OFF
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Re: OFF
Törökországban kiszivárgott egy videó ahol a 61 éves játékvezetők ellenőre dugja hátulról a 24 éves Elif Karaarslan női játékvezetőt.Elég jóféle csaj.Az ellenőr már beismerte(le se tagadhatná mert látszik teljesen az arca) a csaj még tagad,de tuti hogy ő az.Rajta napszemüveg van miközben dolgozza az öreg
Akkor ne ilyenben gondolkodjgutihaz14 írta: koszi a velemenyeket.
sajnos nincs benzinesre lehetoseg. ez a ketto van eladasra vagy kell vagy nem. alapbol nem keresek autot
koszi a velemenyeket.
sajnos nincs benzinesre lehetoseg. ez a ketto van eladasra vagy kell vagy nem. alapbol nem keresek autot
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ja, csatlakozom, dieselt erre biztosan ne. Japó szívó, vagy elektromos, ha van hol tölteni.
Nekem is 2.0 cr van, de Budapestet csak addig lát, amíg kierek vele a városból, utána 100km pálya, 40km közút.
Nekem is 2.0 cr van, de Budapestet csak addig lát, amíg kierek vele a városból, utána 100km pálya, 40km közút.
Inkább benzin, automata. A skoda ambiton jó, de inkább adj le a kategóriából (superb) és legyen kevesebb km.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Erre vegyel egy elektromost. Benzinesek kozott sem uszod meg a problemakat, mert a mai turbos motorok ugyanugy szenvednek, ha rovid tavokra hasznaljak. Ha jo aron hozzajutsz, jo allapotban van es ralocsolsz kb. 1m korul, akkor a dizellel is el leszel jo sokaig. De akkor ki kell cserelni a teljes uzemanyagrendszert.gutihaz14 írta: főleg bp-n használnám, párszor évente balaton és egyéb vidéki helyek,
regenerálódásnak ez mennyire szar így a városi autókázás?
Az 1.6 CRTDI-vel mentem par hosszabb utat, eleg korrektul tud fogyasztani, de 130 korul erezhetoen elfogy az ero belole es eleg hangos lett. En 2.0 CRTDI-t keresnek, a nagyobb kasztnihoz kell a tobb ero, hogy kenyelmesen lehessen utazni.
Szerintem halál. Főleg a rövid utak.gutihaz14 írta: főleg bp-n használnám, párszor évente balaton és egyéb vidéki helyek,
Nekem 2.0 crtdi van, városban 150-180kmenként regenerál(na). Kint 500-600. Nem szereti.
főleg bp-n használnám, párszor évente balaton és egyéb vidéki helyek,
valamelyik univerzumban:
Mindig van másgutihaz14 írta:ja most utánanéztem és az ambition nem az alja. az a 2. szint. az active az alap.Nika91127 írta:
Érdemes nem ambitiont venni.
Próbáld ki, ha elég neked az 1.6, és nagyon olcsó, lekövethető szerviz+számlák, akkor megvehető.
ez van, vagy jó az ambition nekem vagy nincs más
Ki kell próbálni, bele kell ülni. Nem lesz egy erős tank, de nagy és eljársz majd vele 5-5.5 liter go-val.
ja most utánanéztem és az ambition nem az alja. az a 2. szint. az active az alap.Nika91127 írta:Érdemes nem ambitiont venni.gutihaz14 írta: lehetőségem van venni jól árazott 2016-os superbet, kombi 290k km vagy sedan 250k km-rel.
manuál 6 seb váltó. ambition tehát alap felszereltségi szintűek.
1.6 TDI mindkettő. van valakinek jó/rossz tapasztalata ezekkel?
Próbáld ki, ha elég neked az 1.6, és nagyon olcsó, lekövethető szerviz+számlák, akkor megvehető.
ez van, vagy jó az ambition nekem vagy nincs más
valamelyik univerzumban:
Érdemes nem ambitiont venni.gutihaz14 írta: lehetőségem van venni jól árazott 2016-os superbet, kombi 290k km vagy sedan 250k km-rel.
Sokszor ki volt vesézve ez az auto tema itt. Kinek a pap kinek a paplan. Ha szerencséd van, ezek olyan kocsik amik túl vannak 1-2 nagyobb javításon ennyi kmrel
Csak a szokásos szutyok dizel problemak. Cr rendszer komplett plusz dpf, olyan zsákbamacska ez, nem lehet jót tanácsolni. Én biztos nem adnék ennyi kmrel, 10éves kocsiért 5-6milliót(tippcsak)
Csak a szokásos szutyok dizel problemak. Cr rendszer komplett plusz dpf, olyan zsákbamacska ez, nem lehet jót tanácsolni. Én biztos nem adnék ennyi kmrel, 10éves kocsiért 5-6milliót(tippcsak)
lehetőségem van venni jól árazott 2016-os superbet, kombi 290k km vagy sedan 250k km-rel.
valamelyik univerzumban:
Hát... autó és autó féktávja közt is nagy a különbség. És azért a magyar műszaki tudjuk milyen korrput.Marky írta:Mindketto szabalytalan, az egyiknek az utra se lenne szabad gurulnia, a masiknak pedig versenypalyan a helye, nem kozuton.Nika91127 írta: Szerintem az autók "karbantartásától" is függ, hogy mennyi a fékút.
Lehet egy 50el közlekedő 80 éves baba kopott 16 eves gumikon, elkopott fekekkel lassabban áll meg, mint a 35 eves, 80al kozlekedo Q5 audi, a premium evszaknak megfelelo gumikon.
Viszont muszakilag a kozlekedesre alkalmas autoval 50-nel sokkal rovidebb uton lehet 0-ra fekezni, mint 70-rol. Ez teny, a fizikat nem lehet meghazudtolni, meg a nagy Elon Musknak sem sikerul
Az utobbi idoben szerencsere mar nem kell napi szinten autoznom, de meg igy is eleg gyakori az olyan szituacio, amikor a "forgalom ritmusaval gyorshajto" csak azert nem tori romma magat, vagy a kornyezetet, mert en a szabalykoveto beengedem magam ele, vagy esetleg fekezek is.
Az autopalyak is veszelyes helyek, de az 1-2-3 szamjegyu kozutakon konkretan halalfelelmem van, mert mindent en se tudok kivedeni.
Az a baj, hogy a szabalyokat nem a buntetessel lehet betartatni, hanem azzal, ha az uj belepok mar eleve nem is szegik meg azokat. Ehhez viszont tarsadalmi szintu valtozas kene, mert jelenleg a szabalyok csak disznek vannak, legyen az KRESZ, adozas, vagy barmi.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Mindketto szabalytalan, az egyiknek az utra se lenne szabad gurulnia, a masiknak pedig versenypalyan a helye, nem kozuton.Nika91127 írta: Szerintem az autók "karbantartásától" is függ, hogy mennyi a fékút.
Lehet egy 50el közlekedő 80 éves baba kopott 16 eves gumikon, elkopott fekekkel lassabban áll meg, mint a 35 eves, 80al kozlekedo Q5 audi, a premium evszaknak megfelelo gumikon.
Viszont muszakilag a kozlekedesre alkalmas autoval 50-nel sokkal rovidebb uton lehet 0-ra fekezni, mint 70-rol. Ez teny, a fizikat nem lehet meghazudtolni, meg a nagy Elon Musknak sem sikerul
Az utobbi idoben szerencsere mar nem kell napi szinten autoznom, de meg igy is eleg gyakori az olyan szituacio, amikor a "forgalom ritmusaval gyorshajto" csak azert nem tori romma magat, vagy a kornyezetet, mert en a szabalykoveto beengedem magam ele, vagy esetleg fekezek is.
Az autopalyak is veszelyes helyek, de az 1-2-3 szamjegyu kozutakon konkretan halalfelelmem van, mert mindent en se tudok kivedeni.
Az a baj, hogy a szabalyokat nem a buntetessel lehet betartatni, hanem azzal, ha az uj belepok mar eleve nem is szegik meg azokat. Ehhez viszont tarsadalmi szintu valtozas kene, mert jelenleg a szabalyok csak disznek vannak, legyen az KRESZ, adozas, vagy barmi.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Akkor tedd a 80 eves öregembert a Q5os audiba, ahol serthetetlennek erzi magat (mint a suv vezeto nok tobbsege), engedd neki, hogy 80nal menjen, premium gumival, evszaknak megfeleoen.Nika91127 írta: Szerintem az autók "karbantartásától" is függ, hogy mennyi a fékút.
Inkabb a 80 eves suzukis jojjon nekem 50nel, mint a 80 eves Q5os audi 80nal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azzal egyetértek, hogy ahol 70-el lehet menni lakott területen belül, ott nettó pofátlanság azt átlépni. Egyébként ez a fajta szabálysértés azért alakult ki, mert a köztudatban az él, hogy kb 20 km/h-val (nyilván 30-as táblánál ez nem áll már) léped túl a megengedett sebességhatárt, akkor nem fog megbüntetni a rendőr. Ezt viszont nem az egyén számlájára írnám. Nem is ő fogja ezt a viselkedést megváltoztatni.Realista24 írta:Ahogy irtam, aki 50 helyett 70nel megy, az nem fogja a 70et betartani. Ahogy nem tartja be lakott teruleten kivul sem.Nem értek egyet azzal, hogy a közlekedés ritmusa 50, hiszen 70-el mennek az emberek, és nem lehet mind türelmetlen meg hasonlók.
Azt is ki lehet jelenteni nagy általánossággal, hogy a modern autóknak rövidebb a féktávja és több biztonsági funkcióval vannak felszerelve, mint a törvényhozás idejében forgalomban lévők voltak. A kommented végét pedig szerintem nem nekem írtad.
Az auto eletkorahoz pedig: valid lenne, amit irsz, ha a geppark fiatal lenne, de nem az.
A masik ervem, hogy szamtalan helyen van 60as, 70es tabla, videki varosban, es a fovarosban is...ott sem a megengedett sebesseggel kozlekednek, hanem ugyanugy tobbel, nagyjabol annyival, ameddig elkerulheto a gyorshajtasi birsag.
Szerintem az autók "karbantartásától" is függ, hogy mennyi a fékút.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ahogy irtam, aki 50 helyett 70nel megy, az nem fogja a 70et betartani. Ahogy nem tartja be lakott teruleten kivul sem.Nem értek egyet azzal, hogy a közlekedés ritmusa 50, hiszen 70-el mennek az emberek, és nem lehet mind türelmetlen meg hasonlók.
Azt is ki lehet jelenteni nagy általánossággal, hogy a modern autóknak rövidebb a féktávja és több biztonsági funkcióval vannak felszerelve, mint a törvényhozás idejében forgalomban lévők voltak. A kommented végét pedig szerintem nem nekem írtad.
Az auto eletkorahoz pedig: valid lenne, amit irsz, ha a geppark fiatal lenne, de nem az.
A masik ervem, hogy szamtalan helyen van 60as, 70es tabla, videki varosban, es a fovarosban is...ott sem a megengedett sebesseggel kozlekednek, hanem ugyanugy tobbel, nagyjabol annyival, ameddig elkerulheto a gyorshajtasi birsag.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema