Akkor gondolom attól nem rettegsz, hogy Lukács lesz egész évben a kezdő jobb bekk jövőre, ha nem jön mondjuk TAA és Carvajal karrierje esetleg véget ért. Vagy hozzuk a futóbolond Frimpongot, aki nem is védőt játszik? Vagy milyen opcióban gondolkodsz, ami téged megnyugtatna, ha TAA ingyen se jó?azert rettegek mert fejben nem tartom elegnek erre a szintre meg ingyen se
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Egészen elképesztő, hogy még mindig megy az ajnározása. Mire fel? Igen, világegyiklegjobbja. Egyik. De nem A legjobbja. Barcában a végét leszámítva zseni volt. Azóta psgben kuka, most meg a sok világtalan között zseni újra a haverjaival.Leo Messi has been awarded "the greatest football player of all time" award by MARCA!
1. Lionel Messi
2. Cristiano Ronaldo
3. Pelé
4. Di Stefano
5. Maradona
6. Cruyff
“In the Big 6 all have an incredible track record. Messi has won more than anyone, which is why he has the honor of being recognized as the No. 1 of the No. 1s”.
Már a Marca is megkergült?
Undiritoakezek a találomra odaitelt díjak.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
poronty írta:Komolyan ugyanannyira rettegsz attól, hogy hozunk ingyen egy játékost, (egy olyan posztra, ahol minőségi hiány van és nem nagy a választék), mint attól, mikor Havertzért 80-100 milliókat akartunk adni?én ettől az igazolástól úgy tartok mint mikor havertzet akartuk leigazolni. remélem távol marad Madridtól
Én nem tartom sokra TAA-ot, de ingyen kötelező hozni, mert a vezetőség évek óta meg se próbált ide senkit venni vagy beéípteni, így nincs nagyon más út. Egyébként direkt néztem a Palace ellen, mintha nem is akart volna a pályán lenni, védekezésbe továbbra is ótvar (mindig is az volt), de, ami a legjobban zavar, hogy szerintem látványosan belassult, ahhoz képest, amikor először felkapott lett.
azert rettegek mert fejben nem tartom elegnek erre a szintre meg ingyen se
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
sztem psg-ből soha többé nem igazolunk, amig a tevebaszo a fejes.
azt el kell engedni.
hakimi is elbaszta, fertő és posvány a csapat és a bajnokság is, az elmult evekben gyengen is jatszik, vedekezese sosem volt elit pl, elorefele meg max atlagos.
inkabb néznék a fiatalok felé valahol
azt el kell engedni.
hakimi is elbaszta, fertő és posvány a csapat és a bajnokság is, az elmult evekben gyengen is jatszik, vedekezese sosem volt elit pl, elorefele meg max atlagos.
inkabb néznék a fiatalok felé valahol
thereisonly1ronaldo
Nekünk Hakimire van a szükségünk, ha a játékos profilját nézzük, magas, gyors, több mint 10 évet volt Real Madrid játékos, haza jönne.
TAA nekem lassú, de ha Hakimit nem adják apróért ingyen meg lehet próbálni, Frimpong meg tényleg alacsony meg támadó inkább már, viszont ha tényleg csak 40 Milka hoznám kérdés nélkül, akár Trenttel együtt is...
TAA nekem lassú, de ha Hakimit nem adják apróért ingyen meg lehet próbálni, Frimpong meg tényleg alacsony meg támadó inkább már, viszont ha tényleg csak 40 Milka hoznám kérdés nélkül, akár Trenttel együtt is...
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Haaland 2026 ban.Realista24 írta: Amúgy fasza hogy ezek a játékosok esetleg jobban tudnak beadni. De ki fog fejelni?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
tökmindegy, hogy hozzuk-e vagy sem, kikopik ugyis a picsába, mert nem illik abszolut a játékunkba, a kulturaba, nála jobb angol játékosok is buktak már madridban.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Komolyan ugyanannyira rettegsz attól, hogy hozunk ingyen egy játékost, (egy olyan posztra, ahol minőségi hiány van és nem nagy a választék), mint attól, mikor Havertzért 80-100 milliókat akartunk adni?én ettől az igazolástól úgy tartok mint mikor havertzet akartuk leigazolni. remélem távol marad Madridtól
Én nem tartom sokra TAA-ot, de ingyen kötelező hozni, mert a vezetőség évek óta meg se próbált ide senkit venni vagy beéípteni, így nincs nagyon más út. Egyébként direkt néztem a Palace ellen, mintha nem is akart volna a pályán lenni, védekezésbe továbbra is ótvar (mindig is az volt), de, ami a legjobban zavar, hogy szerintem látványosan belassult, ahhoz képest, amikor először felkapott lett.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
a 170 centis dömperünk, EndrickRealista24 írta: Amúgy fasza hogy ezek a játékosok esetleg jobban tudnak beadni. De ki fog fejelni?
védővel együtt fog mindent befejelni is
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amúgy fasza hogy ezek a játékosok esetleg jobban tudnak beadni. De ki fog fejelni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Vegre egy jatekos aki nem az elso vedobe lovi a beadast jobbrol.
https://youtu.be/-nI94rkcOwk?si=EJqNOr2VYXbn4dGt
https://youtu.be/ZaO3hUne5-k?si=9_A8XcLuLx1ZOY4z
Jojjon, de igazoljunk mar egy kozephatvedet is basszus
https://youtu.be/-nI94rkcOwk?si=EJqNOr2VYXbn4dGt
https://youtu.be/ZaO3hUne5-k?si=9_A8XcLuLx1ZOY4z
Jojjon, de igazoljunk mar egy kozephatvedet is basszus
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
TAA,Hakimi,Frimpong. Egyik se a legacélosabb védő de messze TAA a legkomplexebb játékos. Nem volt olyan régen amikor nem ezt a Pep klón védő a kp-n szart erőltette mindenki és akkor pont Klopp focijában játszott a szélen rendesen és akkor döntögetett assist rekordokat is. Nem a kp-n kell tolni hanem a helyén mint jhv. Ha egy Henderson elég volt mellé és bl-t meg bajnokságot nyertek akkor szerintem Fede több mint elég mellé.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Inkabb a blben!Pad'em írta: Ramon Álvarez (Marca): megvan a szóbeli megállapodásunk TAA-val: 2025 nyarán jön ingyen. Januári leigazolása is szóbakerült, de elég bonyolult lenne.
Hát, nem tudom. Ingyen nyilván nagy fogás lenne, de szerintem rommá fogják szivatni a La Ligában.
En sem ot hoznam, akkor mar inkabb Frimpong.
Vedekezni egyik sem tud, nagyjabol azonos szinten vannak ilyen teren.
A tamadojatekuk nagyon elter egymastol, mig TAA kozeppalyaskent epiti a tamadasokat sokszor, technikasabb is, addig a holland direktebb focit jatszik.
Lehet ugy gondolkozik Perez, hogy ha jon Davies, akkor ilyen stilusu jatekos lesz mar a vedelemben, igy ramegy Trentre, aki masfele dimenziokat nyithat meg.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Valverdevel működhet. Nem jó, ha valakinek más helyett kell melózzon, de szerintem Carvajal is sokatköszönhet neki a másodvirágzásában.TAA meg a 'Poolban is akkor volt igazán jó, mikor "munkás" k.pálya volt előtte. Ami engem aggasztana, hogy a mentalitása mennyire lenne elég. Túl sokszor túl lazán adja elő.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
én ettől az igazolástól úgy tartok mint mikor havertzet akartuk leigazolni. remélem távol marad MadridtólPad'em írta: Ramon Álvarez (Marca): megvan a szóbeli megállapodásunk TAA-val: 2025 nyarán jön ingyen. Januári leigazolása is szóbakerült, de elég bonyolult lenne.
Hát, nem tudom. Ingyen nyilván nagy fogás lenne, de szerintem rommá fogják szivatni a La Ligában.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- h3x0r
Hakiminek 26-ig van szerzodese, az arab elobb gyujtja fel Parizst a neki kuldott fax levelunkkel, mint hogy elolvassa a tartalmat.___Samy___ írta: Miert nem Hakimit eroltetjuk mar akkor? TAA semmivel sem jobb, sot. Szamomra a vedomunkaja kifejezetten gyenge.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Abszolút rossz igazolásnak tűnik. Az angoloknál elfutkározik, egy időben annyira kevés volt védőnek h inkább a kp-ra tették. Én sem hiszem, hogy jó fogás lesz___Samy___ írta: Miert nem Hakimit eroltetjuk mar akkor? TAA semmivel sem jobb, sot. Szamomra a vedomunkaja kifejezetten gyenge.
- ___Samy___
Miert nem Hakimit eroltetjuk mar akkor? TAA semmivel sem jobb, sot. Szamomra a vedomunkaja kifejezetten gyenge.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Pad'em
Ramon Álvarez (Marca): megvan a szóbeli megállapodásunk TAA-val: 2025 nyarán jön ingyen. Januári leigazolása is szóbakerült, de elég bonyolult lenne.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
JUST IN: La Liga President Javier Tebas has called on FIFA to CANCEL the 2025 Club World Cup. @TheAthleticFc
Egy értelmes gondolat Tebastol.
Egy értelmes gondolat Tebastol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema