de hát ember, pont ezért népszerű a Tisza, mert ezek mindenkit is le akarnak váltaniarra reagaltam amit ferni irt, hogy lealjasitotta a fidesz a kommunikaciot mikozben a folyamat kb 10 eve kezdodtt es ha jol tudom pont ellenzeki oldarol, ennek a kicsucsosodasat latjuk most...
pont ebből van elege mindenkinek
a mondandód végére meg felesleges is reagálni, mert a fidesz emberek százezreit tömi egyértelmű hazugságokkal vagy mint most háborúval fenyegette az embereket, ha nem mennek el szavazni egy EP választáson.........
Tudod hány tízezer gyerek nézte ezeket a reklámokat youtuben, hogy háború lesz?
Tudod hány ember látta azt egymás melletti 5 plakáton, hogy háború nap mint nap?
A legaljasabb, legmélyebb érzésekkel/félelmekkel kampányoltak, hogy az emberek féltik az életüket meg a családtagjaik életét egy kibaszott EP választás alatt....
Ezek szavazatokért generációkat nyomorítanak meg lelkileg és le se szarják.
Szóval rohadtul nem érdekel honnan indult, nem is értem mit számít, max csak ha te itt összemosod a Tiszát ezekkel az ellenzéknek csúfolt bohócokkal, de azok bármit is csináltak ennek a közelébe nem értek soha, mint amit a Fidesz művel.
És a legszánalmasabb, hogy ezzel maga Orbán is tisztában van, mert ő nyilatkozott erről sok-sok éve, hogy ez egy hatékony módszer....