Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ferni

Re: Politika

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 10., csütörtök 23:15

arra reagaltam amit ferni irt, hogy lealjasitotta a fidesz a kommunikaciot mikozben a folyamat kb 10 eve kezdodtt es ha jol tudom pont ellenzeki oldarol, ennek a kicsucsosodasat latjuk most...
de hát ember, pont ezért népszerű a Tisza, mert ezek mindenkit is le akarnak váltani :lol:
pont ebből van elege mindenkinek

a mondandód végére meg felesleges is reagálni, mert a fidesz emberek százezreit tömi egyértelmű hazugságokkal vagy mint most háborúval fenyegette az embereket, ha nem mennek el szavazni egy EP választáson.........

Tudod hány tízezer gyerek nézte ezeket a reklámokat youtuben, hogy háború lesz?
Tudod hány ember látta azt egymás melletti 5 plakáton, hogy háború nap mint nap?
A legaljasabb, legmélyebb érzésekkel/félelmekkel kampányoltak, hogy az emberek féltik az életüket meg a családtagjaik életét egy kibaszott EP választás alatt....

Ezek szavazatokért generációkat nyomorítanak meg lelkileg és le se szarják.
Szóval rohadtul nem érdekel honnan indult, nem is értem mit számít, max csak ha te itt összemosod a Tiszát ezekkel az ellenzéknek csúfolt bohócokkal, de azok bármit is csináltak ennek a közelébe nem értek soha, mint amit a Fidesz művel.

És a legszánalmasabb, hogy ezzel maga Orbán is tisztában van, mert ő nyilatkozott erről sok-sok éve, hogy ez egy hatékony módszer.... :smile:

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. október 10., csütörtök 22:58

BLevi96 írta:
Dupla D írta:
Minden második kommented faszság.

Egy állami pénzből kitömött médiáról van szó, abban is az ország legnézettebb hírműsora. Ez masszív propaganda bujtatva, állami pénzből. De tapsolj tovább bazmeg ehhez. Én őszintén szólva már nagyon meguntam a kommentjeidet.
Ha a megafon csinál róla videót nem lepődök meg, de TV-be, ezen dolgoznak a szerkesztők!
ferni erre gondoltal azzal a mondtattal?

akkor bocsanat lehet en ertettem felre ezzel nem vitatkozok szerintem is rohej es nem tvbe valo

(azzal still vitatkozok hogy nem csak a fidesz miatt tart itt a kozbeszed...)

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. október 10., csütörtök 22:54

Steve írta: Nem akarok belezavarni itt a “buzis szövegértelmezésbe”, csak az érdekelne, hogy van-e valami felépített koncepció a mrgreeneknek?

:mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

1, majd 2db, utána 3db, majd a sorminta megtört és hiába vártam 4db :mrgreen: -t jött a csattanó 1db a végén. :(

Ez egy drámai fordulat lett, majdnem annyira kemény, mint leszarni mások véleményeit egy fórumon.

Vagy a mondatrészek fontossági besorolása van megjelölve így? :hmmm:

Nem adom fel,keresem tovább a logikát majd.
szabadon ertelmezheto :mrgreen: inkluziv :mrgreen: , :mrgreen: muveszi es diverz, semmilyen szabalyt nem k :mrgreen: vet :mrgreen: en nem ismerek ilyen elavult dolgokat mint a sorminta :mrgreen:

az en velemenyemet is leszarjak sot meg le is hulyeznek erte, aztan meg az en k anyamat...

szolasszabadsag van, nem fogom magam rosszul erezni mert mast gondolok mint a tobbseg...

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. október 10., csütörtök 22:50

h3x0r írta: Nem ertitek ti, hat 1madridista egyszer olvasott egy random facebook kommentet, amiben leciganyoztak Orbant, ezert a tv2-nek is mindent szabad!!! :lol:
persze facebook komment xd

csoki es hipo yt csatorna, kozponti hatalom yt csatorna millios megtekintesekkel (es miota porognek a megafon meg gondolatban se letezett akkor)...

ertem en h nem allami penzek de hasonloan nagy eleressel rendelkezo influencerek uszitanak, alaznak akar testi adottsagok alapjan is (dagadtozas peldaul meg elmebetegezes 2 masodpercenkent elofordul de azt lehet mer orbant alazzak xd)... (mielott elkezdenetek h dE A mEGaFoN iS, nem azt irtam h oke amit csinalnak nem tapsoltam nekik, csak megint a szamba kell adni olyan dolgokat amiket nem irtam...)

arra reagaltam amit ferni irt, hogy lealjasitotta a fidesz a kommunikaciot mikozben a folyamat kb 10 eve kezdodtt es ha jol tudom pont ellenzeki oldarol, ennek a kicsucsosodasat latjuk most...

raadasul a hiradot senki nem nezi nem? az az 5 ember nem szamit :mrgreen: :mrgreen:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. október 10., csütörtök 22:45

Nem akarok belezavarni itt a “buzis szövegértelmezésbe”, csak az érdekelne, hogy van-e valami felépített koncepció a mrgreeneknek?

:mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

1, majd 2db, utána 3db, majd a sorminta megtört és hiába vártam 4db :mrgreen: -t jött a csattanó 1db a végén. :(

Ez egy drámai fordulat lett, majdnem annyira kemény, mint leszarni mások véleményeit egy fórumon.

Vagy a mondatrészek fontossági besorolása van megjelölve így? :hmmm:

Nem adom fel,keresem tovább a logikát majd.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. október 10., csütörtök 22:42

nuevo_ericco írta:
1madridista írta: ha az elso par ilyen adag embert szo nelkul visszszallitottak volna (a wilkommen molinok helyett) lehet 2x is meggondoljak a tobbiek h jojjenek...

lehet hogy drasztikus/kegyetlennek hangzik de ami most van az is tarthatatlan...
Ebbol is látni, hogy semmit sem tudsz a prolbémáról. Persze, milliók, akiknek jobbik esetben "csupán" kilátástalan az élete, annyira, hogy megkockáztatják a fulladásos halált egy túlzsúfolt öreg gumocsónakban a nyílt tengeren, majd pont visszariadnak attól, ha egyáltalán tudomást szereznek róla, hogy pár migránst visszaszállítottak. A wilkommen molinok tettek a legkevesebbet az egész válsághoz. Ez nettó hülyítés, és csak arra szolgál, hogy a putyinista pártok népszerűsége növekedjen egy válságot meglovagolva. Aztán mikor odakerülnek, mint pl. Salvini, ugyanúgy beletörik a bicskájuk. A probléma létezik, de az nem visz közelebb a megoldáshoz, hogy benyeled az illibsi hazugságokat, sőt, terjeszted is azokat.
jáj

arra gondolok hogy nem sok mindent probaltak tenni hogy a folyamat ellenorzott formaban menjen vegbe es beilleszkedjenek a bevandorlok csak behivtak oket es odaadtak nekik a segelyt (nem kell beugatni tulzok kicsit nyilvan, de ott tartunk h a svedek mar azert fizetnek ha valaki visszakoltozik, ez utatja az integracio sikeret :lol: )...

ezt probaltam 1 "rogan muvek cimszo" alatt osszefoglalni, nem akarok (meg nagyobb) kisregenyt irni...

a putyinista megint jo oreg objektiv hozzaszolas...

ha nem lett volna ez a haboru es az orosz eroforrasok meg europa osszefog az usa meg kina elashatja magat es szerintem a haboru valtozatlanul egy usa-oroszorszag proxyhaboru amiben nem kene reszt vennunk/allast foglalnunk, nem akarok errol oldalakon keresztul vitazni elfogadom ha maskepp gondoljatok...

nem szoktam se sorosozni se gurulo dollarozni se libsizni. orulnek ha masik iranyba se menne a putyinistazas szelsojobbozas, nem visz elore.
es en nem szoktam ugy lehulyezni mindenkit aki nem ert velem egyet, nem libsizek, nem

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. október 10., csütörtök 22:24

Dupla D írta:
1madridista írta:

ez pont az a szint mikor ovt gombocozik :mrgreen: meg ciganyozzak :mrgreen: :mrgreen: nem tudom ki sullyesztett mit hova... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bar hivatalos ellenzeki medium talan nem irt ki ilyet nyiltan (de kulonbozo influencerek meg youtuberek, memkeszitok massal sem viccelnek) de nem csak a fidesz hibas az eldurvulo elbulvarosodo kozbeszedert... (termeszetesen nem tartom nagy hirertekunek a dolgot es sztem se dolga ez a tv2nek de ne legyunk mar szemellenzosek raadasul a kozbeszed eldurvulasa ha jol tudom akkor simicska elhiresult kijelentesevel kezdodott :mrgreen: )

Egy állami pénzből kitömött médiáról van szó, abban is az ország legnézettebb hírműsora. Ez masszív propaganda bujtatva, állami pénzből. De tapsolj tovább bazmeg ehhez. Én őszintén szólva már nagyon meguntam a kommentjeidet.
en ugyanazt gondolom a te kommenteidrol :mrgreen: nem arrol beszeltem hogy ugyanaz az eset hanem hogy mivel kezdodott de szovegertelmezes buzis :mrgreen: ...

marhara nem erdekel hogy ki unja a kommenteimet, csak azert mert kipukkasztom par ember velemenybuborekjat es ez kellemetlen :lol:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. október 10., csütörtök 21:58

Először kommentálni akartam a fasz igazgatós sztorit..Majd beláttam, hogy szóra sem érdemes..

De 1madridista megmagyarázása? :kivagyhe:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 10., csütörtök 21:52

ferni írta: Én azt olvastam a híradó után a szokásosnál gyosabban gyűltek a követői.... :lol:

Bayer Zsolt: Magyar Péter a micsodáját babrálta, mielőtt kezet fogott Orbán Viktorral

:lol:
Erről Joachim Löw kézfogásának dominó-effektusa ugrott be: https://www.reddit.com/r/blursedimages/s/t0mpD8i16k

Nyomorult lovagkeresztes. Fásy-Feró-Bayer, te Jóisten mekkora triumvirátus.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 10., csütörtök 21:40

Én azt olvastam a híradó után a szokásosnál gyosabban gyűltek a követői.... :lol:

Bayer Zsolt: Magyar Péter a micsodáját babrálta, mielőtt kezet fogott Orbán Viktorral

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 10., csütörtök 21:39

1madridista írta: ha az elso par ilyen adag embert szo nelkul visszszallitottak volna (a wilkommen molinok helyett) lehet 2x is meggondoljak a tobbiek h jojjenek...

lehet hogy drasztikus/kegyetlennek hangzik de ami most van az is tarthatatlan...
Ebbol is látni, hogy semmit sem tudsz a prolbémáról. Persze, milliók, akiknek jobbik esetben "csupán" kilátástalan az élete, annyira, hogy megkockáztatják a fulladásos halált egy túlzsúfolt öreg gumocsónakban a nyílt tengeren, majd pont visszariadnak attól, ha egyáltalán tudomást szereznek róla, hogy pár migránst visszaszállítottak. A wilkommen molinok tettek a legkevesebbet az egész válsághoz. Ez nettó hülyítés, és csak arra szolgál, hogy a putyinista pártok népszerűsége növekedjen egy válságot meglovagolva. Aztán mikor odakerülnek, mint pl. Salvini, ugyanúgy beletörik a bicskájuk. A probléma létezik, de az nem visz közelebb a megoldáshoz, hogy benyeled az illibsi hazugságokat, sőt, terjeszted is azokat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nuevo_ericco 2024. október 10., csütörtök 21:42-kor.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. október 10., csütörtök 21:30

Dupla D írta: Na jó. A cél szentesíti az eszközt, ugye?

Szánalmas férgek.
vaktölténnyel lődöznek Rogánék ismét, ebből is látszik mekkora a pánik. minden lépését, farok igazítását nagyítóval figyelik.

de hát könnyű azoknak, akiknek Bese atya és Dzsudzsi igazgatgatja a zacsit

ez a Deák Dani lesz remélem az első akit eltakarítanak a politikai színpadról, ha sikerül megdönteni a renszert.
vezető poltikai elemző :fpalm:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Pite86
Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. október 10., csütörtök 21:07

Dupla D írta:
1madridista írta:

ez pont az a szint mikor ovt gombocozik :mrgreen: meg ciganyozzak :mrgreen: :mrgreen: nem tudom ki sullyesztett mit hova... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bar hivatalos ellenzeki medium talan nem irt ki ilyet nyiltan (de kulonbozo influencerek meg youtuberek, memkeszitok massal sem viccelnek) de nem csak a fidesz hibas az eldurvulo elbulvarosodo kozbeszedert... (termeszetesen nem tartom nagy hirertekunek a dolgot es sztem se dolga ez a tv2nek de ne legyunk mar szemellenzosek raadasul a kozbeszed eldurvulasa ha jol tudom akkor simicska elhiresult kijelentesevel kezdodott :mrgreen: )

+1

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 10., csütörtök 21:00

MP írta:- Be kell valljam, hogy nem csak egy telefont dobtam a Dunába, hanem a kormány nekem vette meg 700 milliárd forintért a teljes Vodafone-t.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. október 10., csütörtök 20:27

Nem ertitek ti, hat 1madridista egyszer olvasott egy random facebook kommentet, amiben leciganyoztak Orbant, ezert a tv2-nek is mindent szabad!!! :lol:

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. október 10., csütörtök 20:20

Dupla D írta:
1madridista írta:

Ugyan ezt akartam írni.
A híradóba(!!!) arról beszélnek hogy 5másodpercig megigazitotta "magát" és erre időt és pénzt szánnak. Valaki gyerekkel ül a TV elött annak mit mond, mit csinál?..vicc. Legközelebb mi lesz, megvakarja az orrát és félórát arról dumálnak majd hogy, turta és megette a fikáját?
Ha a megafon csinál róla videót nem lepődök meg, de TV-be, ezen dolgoznak a szerkesztők!

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. október 10., csütörtök 20:05

1madridista írta:
ferni írta:
Ez a TV2 híradó gyerekek.
Ide süllyesztette le a Fidesz a kommunikációt, ez a szint.
És ezt védik egyesek....
Szánalmas.

Ki a fenének nem viszketett még a pöcse vagy vágott be a gatya?
Teljesen normálisan próbálta megoldani, kajak semmi cink nincs ebben és leadják bazdmeg a híradóban...

A tegnap amit küldtem MP 444 interjút meg nézzétek meg.

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. október 10., csütörtök 19:40

ferni írta:

Szánalmas férgek.
És ezt védik egyesek....
Szánalmas.

Teljesen normálisan próbálta megoldani, kajak semmi cink nincs ebben és leadják bazdmeg a híradóban...

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. október 10., csütörtök 19:35

Mondjuk arra is kíváncsi lennék, mit tettél volna az olasz partiőrség helyében, mikor a parttól 50 m-re szándékosan kilyukasztják a gumicsónakokat, és 50-60 ember kezd el kapálódzni a vízben. Szerintem nem sokan lennének képesek végignézni, ahogy egy másik ember a vízbe fullad. Meg hát olyan hosszúságú partszakaszokat ellenőrizni sem lehet.
Nem véletlen, hogy a legnagyobb migrációellenes Salvini sem tudott mit kezdeni a problémával belügyminiszterként, mire a szavak helyett a tetteknek kellett volna kövekteznie.
Senki sem engedte be őket, ahogy fogalmaztál, egyszerűen fizikai határai vannak a tömeges migráció megakadályozásának. A zöld határokon egy fokkal könnyebb a helyzet, de ott csak 2015-ben volt valódi válság.
ha az elso par ilyen adag embert szo nelkul visszszallitottak volna (a wilkommen molinok helyett) lehet 2x is meggondoljak a tobbiek h jojjenek...

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 10., csütörtök 19:15

Szánalmas férgek.
És ezt védik egyesek....
Szánalmas.

Vissza: