Ott maximum a Copacabana beach zenéje hallatszik, annyira csúcsra van járatva a joga bonito.hehetheoriginal írta: de képben vagy bazmeg
madridom focin zene is van.
csontzene.
Kommentáld a híreket
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Re: Kommentáld a híreket
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hehe, a csavo meg mindig nem azt mondta, hogy Carvajal hany honap alatt fog felepulni, hanem hogy altalaban(!!!) az ilyen tipusu serules ennyi ideig szokott tartani.hehetheoriginal írta: bocs, csak ezeket a szinesmazos designos weblapos celebdokikat nem birom, akik tavoperalnak raolvasassal.
aztan a fel vilag nyeli be a mondokajukat, mert nincs annyi agyuk, hogy utanagondoljanak, hogy rendes orvos ilyet nem mond.
Ha 1000 embernel egy serules 9-10 honapig tart, akkor ki lehet mondani, hogy atlagban 9-10 honap egy ilyen serules; nyilvan lesz olyan, aki 8 honap alatt teljesen felepult, meg olyan is, aki masfel ev utan is ezzel kinlodik. (hogy most a dokik rontottak el valamit, o nem figyelt oda a rehabon belul valamire vagy csak ennyivel komplexebb a serulese, fogalmam sincs, nekem meg argentin kamu diplomam sincs )
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
de képben vagy bazmeg
csontzene.
csontzene.
thereisonly1ronaldo
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Discofoot a neve. Ugyanaz lehet mint a madridom foci, csak zenével.
- hehetheoriginal
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Sztem ő így tolja:gutihaz14 írta:agresszioval kompenzalod hogy oreg es bojler lettel?ma is agyonrugok vkit esti focin
https://www.youtube.com/shorts/qshP4ckqKHU
agresszioval kompenzalod hogy oreg es bojler lettel?ma is agyonrugok vkit esti focin
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A Castillás srác eléggé az előszezon vége felé sérült meg sajnos. Nem tudhatjuk nálunk mi történt volna, de ugye Yoro is egyből lesérült a Unitednél.h3x0r írta:Ezt nyaron is pontosan tudtuk, hogy tavaly 3 kozepso vedonk volt, egyet elengedtunk, akit le akartunk igazolni, azt nem sikerult (az mondjuk fura, hogy az egesz piacon eleve csak egy jatekost neztunk ki), a fiatal tehetseget Pintus szo szerint kinyirta edzesen, igy kettovel indultunk neki a szezonnak. Semmi nem valtozott azota. Persze van aki szerint 'de hat ott van Vallejo es Tchouameni', szoval nincs itt semmi latnivalo.Yazid írta: Gyakorlatban van két közepso vedőnk. Ha komolyan is veszünk barmifele kupát, zsebbe kell nyúlni.
De én sem értem miért nem volt másik kiszemelt, B terv, C terv, stb. Igaz azt sem hogy miért a sérülékeny és öregedő Trent-et néztük ki a jobb oldalra.
Remélhetőleg a téli átigazolási szezonban vesznek valakit.
Alaba szerintem ha többet nem játszik akkor is megszolgálta a fizetését, BL-t nyertünk vele, az öltözőben is hatalmas plusz a jelenléte.
Viszont kezd riasztó mértéket ölteni a sérülések száma és súlyossága: Alaba, Courtois, Militao, a Castillás srác, most Carvajal. Ez már lassan tarthatatlan szint.
- hehetheoriginal
bocs, csak ezeket a szinesmazos designos weblapos celebdokikat nem birom, akik tavoperalnak raolvasassal.
aztan a fel vilag nyeli be a mondokajukat, mert nincs annyi agyuk, hogy utanagondoljanak, hogy rendes orvos ilyet nem mond.
konkret embernek ranezve a cv-jere, egy kb 15 eve praktizal komolyan, summa cum laude mittudomen egy argentin egyetemrol - ahol mar csak a neplelek miatt nyilvan csak favagast meg hiltifurast tanitanak - aztan ismerjuk az ilyeneket, hogy van penz a csaladban, megvesznek mindenfele papirt, hogy beirhassak, hogy amerikaban tanult, de kozben nincs az az isten, hogy ilyen nyilatkozatok es kijelentesek utan en rabizzam a sportserulesem pl.
mert gondolom most is megannyi hasonlo zseni ugyanilyen szep weboldalakkal es szep nagy cv-kkel allukat vakarva nezegetik alaba terdet is, es nem ertik mi tortenhetett, vagy hogy van ez
jo tudom, befejeztem, elengedem
konkret embernek ranezve a cv-jere, egy kb 15 eve praktizal komolyan, summa cum laude mittudomen egy argentin egyetemrol - ahol mar csak a neplelek miatt nyilvan csak favagast meg hiltifurast tanitanak - aztan ismerjuk az ilyeneket, hogy van penz a csaladban, megvesznek mindenfele papirt, hogy beirhassak, hogy amerikaban tanult, de kozben nincs az az isten, hogy ilyen nyilatkozatok es kijelentesek utan en rabizzam a sportserulesem pl.
mert gondolom most is megannyi hasonlo zseni ugyanilyen szep weboldalakkal es szep nagy cv-kkel allukat vakarva nezegetik alaba terdet is, es nem ertik mi tortenhetett, vagy hogy van ez
jo tudom, befejeztem, elengedem
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igazi gyökér vagy
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Javaslom, ha ennyire nem ertesz hozza, es nem tudod a valaszt, akkor kerdezd meg minden orvosok orvosát:Nika91127 írta: Na, én csak azt nem értem, hogy:
- ha a meniscus szakadt, ami ugye "porc", akkor azt miért nem varrták meg?
- ha nem varrható, miért hagyták ott a sérült részt?
- ha porcdefektus van, és akkora, miért nem kapott mozaikplasztikát vagy más porcfelszín pótlást?
Őt dobhatjuk a kukába, vissza fog vonulni, mint Varane.
https://drgelber.com/
Hisz amugyis rengeteg mindenfele szakember latta mar eddig is alaba labat, vizsgaltak, műtötték, mind rendkivuli szakember, csak a fotellakok nem tudnak semmit (hisz nincs es nem is lehet elso kézből tapasztalatuk es agyuk hozza)
Boldog hetfot, ma is agyonrugok vkit esti focin
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Ezt nyaron is pontosan tudtuk, hogy tavaly 3 kozepso vedonk volt, egyet elengedtunk, akit le akartunk igazolni, azt nem sikerult (az mondjuk fura, hogy az egesz piacon eleve csak egy jatekost neztunk ki), a fiatal tehetseget Pintus szo szerint kinyirta edzesen, igy kettovel indultunk neki a szezonnak. Semmi nem valtozott azota. Persze van aki szerint 'de hat ott van Vallejo es Tchouameni', szoval nincs itt semmi latnivalo.Yazid írta: Gyakorlatban van két közepso vedőnk. Ha komolyan is veszünk barmifele kupát, zsebbe kell nyúlni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Pedig a napnál is világosabb volt, hogy Ő már nem lesz hasznos. A sérülés előtt is gyenge volt, nagyon. 20-ra lapot húzva mentünk neki a szezonnak, de szerintam alapból ez volt tervezve, ha baj van akkor Tchou lép hátra és megvan a 4 belső védőnk. Egész más kérdés, hogy abból egy kuka, egy nem kh, egy meg távol van a jó formájától.realmadrid95 írta:Kerdezted anno, hogy en miert irok kozel ket eves kihagyast nala. Hat ezert sajnos..Pad'em írta: Real Madrid are already looking for a centre-back in the winter market because they think it is unlikely that Alaba will return. He has a torn cartilage which causes the bones in his knee to rub together. He is in a lot of pain.
— @edupidal
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Gondolom még végigüli szerződését nettó 12 millióért, amiből van még másfél év.Nika91127 írta: Na, én csak azt nem értem, hogy:
- ha porcdefektus van, és akkora, miért nem kapott mozaikplasztikát vagy más porcfelszín pótlást?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Na, én csak azt nem értem, hogy:
Gyakorlatban van két közepso vedőnk. Ha komolyan is veszünk barmifele kupát, zsebbe kell nyúlni.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Kerdezted anno, hogy en miert irok kozel ket eves kihagyast nala. Hat ezert sajnos..Pad'em írta: Real Madrid are already looking for a centre-back in the winter market because they think it is unlikely that Alaba will return. He has a torn cartilage which causes the bones in his knee to rub together. He is in a lot of pain.
— @edupidal
- hehetheoriginal
Nem ertem. Az ilyen sérülések 1 ev alatt rendbe jönnek.......Pad'em írta: Real Madrid are already looking for a centre-back in the winter market because they think it is unlikely that Alaba will return. He has a torn cartilage which causes the bones in his knee to rub together. He is in a lot of pain.
— @edupidal
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Real Madrid are already looking for a centre-back in the winter market because they think it is unlikely that Alaba will return. He has a torn cartilage which causes the bones in his knee to rub together. He is in a lot of pain.
— @edupidal
— @edupidal
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Amennyi meccs van még, pechesek is vagyunk, nem olyan ördögtől való ez.MorataMartin írta: Mindenki nyugodjon le nem sokára ezzel a védelemmel fogunk játszani: Lucas, Vallejo, Mendy, Camavinga