OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

Re: OFF

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. október 14., hétfő 21:31

Nika91127 írta:
gaborz1 írta:

Haverom ezzel foglalkozik. Megtervezi a kutat és a kivitelezésben is van kontaktja. Ha gondolod írj privátot és adok kontaktot
Hali!
Országosan merre?

Rikko, merrefele ennyi?
Zala

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. október 14., hétfő 21:28

gaborz1 írta:
Nika91127 írta: Hali srácok!

Van itt "kútfúrásban jártas" ember?
- mekkora kert öntözésénél éri meg?
- mekkora költség ez?
- mik a buktatói?

Köszi!

Nika
Haverom ezzel foglalkozik. Megtervezi a kutat és a kivitelezésben is van kontaktja. Ha gondolod írj privátot és adok kontaktot
Hali!
Országosan merre?

Rikko, merrefele ennyi?

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. október 14., hétfő 21:13

Nika91127 írta:
rikko írta:

Először jó tudni, hogy milyen mélyen lesz vized. Illetve a zaróréteg meg tartja hosszú távon is. Ugyanis ha kiépítésre kerül a rendszer és valamilyen ok miatt elfogy a talajvíz, akkor kvázi lesz egy jó drága mélyre lerakott csöved.

Jelenleg kb 35-40/M-ért fúrnak. Legalábbis nemrég a második szomszédnak ennyiért dobták össze.
Ha jó a vízhozam, akkor egy 80-120 nm-es kertet röhögve elvisz.
Nálam egy 100+ éves kút van , a mai napig hoz annyi vizet, hogy 17 gyümölcs fát, kb 80 nm mindennel is beültetett kertet és egy 30 nm-es fóliát elbír.

Buktatói nagyon nincsenek, csak a már említett elapadás. Jah néha pár macska, egér, mókus stb belefut... De ugye nem inni kell szóval nem para.
Kertet úgy értem, h van 500 nm, nagyrésze fű, 1-2 fa lenne, virágok, stb.

Durván hangzik ez az ár. Olyat is olvastam, h van aki 20 méter alatt nem is vállal.
Nálunk nagyon elszaladtak az árak a sok német és osztrák miatt.
Így lehet nem releváns, de semmiképp sem olcsó mulatság.

gaborz1
Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés

HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2024. október 14., hétfő 21:05

- mekkora költség ez?
- mik a buktatói?

Köszi!

Nika

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. október 14., hétfő 20:59

rikko írta:

- mekkora költség ez?
- mik a buktatói?

Köszi!

Nika
Először jó tudni, hogy milyen mélyen lesz vized. Illetve a zaróréteg meg tartja hosszú távon is. Ugyanis ha kiépítésre kerül a rendszer és valamilyen ok miatt elfogy a talajvíz, akkor kvázi lesz egy jó drága mélyre lerakott csöved.

Jelenleg kb 35-40/M-ért fúrnak. Legalábbis nemrég a második szomszédnak ennyiért dobták össze.
Nálam egy 100+ éves kút van , a mai napig hoz annyi vizet, hogy 17 gyümölcs fát, kb 80 nm mindennel is beültetett kertet és egy 30 nm-es fóliát elbír.

Buktatói nagyon nincsenek, csak a már említett elapadás. Jah néha pár macska, egér, mókus stb belefut... De ugye nem inni kell szóval nem para.
Kertet úgy értem, h van 500 nm, nagyrésze fű, 1-2 fa lenne, virágok, stb.

Durván hangzik ez az ár. Olyat is olvastam, h van aki 20 méter alatt nem is vállal.

rikko

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. október 14., hétfő 20:53

- mekkora költség ez?
- mik a buktatói?

Köszi!

Nika

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 14., hétfő 20:33

- mekkora költség ez?
- mik a buktatói?

Köszi!

Nika
Nekünk 25ezer per meter volt, már 13nal volt víz, de mentünk meg egy réteget, így 27-28meterrol jön a víz. (3,5 évvel ezelőtti ár) plusz a szivattyú, meg a kiépítés. Olyan 8-850 volt összesen.

Buktató? Ha jó szaki csinálja (odafigyel a “vizakna” helyes kiépítésére pl), és jó a szivattyú, akkor nem látok buktatot, kiveve ha benazol mint én.

Én egy motort leegettem és majdnem beszakadt az egész :kalapos: egy gyorscsati leugrott és folyamat ment a szivattyú, és nyilván az aknahoz legközelebbi így alamosta mint a szar. Szerencsere a motor leégett kvázi, és így nem ment alá több víz hogy teljesen beszakadjon :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. október 14., hétfő 20:11

Hali srácok!

- mekkora költség ez?
- mik a buktatói?

Köszi!

Nika

berta333

HozzászólásSzerző: berta333 » 2024. október 12., szombat 9:36

h3x0r írta:
berta333 írta: Sziasztok,

Végső elkeseredésemben regisztráltam és írok nektek.

A mai nap feltörték a facebook fiókomat, amit nagy nehezen visszaszereztem, de a feltörő megváltoztatta a jelszavamat. Próbáltam visszaállítani, de a sokszori próbálkozás után zárolták a fiókomat. A zárolás feloldásához hitelesíteni kell magamat, amit egy rég meg nem lévő bankkártya számmal tudnék megtenni. Sajnos így nem engedi a zárolást feloldani.

Járt már így valaki? Tudnátok segíteni esetleg, hogy mi a teendőm?

Köszi előre is.
Egyik ismerosom nem akart facebookon fent lenni, a haverjai sokaig gyozkodtek, de hiaba, majd egy ido utan poenbol beregisztraltak. Irt a supportnak, az utlevelerol (vagy szemelyi volt? mar nem emlekszem) kuldott egy kepet es toroltek az oldalt. Nem tudom a te esetedben ez mennyire mukodne.
Köszi a tippet, este még írtam nekik. De eddig semmi.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. október 12., szombat 1:51

A mai nap feltörték a facebook fiókomat, amit nagy nehezen visszaszereztem, de a feltörő megváltoztatta a jelszavamat. Próbáltam visszaállítani, de a sokszori próbálkozás után zárolták a fiókomat. A zárolás feloldásához hitelesíteni kell magamat, amit egy rég meg nem lévő bankkártya számmal tudnék megtenni. Sajnos így nem engedi a zárolást feloldani.

Köszi előre is.
Egyik ismerosom nem akart facebookon fent lenni, a haverjai sokaig gyozkodtek, de hiaba, majd egy ido utan poenbol beregisztraltak. Irt a supportnak, az utlevelerol (vagy szemelyi volt? mar nem emlekszem) kuldott egy kepet es toroltek az oldalt. Nem tudom a te esetedben ez mennyire mukodne.

berta333

HozzászólásSzerző: berta333 » 2024. október 12., szombat 0:14

ferni írta:

Köszi előre is.
Keresgéltem neten, találtam egy olyat, hogy van egy egyszerűsített elérés a Facebookhoz és itt volt akinek nem kért kártya adatot, hanem mást, pl IDt stb.

https://mbasic.facebook.com/

Találtam egy ilyet is, de ez nem mindenkinek működött:
SOLVED, if you lost the card they are wanting then sign into instagram with the same email as your facebook and go to payment info and you can delete the card from your meta profile, after that you'll get the option to verify with your drivers license or passport. It worked for me anyway, hope it helps
Szóval ha van Instagram ugyanezzel az emaillel egy próbát megérhet.

Vagy esetleg a banknak meg lehet a régi kártyaszám, egy próbát megérhet.

Olyat is olvastam, hogy ha meg van régi telefonnal is próbálni bejelentkezni, régi géppel amin be voltál hátha stb
Sajnos nincs instám, így azt nem tudom kipróbálni. A basic facebook-nál jelszót kér, de sajnos az utolsó jelszó a hackertől van. Jelszó emlékeztetőnél pedig nem küldi ki a kódot e-mailben. Más eszközön sem tudok belépni, mert amikor megtörtént a baj, akkor rögtön kijelentkeztettem mindenhonnan a fiókomat. De köszi a segítséget.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 12., szombat 0:01

Köszi előre is.
Keresgéltem neten, találtam egy olyat, hogy van egy egyszerűsített elérés a Facebookhoz és itt volt akinek nem kért kártya adatot, hanem mást, pl IDt stb.

https://mbasic.facebook.com/

Találtam egy ilyet is, de ez nem mindenkinek működött:
SOLVED, if you lost the card they are wanting then sign into instagram with the same email as your facebook and go to payment info and you can delete the card from your meta profile, after that you'll get the option to verify with your drivers license or passport. It worked for me anyway, hope it helps
Szóval ha van Instagram ugyanezzel az emaillel egy próbát megérhet.

Vagy esetleg a banknak meg lehet a régi kártyaszám, egy próbát megérhet.

Olyat is olvastam, hogy ha meg van régi telefonnal is próbálni bejelentkezni, régi géppel amin be voltál hátha stb

berta333

HozzászólásSzerző: berta333 » 2024. október 11., péntek 23:41

Sziasztok,

Köszi előre is.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 10., csütörtök 11:04

reeed_ati írta:
weah írta: Törökországban kiszivárgott egy videó ahol a 61 éves játékvezetők ellenőre dugja hátulról a 24 éves Elif Karaarslan női játékvezetőt.Elég jóféle csaj.Az ellenőr már beismerte(le se tagadhatná mert látszik teljesen az arca) a csaj még tagad,de tuti hogy ő az.Rajta napszemüveg van miközben dolgozza az öreg :D
Linket meg majd a postás hozza? :D
Tegnap megtaláltam Twitteren :kalapos:
Csak keress rá a csaj nevére.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2024. október 10., csütörtök 10:20

Egészségükre.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. október 9., szerda 21:16

weah írta:
reeed_ati írta:

Most szexvideót Linkeljek ide be? lehet?
Ez facebookja:https://www.facebook.com/KaraarslanElif/
Max kirak a főnök. :D
Fiatalok úgysem járnak fel ide, elég öreg már ez a fórum.. :mrgreen:
De elég ennyi is, azt látom, hogy tehetséges a hölgy. :kalapos:

weah
Kedvenc játékosaid: weah
Kedvenc csapatod: feyenord arsenal

HozzászólásSzerző: weah » 2024. október 9., szerda 21:08

reeed_ati írta:
weah írta: Törökországban kiszivárgott egy videó ahol a 61 éves játékvezetők ellenőre dugja hátulról a 24 éves Elif Karaarslan női játékvezetőt.Elég jóféle csaj.Az ellenőr már beismerte(le se tagadhatná mert látszik teljesen az arca) a csaj még tagad,de tuti hogy ő az.Rajta napszemüveg van miközben dolgozza az öreg :D
Most szexvideót Linkeljek ide be? lehet?
Ez facebookja:https://www.facebook.com/KaraarslanElif/

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. október 9., szerda 21:06

weah
Kedvenc játékosaid: weah
Kedvenc csapatod: feyenord arsenal

HozzászólásSzerző: weah » 2024. október 9., szerda 21:03

Törökországban kiszivárgott egy videó ahol a 61 éves játékvezetők ellenőre dugja hátulról a 24 éves Elif Karaarslan női játékvezetőt.Elég jóféle csaj.Az ellenőr már beismerte(le se tagadhatná mert látszik teljesen az arca) a csaj még tagad,de tuti hogy ő az.Rajta napszemüveg van miközben dolgozza az öreg :D

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. október 9., szerda 6:55

gutihaz14 írta: koszi a velemenyeket.

sajnos nincs benzinesre lehetoseg. ez a ketto van eladasra vagy kell vagy nem. alapbol nem keresek autot
Akkor ne ilyenben gondolkodj :)

Vissza: