1madridista írta:a putyinista megint jo oreg objektiv hozzaszolas...
Salvini híresen nagy putyinista. Ez tény. Mint a legtöbb párt, amelyik féligazságokkal termel politikai tőkét a migrációból.
Nem tudom, miért vetted magadra, mikor én ezeket a jelzőket nem rád használtam.
1madridista írta:
arra gondolok hogy nem sok mindent probaltak tenni hogy a folyamat ellenorzott formaban menjen vegbe es beilleszkedjenek a bevandorlok csak behivtak oket es odaadtak nekik a segelyt
Kizárólag a szír háborús menekültek voltak hívva, miután Törökörszág megszegte az EU-val kötött alkut, erre szállt rá a propaganda, és azóta ezt a hamis narratívát terjeszti. A wilkommen kultúra a legkevésbé gerjeszti a mirgárciót. Az elsődleges okok a klímaváltozás, a háborúk, az embercsempész-maffia és a szociális hálón terjedő fakenewsok.
Az sem igaz, hogy nem sok mindent tettek, tesznek ellene nyugaton. Keményen megy a terrorista sejtek felszámolása, az átvilágítás, kitoloncolás. Csak itt is ott van a pakliban, hogy egyszerűen ekkora tömegnél nem lehet 100%-os munkát végezni, főleg úgy, hogy a migránsok sem hülyék, nem akarnak visszamenni oda, ahonnan egyszer már sok áldozat árán eljöttek. Plusz ugye Kína, Oroszország és Irán aktívan segíti, gerjeszti ezt a folyamatot a hybrid hadviselés részeként.
Az a megoldás, ami csak megközelítené azt a hatékonyságot, amiről az említett politikusok beszélnek, súlyosan sértené az emberi alapjogokat, az európai jog alapjait, sok járulékos veszteséggel járna. Erre írtam, hogy mikor Salvini került oda, neki is beletört a bicskája. Könnyű kritizálni, okoskodni, amíg nem vagy hatalomban, vagy az országod annyira csóró, hogy még az eritreaiak számára sem vonzó, ezért azonnal mennek tovább, ha idetévednek.
2015 tájékán sok volt a terrortámadás, mára szinte teljesen eltűntek. Ez kemény európai hírszerzési és bűnüldözési munka eredménye. Csak hát könnyebb a félelemre, gyűlöletre, érzelmekre hatni, mint ingujjat feltűrve dolgozni, vagy egy bonyolult és összetett problémára úgy tenkinteni, ahogy kell, több szempontból megvizsgálva, az elért eredményeket és kudarcokat valóban kiértékelve, a mutogatás és félrevezetés helyett.
swfan írta:A Fideszben van a legtöbb meleg, megmondta anno MZP is
De nekik nem a melegekkel van bajuk, csak azokkal, akik aktívak a közügyekben, egyenlő jogokat szeretnének és felhívják ezekre a figyelmet. Ezt hazudja a Fidesz propagandának.