Politika
Re: Politika
MP megvett egy Arany Orbán Viktor és egy Arany Magyar Péter képet, és karácsonyon licitre bocsátja, a bevételből rászorulók karácsonyát fedezik
Azért a PR csapat rendben van, lassan narancséknál is be kell izzítani ezt.
Azért a PR csapat rendben van, lassan narancséknál is be kell izzítani ezt.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez nem kontraproduktivitás.RealVazquez írta:Igen, csak ez kontraproduktiv is lehet, mert anyámhoz nem voltak hajlandóak kimenni a mentősök és bevinni őt, amikor a munkahelyen vesegörccsel feküdt konkrétan a padlón és nem volt senki aki segített volna. Beült a kocsiba, és levezetett 3 km-t hogy be tudjon menni az első intezmenybe, ugy, hogy brutalis fajdalma volt, hanyt a kocsiban, es konkrétan nem latott jol, mert meg az eso is esett. Ez megtortent, sajat tapasztalat, 6 hete tortent. Ez jar egy olyan magyar allampolgarnak, aki 16 eves kora ota dolgozik, adot fizetett egesz eleteben es becsuletesen elt?rikko írta:
20 éve elvagtad az ujjad, nem kicsit ... Fater nyomott neki egy kis pálinkát aztán mehet minden tovább. Most ? Kb nem hiszem el miket csinálnak... Kb minden horzsolás után viszik a gyereket a sebészetre.
A mentős irányító itt - feltételezhetően - hibázott.
Nálunk pl. mindenre is kiküldik a mentőt.
De ha az ember megnézi, hogy mivel hova kell fordulni, az is segítség. Mi kaptunk erről egy ilyen plakátot, eléggé érdekes
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Igen, csak ez kontraproduktiv is lehet, mert anyámhoz nem voltak hajlandóak kimenni a mentősök és bevinni őt, amikor a munkahelyen vesegörccsel feküdt konkrétan a padlón és nem volt senki aki segített volna. Beült a kocsiba, és levezetett 3 km-t hogy be tudjon menni az első intezmenybe, ugy, hogy brutalis fajdalma volt, hanyt a kocsiban, es konkrétan nem latott jol, mert meg az eso is esett. Ez megtortent, sajat tapasztalat, 6 hete tortent. Ez jar egy olyan magyar allampolgarnak, aki 16 eves kora ota dolgozik, adot fizetett egesz eleteben es becsuletesen elt?rikko írta:Nika91127 írta:
20 eve ilyennel, hogy beutottem a kislábujjam és lássa orvos nem is volt. Most napi 4-5.
Tesiorakrol parosaval hozzak a gyerekeket.
Beuti a gyerek a fejet, sebe sincs, behozza megmutatni a szulo. Felelossegatharitas. Felesleges.
És sorolhatnám. Régen egy pentek-vasarnap ha 60 beteg volt, az szar hétvége volt. Én szombaton 90+ beteget láttam.
20 éve elvagtad az ujjad, nem kicsit ... Fater nyomott neki egy kis pálinkát aztán mehet minden tovább. Most ? Kb nem hiszem el miket csinálnak... Kb minden horzsolás után viszik a gyereket a sebészetre.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Marky írta:akinek van egy kis esze, az inkabb elhuz a fenebeNika91127 írta:
Az a baj, h az se mindegy, hogy mentőápoló, mentőtiszt vagy mentőorvos megy az esethez.
Ápoló semmit se hagyhat terepen.
Csak az orvos főként, ha vállalja és lepecsételi h nem indokolt. Meg a beteggel is aláíratják, aki van, hogy ragaszkodik a bemenetelhez.
2 utcáról bejött a "konzervdoboz megvágta az ujját". Mentővel. Mert úgy hívták a mentőt, hogy spriccelö vérzés, tisztavérazegészkonyha. -> valosag: 4 mmes seb, amit ha 1 percig nyomtunk elallt a "hatalmas verzes" es egy osszehuzoragasztoval orvosoltuk.
Szombatról vasárnapra hajnali 1 -> vízhólyagos lett a lába 1 hete és most fáj!
Szintén szombatról vasárnapra hajnali 1...
55 éve fáj a térde. Nem részletezem.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
Igen, mert a legtöbbjük az utolsó pillanatban döntött, a billegőknél ez nem ritka. Az osztogatás és az MZP ellen folytatott hazugság-hadjárat megtette a hatását, és végül a Fideszre került az X. Ezt jól lehetett látni a budapesti paneltelepeken is, ahol sokat erősödött a Fidesz 2018-hoz képest. Meg azt is nehéz volt mérni, hogy az utolsó hetekben a Jobbik szavazói is teljesen elpárolognak.istimester írta:a bizonytalonokat is teljesen félretérképezték.
És igen, simán benne van a pakliban, hogy ugyanez megismétlődik 2026-ban is.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
2022 márciusavégén ugyanígy 2 százalék difit mértek a két tömb közé + a bizonytalonokat is teljesen félretérképezték.nuevo_ericco írta: Ezek, plusz a mindenkit rendkívül hülyének néző pusztító propagandájuk miatt, az IDEA már csak 2%-t mér a Fidesz és a Tisza közé.
Nagyon jó lett a legújabb Pottyondy videó is a témában.
Nem tudom miért jó ez Böcskeinek, hacsak nem a hírversenyben való részvétel miatt, de összességében nem túl releváns.
Az IDEA Intézet reprezentatív mérése a március 15-i ünnepségek után és a kampány utolsó időszakában készült. A kutatás alapján 2022 februárjához képest szokatlanul nagy a preferencia átrendeződés mértéke. A két nagy tömb támogatottságában 8 százalékpontos elmozdulás rögzíthető, de még a március eleji vizsgálathoz képest is a választók 3 százaléka mozgott.
Az IDEA Intézet mérése szerint a választási kampány intenzív időszaka mintha egy hajszállal inkább az ellenzéknek kedvezett volna, mert míg februárban, a mélyponton, 4 százalékpontos volt a különbség a Fidesz javára, addig ez március elejére 3, március végére pedig 2 százalékpontra csökkent. Ez hibahatáron belüli különbséget jelent.
A teljes, választókorú népesség körében az ellenzék támogatottsága 39, a kormánypárté pedig 41 százalék. Érdemes megemlíteni, hogy az ellenzék listás támogatottsága utoljára az előválasztási időszakában volt ilyen magas. Kissé leegyszerűsítve, ledolgozta az önmaga által az elmúlt fél évben felhalmozott hátrányt. A Fidesz közben hónapról hónapra, lassú, de folyamatos emelkedést mutatott a teljes népesség körében.
22ben a Medián volt a legközelebb.
-
Ez így van, de egy hatékonyabb és modernebb, a ma és a jövő problémáira reflektáló oktatás legalább az átlag IQ és afelettieknél hatásos lenne. Mert sokszor ők sem tudják, mi a teendő tájékozatlanság vagy az ismeretlentől való félelem miatt.hehetheoriginal írta: de azért nem elhanyagolható az iq meg az alapvető értelmi képességek se, ez utóbbiakból meg nagy a hiány.
Bárcsak lenne egy másfél évtizede taljhatalommal rendelkező kormány, amelynek nem kéne holmi fékekkel és ellensúlyokkal bajlódnia, így hatékony reformokat tudna hozni többek közt az oktatásban is, és mára ennek jótékony hatásait élvezhetné a társadalom nagyobbik része.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
félig egyetértek, nyilván az oktatás, tanítás, infoátadás szükséges, de azért nem elhanyagolható az iq meg az alapvető értelmi képességek se, ez utóbbiakból meg nagy a hiány.de azt sem ártana belevenni a tananyagba, hogy mikor kell vagy érdemes orvoshoz menni, és mikor felesleges.
thereisonly1ronaldo
-
Régen viszont nem törődtek pl. a harapási rendellenességekkel sem. Nyugodtan idevehetünk egy sor másik ortopédiai rendellenességet is, amelyeket ha akkor nem hanyagolnak el, egy csomó terhet levehetnének a mostani orvosokról. Lejjebb írták, az edukáció teljes hiánya okozza ezt. Szerintem is. Az jó, hogy biológián foglalkoztunk a genetikával, meg megtanultuk a papucsállatka összes szervét, de azt sem ártana belevenni a tananyagba, hogy mikor kell vagy érdemes orvoshoz menni, és mikor felesleges.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
biztos benne van az elbutulas is, de inkabb ez az egyre inkabb standard szupererzekenyseg.
nem csak mindenki azonnal rohan mindennel orvoshoz, hanem mindenki reklamal, panaszkodik minden szarert, megsertodik mindenen, barmit mondasz, nem tudhatod, hogy mennyire offenziv.
itt angliaban is ugyanez, mindenki tojasokon lepked, kettot tusszent es nem jon dolgozni 5 napig, veletlen nem koszonsz oda es bepanaszol, stb.
az egesz vilagon ez megy.
nem csak mindenki azonnal rohan mindennel orvoshoz, hanem mindenki reklamal, panaszkodik minden szarert, megsertodik mindenen, barmit mondasz, nem tudhatod, hogy mennyire offenziv.
itt angliaban is ugyanez, mindenki tojasokon lepked, kettot tusszent es nem jon dolgozni 5 napig, veletlen nem koszonsz oda es bepanaszol, stb.
az egesz vilagon ez megy.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Nika91127 írta:20 eve ilyennel, hogy beutottem a kislábujjam és lássa orvos nem is volt. Most napi 4-5.Marky írta:
Mit mondanak az idosebb kollegaid, volt ez mashogy mondjuk 20 eve? Szerinted ezt megoldana, ha nem lopnanak a Viktorek?
Azert kerdezem, mert nekem ezek alapjan az egesz tarsadalom veszett fejsze nyele es akinek van egy kis esze, az inkabb elhuz a fenebe. A nagyranott ovodasok pedig oldjak meg maguk.
Beuti a gyerek a fejet, sebe sincs, behozza megmutatni a szulo. Felelossegatharitas. Felesleges.
És sorolhatnám. Régen egy pentek-vasarnap ha 60 beteg volt, az szar hétvége volt. Én szombaton 90+ beteget láttam.
- RealMadridFanatic
Errol eszembe jutott, amikor kozepsuliban eltort tesin az ujjam, es a helyettesito tanar ott vergodott, hogy mentot hiv, amikor szo szerint 50 meterre voltunk a Merenyitol es mondtam neki, hogy semmi panik, volt mar ujjtoresem, nem is erdekel kulonosebben, eletveszelyrol szo nincs, atsetalok egy sinert es keszen vagyunk. Neki ez a dolga ilyenkor szoveggel kepes volt kihivni oket, a kocsiban en kertem elnezest rengetegszer, mondtak, hogy a varos masik felelrol jottek ide ezert...Nika91127 írta:20 eve ilyennel, hogy beutottem a kislábujjam és lássa orvos nem is volt. Most napi 4-5.Marky írta:
Mit mondanak az idosebb kollegaid, volt ez mashogy mondjuk 20 eve? Szerinted ezt megoldana, ha nem lopnanak a Viktorek?
Azert kerdezem, mert nekem ezek alapjan az egesz tarsadalom veszett fejsze nyele es akinek van egy kis esze, az inkabb elhuz a fenebe. A nagyranott ovodasok pedig oldjak meg maguk.
A masiknal fiamnak lehet, hogy epilepszias kisrohama volt, de nehez volt megitelni, hogy tenyleg az-e, igy bevittuk mi korhazba, persze addigra semmi baja nem volt. Ott a noverke (abszolut korrekt modon) mondta, hogy legkozelebb hivjunk mentot, mert tudna meselni mikre hivjak ki szerencsetleneket, de ilyenkor ne habozzunk.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
20 eve ilyennel, hogy beutottem a kislábujjam és lássa orvos nem is volt. Most napi 4-5.Marky írta:Mit mondanak az idosebb kollegaid, volt ez mashogy mondjuk 20 eve? Szerinted ezt megoldana, ha nem lopnanak a Viktorek?Nika91127 írta:
Az a baj, h az se mindegy, hogy mentőápoló, mentőtiszt vagy mentőorvos megy az esethez.
Csak az orvos főként, ha vállalja és lepecsételi h nem indokolt. Meg a beteggel is aláíratják, aki van, hogy ragaszkodik a bemenetelhez.
2 utcáról bejött a "konzervdoboz megvágta az ujját". Mentővel. Mert úgy hívták a mentőt, hogy spriccelö vérzés, tisztavérazegészkonyha. -> valosag: 4 mmes seb, amit ha 1 percig nyomtunk elallt a "hatalmas verzes" es egy osszehuzoragasztoval orvosoltuk.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Mit mondanak az idosebb kollegaid, volt ez mashogy mondjuk 20 eve? Szerinted ezt megoldana, ha nem lopnanak a Viktorek?Nika91127 írta:Az a baj, h az se mindegy, hogy mentőápoló, mentőtiszt vagy mentőorvos megy az esethez.Faust írta: Nekem van exmentos ismerosom, olyan sztorikat meselt, hogy csodalkozom hogy nincs a pszcihiatrian a faszi. Minden tiszteletem az ovek.
mindegy mert 3 kg krumpliert mar megvehetok a szavazatokferni írta:Hát ez oké, csak Lölő elrak 1 milliárdot egy nap tisztán.Nika91127 írta: Az a baj srácok, hogy minden lófaszra mentő van hívva, és emiatt bizony van, ahova nem ér ki. Tudnék mesélni, miket hoztak be mentővel, milyen távolságról és mikkel...
Számoljunk 500 mentővel, akkor is egy mentőre jutna napi 2 millió forint. Fizu, üzemanyag, stb stb. Maradna bőven belőle na...
Amit meg ennek többszörösét sunyiba lenyúlnak meg lehetne mentőautókat is venni.
Fel se fogjuk ezek mennyit lopnak és a töredékével is olyan kulcsfontosságú problémákat lehetne megoldani, hogy az vicc.
Tavaly másfél milliárdért vettek 33 teljesen felszerelt Mercedes Sprintert... Ezeknél ez játékpénz kb, de nem cserébe 600 milliárdért irodaházat veszünk Tiborcztól.
És nem azt mondom, hogy most ez lenne a legideálisabb megoldás, csak hogy érezzük milyen pénzek tűnnek el....
Tényleg ha visszacsurgatnának valamit is sokkal jobb lehetne, de nem, ezeknek az utolsó fillér is kell...
Szánalom.
https://youtu.be/LM1ML3mTON0?si=SCEADlGaO6kGA64D
meg ugye lolo is magyaroknak ad munkat tehat szerintuk visszacsorgatnak
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
Az a baj, h az se mindegy, hogy mentőápoló, mentőtiszt vagy mentőorvos megy az esethez.Faust írta: Nekem van exmentos ismerosom, olyan sztorikat meselt, hogy csodalkozom hogy nincs a pszcihiatrian a faszi. Minden tiszteletem az ovek.
Nekem van exmentos ismerosom, olyan sztorikat meselt, hogy csodalkozom hogy nincs a pszcihiatrian a faszi. Minden tiszteletem az ovek.
Hát ez oké, csak Lölő elrak 1 milliárdot egy nap tisztán.Nika91127 írta: Az a baj srácok, hogy minden lófaszra mentő van hívva, és emiatt bizony van, ahova nem ér ki. Tudnék mesélni, miket hoztak be mentővel, milyen távolságról és mikkel...
Számoljunk 500 mentővel, akkor is egy mentőre jutna napi 2 millió forint. Fizu, üzemanyag, stb stb. Maradna bőven belőle na...
Amit meg ennek többszörösét sunyiba lenyúlnak meg lehetne mentőautókat is venni.
Fel se fogjuk ezek mennyit lopnak és a töredékével is olyan kulcsfontosságú problémákat lehetne megoldani, hogy az vicc.
Tavaly másfél milliárdért vettek 33 teljesen felszerelt Mercedes Sprintert... Ezeknél ez játékpénz kb, de nem cserébe 600 milliárdért irodaházat veszünk Tiborcztól.
És nem azt mondom, hogy most ez lenne a legideálisabb megoldás, csak hogy érezzük milyen pénzek tűnnek el....
Tényleg ha visszacsurgatnának valamit is sokkal jobb lehetne, de nem, ezeknek az utolsó fillér is kell...
Szánalom.
https://youtu.be/LM1ML3mTON0?si=SCEADlGaO6kGA64D
-
Lenne. De nem.gutihaz14 írta:diszpecsernek nincs lehetosege felmerni / priorizalni ?Nika91127 írta: Az a baj srácok, hogy minden lófaszra mentő van hívva, és emiatt bizony van, ahova nem ér ki. Tudnék mesélni, miket hoztak be mentővel, milyen távolságról és mikkel...
mondjuk csak eleg lenne belegondolni hogy eleget a tolvaj fidesz tobb milliardot kamu nemzeti inzultaciora, abbol hany mentokocsit / betegapolot lehetne felvenni. mindegy eljen a fidesz ketharmad
A mentős is hagyhatná. De nem.
Ink. behozzák. Felelősségáthárítás.
A betegek 40-45% feleslegesen jön be.
Legalábbis hozzánk.