondatot, ami egy ilyen megosztott tarsadalomban nem veszi ki jol magat... egyik kutya, masik eb.

Ameddig a tarsadalom ilyen vezetoket emel ki magabol, addig lehet itt akarmennyi kormanyvaltas, legjobb esetben is csak egy helyben fogunk toporogni. Irigylem azokat, akiknek csak a korrupcio bassza a csoret.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. október 7., hétfő 10:50

ferni írta:
weah írta:
Amennyiben megérem, egyértelmű hogy a Mi hazánkra. Egy ilyen gátlástalan ember mint Magyar nem szabad hogy hatalomhoz jusson.Elegem van a fidesz rabl9bandabol nekem is,de ez a Tisza csöbör ből vödörbe lesz.
Tehát Magyar Péter gátlástalan ember, oké.
De leszavaznál Toroczkai Lászlóra.

Toroczkai 2012-ben Devecseren kétféle megoldást vázolt fel a „cigánybűnözésre”. Szerinte "van olyan kormányzat, van olyan politikai vezetés, aki megfogja őket, és kihajítja őket az országából” és „van még egy olyan lehetőség, amit, mondjuk, az arab államokban szoktak alkalmazni velük szemben. Hát ott általában, ugye, dögkutakban végzik, vagy az akasztófán mondjuk, mint Iránban"- magyarázta.

Itt ezen a felvételen épp agyon lőne egy embert Kalasnyikovval, személy szerint Gyurcsányt, amit még normalizál is, mi szerint ki nem, ugye ez véletlen se a gátlástalanság jele, hogy egy teljesen abnormális dolgot normalizál...
Majd folytatja, hogy a tizenéves Gyurcsányt kellett volna agyon lőni a KISZ-táborban, gondolom az se zavarta volna ha kiskorú...

Majd a videó végén még láthatjuk a spanyol náci gyűlésen Toroczkait egy kis karlendítéssel.

De Magyar Péter a gátlástalan és ezért szavazunk a Mi Hazánkra...

:fpalm:
Azt felejted el, hogy a legtöbb Mi Hazánk szimpatizáns számára ez nem hogy elrettentő, hanem vonzó.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 7., hétfő 10:48

ferni írta:
weah írta:
Amennyiben megérem, egyértelmű hogy a Mi hazánkra. Egy ilyen gátlástalan ember mint Magyar nem szabad hogy hatalomhoz jusson.Elegem van a fidesz rabl9bandabol nekem is,de ez a Tisza csöbör ből vödörbe lesz.

Toroczkai 2012-ben Devecseren kétféle megoldást vázolt fel a „cigánybűnözésre”. Szerinte "van olyan kormányzat, van olyan politikai vezetés, aki megfogja őket, és kihajítja őket az országából” és „van még egy olyan lehetőség, amit, mondjuk, az arab államokban szoktak alkalmazni velük szemben. Hát ott általában, ugye, dögkutakban végzik, vagy az akasztófán mondjuk, mint Iránban"- magyarázta.

Itt ezen a felvételen épp agyon lőne egy embert Kalasnyikovval, személy szerint Gyurcsányt, amit még normalizál is, mi szerint ki nem, ugye ez véletlen se a gátlástalanság jele, hogy egy teljesen abnormális dolgot normalizál...
Majd folytatja, hogy a tizenéves Gyurcsányt kellett volna agyon lőni a KISZ-táborban, gondolom az se zavarta volna ha kiskorú...

Majd a videó végén még láthatjuk a spanyol náci gyűlésen Toroczkait egy kis karlendítéssel.

Az összes politikus gatlastalan, ki igy, ki ugy, ki ebben, ki abban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 7., hétfő 10:43

weah írta:

weah

HozzászólásSzerző: weah » 2024. október 7., hétfő 10:37

'shutterisland írta:
egyebkent azzal tisztaban vannak a mi hazankosok, hogy soha nem lesznek nem hogy eselyes szerepkorben, de meg 15% korul sem, vagy komolyan gondoljatok, hogy a fidesz/tisza helyett nektek kellene kormanyra kerulni ?

csak puszta kivancsisag, no offense, nem tudom eldonteni se az itteni, se a forumon kivuli mi hazankosokrol, hogy mire tartjak a part eselyeit rovid es hosszutavon.
90 óta látjuk mi történik,és a fajtád győzködi magát,hogy most talán jobb lesz.Nem nem lesz jobb,és a magad fajtának ez pont megfelel,mert mikor rajösztök hogy megint atbactak akkor szavazzunk egy olyanra aki valószínűleg ugyan olyan gazember a pártjával,de legalább leváltják a másik gazember.Ezert tartunk itt ahol tartunk a hozzád hasonlók miatt.35 év nem volt még elég,kaptok meg egy jó párat.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 7., hétfő 10:29

Totál lemaradtam arról hogy Pilisen a "MÖM "vezér lett a polgi, kiemelt figyelmet érdemel ez a település ugye kiserik ? :D

Pilis-Monorierdő vonalon -is- vannak gondok a lakosság egy igen nagy részével.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. október 7., hétfő 10:21

egyebkent azzal tisztaban vannak a mi hazankosok, hogy soha nem lesznek nem hogy eselyes szerepkorben, de meg 15% korul sem, vagy komolyan gondoljatok, hogy a fidesz/tisza helyett nektek kellene kormanyra kerulni ?

csak puszta kivancsisag, no offense, nem tudom eldonteni se az itteni, se a forumon kivuli mi hazankosokrol, hogy mire tartjak a part eselyeit rovid es hosszutavon.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. október 7., hétfő 10:09

kiserik írta: Valaki szóljon már a Lacinak, hogy viselkedjen már! Hát nem ezt beszéltük meg a büdösúristenit neki! Azokkal a k..va szatelitpártokkal csak a baj van!

Nem úgy volt, hogy nem jössz többet ebbe a topicba, mert nem lehet értelmesen vitázni?

Hogy akarsz megbízható lenni, ha mondasz valamit és az ellenkezőjét cselekszed? :(

weah

HozzászólásSzerző: weah » 2024. október 7., hétfő 9:48

swfan írta:
weah írta:
Tehát akkor lépjünk ki az EU-ból, hátha a jogállamiságunk utolsó garanciái is odavesznek :lol: meg kb bármi remény, hogy fejlődjön az ország (jelenleg látjuk, hogy önerőből, támogatások nélkül semmit nem tudunk kezdeni). Csak még a jelenleginél is jobban mennénk az oroszok meg a kínaiak zsebébe. Zseniális, kikezdhetetlen logika :agree:

De te legalább felvállalod, nem úgy mint kiserik :mrgreen: ezt becsülöm :D
Szarok én a jogállamiságra,látjuk hogy milyen szépen működik.Naponta rabolnak vernek halálra idős védtelen embereket,akik kapnak 6 évet,amiből ténylegesen leül 4et,de ha én vagy te tennénk ilyet akkor tényleges eletfogyt ebbe biztos lehetsz.Sott ha még lábtörlőt is felgyújtasz akkor ink bele se gondoljunk.Amugy meg nagyon el vagy tevedve,mert ők is megmondták hogy nem lépnének ki és nem lenne rá mód mert akkor jelenlegi formájában Magyarországnak harangoztak.Azzal van baj ahogy jelenleg működik az EU.Latjuk a nagy demokráciát ,ha nem libsi párt a nyerő akkor törvényeket hoznak a megszuntetesukre stb...Amennyiben nem nyernek teret a valódi jobboldaliak akkor az eunak vége nagyon rövid időn belül,és akkor még csak ki se kell lépni.Epp most fejezi le magát Európa,az Amerikai bankárok fegyvergyarasok és maga az amerikai hegemonia megtartásáért.Belemehetnek bővebben is ebbe a témába de se képernyőm se kedvem,meg nap is idevág a kórterembe.még egy retkes sötétítő sincs.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. október 7., hétfő 9:20

Nem tudom eldönteni, hogy ki a kellemetlenebb, te vagy ő :D

Ez a fekete zászló halálfejjel rajta mit szimbolizál? A magyarságot és hazaszeretetet, aminek a látszatát akarja kelteni évek óta?

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 7., hétfő 9:07

weah írta:
'shutterisland írta:

visszakerdezek inkabb, anelkul, hogy cafolnam amit mondasz, mert meg lehet is benne valami, nem tudhatjuk fixen, hogy nem.

kire szavaznal 26-ban akkor ?
Tehát akkor lépjünk ki az EU-ból, hátha a jogállamiságunk utolsó garanciái is odavesznek :lol: meg kb bármi remény, hogy fejlődjön az ország (jelenleg látjuk, hogy önerőből, támogatások nélkül semmit nem tudunk kezdeni). Csak még a jelenleginél is jobban mennénk az oroszok meg a kínaiak zsebébe. Zseniális, kikezdhetetlen logika :agree:

De te legalább felvállalod, nem úgy mint kiserik :mrgreen: ezt becsülöm :D

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 7., hétfő 9:01

___Samy___ írta:
a Tisza ennél nem lesz jobb biztosan kijelentve
Hat nem akarlak elkeseriteni, de ez nagyon is benne van a pakliban, ha Orbanek kimenekitik az osszes zsozsot. Itt olyan szar fog az uj hatalom nyakaba szakadni, hogy nem lesz piskota rendet tenni. Aztan majd lehet megint mutogatni, hogy a fidesu jobb volt, es johetnek vissza Orbanek eletuk vegeig.
MP, azt hiszem egy hete:

"Ha 2026-ban változás lesz, akkor szerinte Orbánék nagyon rossz állapotban hagyják majd hátra az országot, „az utolsó villanykörtét is kicsavarják majd a Karmelitában”. Elképzelhetőnek tartja, hogy 2026-ban egy kamikaze kormányt kell alakítaniuk, de ha azt elérik, hogy 2030-ban egy normális, plurális demokráciában választhassanak az emberek, akkor már nem éltek hiába. „Ha el merjük indítani, azokat a politikai reformokat, amiket a Fidesz 14 év alatt nem mert, akkor már megérte” – mondta"

weah

HozzászólásSzerző: weah » 2024. október 7., hétfő 8:56

'shutterisland írta:
weah írta: Közölük jött ez bohóc...annyi a szerencséje hogy a népnek szüksége van egy illúzióra és ezt most O tölti be.Meg kell nezni kik állnak mögötte.Ahol a Radnai apa es fia áll az egész mögött ott semmi jó nem történhet,legalábbis magyarok számára.Kik politizálnának ezek közül ha ne adj isten hatalomra kerülnének?Volt ex szsdsz ék?Na szép is lenne,magyar gyűlölő mocskok.Semmijuk nincs hozzá csak a nagy pofajuk.26-ig még annyi minden fog kiderülni erről az ál Magyar Peteről hogy jó ha megússza börtön nélkül.Majd csak figyeljetek.
visszakerdezek inkabb, anelkul, hogy cafolnam amit mondasz, mert meg lehet is benne valami, nem tudhatjuk fixen, hogy nem.

kire szavaznal 26-ban akkor ?

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 7., hétfő 8:47

Valaki szóljon már a Lacinak, hogy viselkedjen már! Hát nem ezt beszéltük meg a büdösúristenit neki! Azokkal a k..va szatelitpártokkal csak a baj van!

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. október 7., hétfő 8:10

a Tisza ennél nem lesz jobb biztosan kijelentve
Hat nem akarlak elkeseriteni, de ez nagyon is benne van a pakliban, ha Orbanek kimenekitik az osszes zsozsot. Itt olyan szar fog az uj hatalom nyakaba szakadni, hogy nem lesz piskota rendet tenni. Aztan majd lehet megint mutogatni, hogy a fidesu jobb volt, es johetnek vissza Orbanek eletuk vegeig.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. október 7., hétfő 7:49

Azért az kemény hogy sok ezer milliárd ellopása után is,nem azzal foglalkoznak emberek hogy ezeket a m...kat mindenféle képen el kell takarítani,hanem azzal hogy akinek a legnagyobb esélye van rá azt basztassuk minden szarsággal hogy de ő ...
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Vissza: