Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. október 17., csütörtök 21:00

Realista24 írta: Amúgy fasza hogy ezek a játékosok esetleg jobban tudnak beadni. De ki fog fejelni?
Bellingham es a kepzeletbeli khv :mrgreen: csak be tudja kanyaritani alacsonyabban is ahol fejesen kivul mas megoldas is jo. Ingyen szerintem a legjobb opcio lenne a posztjan.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 17., csütörtök 20:57

_Bushido_ írta: Egészen elképesztő, hogy még mindig megy az ajnározása. Mire fel? Igen, világegyiklegjobbja. Egyik. De nem A legjobbja. Barcában a végét leszámítva zseni volt. Azóta psgben kuka, most meg a sok világtalan között zseni újra a haverjaival.
Már a Marca is megkergült?
Undiritoakezek a találomra odaitelt díjak.
:cens: :vivo: :-@
Jó hát múltkor azt olvastam redditen, hogy Messi vitte be Argentínát a 2014es VB döntőbe és jogosan volt MVP... :lol:

Az volt a téma hogy Messi az egyetlen játékos-e valaha, aki benne van a valaha volt legjobb VB tizenegyben meg a BL tizenegyben is...

Ez volt a komment:
If you think 2014 Messi WC didn't deserve him in World Cup XI then I don't know what to say.
Stats wise he may have been better in 2022, but if you would have watched, he was carrying Argentina back then with no teammates around if he had the ball in final 3rd. Plus avg player ratings for him was higher in 2014 WC than 2022 along most websites.
Ezen volt 22 upvote... :lol:

Azt mikor leírtam korrekten, hogy Messi élete legrosszabb formájában volt akkor, azt se tudta merre volt a pályán, 0 fókusz, magasan a legkevesebb kilométert tette meg a meccseken, 0 gól a kieséses szakaszban, VB döntőn is hányt ahogy akkoriban folyamat stb...

Tehát csak tényeket írtam és azt kaptam válasznak hogy vagy 10 éves vagyok vagy troll :lol:

Sajnos ezek egy alternatív valóságban élnek, ennyit számít a média meg a hazugság és 10 év múlva már ő volt a hős és a társai miatt nem nyert VBt ott :lol:

Konkrétan beraktam még egy Messi nyilatkozatot is, hogy ő maga mondja el mennyire szenvedett 2014 környékén, ezeket az se érdekli.

Kibaszott aggasztó ez amúgy, hogy ilyen egyáltalán előfordulhat, hogy teljesen az ellentetjét vallja annak, mint ami történt és ennek komoly nyomait látjuk hazánkban is sajnos...

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. október 17., csütörtök 20:40

azert rettegek mert fejben nem tartom elegnek erre a szintre meg ingyen se
Akkor gondolom attól nem rettegsz, hogy Lukács lesz egész évben a kezdő jobb bekk jövőre, ha nem jön mondjuk TAA és Carvajal karrierje esetleg véget ért. Vagy hozzuk a futóbolond Frimpongot, aki nem is védőt játszik? Vagy milyen opcióban gondolkodsz, ami téged megnyugtatna, ha TAA ingyen se jó?
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. október 17., csütörtök 19:55

Leo Messi has been awarded "the greatest football player of all time" award by MARCA!

1. Lionel Messi
2. Cristiano Ronaldo
3. Pelé
4. Di Stefano
5. Maradona
6. Cruyff

‼️ “In the Big 6 all have an incredible track record. Messi has won more than anyone, which is why he has the honor of being recognized as the No. 1 of the No. 1s”.
Egészen elképesztő, hogy még mindig megy az ajnározása. Mire fel? Igen, világegyiklegjobbja. Egyik. De nem A legjobbja. Barcában a végét leszámítva zseni volt. Azóta psgben kuka, most meg a sok világtalan között zseni újra a haverjaival.
Már a Marca is megkergült?
Undiritoakezek a találomra odaitelt díjak.
:cens: :vivo: :-@

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. október 17., csütörtök 19:42

poronty írta:
én ettől az igazolástól úgy tartok mint mikor havertzet akartuk leigazolni. remélem távol marad Madridtól
Komolyan ugyanannyira rettegsz attól, hogy hozunk ingyen egy játékost, (egy olyan posztra, ahol minőségi hiány van és nem nagy a választék), mint attól, mikor Havertzért 80-100 milliókat akartunk adni?

Én nem tartom sokra TAA-ot, de ingyen kötelező hozni, mert a vezetőség évek óta meg se próbált ide senkit venni vagy beéípteni, így nincs nagyon más út. Egyébként direkt néztem a Palace ellen, mintha nem is akart volna a pályán lenni, védekezésbe továbbra is ótvar (mindig is az volt), de, ami a legjobban zavar, hogy szerintem látványosan belassult, ahhoz képest, amikor először felkapott lett.

azert rettegek mert fejben nem tartom elegnek erre a szintre meg ingyen se
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 17., csütörtök 18:36

sztem psg-ből soha többé nem igazolunk, amig a tevebaszo a fejes.
azt el kell engedni.
hakimi is elbaszta, fertő és posvány a csapat és a bajnokság is, az elmult evekben gyengen is jatszik, vedekezese sosem volt elit pl, elorefele meg max atlagos.
inkabb néznék a fiatalok felé valahol
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 17., csütörtök 18:33

Nekünk Hakimire van a szükségünk, ha a játékos profilját nézzük, magas, gyors, több mint 10 évet volt Real Madrid játékos, haza jönne.

TAA nekem lassú, de ha Hakimit nem adják apróért ingyen meg lehet próbálni, Frimpong meg tényleg alacsony meg támadó inkább már, viszont ha tényleg csak 40 Milka hoznám kérdés nélkül, akár Trenttel együtt is... :kalapos:

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 17., csütörtök 18:08

Realista24 írta: Amúgy fasza hogy ezek a játékosok esetleg jobban tudnak beadni. De ki fog fejelni?
Haaland 2026 ban. :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 17., csütörtök 18:07

tökmindegy, hogy hozzuk-e vagy sem, kikopik ugyis a picsába, mert nem illik abszolut a játékunkba, a kulturaba, nála jobb angol játékosok is buktak már madridban.
thereisonly1ronaldo

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. október 17., csütörtök 18:05

én ettől az igazolástól úgy tartok mint mikor havertzet akartuk leigazolni. remélem távol marad Madridtól
Komolyan ugyanannyira rettegsz attól, hogy hozunk ingyen egy játékost, (egy olyan posztra, ahol minőségi hiány van és nem nagy a választék), mint attól, mikor Havertzért 80-100 milliókat akartunk adni?

Én nem tartom sokra TAA-ot, de ingyen kötelező hozni, mert a vezetőség évek óta meg se próbált ide senkit venni vagy beéípteni, így nincs nagyon más út. Egyébként direkt néztem a Palace ellen, mintha nem is akart volna a pályán lenni, védekezésbe továbbra is ótvar (mindig is az volt), de, ami a legjobban zavar, hogy szerintem látványosan belassult, ahhoz képest, amikor először felkapott lett.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. október 17., csütörtök 18:01

a 170 centis dömperünk, Endrick

védővel együtt fog mindent befejelni is
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 17., csütörtök 17:59

Amúgy fasza hogy ezek a játékosok esetleg jobban tudnak beadni. De ki fog fejelni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. október 17., csütörtök 17:25

Vegre egy jatekos aki nem az elso vedobe lovi a beadast jobbrol.

https://youtu.be/-nI94rkcOwk?si=EJqNOr2VYXbn4dGt

https://youtu.be/ZaO3hUne5-k?si=9_A8XcLuLx1ZOY4z

Jojjon, de igazoljunk mar egy kozephatvedet is basszus

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. október 17., csütörtök 12:47

TAA,Hakimi,Frimpong. Egyik se a legacélosabb védő de messze TAA a legkomplexebb játékos. Nem volt olyan régen amikor nem ezt a Pep klón védő a kp-n szart erőltette mindenki és akkor pont Klopp focijában játszott a szélen rendesen és akkor döntögetett assist rekordokat is. Nem a kp-n kell tolni hanem a helyén mint jhv. Ha egy Henderson elég volt mellé és bl-t meg bajnokságot nyertek akkor szerintem Fede több mint elég mellé.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 17., csütörtök 12:07

Pad'em írta: Ramon Álvarez (Marca): megvan a szóbeli megállapodásunk TAA-val: 2025 nyarán jön ingyen. Januári leigazolása is szóbakerült, de elég bonyolult lenne.

Hát, nem tudom. Ingyen nyilván nagy fogás lenne, de szerintem rommá fogják szivatni a La Ligában.
Inkabb a blben! :mrgreen:

En sem ot hoznam, akkor mar inkabb Frimpong.
Vedekezni egyik sem tud, nagyjabol azonos szinten vannak ilyen teren.
A tamadojatekuk nagyon elter egymastol, mig TAA kozeppalyaskent epiti a tamadasokat sokszor, technikasabb is, addig a holland direktebb focit jatszik.

Lehet ugy gondolkozik Perez, hogy ha jon Davies, akkor ilyen stilusu jatekos lesz mar a vedelemben, igy ramegy Trentre, aki masfele dimenziokat nyithat meg.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. október 17., csütörtök 11:57

Valverdevel működhet. Nem jó, ha valakinek más helyett kell melózzon, de szerintem Carvajal is sokatköszönhet neki a másodvirágzásában.TAA meg a 'Poolban is akkor volt igazán jó, mikor "munkás" k.pálya volt előtte. Ami engem aggasztana, hogy a mentalitása mennyire lenne elég. Túl sokszor túl lazán adja elő.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. október 17., csütörtök 10:22

Pad'em írta: Ramon Álvarez (Marca): megvan a szóbeli megállapodásunk TAA-val: 2025 nyarán jön ingyen. Januári leigazolása is szóbakerült, de elég bonyolult lenne.

Hát, nem tudom. Ingyen nyilván nagy fogás lenne, de szerintem rommá fogják szivatni a La Ligában.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. október 17., csütörtök 9:57

___Samy___ írta: Miert nem Hakimit eroltetjuk mar akkor? TAA semmivel sem jobb, sot. Szamomra a vedomunkaja kifejezetten gyenge.
Hakiminek 26-ig van szerzodese, az arab elobb gyujtja fel Parizst a neki kuldott fax levelunkkel, mint hogy elolvassa a tartalmat.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. október 17., csütörtök 9:53

___Samy___ írta: Miert nem Hakimit eroltetjuk mar akkor? TAA semmivel sem jobb, sot. Szamomra a vedomunkaja kifejezetten gyenge.
Abszolút rossz igazolásnak tűnik. Az angoloknál elfutkározik, egy időben annyira kevés volt védőnek h inkább a kp-ra tették. Én sem hiszem, hogy jó fogás lesz

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. október 17., csütörtök 9:47

Miert nem Hakimit eroltetjuk mar akkor? TAA semmivel sem jobb, sot. Szamomra a vedomunkaja kifejezetten gyenge.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Vissza: