aki ezek közül bármelyikre szavaz az annyit is ér akkor inkább el se menjen.'shutterisland írta: memo, mzp, jakab, lmp, vona, momentum, jobbik, kutyak
Politika
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Re: Politika
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en attol felek, hogy pont az ilyenek miatt tul sok fele fog oszlani az orszag nemfideszes resze (kb ketharmada )Egyébként 1 éve, kb. ilyenkor 2%-ra mérték őket a megjelenésük után. Vona meg szerencsére nem fogja elengedni
memo, mzp, jakab, lmp, vona, momentum, jobbik, kutyak, stb ez a sok kicsi szazalek igy osszeadva mar tul sok ( a bejutasra realis eselyu ma dk-mihazank duot most nem keverem ide )
viszont ha lenne (akar mar most vasarnap) egy fidesz vs tisza 1v1 akkor szerintem buknanak orbanek.
- BlancoMark
En nagyon hiszek abban, hogy egy ember vegig tud menni egy komoly jellemfejlodesen es bibliai hasonlottal elve Saulbol Palla valtozik. Vonara aztan nagyon is igaz ez a hasonlat, arra a Vonara aki Magyar Gardistabol egy szofisztikalt polgari ertekeket vallo politikus lett. Sot, az en szememben erosit is valakit, ha kiall es megtagadja a korabbi onmagat, hiszen ez igazolja, hogy kepes a folayamatos fejlodesre es onreflexiora. Az is szinte egyedulallo a magyar ujkori politikaban, hogy valaki vallalja a felelosseget egy valasztasi bukasert es a zsiros pozi helyett visszavonuljon.halamadrid írta:Óriási jellemfejlődésen ment keresztül. Az 1%-ban bízom, hogy meglesz, úgy visszakapnák a kampánypénzt, nem? Bár nem sok esélyt látok erre.'shutterisland írta:
en azt hittem amugy, hogy vona inkabb elengedi ezt (mint lassan ezt mzp teszi) miutan berobbant MP.
amugy jo otlet volt visszajonni a politikaba, amekkora apatia volt, biztos vagyok benne, ha aztan MP nem durrantott volna oda 10x akkorat, akkor egesz szepen novekednenek es siman meglenne nekik a kuszob 26-ban.
de ez a 0.68 % es az azota kijott kozvelemeny kutatasok arra engednek kovetkeztetni, hogy akik latnanak potencialt a 2rk-ban, azok is nagyreszt inkabb majd a tiszahoz partolnak.
sajnalom vonat, idealis vilagban ok es a kutyak mennenek a kuszobert a dk-mihazank fight helyett.
A 2029-es EP-képviselőjükben azonban már biztos vagyok, de sajnálom, hogy sosem fog komolyabb pozíciót betölteni (erről többek között ebben a kétnapos interjúban beszélt a Köztérnek: https://youtu.be/uk1k3NNTT9I?si=ETQHDedHBMdSQU9y). Egy demokratikus országban már 18-ban megválasztották volna, de egyelőre csak a pártelnökséghez ragaszkodik, minden más ki van zárva.
Egyébként 1 éve, kb. ilyenkor 2%-ra mérték őket a megjelenésük után. Vona meg szerencsére nem fogja elengedni, hisz sokkal inkább a kultúraváltáson, fejlődésen dolgozik, mint egy komolyabb választási sikeren. Reméljük 2026 után már együtt jár ez a kettő.
Viszont! A magyar tarsadalom jelentos resze nem igy gondolkodik. Itt nincsenek palfordulasok es masodik eselyek. (Kiveve ha az ellenfeled tol egy oszodi beszedet. ) A magyarok jelentos reszenel Vona egy korabbi szelsojobbos es/vagy bukott politikus. Pedig ra aztan tenyleg igaz, hogy rosszkor volt rossz helyen a mentalitasaval.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Óriási jellemfejlődésen ment keresztül. Az 1%-ban bízom, hogy meglesz, úgy visszakapnák a kampánypénzt, nem? Bár nem sok esélyt látok erre.'shutterisland írta:en azt hittem amugy, hogy vona inkabb elengedi ezt (mint lassan ezt mzp teszi) miutan berobbant MP.A 2RK épp a hetekben jelentett be 2-3 választókerületi jelöltet, és építkezés terén ők is a Tiszához konvergálnak.
amugy jo otlet volt visszajonni a politikaba, amekkora apatia volt, biztos vagyok benne, ha aztan MP nem durrantott volna oda 10x akkorat, akkor egesz szepen novekednenek es siman meglenne nekik a kuszob 26-ban.
de ez a 0.68 % es az azota kijott kozvelemeny kutatasok arra engednek kovetkeztetni, hogy akik latnanak potencialt a 2rk-ban, azok is nagyreszt inkabb majd a tiszahoz partolnak.
sajnalom vonat, idealis vilagban ok es a kutyak mennenek a kuszobert a dk-mihazank fight helyett.
A 2029-es EP-képviselőjükben azonban már biztos vagyok, de sajnálom, hogy sosem fog komolyabb pozíciót betölteni (erről többek között ebben a kétnapos interjúban beszélt a Köztérnek: https://youtu.be/uk1k3NNTT9I?si=ETQHDedHBMdSQU9y). Egy demokratikus országban már 18-ban megválasztották volna, de egyelőre csak a pártelnökséghez ragaszkodik, minden más ki van zárva.
Egyébként 1 éve, kb. ilyenkor 2%-ra mérték őket a megjelenésük után. Vona meg szerencsére nem fogja elengedni, hisz sokkal inkább a kultúraváltáson, fejlődésen dolgozik, mint egy komolyabb választási sikeren. Reméljük 2026 után már együtt jár ez a kettő.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Nem mondom hogy jó a rendszer, csak azt hogy nem tudom hibáztatni őket. És most nem a “beütöttem a lábujjamat” esetekre gondolok.Nika91127 írta:Persze. Így minden az orvosig van tolva. A sok indokolatlan.Tjacks írta:
Mindegyik abból indul ki hogyha 1000 ilyen esetből csak 1db alkalommal az Ő döntése miatt lenne nagyon nagy a baj ( maradandó károsodás ) akkor őt vennék elő és azzal hogy tudna együtt élni. Nem hibáztatom őket.
Kisgyereknél ilyen esetben a rtg felesleges, ha magas energiaju sérülés, kórházi megfigyelés, és ha kell MRI (akár altatásban!). Ha nincs tünete, otthoni obszerváció, panaszok esetén kontroll.
Nika írj egy 50 oldalas GYIK.-ot, aztán lehet hirdetni az igét minden felületen, hátha csökken az indokolatlan esetek száma
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Persze. Így minden az orvosig van tolva. A sok indokolatlan.Tjacks írta:Mindegyik abból indul ki hogyha 1000 ilyen esetből csak 1db alkalommal az Ő döntése miatt lenne nagyon nagy a baj ( maradandó károsodás ) akkor őt vennék elő és azzal hogy tudna együtt élni. Nem hibáztatom őket.Halfkey írta:
3 állomás továbbhajtott mind hogy nem tudják, menjek egy felelőségkörrel feljebb.
Kisgyereknél ilyen esetben a rtg felesleges, ha magas energiaju sérülés, kórházi megfigyelés, és ha kell MRI (akár altatásban!). Ha nincs tünete, otthoni obszerváció, panaszok esetén kontroll.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem kerdezte meg az ügyeletes, hogy be tudtok-e menni? Szamomra az lett volna a logikus, nyilvan ha szallithato allapotban van a gyerkoc.Halfkey írta:Az a baj hogy ez a felelőséghárítás nem feltétlen a szülő hibája. Pár hete leesett a kisgyerek a székről, és utána elkezdett furán rángatózni a szeme, nem láttam még ilyet. Felhívtük védőnőt, hogy ez normális-e, kell e valamit figyelnünk. Nem tudja, hívjunk ügyeletet. Ott azt mondták nem tudják, küldenek mentőt. Kijön a mentős, neki is elmondjuk hogy ennyi történt, nem egy nagy eset csak nem tudjuk hogy normális-e ez, sokszor esett már el ő is más is, de nem volt ilyen. Meg se nézték kb, viszik a kórházba, mert hát ehhez MRI kell.Nika91127 írta:
20 eve ilyennel, hogy beutottem a kislábujjam és lássa orvos nem is volt. Most napi 4-5.
Tesiorakrol parosaval hozzak a gyerekeket.
Beuti a gyerek a fejet, sebe sincs, behozza megmutatni a szulo. Felelossegatharitas. Felesleges.
És sorolhatnám. Régen egy pentek-vasarnap ha 60 beteg volt, az szar hétvége volt. Én szombaton 90+ beteget láttam.
Kórházban 3 óra várakozás, orvos hülyének néz, minek hozom be. Csinál egy röntgent, MRIt biztos nem, aztán viszont látásra. Én kurvára nem akartam kórházazni, de előtte 3 állomás továbbhajtott mind hogy nem tudják, menjek egy felelőségkörrel feljebb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Mindegyik abból indul ki hogyha 1000 ilyen esetből csak 1db alkalommal az Ő döntése miatt lenne nagyon nagy a baj ( maradandó károsodás ) akkor őt vennék elő és azzal hogy tudna együtt élni. Nem hibáztatom őket.Halfkey írta:3 állomás továbbhajtott mind hogy nem tudják, menjek egy felelőségkörrel feljebb.Nika91127 írta:
20 eve ilyennel, hogy beutottem a kislábujjam és lássa orvos nem is volt. Most napi 4-5.
Beuti a gyerek a fejet, sebe sincs, behozza megmutatni a szulo. Felelossegatharitas. Felesleges.
És sorolhatnám. Régen egy pentek-vasarnap ha 60 beteg volt, az szar hétvége volt. Én szombaton 90+ beteget láttam.
Az a baj hogy ez a felelőséghárítás nem feltétlen a szülő hibája. Pár hete leesett a kisgyerek a székről, és utána elkezdett furán rángatózni a szeme, nem láttam még ilyet. Felhívtük védőnőt, hogy ez normális-e, kell e valamit figyelnünk. Nem tudja, hívjunk ügyeletet. Ott azt mondták nem tudják, küldenek mentőt. Kijön a mentős, neki is elmondjuk hogy ennyi történt, nem egy nagy eset csak nem tudjuk hogy normális-e ez, sokszor esett már el ő is más is, de nem volt ilyen. Meg se nézték kb, viszik a kórházba, mert hát ehhez MRI kell.Nika91127 írta:20 eve ilyennel, hogy beutottem a kislábujjam és lássa orvos nem is volt. Most napi 4-5.Marky írta:
Mit mondanak az idosebb kollegaid, volt ez mashogy mondjuk 20 eve? Szerinted ezt megoldana, ha nem lopnanak a Viktorek?
Azert kerdezem, mert nekem ezek alapjan az egesz tarsadalom veszett fejsze nyele es akinek van egy kis esze, az inkabb elhuz a fenebe. A nagyranott ovodasok pedig oldjak meg maguk.
Kórházban 3 óra várakozás, orvos hülyének néz, minek hozom be. Csinál egy röntgent, MRIt biztos nem, aztán viszont látásra. Én kurvára nem akartam kórházazni, de előtte 3 állomás továbbhajtott mind hogy nem tudják, menjek egy felelőségkörrel feljebb.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en azt hittem amugy, hogy vona inkabb elengedi ezt (mint lassan ezt mzp teszi) miutan berobbant MP.A 2RK épp a hetekben jelentett be 2-3 választókerületi jelöltet, és építkezés terén ők is a Tiszához konvergálnak.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
thereisonly1ronaldo
Civil emberek lettek megválasztva pozíciókra.halamadrid írta: Szerintetek mikor kezdenek majd el nyilatkozni a fontosabb Tisza-tagok?
Tarr néhány beszédén és Kulja András egy-két interjúján kívül alig találni valamit, de a fővárosi listavezető hölgy sem ment el kb. 2 hete a Partizánba. Tudom, hogy a 90%+ politikai téren tapasztalatlan, de ha túl sokáig várnak, szerintem elszublimálhat tőlük 1-3%-ot érő értelmiségi (főleg a kutyákhoz), akiknek nem elég az Orbán-rendszer elleni eskü extrákkal.
Valamint mikorra várható a 106 jelölt és a lista? A 2RK épp a hetekben jelentett be 2-3 választókerületi jelöltet, és építkezés terén ők is a Tiszához konvergálnak.
Ez lesz az első választás, amit kiemelt figyelemmel kísérek, így nem nagyon van tapasztalatom ezen a téren.
(Természetesen nem provokáció okán kérdezem.)
Már egy tapasztaltabb embert is úgy beforgatnak ezek, hogy utána hallgathatnád hónapokig a propagandában a dolgokat, lásd MZP.
Elég friss a párt is, itt ezt 2025 nyaráig kéne minimum összerakni egy egységes párt programot, hogy minden kérdésben egy irányba menjenek, mert hiába hívják be Xy-t és mondja el a magánvéleményét, mert ha utána más lesz elő lesz szedve, lásd MP-vel is mit műveltek pár ügyben.
MP elmondta nem egy dologban a véleményét, lásd pl EP képviselőség, majd utána együtt átrágták mi legyen és az a döntés lett hozva, hogy elvállalja, mint most utólag látjuk jó döntést hozva és az a vicc, hogy ugyanezek az emberek problémáznak azon, hogy egyedül dönt mindenről is...
Nehéz téma ez mikor szabad a hiénák közt engedni az embereket, egyelőre sztem jó ötlet ez a kivárás, mert csak bukhatna ezen a Tisza jelenleg, viszont majd azon is ha túl sokáig várnak.
EP fizetése fele jótékony célra megy, havi 4000 euró.Ugy olvasom, hogy lefoglalta.
Lehet ezt meg se lehetett még venni, mert ma van a kiállítás első napja vagy fene tudja miért írta így.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ugy olvasom, hogy lefoglalta.halamadrid írta:Megvette a saját vagyonából, miközben állami támogatás nélkül próbálnak pártot építeni. Szerintem ennél többet aligha tehet (józan ésszel).Realista24 írta:
Számomra ennek akkor van értelme, ha ő is licitál.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Megvette a saját vagyonából, miközben állami támogatás nélkül próbálnak pártot építeni. Szerintem ennél többet aligha tehet (józan ésszel).Realista24 írta:Számomra ennek akkor van értelme, ha ő is licitál.ferni írta: MP megvett egy Arany Orbán Viktor és egy Arany Magyar Péter képet, és karácsonyon licitre bocsátja, a bevételből rászorulók karácsonyát fedezik
Azért a PR csapat rendben van, lassan narancséknál is be kell izzítani ezt.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Számomra ennek akkor van értelme, ha ő is licitál.ferni írta: MP megvett egy Arany Orbán Viktor és egy Arany Magyar Péter képet, és karácsonyon licitre bocsátja, a bevételből rászorulók karácsonyát fedezik
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
Szerintetek mikor kezdenek majd el nyilatkozni a fontosabb Tisza-tagok?
Tarr néhány beszédén és Kulja András egy-két interjúján kívül alig találni valamit, de a fővárosi listavezető hölgy sem ment el kb. 2 hete a Partizánba. Tudom, hogy a 90%+ politikai téren tapasztalatlan, de ha túl sokáig várnak, szerintem elszublimálhat tőlük 1-3%-ot érő értelmiségi (főleg a kutyákhoz), akiknek nem elég az Orbán-rendszer elleni eskü extrákkal.
Valamint mikorra várható a 106 jelölt és a lista? A 2RK épp a hetekben jelentett be 2-3 választókerületi jelöltet, és építkezés terén ők is a Tiszához konvergálnak.
Ez lesz az első választás, amit kiemelt figyelemmel kísérek, így nem nagyon van tapasztalatom ezen a téren.
MP megvett egy Arany Orbán Viktor és egy Arany Magyar Péter képet, és karácsonyon licitre bocsátja, a bevételből rászorulók karácsonyát fedezik
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Ez nem kontraproduktivitás.RealVazquez írta:Igen, csak ez kontraproduktiv is lehet, mert anyámhoz nem voltak hajlandóak kimenni a mentősök és bevinni őt, amikor a munkahelyen vesegörccsel feküdt konkrétan a padlón és nem volt senki aki segített volna. Beült a kocsiba, és levezetett 3 km-t hogy be tudjon menni az első intezmenybe, ugy, hogy brutalis fajdalma volt, hanyt a kocsiban, es konkrétan nem latott jol, mert meg az eso is esett. Ez megtortent, sajat tapasztalat, 6 hete tortent. Ez jar egy olyan magyar allampolgarnak, aki 16 eves kora ota dolgozik, adot fizetett egesz eleteben es becsuletesen elt?rikko írta:
20 éve elvagtad az ujjad, nem kicsit ... Fater nyomott neki egy kis pálinkát aztán mehet minden tovább. Most ? Kb nem hiszem el miket csinálnak... Kb minden horzsolás után viszik a gyereket a sebészetre.
A mentős irányító itt - feltételezhetően - hibázott.
Nálunk pl. mindenre is kiküldik a mentőt.
De ha az ember megnézi, hogy mivel hova kell fordulni, az is segítség. Mi kaptunk erről egy ilyen plakátot, eléggé érdekes
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Igen, csak ez kontraproduktiv is lehet, mert anyámhoz nem voltak hajlandóak kimenni a mentősök és bevinni őt, amikor a munkahelyen vesegörccsel feküdt konkrétan a padlón és nem volt senki aki segített volna. Beült a kocsiba, és levezetett 3 km-t hogy be tudjon menni az első intezmenybe, ugy, hogy brutalis fajdalma volt, hanyt a kocsiban, es konkrétan nem latott jol, mert meg az eso is esett. Ez megtortent, sajat tapasztalat, 6 hete tortent. Ez jar egy olyan magyar allampolgarnak, aki 16 eves kora ota dolgozik, adot fizetett egesz eleteben es becsuletesen elt?rikko írta:Nika91127 írta:
20 éve elvagtad az ujjad, nem kicsit ... Fater nyomott neki egy kis pálinkát aztán mehet minden tovább. Most ? Kb nem hiszem el miket csinálnak... Kb minden horzsolás után viszik a gyereket a sebészetre.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???