nuevo_ericco írta:
1madridista írta:
ha az elso par ilyen adag embert szo nelkul visszszallitottak volna (a wilkommen molinok helyett) lehet 2x is meggondoljak a tobbiek h jojjenek...
lehet hogy drasztikus/kegyetlennek hangzik de ami most van az is tarthatatlan...
Ebbol is látni, hogy semmit sem tudsz a prolbémáról. Persze, milliók, akiknek jobbik esetben "csupán" kilátástalan az élete, annyira, hogy megkockáztatják a fulladásos halált egy túlzsúfolt öreg gumocsónakban a nyílt tengeren, majd pont visszariadnak attól, ha egyáltalán tudomást szereznek róla, hogy pár migránst visszaszállítottak. A wilkommen molinok tettek a legkevesebbet az egész válsághoz. Ez nettó hülyítés, és csak arra szolgál, hogy a putyinista pártok népszerűsége növekedjen egy válságot meglovagolva. Aztán mikor odakerülnek, mint pl. Salvini, ugyanúgy beletörik a bicskájuk. A probléma létezik, de az nem visz közelebb a megoldáshoz, hogy benyeled az illibsi hazugságokat, sőt, terjeszted is azokat.
jáj
arra gondolok hogy nem sok mindent probaltak tenni hogy a folyamat ellenorzott formaban menjen vegbe es beilleszkedjenek a bevandorlok csak behivtak oket es odaadtak nekik a segelyt (nem kell beugatni tulzok kicsit nyilvan, de ott tartunk h a svedek mar azert fizetnek ha valaki visszakoltozik, ez utatja az integracio sikeret
)...
ezt probaltam 1 "rogan muvek cimszo" alatt osszefoglalni, nem akarok (meg nagyobb) kisregenyt irni...
a putyinista megint jo oreg objektiv hozzaszolas...
ha nem lett volna ez a haboru es az orosz eroforrasok meg europa osszefog az usa meg kina elashatja magat es szerintem a haboru valtozatlanul egy usa-oroszorszag proxyhaboru amiben nem kene reszt vennunk/allast foglalnunk, nem akarok errol oldalakon keresztul vitazni elfogadom ha maskepp gondoljatok...
nem szoktam se sorosozni se gurulo dollarozni se libsizni. orulnek ha masik iranyba se menne a putyinistazas szelsojobbozas, nem visz elore.
es en nem szoktam ugy lehulyezni mindenkit aki nem ert velem egyet, nem libsizek, nem