Errol eszembe jutott, amikor kozepsuliban eltort tesin az ujjam, es a helyettesito tanar ott vergodott, hogy mentot hiv, amikor szo szerint 50 meterre voltunk a Merenyitol es mondtam neki, hogy semmi panik, volt mar ujjtoresem, nem is erdekel kulonosebben, eletveszelyrol szo nincs, atsetalok egy sinert es keszen vagyunk. Neki ez a dolga ilyenkor szoveggel kepes volt kihivni oket, a kocsiban en kertem elnezest rengetegszer, mondtak, hogy a varos masik felelrol jottek ide ezert...Nika91127 írta:20 eve ilyennel, hogy beutottem a kislábujjam és lássa orvos nem is volt. Most napi 4-5.Marky írta:
Mit mondanak az idosebb kollegaid, volt ez mashogy mondjuk 20 eve? Szerinted ezt megoldana, ha nem lopnanak a Viktorek?
Azert kerdezem, mert nekem ezek alapjan az egesz tarsadalom veszett fejsze nyele es akinek van egy kis esze, az inkabb elhuz a fenebe. A nagyranott ovodasok pedig oldjak meg maguk.
Tesiorakrol parosaval hozzak a gyerekeket.
Beuti a gyerek a fejet, sebe sincs, behozza megmutatni a szulo. Felelossegatharitas. Felesleges.
És sorolhatnám. Régen egy pentek-vasarnap ha 60 beteg volt, az szar hétvége volt. Én szombaton 90+ beteget láttam.
A masiknal fiamnak lehet, hogy epilepszias kisrohama volt, de nehez volt megitelni, hogy tenyleg az-e, igy bevittuk mi korhazba, persze addigra semmi baja nem volt. Ott a noverke (abszolut korrekt modon) mondta, hogy legkozelebb hivjunk mentot, mert tudna meselni mikre hivjak ki szerencsetleneket, de ilyenkor ne habozzunk.