OFF
Re: OFF
Köszi a tippet, este még írtam nekik. De eddig semmi.h3x0r írta:Egyik ismerosom nem akart facebookon fent lenni, a haverjai sokaig gyozkodtek, de hiaba, majd egy ido utan poenbol beregisztraltak. Irt a supportnak, az utlevelerol (vagy szemelyi volt? mar nem emlekszem) kuldott egy kepet es toroltek az oldalt. Nem tudom a te esetedben ez mennyire mukodne.berta333 írta: Sziasztok,
Végső elkeseredésemben regisztráltam és írok nektek.
A mai nap feltörték a facebook fiókomat, amit nagy nehezen visszaszereztem, de a feltörő megváltoztatta a jelszavamat. Próbáltam visszaállítani, de a sokszori próbálkozás után zárolták a fiókomat. A zárolás feloldásához hitelesíteni kell magamat, amit egy rég meg nem lévő bankkártya számmal tudnék megtenni. Sajnos így nem engedi a zárolást feloldani.
Járt már így valaki? Tudnátok segíteni esetleg, hogy mi a teendőm?
Köszi előre is.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyik ismerosom nem akart facebookon fent lenni, a haverjai sokaig gyozkodtek, de hiaba, majd egy ido utan poenbol beregisztraltak. Irt a supportnak, az utlevelerol (vagy szemelyi volt? mar nem emlekszem) kuldott egy kepet es toroltek az oldalt. Nem tudom a te esetedben ez mennyire mukodne.berta333 írta: Sziasztok,
A mai nap feltörték a facebook fiókomat, amit nagy nehezen visszaszereztem, de a feltörő megváltoztatta a jelszavamat. Próbáltam visszaállítani, de a sokszori próbálkozás után zárolták a fiókomat. A zárolás feloldásához hitelesíteni kell magamat, amit egy rég meg nem lévő bankkártya számmal tudnék megtenni. Sajnos így nem engedi a zárolást feloldani.
Köszi előre is.
Sajnos nincs instám, így azt nem tudom kipróbálni. A basic facebook-nál jelszót kér, de sajnos az utolsó jelszó a hackertől van. Jelszó emlékeztetőnél pedig nem küldi ki a kódot e-mailben. Más eszközön sem tudok belépni, mert amikor megtörtént a baj, akkor rögtön kijelentkeztettem mindenhonnan a fiókomat. De köszi a segítséget.ferni írta:Keresgéltem neten, találtam egy olyat, hogy van egy egyszerűsített elérés a Facebookhoz és itt volt akinek nem kért kártya adatot, hanem mást, pl IDt stb.berta333 írta: Sziasztok,
Köszi előre is.
https://mbasic.facebook.com/
Találtam egy ilyet is, de ez nem mindenkinek működött:
Szóval ha van Instagram ugyanezzel az emaillel egy próbát megérhet.SOLVED, if you lost the card they are wanting then sign into instagram with the same email as your facebook and go to payment info and you can delete the card from your meta profile, after that you'll get the option to verify with your drivers license or passport. It worked for me anyway, hope it helps
Vagy esetleg a banknak meg lehet a régi kártyaszám, egy próbát megérhet.
Olyat is olvastam, hogy ha meg van régi telefonnal is próbálni bejelentkezni, régi géppel amin be voltál hátha stb
Keresgéltem neten, találtam egy olyat, hogy van egy egyszerűsített elérés a Facebookhoz és itt volt akinek nem kért kártya adatot, hanem mást, pl IDt stb.berta333 írta: Sziasztok,
Köszi előre is.
https://mbasic.facebook.com/
Találtam egy ilyet is, de ez nem mindenkinek működött:
Szóval ha van Instagram ugyanezzel az emaillel egy próbát megérhet.SOLVED, if you lost the card they are wanting then sign into instagram with the same email as your facebook and go to payment info and you can delete the card from your meta profile, after that you'll get the option to verify with your drivers license or passport. It worked for me anyway, hope it helps
Vagy esetleg a banknak meg lehet a régi kártyaszám, egy próbát megérhet.
Olyat is olvastam, hogy ha meg van régi telefonnal is próbálni bejelentkezni, régi géppel amin be voltál hátha stb
Sziasztok,
Köszi előre is.
Köszi előre is.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Tegnap megtaláltam Twitterenreeed_ati írta:Linket meg majd a postás hozza?weah írta: Törökországban kiszivárgott egy videó ahol a 61 éves játékvezetők ellenőre dugja hátulról a 24 éves Elif Karaarslan női játékvezetőt.Elég jóféle csaj.Az ellenőr már beismerte(le se tagadhatná mert látszik teljesen az arca) a csaj még tagad,de tuti hogy ő az.Rajta napszemüveg van miközben dolgozza az öreg
Csak keress rá a csaj nevére.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Egészségükre.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Max kirak a főnök.weah írta:Most szexvideót Linkeljek ide be? lehet?reeed_ati írta:
Linket meg majd a postás hozza?
Ez facebookja:https://www.facebook.com/KaraarslanElif/
Fiatalok úgysem járnak fel ide, elég öreg már ez a fórum..
De elég ennyi is, azt látom, hogy tehetséges a hölgy.
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Most szexvideót Linkeljek ide be? lehet?reeed_ati írta:Linket meg majd a postás hozza?weah írta: Törökországban kiszivárgott egy videó ahol a 61 éves játékvezetők ellenőre dugja hátulról a 24 éves Elif Karaarslan női játékvezetőt.Elég jóféle csaj.Az ellenőr már beismerte(le se tagadhatná mert látszik teljesen az arca) a csaj még tagad,de tuti hogy ő az.Rajta napszemüveg van miközben dolgozza az öreg
Ez facebookja:https://www.facebook.com/KaraarslanElif/
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Linket meg majd a postás hozza?weah írta: Törökországban kiszivárgott egy videó ahol a 61 éves játékvezetők ellenőre dugja hátulról a 24 éves Elif Karaarslan női játékvezetőt.Elég jóféle csaj.Az ellenőr már beismerte(le se tagadhatná mert látszik teljesen az arca) a csaj még tagad,de tuti hogy ő az.Rajta napszemüveg van miközben dolgozza az öreg
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Törökországban kiszivárgott egy videó ahol a 61 éves játékvezetők ellenőre dugja hátulról a 24 éves Elif Karaarslan női játékvezetőt.Elég jóféle csaj.Az ellenőr már beismerte(le se tagadhatná mert látszik teljesen az arca) a csaj még tagad,de tuti hogy ő az.Rajta napszemüveg van miközben dolgozza az öreg
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Akkor ne ilyenben gondolkodjgutihaz14 írta: koszi a velemenyeket.
sajnos nincs benzinesre lehetoseg. ez a ketto van eladasra vagy kell vagy nem. alapbol nem keresek autot
koszi a velemenyeket.
sajnos nincs benzinesre lehetoseg. ez a ketto van eladasra vagy kell vagy nem. alapbol nem keresek autot
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ja, csatlakozom, dieselt erre biztosan ne. Japó szívó, vagy elektromos, ha van hol tölteni.
Nekem is 2.0 cr van, de Budapestet csak addig lát, amíg kierek vele a városból, utána 100km pálya, 40km közút.
Nekem is 2.0 cr van, de Budapestet csak addig lát, amíg kierek vele a városból, utána 100km pálya, 40km közút.
Inkább benzin, automata. A skoda ambiton jó, de inkább adj le a kategóriából (superb) és legyen kevesebb km.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Erre vegyel egy elektromost. Benzinesek kozott sem uszod meg a problemakat, mert a mai turbos motorok ugyanugy szenvednek, ha rovid tavokra hasznaljak. Ha jo aron hozzajutsz, jo allapotban van es ralocsolsz kb. 1m korul, akkor a dizellel is el leszel jo sokaig. De akkor ki kell cserelni a teljes uzemanyagrendszert.gutihaz14 írta: főleg bp-n használnám, párszor évente balaton és egyéb vidéki helyek,
regenerálódásnak ez mennyire szar így a városi autókázás?
Az 1.6 CRTDI-vel mentem par hosszabb utat, eleg korrektul tud fogyasztani, de 130 korul erezhetoen elfogy az ero belole es eleg hangos lett. En 2.0 CRTDI-t keresnek, a nagyobb kasztnihoz kell a tobb ero, hogy kenyelmesen lehessen utazni.
-
Szerintem halál. Főleg a rövid utak.gutihaz14 írta: főleg bp-n használnám, párszor évente balaton és egyéb vidéki helyek,
Nekem 2.0 crtdi van, városban 150-180kmenként regenerál(na). Kint 500-600. Nem szereti.
főleg bp-n használnám, párszor évente balaton és egyéb vidéki helyek,
valamelyik univerzumban:
-
Mindig van másgutihaz14 írta:ja most utánanéztem és az ambition nem az alja. az a 2. szint. az active az alap.Nika91127 írta:
Érdemes nem ambitiont venni.
Próbáld ki, ha elég neked az 1.6, és nagyon olcsó, lekövethető szerviz+számlák, akkor megvehető.
ez van, vagy jó az ambition nekem vagy nincs más
Ki kell próbálni, bele kell ülni. Nem lesz egy erős tank, de nagy és eljársz majd vele 5-5.5 liter go-val.