Már a filmben is szerepelt. Sőt, a nálam all time top5 mini sorozatban, a Chernobylban is.hehetheoriginal írta: pingvin rendőrfőnök hangja
Szóval nem ért meglepetésként
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 21., hétfő 19:14
Már a filmben is szerepelt. Sőt, a nálam all time top5 mini sorozatban, a Chernobylban is.hehetheoriginal írta: pingvin rendőrfőnök hangja
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 21., hétfő 11:44
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. október 21., hétfő 10:53
De tényleghehetheoriginal írta: pingvin rendőrfőnök hangja
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 21., hétfő 10:51
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 20., vasárnap 18:26
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. október 20., vasárnap 18:21
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 20., vasárnap 17:51
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 20., vasárnap 17:43
Nem egy kaliber a két sorozat._Bushido_ írta:Pár kiveteltol eltekintve a Gotham sorozat is jó volt korábban. Rengeteg jó karaktert hoztak be a storyba.Remy írta:
Szívesen.
Így 4 rész után azért sajnálom, hogy végül az Arkham-sorozatot kukázták... pedig az érdekes lehetett volna.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. október 20., vasárnap 17:42
Pár kiveteltol eltekintve a Gotham sorozat is jó volt korábban. Rengeteg jó karaktert hoztak be a storyba.Remy írta:Szívesen.hehetheoriginal írta:
Most mar biztos nem lesz 2. evad
Köszi
Így 4 rész után azért sajnálom, hogy végül az Arkham-sorozatot kukázták... pedig az érdekes lehetett volna.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 20., vasárnap 17:00
Szívesen.hehetheoriginal írta:Most mar biztos nem lesz 2. evadRemy írta: Komoly cucc a Pingvin.
Köszi
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 20., vasárnap 16:58
Most mar biztos nem lesz 2. evadRemy írta: Komoly cucc a Pingvin.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 20., vasárnap 15:29
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 14., hétfő 13:50
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. október 13., vasárnap 17:24
sorozatbaráton fent van mind a 3 évadsanko. írta:az baj, mert onnan kivágtak stream sehol? bárhol kerestem sehol semmi.KAG írta:Ncore
HozzászólásSzerző: sanko. » 2024. október 13., vasárnap 15:53
az baj, mert onnan kivágtak stream sehol? bárhol kerestem sehol semmi.KAG írta:Ncore
HozzászólásSzerző: sanko. » 2024. október 13., vasárnap 14:19
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. október 10., csütörtök 14:19
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Folyamatosan nyitnak meg szálakat, válasz viszont semmire nincs Azt se tudjuk ki jó és rossz, hogy kezdődött az egész. A lények szerintem mindig okosak voltak, csak most kezdik kibontani őket is mélyebben.ikelemen5 írta:Utolértem a sorozatot.BLevi96 írta:
Mi a kollegákkal nagyon rápörögtünk, órákig beszélgetünk teóriákról, probáltuk fejtegetni hogy mi ez az egész pont most fejeztem be a 3.évad 1.részét
De mondtam nekik hogy, én láttam a Lostot és biztos ezt is elfogják cseszni, a kérdések felére választ sem fogunk kapni lement 2 évad és még mindig nem derült ki semmi, témázgatni beszélgetni viszont tök jó!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elképzelésem sincs, hogy hova futtatják ki. Az anyuka kikerülésével biztosra vettem, hogy nem haltak meg, erre az új rész végén visszakerül.
Bosszantó, hogy a karakterek nem osztják meg egymással amit tudnak, ami történt velük.Furcsa, hogy a lények egyre okosabbak, tudnak összetettem gondolkodni.
Annyira nem tudom, hogy mi lehet a vége, hogy még ötetelni sem tudok.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. október 10., csütörtök 10:45
Utolértem a sorozatot.BLevi96 írta:Mi a kollegákkal nagyon rápörögtünk, órákig beszélgetünk teóriákról, probáltuk fejtegetni hogy mi ez az egész pont most fejeztem be a 3.évad 1.részétZack írta: Nézi valaki a From Című sorozatot? MAX-on most adják a 3. évadot heti rendszerességgel 1 hét csúszással a premier után. Készítők és a főszereplő kapcsán fel is merül, hogy ez a Lost máshol lejátszva. Nem annyira áll ez messze a valóságtól. Kicsit a Lost hibáival de pár pozitívumával (sok kérdés, sok karakter, zárt tér) újra gondolt történet az alapszitu, sziget helyett egy faluval. Nekem egyébként tetszik a sorozat, lehet szórakozni a nézése közben. Azért világmegváltást senki se várjon tőle.
De mondtam nekik hogy, én láttam a Lostot és biztos ezt is elfogják cseszni, a kérdések felére választ sem fogunk kapni lement 2 évad és még mindig nem derült ki semmi, témázgatni beszélgetni viszont tök jó!
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem