Politika
Re: Politika
Legyen összeférhetetlenség, legyen az hogy kapott 1.8 milliót a semmire Magyar Márton, szóval feltételezzük a legrosszabbat.
Már írtam ezt a példát hogy akkor is érdemes arról beszélni, hogy valaki letépett egy virágot, mikor körülötte kiírtottak egy teljes esőerdőt?
Még nagyon nem ott tartunk, hogy ilyen apró dolgokon kellene fent akadni, mert kb ennél olyan egy milliószor nagyobb gondjaink vannak.
Jelenlegi tudásunk alapján Magyar Péter semmi törvénytelen dolgot nem követett el.
Jelenlegi tudásunk alapján a Fidesz rengeteg törvénytelen, erkölcstelen dolgot követett el, már nagyon titkolni se akarják, annyira szarnak rá, mert mindent megtehetnek és ebből egy csomót már ők se tudnak kimagyarázni, pontosan ezért nem csatlakozunk az Európai Ügyészséghez.
Senki nem mondja, hogy MP hibátlan, meg tökéletes, engem az csesz fel megint, hogy olyan dolgokon megy a pattogás amiben jelenlegi tudomásunk szerint semmi törvénytelen nincs. Maga MP mondta jelentsék fel ha találnak ilyet.
Ha esetleg találnak is valami nevetségesen kis tétel lesz, azokhoz képest, amik mennek nap mint nap.
Mészáros bakker hivatalosan amit bevallanak majdnem 1 milliárd forinttal növeli a vagyonát naponta.
Másodpercenként közel 10 436, percenként 626 138 forinttal növekszik a vagyona.
Tehát Mészáros Lőrinc 30 másodpercnyi nyereségéről vitatkozunk, amit Magyar Márton mint rendes fizetés megkapott egy hónap alatt.
Egy itteni kommentet nem írsz meg ennyi idő alatt....
Mi havi 300.000 forintról vitatkozunk.
Lölő naponta keres 900 milliót.
90000-szer annyi pénzt keres, ami be van vallva.
90000 a szorzó.
Közben meg pereg a napi egy millió eurós büntetés pluszban az EU felé, amit vonnak le az ott lévő ki nem adott támogatásból, miközben maga a 200 milliós büntetés ugyanúgy megmarad...
De erről bezzeg tized annyit beszélünk.
Magyar Mártonnál napi tízezer forintról beszélünk, (ennyit keres Lölő 1 másodperc alatt).
1 millió euróhoz képest pöppet elhanyagolható az összeg...
És az a szomorú, hogy ennél sokkal több pénz tűnik el, szimplán csak kiemeltem 2 random esetet a több százból.
Ideje lenne a lényegről beszélni, nem ilyen sokad rangú dolgokkal hagyni elterelni a figyelmet a valós problémáról.
Mert a 90000szer lényegtelenebb probléma az már nagyon sokad rangú
Engem nem érdekel milyen volt a kapcsolata Varga Judittal meg azzal a madárral, nem párt keresek.
Engem nem érdekel mit csinált előtte, ami neccesebb is volt azt bevallotta és saját maga jött el.
Engem az érdekel mit kínál, mint politikus, mit tesz és az jobb opció-e mint a mostaniak.
Amit tavasz óta tesz, arra meg tényleg nincsenek szavak, hogy mi lett a semmiből felépítve és mennyi embert kirángatott a reménytelenségből.
Majd ha meg lesz választva és előjönnek ezek a problémák majd akkor lehet igazán aggódni, de mivel kétharmada úgyse lesz, esélye sincs bebetonoznia magát, mint a Fidesznek.
Már írtam ezt a példát hogy akkor is érdemes arról beszélni, hogy valaki letépett egy virágot, mikor körülötte kiírtottak egy teljes esőerdőt?
Még nagyon nem ott tartunk, hogy ilyen apró dolgokon kellene fent akadni, mert kb ennél olyan egy milliószor nagyobb gondjaink vannak.
Jelenlegi tudásunk alapján Magyar Péter semmi törvénytelen dolgot nem követett el.
Jelenlegi tudásunk alapján a Fidesz rengeteg törvénytelen, erkölcstelen dolgot követett el, már nagyon titkolni se akarják, annyira szarnak rá, mert mindent megtehetnek és ebből egy csomót már ők se tudnak kimagyarázni, pontosan ezért nem csatlakozunk az Európai Ügyészséghez.
Senki nem mondja, hogy MP hibátlan, meg tökéletes, engem az csesz fel megint, hogy olyan dolgokon megy a pattogás amiben jelenlegi tudomásunk szerint semmi törvénytelen nincs. Maga MP mondta jelentsék fel ha találnak ilyet.
Ha esetleg találnak is valami nevetségesen kis tétel lesz, azokhoz képest, amik mennek nap mint nap.
Mészáros bakker hivatalosan amit bevallanak majdnem 1 milliárd forinttal növeli a vagyonát naponta.
Másodpercenként közel 10 436, percenként 626 138 forinttal növekszik a vagyona.
Tehát Mészáros Lőrinc 30 másodpercnyi nyereségéről vitatkozunk, amit Magyar Márton mint rendes fizetés megkapott egy hónap alatt.
Egy itteni kommentet nem írsz meg ennyi idő alatt....
Mi havi 300.000 forintról vitatkozunk.
Lölő naponta keres 900 milliót.
90000-szer annyi pénzt keres, ami be van vallva.
90000 a szorzó.
Közben meg pereg a napi egy millió eurós büntetés pluszban az EU felé, amit vonnak le az ott lévő ki nem adott támogatásból, miközben maga a 200 milliós büntetés ugyanúgy megmarad...
De erről bezzeg tized annyit beszélünk.
Magyar Mártonnál napi tízezer forintról beszélünk, (ennyit keres Lölő 1 másodperc alatt).
1 millió euróhoz képest pöppet elhanyagolható az összeg...
És az a szomorú, hogy ennél sokkal több pénz tűnik el, szimplán csak kiemeltem 2 random esetet a több százból.
Ideje lenne a lényegről beszélni, nem ilyen sokad rangú dolgokkal hagyni elterelni a figyelmet a valós problémáról.
Mert a 90000szer lényegtelenebb probléma az már nagyon sokad rangú
Engem nem érdekel milyen volt a kapcsolata Varga Judittal meg azzal a madárral, nem párt keresek.
Engem nem érdekel mit csinált előtte, ami neccesebb is volt azt bevallotta és saját maga jött el.
Engem az érdekel mit kínál, mint politikus, mit tesz és az jobb opció-e mint a mostaniak.
Amit tavasz óta tesz, arra meg tényleg nincsenek szavak, hogy mi lett a semmiből felépítve és mennyi embert kirángatott a reménytelenségből.
Majd ha meg lesz választva és előjönnek ezek a problémák majd akkor lehet igazán aggódni, de mivel kétharmada úgyse lesz, esélye sincs bebetonoznia magát, mint a Fidesznek.
Már bocs, de te kezdted azzal, hogy "Komoly vitakulturara vall, amikor leirsz egy baromsagot, ketszer is, majd meg neked all feljebb", miközben érdemben reagálni sem sikerült.Realista24 írta:Kettőnk közül te nem voltal tisztában azzal amit mondani akarsz, de biztos nekem kell többet olvasni.swfan írta: Kicsit segítek neked, jó olvasást. Rádfér
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Conflict_of_interest
A kérdésre pedig még mindig nem tudtál érdemi választ adni
Személyeskedj bátran tovább.
Azt ugye vágod, hogy te is idecitáltál bizonyítékként egy SZABÁLY-t a cégedtől az összeférhetetlenségre vonatkozóan (tehát elismered, hogy ez egy szabályozott dolog) de közben nem vagy hajlandó azt a szabályt beidézni (ami lehet törvény, rendelet, vagy a PlanB üzletszabályzata is), ami alapján itt összeférhetetlenség állna fenn. A te céged szabályzata nem egy univerzális dolog. Mint írtam, más cégnél a példa önmagában nem összeférhetetlenség.
Remélem ezúttal nem egy egysoros beszólást kapok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Kettőnk közül te nem voltal tisztában azzal amit mondani akarsz, de biztos nekem kell többet olvasni.swfan írta:Kicsit segítek neked, jó olvasást. RádférRealista24 írta:
Komoly vitakulturara vall, amikor leirsz egy baromsagot, ketszer is, majd meg neked all feljebb.
Személyeskedj bátran tovább.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Ezt en sem igazan latom osszeferhetetlensegnek. Max ha a teso valami foni pozicioban lett volna a PlanB-nel, akkor azt mondom oke. De igy csak egy a sok kozul.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Kicsit segítek neked, jó olvasást. RádférRealista24 írta:Komoly vitakulturara vall, amikor leirsz egy baromsagot, ketszer is, majd meg neked all feljebb.swfan írta:
Ja, hogy elfogytak az érvek, a kérdésre meg nem tudsz válaszolni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Komoly vitakulturara vall, amikor leirsz egy baromsagot, ketszer is, majd meg neked all feljebb.swfan írta:Ja, hogy elfogytak az érvek, a kérdésre meg nem tudsz válaszolni.Realista24 írta:
Ja hogy atfogalmazod, mert megbukott, amit irtal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ja, hogy elfogytak az érvek, a kérdésre meg nem tudsz válaszolni.Realista24 írta:Ja hogy atfogalmazod, mert megbukott, amit irtal.swfan írta:
Akkor átfogalmazom: az összeférhetetlenséget minden esetben írott szabályok mondják ki.
Úgyhogy mégegy kérdezem: a tesó esetében milyen írott szabály alapján összeférhetetlenség ez?
Btw megsúgom, hogy ahol én dolgozom (nyugati multi), a példa amit írtál önmagában nem összeférhetetlenség. Nincs erre univerzális szabály. Vannak az országban törvények, amik szabályozzák ezt, meg vannak cégek, akik ezeknek megfelelően kialakítják a működési szabályzatukat, etikai kódexüket, amelyekben lehetnek az adott cégre vonatkozó összeférhetetlenségi szabályok
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ja hogy atfogalmazod, mert megbukott, amit irtal.swfan írta:Akkor átfogalmazom: az összeférhetetlenséget minden esetben írott szabályok mondják ki.Realista24 írta:
Amennyire en tudom, az összeferhetetlenseg mint olyan nem egy törveny. Nalunk a cegnel is vannak szabalyok, amiket be kell tartani, kulonbon osszeferhetetlensegnek minosul.
Mint pl. munkavallalo es/vagy csaladtagnak nem lehet olyan cege, amelyik uzleti kapcsolatban all munkaltatoval.
Úgyhogy mégegy kérdezem: a tesó esetében milyen írott szabály alapján összeférhetetlenség ez?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Akkor átfogalmazom: az összeférhetetlenséget minden esetben írott szabályok mondják ki.Realista24 írta:Amennyire en tudom, az összeferhetetlenseg mint olyan nem egy törveny. Nalunk a cegnel is vannak szabalyok, amiket be kell tartani, kulonbon osszeferhetetlensegnek minosul.swfan írta:
Az összeférhetetlenséget törvények mondják ki. Pl. nem lehet egyszerre valaki polgármester és országgyűlési képviselő. Ha mindkettőnek megválasztják, akkor összeférhetetlenség áll fenn, azt megszüntetendő valamelyik tisztségéről le kell mondania.
Úgyhogy a kérdésem még mindig áll
Mint pl. munkavallalo es/vagy csaladtagnak nem lehet olyan cege, amelyik uzleti kapcsolatban all munkaltatoval.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Holnap mikor várható az Orbán-Magyar "vita"?
Tehát Orbán EP-s felszólalása és MP arra adott 5 perces válasza?
Tehát Orbán EP-s felszólalása és MP arra adott 5 perces válasza?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Milyen mutyizás? Mikor fizetett a Tisza bármit a tesó médiájának?Kercsó írta: a tesó mostani média cége és a Tisza mutyizása már inkább gyanús
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amennyire en tudom, az összeferhetetlenseg mint olyan nem egy törveny. Nalunk a cegnel is vannak szabalyok, amiket be kell tartani, kulonbon osszeferhetetlensegnek minosul.swfan írta:Az összeférhetetlenséget törvények mondják ki. Pl. nem lehet egyszerre valaki polgármester és országgyűlési képviselő. Ha mindkettőnek megválasztják, akkor összeférhetetlenség áll fenn, azt megszüntetendő valamelyik tisztségéről le kell mondania.Realista24 írta:
PlanB-tol kapta a fizeteset.
A PlanB foglalkoztatta a tesot.
A PlanB vegezte Varga Judit treningjet.
A Diakhitel es a PlanB szerzodeses jogviszonyban allt.
MP a Diakhitel Zrt-nel tevekenykedett, nem tul etikusan.
Tenyleg semmi kivetnivalo es osszeferhetetlenseg nincs ezekben, hiszen kis osszeg, talan dolgozott is erte, meg amugy is, csak a rendszer kenyszeritette ezekre a dolgokra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az összeférhetetlenséget törvények mondják ki. Pl. nem lehet egyszerre valaki polgármester és országgyűlési képviselő. Ha mindkettőnek megválasztják, akkor összeférhetetlenség áll fenn, azt megszüntetendő valamelyik tisztségéről le kell mondania.Realista24 írta:PlanB-tol kapta a fizeteset.swfan írta:
Mi összeférhetetlenség? Milyen törvény tiltja azt, hogy a Diákhitel Központtal szerződésben álló cégnél nem dolgozhat a Diákhitel Központ vezetőjének a rokona?
Tenyleg semmi kivetnivalo es osszeferhetetlenseg nincs ezekben, hiszen kis osszeg, talan dolgozott is erte, meg amugy is, csak a rendszer kenyszeritette ezekre a dolgokra.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
amúgy mi az összeférhetetlenség pontos értelmezése?
az, hogy valaki a hozzátartozója cégénél dolgozik, és megdolgozik rendesen a fizetéséért, ami jelen állás szerint nem egy földtől elrugaszkodott összeg volt, hanem abban az időben átlagos havibérnek számított - nálam nem összeférhetetlenség
ha a semmire kapta a pénzt, akkor igen.
a tesó mostani média cége és a Tisza mutyizása már inkább gyanús
az, hogy valaki a hozzátartozója cégénél dolgozik, és megdolgozik rendesen a fizetéséért, ami jelen állás szerint nem egy földtől elrugaszkodott összeg volt, hanem abban az időben átlagos havibérnek számított - nálam nem összeférhetetlenség
ha a semmire kapta a pénzt, akkor igen.
a tesó mostani média cége és a Tisza mutyizása már inkább gyanús
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
PlanB-tol kapta a fizeteset.swfan írta:Mi összeférhetetlenség? Milyen törvény tiltja azt, hogy a Diákhitel Központtal szerződésben álló cégnél nem dolgozhat a Diákhitel Központ vezetőjének a rokona?BlancoMark írta:
Teljesen mindegy milyenek a korulmenyek, ez osszeferhetetlenseg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mi összeférhetetlenség? Milyen törvény tiltja azt, hogy a Diákhitel Központtal szerződésben álló cégnél nem dolgozhat a Diákhitel Központ vezetőjének a rokona?BlancoMark írta:Teljesen mindegy milyenek a korulmenyek, ez osszeferhetetlenseg.ferni írta:
De megint mi a megengedett?
Dolgozott a testvére aki egy önálló ember egy cégnél 6 hónapot valami lókuki összegért, nem az övé volt a cég.
Ennyit tudunk.
Ebből van megint valami szarkavarás.
- BlancoMark
Teljesen mindegy milyenek a korulmenyek, ez osszeferhetetlenseg.ferni írta:De megint mi a megengedett?Realista24 írta:
Szoval megint arrol van szo, hogy ez megengedett, mert kicsi az osszeg.
Illetve azert ennek a cegnek a tevekenysege kicsit osszetettebb, ahogy olvasom, mintsem havi 300k-s fizetes.
Dolgozott a testvére aki egy önálló ember egy cégnél 6 hónapot valami lókuki összegért, nem az övé volt a cég.
Ennyit tudunk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szomoru, hogy nem erted.ferni írta:De megint mi a megengedett?Realista24 írta:
Illetve azert ennek a cegnek a tevekenysege kicsit osszetettebb, ahogy olvasom, mintsem havi 300k-s fizetes.
Ennyit tudunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De megint mi a megengedett?Realista24 írta:
Ennyit tudunk.
Hol van itt arról szó, hogy Magyar Márton semmi munkára kapta volna a fizetését?h3x0r írta:Mert a legtobb ember szamara a 300 millio, a 600 milliard meg Meszaros 1000 milliardos vagyona megfoghatatlan osszegek, "az a nagy emberek dolga, nekunk nem erdemes foglalkozni veluk".ferni írta: 300 ezer forint havonta, mert dolgozott is valamit, mindezt kőkemény fél évig.
Csoda hogy nem ment tönkre a magyar gazdaság, mert valaki fizetést kap a munkája miatt
Szánalmas, hogy Orbánék 600 milliárd pluszért vesznek Tiborcztól másfélszeres áron irodaházakat, miközben mennek a nagy megszorítások, de itt bazdmeg az a téma, hogy Magyar Márton fizetésért dolgozott fél évet, hát beszarok.
És ez megint csak egy példa a több száz közül...
És erről beszélünk bakker...
Beszéljünk már a lényegről basszameg, ne ezekről a lókuki dolgokról könyörgöm.
De az, hogy ok 300 ezerert egesz honapban dolgoznak, mig valaki munka nelkul kap egy 300 ezres fizetest, vagy akar csak fele ennyit a semmire, az azonnal kiveri a biztositekot. (nem tudom a konkret hir mirol szol)
De anno Rogan se a szaz milliokba bukott majdnem bele, hanem egy 500-600 ezres helikopter berlesbe.
Egyébként a miheztartás végett, az a 300k 2019-ben kevesebb volt, mint az akkori átlagkereset. Mekkora korrupció