Jó hát múltkor azt olvastam redditen, hogy Messi vitte be Argentínát a 2014es VB döntőbe és jogosan volt MVP..._Bushido_ írta: Egészen elképesztő, hogy még mindig megy az ajnározása. Mire fel? Igen, világegyiklegjobbja. Egyik. De nem A legjobbja. Barcában a végét leszámítva zseni volt. Azóta psgben kuka, most meg a sok világtalan között zseni újra a haverjaival.
Már a Marca is megkergült?
Undiritoakezek a találomra odaitelt díjak.
Az volt a téma hogy Messi az egyetlen játékos-e valaha, aki benne van a valaha volt legjobb VB tizenegyben meg a BL tizenegyben is...
Ez volt a komment:
Ezen volt 22 upvote...If you think 2014 Messi WC didn't deserve him in World Cup XI then I don't know what to say.
Stats wise he may have been better in 2022, but if you would have watched, he was carrying Argentina back then with no teammates around if he had the ball in final 3rd. Plus avg player ratings for him was higher in 2014 WC than 2022 along most websites.
Azt mikor leírtam korrekten, hogy Messi élete legrosszabb formájában volt akkor, azt se tudta merre volt a pályán, 0 fókusz, magasan a legkevesebb kilométert tette meg a meccseken, 0 gól a kieséses szakaszban, VB döntőn is hányt ahogy akkoriban folyamat stb...
Tehát csak tényeket írtam és azt kaptam válasznak hogy vagy 10 éves vagyok vagy troll
Sajnos ezek egy alternatív valóságban élnek, ennyit számít a média meg a hazugság és 10 év múlva már ő volt a hős és a társai miatt nem nyert VBt ott
Konkrétan beraktam még egy Messi nyilatkozatot is, hogy ő maga mondja el mennyire szenvedett 2014 környékén, ezeket az se érdekli.
Kibaszott aggasztó ez amúgy, hogy ilyen egyáltalán előfordulhat, hogy teljesen az ellentetjét vallja annak, mint ami történt és ennek komoly nyomait látjuk hazánkban is sajnos...