Aranylabda
Re: Aranylabda
Egész szezont nézve a legkonzisztensebb játékos Carvajal volt kérdés nélkül.
Nem értek egyet. Szerintem pont hogy volt kiemelkedő teljesítmény, pont az a baj hogy több is. Akik itt fel vannak sorolva (Belli, Vini, Carvajal és Rodrigo) sok más szezonban elhozták volna ezzel.Remy írta: Én jelenleg úgy vagyok, Real Madrid játékos, nem Real Madrid játékos, hogy többen is megérdemelnék idén, és senki sem érdemelné meg idén igazán.
Szerintem rettentő gyenge szezon volt egyéni teljesítményt nézve. Kiemelkedő, EGÉSZ szezonos - aranylabdás - teljesítmény szinte nem is mondható. Vagy sérülés, vagy hullámvölgy, vagy szimplán posztból adódóan esélytelenség befolyásolja az egészet. (Carvajal)
Megérdemli Vini, megérdemli Jude, megérdemelné Rodri, ahogy Carvajal is.
De elvonatkoztatva attól, hogy Real Madrid játékos kaphatja, nekem full keserű szájízem van az egésszel idén.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Amíg nem erőltetnek be senkit Real játékos elé addig felőlem Mendy is kaphatja. Bajnokság+bl duplára van 2 emberünk Vini és Jude amit megfejelhetünk Carvajal eb-vel. Erre ne akarjanak nekem Rodrikat menyomni minden barom jelzővel. Belli is megérdemli de Vini is nagyot ment és kurva fontos volt. Madridba kell jönnie az, hogy hova már mellékes.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én jelenleg úgy vagyok, Real Madrid játékos, nem Real Madrid játékos, hogy többen is megérdemelnék idén, és senki sem érdemelné meg idén igazán.
Szerintem rettentő gyenge szezon volt egyéni teljesítményt nézve. Kiemelkedő, EGÉSZ szezonos - aranylabdás - teljesítmény szinte nem is mondható. Vagy sérülés, vagy hullámvölgy, vagy szimplán posztból adódóan esélytelenség befolyásolja az egészet. (Carvajal)
De elvonatkoztatva attól, hogy Real Madrid játékos kaphatja, nekem full keserű szájízem van az egésszel idén.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ateeemadrid
Csak én gondolom úgy, hogy Vini abszolút megérdemli? Csak a kiállhatatlan személyisége miatt van így megkérdőjelezve sztem, ha szimpi lenne az embereknek, kérdés nem lenne.
-
- Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker
Mondjuk Vininek nagyon fekszik a tavasz, mert ott már több a terület elől, nem a betömörülő kiscsapatok ellen kell vért pisálni.
Hát Jude sztem fel tudja ezt fogni, Vinit jobban zavarná, jó lesz ez így.
Bellingham is tudta, hogy szenved tavasszal, ha nincs Vini ő is tudja nem nyerünk BL-t.
Bellinghamnek meg ez a BL mindent is jelentett most.
Tényleg nézzétek meg a 4 részes dokuját youtube csatornáján, nagyon jó lett.
Bellingham is tudta, hogy szenved tavasszal, ha nincs Vini ő is tudja nem nyerünk BL-t.
Bellinghamnek meg ez a BL mindent is jelentett most.
Tényleg nézzétek meg a 4 részes dokuját youtube csatornáján, nagyon jó lett.
- RealMadridFanatic
Ha anno Cannavaro egy (zsenialis) VB-re kapta, akkor Carvajal. Mivel ez teljesen eselytelen, nalam is Bellingham, de a tamadok mindig forban vannak, igy Vini lesz.
Azt nem mondanam, hogy abszolut erdemtelen, de nagyon nehez felretenni, hogy felek, nem fog jot tenni vele. Remelem ram cafol "mentality".
Azt nem mondanam, hogy abszolut erdemtelen, de nagyon nehez felretenni, hogy felek, nem fog jot tenni vele. Remelem ram cafol "mentality".
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Persze tavasszal vannal a "dontok", de ha nincs Bellingham, akkor nincs mirol tavasszal beszelni. Semmi masrol nem szol ez, minthogy kinek mi maradt meg, mi volt korabban.
Az angol 20 evesen, uj orszagban, uj kulturaban, uj mentalitasban, mobilisibben! tobbet mutatott.
Az angol 20 evesen, uj orszagban, uj kulturaban, uj mentalitasban, mobilisibben! tobbet mutatott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ott a Jude doku film.KAG írta: Bellingham ott baszta el hogy a szezon végére teljesen lufi lett.
Ha jól emlékszem sérüléssel játszott sajnos.
Abban az időszakban meg vini óriásit ment.
Vini fogja kapni, ez nem kérdés.
De egyébként én is daninak adnám személy szerint.
Bokája szétment nem kicsit, válla is szar volt végig.
Nem lett lufi, robotolt szerencsétlen sérülten is fel le még a taktikánk is más lett és Vinire épült, ezért se tudott volna már ugyanúgy teljesíteni Jude ha nem sérült akkor se.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bellingham ott baszta el hogy a szezon végére teljesen lufi lett.
ZIDANE
nekem mar vitaznom sem kellRealista24 írta:Azt írod nem jöhet szoba más, majd azt hogy szted Carvajal érdemelne. Most akkor?MarioCirolo írta:
Az aranylabdat a legjobb teljesitmenyt nyujto jatekosnak adjak es nem tudas alapjan, ha tudas alapjan adnak minden evben Messinek/Ronaldonak kene kapnia. A viselkedes itt sokadlagos es az , hogy egy ilyen szezon utan, Vinin kivul barki szoba johet, az teljesen cafolja amit utoljara irtal, mert a marketingen kivul mindenben jobb volt, mint a tobbi jelolt. Nalam egyebkent Carvajal nyerne, mert a klubb es valogatott szinten is kulcsszerepe volt a csapatai sikereben.
Nálam is Carvajal amúgy.
Meg ha a nyer statisztikat nezem sincs mervado kulonbseg Vinicius es Bellingham kozott, szal ezt az egyertelmu dolgot nem tudom, hogy honnet szoptatok elo. A Copan vs EB sem mellekes meg, ha az angol is gyenge volt osszessegeben. Egy BL dontos gol meg ne dontson foleg, hogy mindegyik benne volt.
Carvajal adnam, de furan nezne ki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker
Ha olyan szempontrendszer lenne, mint régen akkor Carvajal, ha a az elmúlt éveket vesszük alapul, akkor Messi... én teamCarvajal...
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Bármennyire is ellenszenves Vini, egyértelmű, hogy neki kell kapnia.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- ikarus93
Carvajal nagyon megérdemelné.
BL Bajnokság EB és mind a 3ban nagy szerepe volt.
Vini nálam a második, de ha Vini nyeri se problema.
BL Bajnokság EB és mind a 3ban nagy szerepe volt.
Vini nálam a második, de ha Vini nyeri se problema.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt írod nem jöhet szoba más, majd azt hogy szted Carvajal érdemelne. Most akkor?MarioCirolo írta:Kerlon írta: Persze, hogy Bellinek kéne kapnia.
Vinicius tudasa se aranylabdas, a viselkedese meg szimplan elrettento pelda, de a marketing feltolja az elso helyre.
Az aranylabdat a legjobb teljesitmenyt nyujto jatekosnak adjak es nem tudas alapjan, ha tudas alapjan adnak minden evben Messinek/Ronaldonak kene kapnia. A viselkedes itt sokadlagos es az , hogy egy ilyen szezon utan, Vinin kivul barki szoba johet, az teljesen cafolja amit utoljara irtal, mert a marketingen kivul mindenben jobb volt, mint a tobbi jelolt. Nalam egyebkent Carvajal nyerne, mert a klubb es valogatott szinten is kulcsszerepe volt a csapatai sikereben.
Nálam is Carvajal amúgy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Kerlon írta: Persze, hogy Bellinek kéne kapnia.
Vinicius tudasa se aranylabdas, a viselkedese meg szimplan elrettento pelda, de a marketing feltolja az elso helyre.
Persze, hogy Bellinek kéne kapnia.
K
K
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Mondjuk igy lenne ertelme minden dijjatadonak.
Btw amugy en meg mindig Bellinek adnam.
De nem leszek szomoru hogy Vini kapja.
Szep fricska a sok rasszista kö***gnek.
Btw amugy en meg mindig Bellinek adnam.
De nem leszek szomoru hogy Vini kapja.
Szep fricska a sok rasszista kö***gnek.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, valtoztattak a dolgokon, a gyoztes csak a galan fogja megtudni, hogy nyert, nem lesz elo interju a gyoztessel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema