Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 18., péntek 7:46

A City jeloltje Pep helyere Xabi Alonso. Athletic irja, ami nem egy blikk szintu forras.

A ManUtol valaki pedig ujra beprobalkozott Zidane-nal, irja a Sun :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. október 17., csütörtök 19:07

Topcsapatot angol edző utoljára az öreg Hodgson edzett, a poolt (és nem is voltak top), de az új generációból Lampard, Potter is mind-mind megbuktak.

Direkt végignéztem most tm-en az edzőkeringőt, az ilyen átmeneti edzők közül volt csak pár nagy nevű klubnál angol. Külföldön meg aztán pláne nyomuk sincs. Veréb mind, aki abba ringatja magát, hogy lenne jó angol edző a válogatott padra.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. október 17., csütörtök 19:05

Magyarok is szeretnének magyar edzőt. De Rossi is jó mert mióta nincs foci itthon hátha egy külföldi csinál valamit. De itthon is megvan a réteg aki nem akar külföldit. Mindenhol van ilyen. Szarban is lennének ha nyerne a válogatott valamit egy román edzővel. Totál kiégne mind a két agysejt :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 17., csütörtök 19:02

RaúlCF írta: Szerintem is hülyeség, hogy rinyálnak. Pusztán azt a részét értem meg a szemszögükből, hogy hazai edzőt szeretnének. Virulnának ha nyernének valamit bárki az edző. De az angol sajtónak hoznia kell az angol önérzetet.
De ez nem csak a sajtó, hanem szurkolok, korábbi játékosok.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. október 17., csütörtök 19:02

Szerintem is hülyeség, hogy rinyálnak. Pusztán azt a részét értem meg a szemszögükből, hogy hazai edzőt szeretnének. Virulnának ha nyernének valamit bárki az edző. De az angol sajtónak hoznia kell az angol önérzetet.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 17., csütörtök 18:21

RaúlCF írta:
Realista24 írta:

Mert nincs jó angol edző? Esetleg.
Ezért nem kell angolt kinevezni de attól még akarhatnak angol edzőt mint ahogy minden más nagy nemzet is jellemzően saját edzővel vannak a válogatottnál. Náluk már eleve a képzés is bajos mert kb 13000 font a fifa licenc míg a spanyoloknál kb 1500 a németéknél meg 500 ha minden igaz, legalábbis ilyesmi arányokról olvastam valahol. Nem igaz, hogy ne lenne tehetséges angol edző csak elveszik a rendszerben.
Itt nem az akaratrol van szó, hanem hogy ezek a szerencsétlenek trófeát akarnak, de már a hivatalba lépése előtt gáncsolni akarjak, öntik rá a szart, és imádkoznak a bukásáért csak hogy elmondhassak, nekik volt igazuk.

Ahelyett hogy örülnének és vagy megadnak az esélyt egy egész jó kvalitású edzőnek.

Ezt a pénz kifogást olvastam, nevetségesnek tartom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. október 17., csütörtök 18:18

Realista24 írta:
RaúlCF írta: Nem olyan elvetemült szemlélet ez. Minden nagy válogatottnál ez van. Spanyol,német,francia,argentín,brazil,olasz mindenhol hazai edző van. Portugáloknál is 1-2 kivétellel hazai volt. Miért olyan ördögi ha az angolok meg angolt akarnak. Még náluk volt az átlaghoz képest a legtöbb külföldi edző. Ami érdekesebb, hogy miért nincsenek jó angol edzők amikor elég nagy arrafele a foci.
Ezért nem kell angolt kinevezni de attól még akarhatnak angol edzőt mint ahogy minden más nagy nemzet is jellemzően saját edzővel vannak a válogatottnál. Náluk már eleve a képzés is bajos mert kb 13000 font a fifa licenc míg a spanyoloknál kb 1500 a németéknél meg 500 ha minden igaz, legalábbis ilyesmi arányokról olvastam valahol. Nem igaz, hogy ne lenne tehetséges angol edző csak elveszik a rendszerben.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 17., csütörtök 18:00

RaúlCF írta: Nem olyan elvetemült szemlélet ez. Minden nagy válogatottnál ez van. Spanyol,német,francia,argentín,brazil,olasz mindenhol hazai edző van. Portugáloknál is 1-2 kivétellel hazai volt. Miért olyan ördögi ha az angolok meg angolt akarnak. Még náluk volt az átlaghoz képest a legtöbb külföldi edző. Ami érdekesebb, hogy miért nincsenek jó angol edzők amikor elég nagy arrafele a foci.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. október 17., csütörtök 17:56

Yazid írta: Qrvara off de amellett nem birok elmenni aki mar 23-24 evesen szetplasztikazza magat , pszichopata :lol:
Az, az +1. Ott fejben, ertek rendben valami gatya.

Az elozo csaja egy aranyos szimpi csajnak tunt, o meg borzadaly.

Ne legyen nagyobb problemank. Poolba rugdossa inkabb a golokat Szobo.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. október 17., csütörtök 14:37

Nem olyan elvetemült szemlélet ez. Minden nagy válogatottnál ez van. Spanyol,német,francia,argentín,brazil,olasz mindenhol hazai edző van. Portugáloknál is 1-2 kivétellel hazai volt. Miért olyan ördögi ha az angolok meg angolt akarnak. Még náluk volt az átlaghoz képest a legtöbb külföldi edző. Ami érdekesebb, hogy miért nincsenek jó angol edzők amikor elég nagy arrafele a foci.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 17., csütörtök 14:10

magnus666 írta:
Realista24 írta: Micsoda lejarato kampanyt kezdtek paran Tuchel miatt...marmint nem is a szakmaisagat kerdojelezik meg, hanem amiert nem angol, es elesen kritizaljak a szovetseget.
no racism meg ilyesmi, de ezt vicces olvasni annak fényében, hogy az angol keret fele afrikai az országot meg migrant capitalként emlegetik manapság :lol: btw inkább örülnének, hogy nem azt a nőt nevezték ki akit pletykáltak az eb után
Nem számít, amíg az útlevélben az van hogy angol vagy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. október 17., csütörtök 13:35

Realista24 írta: Micsoda lejarato kampanyt kezdtek paran Tuchel miatt...marmint nem is a szakmaisagat kerdojelezik meg, hanem amiert nem angol, es elesen kritizaljak a szovetseget.
no racism meg ilyesmi, de ezt vicces olvasni annak fényében, hogy az angol keret fele afrikai az országot meg migrant capitalként emlegetik manapság :lol: btw inkább örülnének, hogy nem azt a nőt nevezték ki akit pletykáltak az eb után

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. október 17., csütörtök 13:09

reeed_ati írta:
tomi_b írta:
Konkrétan nem hittem el, hogy odakeveredhet ez a lány Szobi mellé.
Ezt külsőre érted, vagy úgy összességében?
Na mert oké, hogy jóképű a gyerek, meg lottóötös a gold diggereknek.(inkább eurolotto ez már :smile: )
Na de Dominik sem a legélesebb kés abban a fiókban, én tipik egy ilyen mű csajjal képzeltem volna el látatlanban.
Nem lesz ez hosszú sztori, mert ennél sokkal durvábbak fogják majd betámadni a bulikon, vacsorákon..
Külsőre értem. A csaj szerintem egy 10/6-os, erős jóindulattal.
Mondjuk lehet úgy szpik, mintha az élete múlna rajta. :kalapos:

Az meg egyértelmű, hogy egyikük sem 150 IQ-s. Ezzel nincs is baj, nem lehet mindenki professzor.

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. október 17., csütörtök 12:55

ferni írta: Meg Ben Whitenak kell visszajönnie, az hatalmas javulás lenne hátul, akár középen, akár jobboson.
Akár. De addig még Branthwaite is beérhet. Simán lehetne egy olyan 4-es védősor, hogy Branthwaite-Stones-White-TAA és amikor TAA előre megy akkor eltolódnak és van hátul 3 khv, White aki jhv-et játszik figyel TAA helyére. Bőven elég merítési lehetőségük van. Kane lassan csak nyűg a válogatottnak simán lehet helyette Jude középen a szélen két futóval mint nálunk tavaly. Az egyik Saka a másik a kérdéses, hogy Gordon,Rashford feléled-e vagy Sancho megújul. Középen Rice és Mainoo előttük kötetlenbe Palmer.

---------------Pickford
TAA-----White----Stones---Branthwaite/Colwill
----------Mainoo---Rice
---------------Palmer
Saka----------Jude----------???

valami ilyesmi. Palmer és Jude cserélgetheti a helyét. A fékeket kell kitenni és pöpec kis csapat lehet. De persze az angolok fel is robbannának ha Kane padon lenne.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 17., csütörtök 12:45

RaúlCF írta: Az külön vicces, hogy az angol FA gyorsan meglépte ezt és így megint hoppon maradt a United ahol még mindig ETH garázdálkodik. Szarakodtak és elvitték a legnyilvánvalóbb edzőjelöltet az orruk elől. 26-os vb-ig még van idő és válogatott szinten pöpec keret van. Rendbe kell tenni a bhv,bal szélső posztot, elengedni Walkert és kihasználni Trentet és szépen kivezetni Kane-t. Ha meglépi a nehéz kérdéseket akkor igencsak vb favoritok.
Meg Ben Whitenak kell visszajönnie, az hatalmas javulás lenne hátul, akár középen, akár jobboson.

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. október 17., csütörtök 12:42

Az külön vicces, hogy az angol FA gyorsan meglépte ezt és így megint hoppon maradt a United ahol még mindig ETH garázdálkodik. Szarakodtak és elvitték a legnyilvánvalóbb edzőjelöltet az orruk elől. 26-os vb-ig még van idő és válogatott szinten pöpec keret van. Rendbe kell tenni a bhv,bal szélső posztot, elengedni Walkert és kihasználni Trentet és szépen kivezetni Kane-t. Ha meglépi a nehéz kérdéseket akkor igencsak vb favoritok.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. október 17., csütörtök 12:24

A bl győztes chelsea-je (nálam) a fegyelmezettségről, kemény munkáról, védekezésről szólt, focizni az a csapat sem akart, cserébe irtó nehéz volt megverni.

Szószgét se akart, az utolsó fokban szerencsére mindig el is bukott.

Az angolok felháborodása megmosolyogtató, EH a newcastle-nél az egyetlen angol edző, ahol komolyabb elvárások is vannak a csapat felé és van is eredmény, magukba nézhetnének (úgyse fognak :lol: ).
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 17., csütörtök 12:14

sztem spanyolok ellen 10bol 10szer kicopnak, mint altalaban a klubcsapataikkal is.
mas lenne a velemenyem, ha pepperoni lett volna az edzo es viszi magaval a cruyfftol lopott dolgait, lemasolva a cici jatekat.
de ugye arra is van ellenszer, lattuk mit muveltunk mi meg a barca a bajernjevel, erre pl a franciak is kepesek lennenek, csak ott duplanulla balfasz az edzo hozza, szoval peppel valszeg lecseppent volna egy vb es/vagy eb
thereisonly1ronaldo

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2024. október 17., csütörtök 12:02

Az angol fodbalkozeg az egyetlen, ami a magyarnal is pusztitobb. Edzostol, szagertostol, szurkolostol maglyara valo az egesz. Nem veletlen, hogy a ligaban alig van angol edzo, azok is a tabella hatso feleben.
Tuchellel szerintem VB dontoig fognak menni, de jo esellyel meg is nyerik. A legjobb emberanyag talalkozott egy top edzovel, aki nagyon jo aranyban tudja hozni a kieseses parharcokat. Kulon okos dontes volt mar most leszerzodtetni, mert a VB-ig ossze tudja allitani a csapatot.

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. október 17., csütörtök 11:59

Realista24 írta:
Remy írta:

Arra gondolsz, mikor Geri Nevill, a bukott angol csodaedzo kritizal? :lol:

Kar, hogy nem ertik, hogy nemhogy top angol edzo, de meg masodvonalas sincs.

A legjobb dolog, ami tortenhetett veluk, hogy egy PLt ismero kulfoldit neveztek ki oda.
Az osszes pundit, szurkolok, mindenki. Az ilyenek miatt drukkolok eki :mrgreen:
Én leginkább egy Bellingham Aranylabda reményében drukkolok neki! :D

Vissza: