Kylian Mbappé - 9
Re: Kylian Mbappé - 9
Jó de megint össze vannak mosva a hírek.
Jelenleg annyi a hír, hogy lehet volt valami eset azon a bulin, ahol ott volt Bappé, de még ez se biztos...
Ebből mi lett?
Bappé megerőszakolt valakit...
Had ne mondjam milyen módszerek ezek...
Elment valahova, kibérelt egy külön helyet maguknak és kész.
Ezen kívül eddig minden csak pletyka.
Nekem se tetszik, de fog ez változni idővel, egy jó közeg csodákra képes.
Jelenleg annyi a hír, hogy lehet volt valami eset azon a bulin, ahol ott volt Bappé, de még ez se biztos...
Ebből mi lett?
Bappé megerőszakolt valakit...
Had ne mondjam milyen módszerek ezek...
Elment valahova, kibérelt egy külön helyet maguknak és kész.
Ezen kívül eddig minden csak pletyka.
Nekem se tetszik, de fog ez változni idővel, egy jó közeg csodákra képes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. október 15., kedd 14:03-kor.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hát igy.
nyilvan nincs tiltva, hogy elmenj kikapcsolodni, de ennyire ostoba legyen vki - akár történt vmi, akár nem -, hogy ilyen magas labdákat osszon a rosszakaróinak...
profizmus, neymartol tanulva.
gg.
nyilvan nincs tiltva, hogy elmenj kikapcsolodni, de ennyire ostoba legyen vki - akár történt vmi, akár nem -, hogy ilyen magas labdákat osszon a rosszakaróinak...
profizmus, neymartol tanulva.
gg.
thereisonly1ronaldo
Ő játszott az utolsó meccseken ugyanúgy.Faust írta: Vagy csak meg kene ulni a picsadon ha mar elvileg felig serult vagy, es rengeteg a meccs.
Lille ellen be lett cserélve, majd Villarreal ellen meg játszott 70+ percet.
Annyi volt csak hogy nem volt teljesen rendben, ezért se vitték el a franciák, de sérültnek nevezni azt aki 70 percet játszik 10 napja erős túlzás.
Sajnos Bappéból tudta mindenki nem 5 perc lesz kinevelni az arab időszakot, majd ha 2 év múlva is ez lesz lehet aggódni.
Odaadták neki a világ összes pénzét is, azt csinált amit akart, de még a francia elnök is ő neki könyörgött, hogy maradjon...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. október 15., kedd 13:59-kor.
Vagy csak meg kene ulni a picsadon ha mar elvileg felig serult vagy, es rengeteg a meccs.
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Nem tudom mi az igazság,de elvileg a svéd ügyészség nyomoz.Nem lennék meglepve ha az arab maffiózó lenne a háttérben.Inkább ment volna focizni a válogatottal.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azt is irjak, hogy fakenews a board meeting
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
Mondjuk ez a faszi életében nem talált még el semmit. Biztos vagyok benne, hogy bíznak a franciában, szokásos médiacirkusz.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Ez mar tenyleg vicc. Ekkora átok nem lehet rajtunk
- Pad'em
Köszi.Realista24 írta:Real Madrid had a crisis meeting last night about Kylian Mbappé’s situation.Pad'em írta:
Twitteren már tegnap reagált Mbappé.
FAKE NEWS !!!!
Ça en devient tellement prévisible, veille d’audience comme par hasard
Egyértelmű arab módszer, hát már míg párizs játékos volt is folyamat nyomatták ellene ezeket, miért most lenne másképp amikor épp pereli őket. Undorító az egész.
Nem véletlen akarja hanyagolni a válogatottat a kevésbé fontos meccseken.
Ezt a válságstábot hol olvastad btw, én nem látom?
(Source: @Romain_Molina)
Fasza
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Real Madrid had a crisis meeting last night about Kylian Mbappé’s situation.Pad'em írta:Twitteren már tegnap reagált Mbappé.Realista24 írta: Van valami nemi eroszakos balhe a svedeknel, es hogy hogy nem pont ott, ahol Mbappe is volt.
Most az a hir jarja, hogy a PSG fizetett hirdetese ez a ragalom. Kozben masik hir szerint a Realnal valsagstab ult ossze Mbappet illetoen.
FAKE NEWS !!!!
Egyértelmű arab módszer, hát már míg párizs játékos volt is folyamat nyomatták ellene ezeket, miért most lenne másképp amikor épp pereli őket. Undorító az egész.
(Source: @Romain_Molina)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Twitteren már tegnap reagált Mbappé.Realista24 írta: Van valami nemi eroszakos balhe a svedeknel, es hogy hogy nem pont ott, ahol Mbappe is volt.
Most az a hir jarja, hogy a PSG fizetett hirdetese ez a ragalom. Kozben masik hir szerint a Realnal valsagstab ult ossze Mbappet illetoen.
FAKE NEWS !!!!
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Van valami nemi eroszakos balhe a svedeknel, es hogy hogy nem pont ott, ahol Mbappe is volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem az egesz csapat az lesz.MorataMartin írta:Nem azzal van a baj, hogy szabadnapján bulizik meg, hogy nem játszik a válogatottban. A baj az, hogy a brazil kollégájával együtt dupla nulla lesz az El Classicón.Steve írta: Én sem értem miért akkora szám, hogy a szabadnapján utazni és bulizni akar.Ők is emberek, így is minden napjuk a fociról szól.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Nem azzal van a baj, hogy szabadnapján bulizik meg, hogy nem játszik a válogatottban. A baj az, hogy a brazil kollégájával együtt dupla nulla lesz az El Classicón.Steve írta: Én sem értem miért akkora szám, hogy a szabadnapján utazni és bulizni akar.Ők is emberek, így is minden napjuk a fociról szól.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Mert nem úgy nézel ki mint az ex pasijaSteve írta: Két estét volt itt Stockholmban.
A V nevű szórakozóhelyen a Stureplan-on.
A svéd újságok szerint két este is ott volt. Volt egy privát terem ahol volt, ahova kiválogattak a vendégek közül párat (csajokat), akik bemehettek és ott buliztak, de a mobiljaikat le kellett adni.
Majd privát repülővel tovább távozott.
Engem nem hívott meg.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Én sem értem miért akkora szám, hogy a szabadnapján utazni és bulizni akar.Ők is emberek, így is minden napjuk a fociról szól.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
According to Foot Mercato, Kylian Mbappé has informed France NT that he only wants to play the most important games with them.
His priority is to win the Ballon D'Or 2025 - he wants to avoid all injury risk.
Romano hozta le. Okos srác a teknős, meg tudom érteni, hogy így döntött-persze ha igaz.
His priority is to win the Ballon D'Or 2025 - he wants to avoid all injury risk.
Romano hozta le. Okos srác a teknős, meg tudom érteni, hogy így döntött-persze ha igaz.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Két estét volt itt Stockholmban.
A svéd újságok szerint két este is ott volt. Volt egy privát terem ahol volt, ahova kiválogattak a vendégek közül párat (csajokat), akik bemehettek és ott buliztak, de a mobiljaikat le kellett adni.
Engem nem hívott meg.
Engem nem hívott meg.
- Pad'em
Kretén riporterek mért kérdezgetik minden útbaeső francia játékost Mbappé svéd útjáról? Miért ne utazhatna el bárhova day offján ha nem kerettag éppen? Viccesek.
Valbuena megszakértette, hogy őt már csak Madrid érdekli, a válogatott nem, mert a legutóbbi meccs ideje alatt diszkózott
Valbuena megszakértette, hogy őt már csak Madrid érdekli, a válogatott nem, mert a legutóbbi meccs ideje alatt diszkózott