KAG írta:
Zack írta:
*Puskás-Dallos Peti
Én annyira nem leszek polkorrekt, mint Ferni.
Megfogadtad a lényeget bazdkikám.
Semmi gond, nem várom el a politikai korrektséget.
Leszögezném, hogy szörnyű minden gyerek halála. PDP egy pojáca, aki hitványkodással képernyőidőt szerez magának és magas színvonalon él ezzel a tevékenységével. Itt viszont kiírt egy szociális populista, a felelősséget mindenfelé szétkenő, érzelem vezérelt, az olvasót direkt hergelő írást. Persze a szándékai lehetnek jók és nemesek, ezt nem tudom, de nem is fontos. Az ő problémája nem az ittas és stb vezetőknél kezdődik. Teljesen világos, hogy a jogalkotó nem tudja a magyar kulturális viszonyoknak megfelelően szabályozni a közlekedés ezen pontjait. Illetve büntetni sem tudja úgy, hogy az nevelési jelleggel hasson rá.
Itt a környéken sokszor van dugó, mert a tanuló vezető, talán vizsga útvonal is van itt. Minden tanuló vezető, akik betartják a kreszt, mögött kb 5-20 kocsi van feltorlódva. Nem készítik fel a forgalomra a tanulókat, nekem bár 14 éve lett meg a jogsim, a tanfolyam során 1 azaz egy alkalommal sem előztem meg senkit. Szabályosan közlekedve nem volt rá lehetőségem, majd próbáljam ki anyu/apu kocsijával élesben.
Nem vagyok versenyző, nincsen autóm, nem ezek az emberek pártját fogom. A Szentendrei útnál lakom (2x3 sávos, itt), elméletileg fel van szerelve ezen a szakaszon 500 méterenként megfigyelő eszköz (nem világos, hogy milyen). Mégis minden este motorra és autóval is itt gyorsulnak a népek. Az Árpád hídon a busz is 90-el megy és még sorolhatnám.
Minden mínuszt megértem amit kaptam. Csak elegem van abból, hogy felkészületlen wannabe celebek osztják az észt mindenről és valójában még azt sem fogják fel, hogy mi az a pont, ahol meg lehetne oldani a problémájukat.