Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
kiserik

Re: Politika

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 11., péntek 13:39

Életemben először néztem meg ilyet és továbbra is tartom, hogy zseni a pali: https://www.youtube.com/watch?v=nhm4nIVeCjo (nincs az az Isten, hogy Tóni vagy bárki írja neki ezeket a lángosokat, meg hasonlókat :lol: )

Ajánlok mindenkinek egy kis OV nézést. Egyrészt közeleb visz ahhoz, hogy megértsük, aki csak ezt kapja, nézi, hallgatja, az miért szavaz még mindig oda, ahova. Ez idő alatt olyan, mint ha itt minden a legnagyobb rendben lenne, sőt. Másrészt jót tesz a léleknek, ha kiszakadunk picit (csak percekre) azokból az (szerintem sokakra már mérgező) ellenzéki buborékokból, ahol minden csak rossz és lassan már szarabb itt élni, mint mondjuk Eritreában. Harmadrészt az objektivitásunkat is segítheti, ha nem mindent csak 1 oldalról figyelünk meg. Ugye minden hazugságnak van alapja.

Továbbra is a béke legyen veletek, ez csak politika ✌️
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 11., péntek 13:18

https://x.com/NOELreports/status/1844453305402929289

Szegény Viktornak lassan elfogynak a barátai :(

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 11., péntek 12:38

Caraway írta:
gutihaz14 írta:

eszik is rendesen, 2,5 millio okos imadja fogyasztani
Legalabb mar nem 3, hanem csak 2,5 milliot kell irnod minden masodik kommentben, a fejlodes megkerdojelezhetetlen. :mrgreen:
bar mar ott tartanank hogy a mieppel egy szinten lennenek...
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. október 11., péntek 12:37

hehetheoriginal írta: ujabb madár evelin videó az indexen, ujabb utalás érkezett, ujra beszélni kell :lol: :lol: :lol:
Valamiből el kell tartani a gyereket. Gondolom dolgozni nem szeret

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. október 11., péntek 12:35

gutihaz14 írta:
ferni írta: Így máris összeállt a kép miért volt havi 5 millió és nem egy összeg.... :lol:

Rekordot döntött tavaly a rogáni propagandaköltés

A Miniszterelnöki Kabinetiroda 2023-ban kormánypropagandára 18,1 milliárd, rendezvényekre 35,5 milliárd forinttal költött

többet a tervezettnél.

:smile:
Legalabb mar nem 3, hanem csak 2,5 milliot kell irnod minden masodik kommentben, a fejlodes megkerdojelezhetetlen. :mrgreen:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 11., péntek 12:16

ferni írta: Így máris összeállt a kép miért volt havi 5 millió és nem egy összeg.... :lol:

A Miniszterelnöki Kabinetiroda 2023-ban kormánypropagandára 18,1 milliárd, rendezvényekre 35,5 milliárd forinttal költött

többet a tervezettnél.

valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 11., péntek 12:01

Így máris összeállt a kép miért volt havi 5 millió és nem egy összeg.... :lol:

többet a tervezettnél.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. október 11., péntek 12:00

Ahogy hallgatom ezt a sok yappinget, hát nagy önuralma lehetett MPnek :lol: geci irritáló egy nő

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. október 11., péntek 11:57

hehetheoriginal írta: ujabb madár evelin videó az indexen, ujabb utalás érkezett, ujra beszélni kell :lol: :lol: :lol:
Az hagyján, de úgy tűnik ezután vlogolásba kezd. Nem tudom ennél létezik-e átlátszóbb dolog. Gondolom kapott előtte egy kis megafonos felkészítést. :lol:

Én most realizáltam csak, hogy ez a csaj a vízilabdás Vogel Somának a testvére.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 11., péntek 11:54

ujabb madár evelin videó az indexen, ujabb utalás érkezett, ujra beszélni kell :lol: :lol: :lol:
thereisonly1ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 11., péntek 11:44

1madridista írta:a putyinista megint jo oreg objektiv hozzaszolas...
Salvini híresen nagy putyinista. Ez tény. Mint a legtöbb párt, amelyik féligazságokkal termel politikai tőkét a migrációból.
Nem tudom, miért vetted magadra, mikor én ezeket a jelzőket nem rád használtam.
1madridista írta: arra gondolok hogy nem sok mindent probaltak tenni hogy a folyamat ellenorzott formaban menjen vegbe es beilleszkedjenek a bevandorlok csak behivtak oket es odaadtak nekik a segelyt
Kizárólag a szír háborús menekültek voltak hívva, miután Törökörszág megszegte az EU-val kötött alkut, erre szállt rá a propaganda, és azóta ezt a hamis narratívát terjeszti. A wilkommen kultúra a legkevésbé gerjeszti a mirgárciót. Az elsődleges okok a klímaváltozás, a háborúk, az embercsempész-maffia és a szociális hálón terjedő fakenewsok.
Az sem igaz, hogy nem sok mindent tettek, tesznek ellene nyugaton. Keményen megy a terrorista sejtek felszámolása, az átvilágítás, kitoloncolás. Csak itt is ott van a pakliban, hogy egyszerűen ekkora tömegnél nem lehet 100%-os munkát végezni, főleg úgy, hogy a migránsok sem hülyék, nem akarnak visszamenni oda, ahonnan egyszer már sok áldozat árán eljöttek. Plusz ugye Kína, Oroszország és Irán aktívan segíti, gerjeszti ezt a folyamatot a hybrid hadviselés részeként.
Az a megoldás, ami csak megközelítené azt a hatékonyságot, amiről az említett politikusok beszélnek, súlyosan sértené az emberi alapjogokat, az európai jog alapjait, sok járulékos veszteséggel járna. Erre írtam, hogy mikor Salvini került oda, neki is beletört a bicskája. Könnyű kritizálni, okoskodni, amíg nem vagy hatalomban, vagy az országod annyira csóró, hogy még az eritreaiak számára sem vonzó, ezért azonnal mennek tovább, ha idetévednek.
2015 tájékán sok volt a terrortámadás, mára szinte teljesen eltűntek. Ez kemény európai hírszerzési és bűnüldözési munka eredménye. Csak hát könnyebb a félelemre, gyűlöletre, érzelmekre hatni, mint ingujjat feltűrve dolgozni, vagy egy bonyolult és összetett problémára úgy tenkinteni, ahogy kell, több szempontból megvizsgálva, az elért eredményeket és kudarcokat valóban kiértékelve, a mutogatás és félrevezetés helyett.
swfan írta:A Fideszben van a legtöbb meleg, megmondta anno MZP is :D
De nekik nem a melegekkel van bajuk, csak azokkal, akik aktívak a közügyekben, egyenlő jogokat szeretnének és felhívják ezekre a figyelmet. Ezt hazudja a Fidesz propagandának.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 11., péntek 11:37

A Fideszben van a legtöbb meleg, megmondta anno MZP is :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 11., péntek 10:43

nem hiszem.
mind buzi :lol: :lol:
thereisonly1ronaldo

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 11., péntek 10:39

Nem kevered valakivel? Gyors google nem ad semmit erről

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. október 11., péntek 10:19

swfan írta: Azért az komoly, hogy a Deák Danit úgy konferálják fel egy farokfogdosás kapcsán, mint "sokat látott szakértő" :lol: :lol: nyugi Dani, ha leváltjuk a Fideszt lehet egyszer eljön majd az idő, hogy szabadon felvállald! :)
Ha jól emlékszem pár éve “hivatalosan” coming outolt, szóval nem titok, hogy ő szakértője a témának.
Hala Madrid y nada más 🤍

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 11., péntek 9:17

Azért az komoly, hogy a Deák Danit úgy konferálják fel egy farokfogdosás kapcsán, mint "sokat látott szakértő" :lol: :lol: nyugi Dani, ha leváltjuk a Fideszt lehet egyszer eljön majd az idő, hogy szabadon felvállald! :)

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. október 11., péntek 7:30

1madridista írta:
h3x0r írta: Nem ertitek ti, hat 1madridista egyszer olvasott egy random facebook kommentet, amiben leciganyoztak Orbant, ezert a tv2-nek is mindent szabad!!! :lol:
persze facebook komment xd

csoki es hipo yt csatorna, kozponti hatalom yt csatorna millios megtekintesekkel (es miota porognek a megafon meg gondolatban se letezett akkor)...

ertem en h nem allami penzek de hasonloan nagy eleressel rendelkezo influencerek uszitanak, alaznak akar testi adottsagok alapjan is (dagadtozas peldaul meg elmebetegezes 2 masodpercenkent elofordul de azt lehet mer orbant alazzak xd)... (mielott elkezdenetek h dE A mEGaFoN iS, nem azt irtam h oke amit csinalnak nem tapsoltam nekik, csak megint a szamba kell adni olyan dolgokat amiket nem irtam...)

arra reagaltam amit ferni irt, hogy lealjasitotta a fidesz a kommunikaciot mikozben a folyamat kb 10 eve kezdodtt es ha jol tudom pont ellenzeki oldarol, ennek a kicsucsosodasat latjuk most...

raadasul a hiradot senki nem nezi nem? az az 5 ember nem szamit :mrgreen: :mrgreen:
Összehasonlíthatatlan az, hogy valami állami pénzen működik vagy valaki felépített valamit egymaga Youtube-on, mert a véleményét elmondta.

Az egyik oldalon politikusok és “elemzők” (deákdani, mrázágostonsámuel) támasztják alá vagy elemzik az ilyesfajta bűnöket, mint a farokigazítás, a másik oldalon meg Csokiék a saját maguk által felépített, támogatási és nézettségi alapon működő csatornájukon beszélnek a saját gondolataikról, hogy Orbán elmehetne egyszer egy szabóhoz, mert úgy néz ki a trottyos nadrágjában, mint egy telibeszart búvárruha.

Ha te nem érzed a különbséget, és azt mondod, hogy az “ellenzék” kezdte a közbeszéd lezüllesztését, akkor lehet ki kéne venned a nyelved OV seggéből. Finkelstein óta kezdte el ezt a Fidesz 2012-ben. Azóta pedig teljesen csúcsra járatták ezt a rendszert.

Az se lenne rossz, ha olvashatóak lennének a kommentjeid, nem hármat írnál egymás után, mert jelenleg nem csak a tartalomban, de külalakban sem éri el a fórum színvonalát a munkásságod.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 10., csütörtök 23:53

És a legszánalmasabb, hogy ezzel maga Orbán is tisztában van, mert ő nyilatkozott erről sok-sok éve, hogy ez egy hatékony módszer.... :smile:
Meg is lett a videó

1:10től ki is lehet kapcsolni.... :mrgreen:

Fókuszcsoportos 5 perces videóban is benne van, ha valaki még jobban fel akarja húzni az agyát, az még a mai napig is üt :lol:

Na de keresgélés közben rábukkantam pár igazi gyöngyszemre, ahol maga Viktorunk mondja el 20-30 évvel ezelőttről mi is a baj az országban.... :shutup:

Orbán 1992ből

Orbán 2007ből, hogy lopja gyurcsány maffia módszerekkel az EUs pénzeket és de mennyire érdekli, hogy javuljon a magyar életszínvonal...

Vagy mikor felháborodik, hogy a közpénzen kampányolnak... :lol: 7:10től.

Orbán Viktor - Vert az apám és mindig volt egy kis skizofrén hajlamom 1989

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. október 10., csütörtök 23:51

Nekem már tiltólistán van ez az okoska, javaslom Nektek is.

(Akkor legalább idézetekben sem fogom látni a faszságait)
" :mrgreen: "

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 10., csütörtök 23:15

arra reagaltam amit ferni irt, hogy lealjasitotta a fidesz a kommunikaciot mikozben a folyamat kb 10 eve kezdodtt es ha jol tudom pont ellenzeki oldarol, ennek a kicsucsosodasat latjuk most...
de hát ember, pont ezért népszerű a Tisza, mert ezek mindenkit is le akarnak váltani :lol:
pont ebből van elege mindenkinek

a mondandód végére meg felesleges is reagálni, mert a fidesz emberek százezreit tömi egyértelmű hazugságokkal vagy mint most háborúval fenyegette az embereket, ha nem mennek el szavazni egy EP választáson.........

Tudod hány tízezer gyerek nézte ezeket a reklámokat youtuben, hogy háború lesz?
Tudod hány ember látta azt egymás melletti 5 plakáton, hogy háború nap mint nap?
A legaljasabb, legmélyebb érzésekkel/félelmekkel kampányoltak, hogy az emberek féltik az életüket meg a családtagjaik életét egy kibaszott EP választás alatt....

Ezek szavazatokért generációkat nyomorítanak meg lelkileg és le se szarják.
Szóval rohadtul nem érdekel honnan indult, nem is értem mit számít, max csak ha te itt összemosod a Tiszát ezekkel az ellenzéknek csúfolt bohócokkal, de azok bármit is csináltak ennek a közelébe nem értek soha, mint amit a Fidesz művel.

És a legszánalmasabb, hogy ezzel maga Orbán is tisztában van, mert ő nyilatkozott erről sok-sok éve, hogy ez egy hatékony módszer.... :smile:

Vissza: