Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
16
18%
Xabi Alonso
70
77%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 91

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 8., kedd 15:53

hehetheoriginal írta:
realmadrid95 írta:

Hato nagyon nagy tehetseg szerintem. Europaban az egyik legnagyobb vegsebesseggel biro vedo, nagyon jo fejjel, raadasul nem csak kozephatvekent jatszik jol, de balhatvedkent is. Tamadasokat is nagyon jol epiti.

A brazilt viszont egyaltalan nem lattam meg jatszani.
nem tudom mire alapozod, én videokat nézek rola, nagy joindulattal max kozepes sebességű.
igaz marcelo se volt veszettgyors, de neki ott volt a 10/10-es labdaérzék

Nezem az Ajax meccseket miatta, ahogy Guler miatt a Fener meccseket, valamint Endrick miatt a Palmeiras meccseket anno. :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 8., kedd 11:18

realmadrid95 írta:
hehetheoriginal írta:
franciát még nem néztem meg, de a brazil jóval jobbnak tűnik, mint a holland, legalábbis egyéni képességek terén. jelezném a gyengébbek kedvéért, mert ebbe mindig belenéztek, mint zimánylinda dubajban, hogy eyetest, pillanatnyi állapot, nem azt jelenti, hogy mi lesz a jövő és ki lesz a nagyobb játékos.... :coffee:

Hato nagyon nagy tehetseg szerintem. Europaban az egyik legnagyobb vegsebesseggel biro vedo, nagyon jo fejjel, raadasul nem csak kozephatvekent jatszik jol, de balhatvedkent is. Tamadasokat is nagyon jol epiti.

nem tudom mire alapozod, én videokat nézek rola, nagy joindulattal max kozepes sebességű.
igaz marcelo se volt veszettgyors, de neki ott volt a 10/10-es labdaérzék
thereisonly1ronaldo

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 8., kedd 10:20

hehetheoriginal írta:
realmadrid95 írta:

Lukebat is nagyra tartom, de sajnos o is elegge hajlamos a hibakra, mint Militao.
franciát még nem néztem meg, de a brazil jóval jobbnak tűnik, mint a holland, legalábbis egyéni képességek terén. jelezném a gyengébbek kedvéért, mert ebbe mindig belenéztek, mint zimánylinda dubajban, hogy eyetest, pillanatnyi állapot, nem azt jelenti, hogy mi lesz a jövő és ki lesz a nagyobb játékos.... :coffee:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 8., kedd 8:52

Süti írta:
hehetheoriginal írta:
Ha már most leirod hogy lehet nem lesz belőle semmi, akkor mi értelme ezeknek a megfigyeléseknek? Nem hosszútávra szeretnénk venni valakit? :kalapos:
ki irt olyat, hogy nem lesz belole semmi? :lol: :coffee:
mindenesetre a holland túl kötött, lassúcska, legfelső polc nem lesz sztem sose a fizikai adottságai miatt.
_Bushido_ írta: Csak aztán nehogy nagyobb baj legyen az ilyenekből. Miért nem lehet normálisan megvárni, hogy rendesen meggyógyuljanak?
még egy bappe súlyos sérülést várok, akkor kanyar az egész kurva szezon :lol:
nézhetetlen fos játék
thereisonly1ronaldo

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2024. október 8., kedd 8:45

hehetheoriginal írta:
Ha már most leirod hogy lehet nem lesz belőle semmi, akkor mi értelme ezeknek a megfigyeléseknek? Nem hosszútávra szeretnénk venni valakit? :kalapos:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. október 8., kedd 8:16

Diario AS reveals that Brahim Diaz has been cooking an EARLY return from his injury, ahead of schedule to help Real Madrid.
Csak aztán nehogy nagyobb baj legyen az ilyenekből. Miért nem lehet normálisan megvárni, hogy rendesen meggyógyuljanak?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. október 8., kedd 8:08

Galacticos írta: Szerintem sok lenne. En daviest mindig jonak gondoltam mert mendy labdakezelesi neha kiegeti a retinam de tul sok lenne a bal oldal ugy. Van egy vinicius aki azert tulzasba nem viszi a vedekezesbe valo segitest, oda huzodik ki mbappe is, bellingham is sokszor oda lep be es akkor oda még davies az szerintem mar sok lenne foleg ha a masik szelen egy szinten inkabb tamado szellemu hatved lenne.
Ancelotti maga is nyilatkozta, hogy Mendy többet támadhatna :kalapos:, de Vini teljesen a szélről indul.

Davies mellé egy CR féle szélső támadó kellene, jelenleg ez szerintem inkább Mbappe lenne, mint Vini.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. október 8., kedd 8:02

Real Madrid will evaluate and make a pre-contract offer to Trent Alexander-Arnold in January if he does not renew with Liverpool. @jfelixdiaz

Real Madrid see Trent Alexander-Arnold as more than just an offensive right-back.

They also see him as an excellent midfielder. @marca
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. október 8., kedd 7:45

Szerintem sok lenne. En daviest mindig jonak gondoltam mert mendy labdakezelesi neha kiegeti a retinam de tul sok lenne a bal oldal ugy. Van egy vinicius aki azert tulzasba nem viszi a vedekezesbe valo segitest, oda huzodik ki mbappe is, bellingham is sokszor oda lep be es akkor oda még davies az szerintem mar sok lenne foleg ha a masik szelen egy szinten inkabb tamado szellemu hatved lenne.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 8., kedd 0:01

Real Madrid want both Alphonso Davies & Trent Alexander-Arnold.

The strategy will be to offer both of them a pre-contract in January if they don’t renew with their clubs. @jfelixdiaz

logikus de nem hiszem hogy sikerül megallapodni veluk nyar elott
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 7., hétfő 20:59

realmadrid95 írta:
Pad'em írta: NEW: The CB options that Real Madrid are considering in winter market:

🇫🇷 Castello Lukeba (21) RB Leipzig
🇧🇷 Vitor Reis (17) Palmeiras
🇳🇱 Jorrel Hato (18) Ajax

@marca
Lukebat is nagyra tartom, de sajnos o is elegge hajlamos a hibakra, mint Militao.
thereisonly1ronaldo

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 7., hétfő 20:52

Pad'em írta: NEW: The CB options that Real Madrid are considering in winter market:

🇳🇱 Jorrel Hato (18) Ajax

@marca

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. október 7., hétfő 19:25

És azzal számolunk egész idényben nem lesz többet sérült militao, rüdi, tchou...

:lol: :lol:

Én teljesen nem hibáztatom a vezetoseget mert eleg extravagans szar helyzetben vagyunk a sérültekkel plusz semmi ertelmes felhozatal a télen, de nyáron kell vagy 3védő, cb+2rb.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. október 7., hétfő 18:35

3 hónapig nem is lehetne igazolni. Ilyen senkinek nem kell free agentekkel inkább ne is fárasszuk egymást. Január még nagyon messze van majd kiderül mik a lehetőségek.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. október 7., hétfő 18:21

Real Madrid are currently not looking for a Carvajal replacement. The club believes in Lucas Vazquez. Also, Militão and Rüdiger will help in covering that RB position in case of an emergency [COPE].
Ha Militao és Rüdiger lesz a vésztartalék, akkor ki a tök fog belső védőt játszani? Mendy? És Fran a balost?
Mint írtátok nemrég, Rüdiger lába is problémás, Militao kB egy évet kihagyott... Erre, ezekre kell 50+ meccset alapozni? :(

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 6., vasárnap 16:57

BLevi96 írta: Nem hinném hogy ilyet tenne a Poolal, ott nevelkedett. És mi nem vagyunk Barca hogy ilyenre kérjünk valakit :lol:
Amugy is kivagyok az ilyen játékosoktól mint Dembele vagy Lukaku, semmi klub hűség vagy tisztelet nincs benne.
olaszoknal akkor nem sok tiszteletre melto jatekost talalnal :mrgreen:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. október 6., vasárnap 16:13

Nem hinném hogy ilyet tenne a Poolal, ott nevelkedett. És mi nem vagyunk Barca hogy ilyenre kérjünk valakit :lol:
Amugy is kivagyok az ilyen játékosoktól mint Dembele vagy Lukaku, semmi klub hűség vagy tisztelet nincs benne.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. október 6., vasárnap 16:01

Realista24 írta:
Bencze írta: Kebabosok ot tartjak a legeselyesebbnek ahogy olvasom

Ugye TAA szerzodese lejar nyaron, gondolom ilyen 10 misi kornyeken vagy kevesebbert is mozdithato lenne januar elsejen. Annyiert ajandek lenne
Sztem nem adják el, pláne aproert, amikor a bajnoksagert mennek.
Ez igaz, en arra gondoltam, hogy esetleg tudna egy kis nyomast gyakorolni a pooli vezeyosegre jatek megtagadassal, vagy edzesek kihagyasaval a’la Dembele dortmundban :mrgreen:

Levi, oke, de 10 meg mindig jobb, minthogy masnap alairjon ide szabadugynokkent, aztan fel evig fizessenek egy motivalatlan jatekosnak a heti tobbszazezres fizetest :D

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. október 6., vasárnap 16:00

Realista24 írta:
Bencze írta:

Kebabosok ot tartjak a legeselyesebbnek ahogy olvasom

Ugye TAA szerzodese lejar nyaron, gondolom ilyen 10 misi kornyeken vagy kevesebbert is mozdithato lenne januar elsejen. Annyiert ajandek lenne
Sztem nem adják el, pláne aproert, amikor a bajnoksagert mennek.
Szerintem se, manapság már nem ér annyit a pénz mint régen, pótolás is nagyon nehéz, a pénz meg nem tud focizni. 60ért se engednék el, nemhogy 10ért :lol:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 6., vasárnap 15:58

NEW: The CB options that Real Madrid are considering in winter market:

🇳🇱 Jorrel Hato (18) Ajax

@marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: