Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
A City jeloltje Pep helyere Xabi Alonso. Athletic irja, ami nem egy blikk szintu forras.
A ManUtol valaki pedig ujra beprobalkozott Zidane-nal, irja a Sun
A ManUtol valaki pedig ujra beprobalkozott Zidane-nal, irja a Sun
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Topcsapatot angol edző utoljára az öreg Hodgson edzett, a poolt (és nem is voltak top), de az új generációból Lampard, Potter is mind-mind megbuktak.
Direkt végignéztem most tm-en az edzőkeringőt, az ilyen átmeneti edzők közül volt csak pár nagy nevű klubnál angol. Külföldön meg aztán pláne nyomuk sincs. Veréb mind, aki abba ringatja magát, hogy lenne jó angol edző a válogatott padra.
Direkt végignéztem most tm-en az edzőkeringőt, az ilyen átmeneti edzők közül volt csak pár nagy nevű klubnál angol. Külföldön meg aztán pláne nyomuk sincs. Veréb mind, aki abba ringatja magát, hogy lenne jó angol edző a válogatott padra.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Magyarok is szeretnének magyar edzőt. De Rossi is jó mert mióta nincs foci itthon hátha egy külföldi csinál valamit. De itthon is megvan a réteg aki nem akar külföldit. Mindenhol van ilyen. Szarban is lennének ha nyerne a válogatott valamit egy román edzővel. Totál kiégne mind a két agysejt
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De ez nem csak a sajtó, hanem szurkolok, korábbi játékosok.RaúlCF írta: Szerintem is hülyeség, hogy rinyálnak. Pusztán azt a részét értem meg a szemszögükből, hogy hazai edzőt szeretnének. Virulnának ha nyernének valamit bárki az edző. De az angol sajtónak hoznia kell az angol önérzetet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Szerintem is hülyeség, hogy rinyálnak. Pusztán azt a részét értem meg a szemszögükből, hogy hazai edzőt szeretnének. Virulnának ha nyernének valamit bárki az edző. De az angol sajtónak hoznia kell az angol önérzetet.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Itt nem az akaratrol van szó, hanem hogy ezek a szerencsétlenek trófeát akarnak, de már a hivatalba lépése előtt gáncsolni akarjak, öntik rá a szart, és imádkoznak a bukásáért csak hogy elmondhassak, nekik volt igazuk.RaúlCF írta:Ezért nem kell angolt kinevezni de attól még akarhatnak angol edzőt mint ahogy minden más nagy nemzet is jellemzően saját edzővel vannak a válogatottnál. Náluk már eleve a képzés is bajos mert kb 13000 font a fifa licenc míg a spanyoloknál kb 1500 a németéknél meg 500 ha minden igaz, legalábbis ilyesmi arányokról olvastam valahol. Nem igaz, hogy ne lenne tehetséges angol edző csak elveszik a rendszerben.Realista24 írta:
Mert nincs jó angol edző? Esetleg.
Ahelyett hogy örülnének és vagy megadnak az esélyt egy egész jó kvalitású edzőnek.
Ezt a pénz kifogást olvastam, nevetségesnek tartom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
Ezért nem kell angolt kinevezni de attól még akarhatnak angol edzőt mint ahogy minden más nagy nemzet is jellemzően saját edzővel vannak a válogatottnál. Náluk már eleve a képzés is bajos mert kb 13000 font a fifa licenc míg a spanyoloknál kb 1500 a németéknél meg 500 ha minden igaz, legalábbis ilyesmi arányokról olvastam valahol. Nem igaz, hogy ne lenne tehetséges angol edző csak elveszik a rendszerben.Realista24 írta:Mert nincs jó angol edző? Esetleg.RaúlCF írta: Nem olyan elvetemült szemlélet ez. Minden nagy válogatottnál ez van. Spanyol,német,francia,argentín,brazil,olasz mindenhol hazai edző van. Portugáloknál is 1-2 kivétellel hazai volt. Miért olyan ördögi ha az angolok meg angolt akarnak. Még náluk volt az átlaghoz képest a legtöbb külföldi edző. Ami érdekesebb, hogy miért nincsenek jó angol edzők amikor elég nagy arrafele a foci.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert nincs jó angol edző? Esetleg.RaúlCF írta: Nem olyan elvetemült szemlélet ez. Minden nagy válogatottnál ez van. Spanyol,német,francia,argentín,brazil,olasz mindenhol hazai edző van. Portugáloknál is 1-2 kivétellel hazai volt. Miért olyan ördögi ha az angolok meg angolt akarnak. Még náluk volt az átlaghoz képest a legtöbb külföldi edző. Ami érdekesebb, hogy miért nincsenek jó angol edzők amikor elég nagy arrafele a foci.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az, az +1. Ott fejben, ertek rendben valami gatya.Yazid írta: Qrvara off de amellett nem birok elmenni aki mar 23-24 evesen szetplasztikazza magat , pszichopata
Az elozo csaja egy aranyos szimpi csajnak tunt, o meg borzadaly.
Ne legyen nagyobb problemank. Poolba rugdossa inkabb a golokat Szobo.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
Nem olyan elvetemült szemlélet ez. Minden nagy válogatottnál ez van. Spanyol,német,francia,argentín,brazil,olasz mindenhol hazai edző van. Portugáloknál is 1-2 kivétellel hazai volt. Miért olyan ördögi ha az angolok meg angolt akarnak. Még náluk volt az átlaghoz képest a legtöbb külföldi edző. Ami érdekesebb, hogy miért nincsenek jó angol edzők amikor elég nagy arrafele a foci.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem számít, amíg az útlevélben az van hogy angol vagy.magnus666 írta:no racism meg ilyesmi, de ezt vicces olvasni annak fényében, hogy az angol keret fele afrikai az országot meg migrant capitalként emlegetik manapság btw inkább örülnének, hogy nem azt a nőt nevezték ki akit pletykáltak az eb utánRealista24 írta: Micsoda lejarato kampanyt kezdtek paran Tuchel miatt...marmint nem is a szakmaisagat kerdojelezik meg, hanem amiert nem angol, es elesen kritizaljak a szovetseget.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
no racism meg ilyesmi, de ezt vicces olvasni annak fényében, hogy az angol keret fele afrikai az országot meg migrant capitalként emlegetik manapság btw inkább örülnének, hogy nem azt a nőt nevezték ki akit pletykáltak az eb utánRealista24 írta: Micsoda lejarato kampanyt kezdtek paran Tuchel miatt...marmint nem is a szakmaisagat kerdojelezik meg, hanem amiert nem angol, es elesen kritizaljak a szovetseget.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Külsőre értem. A csaj szerintem egy 10/6-os, erős jóindulattal.reeed_ati írta:Ezt külsőre érted, vagy úgy összességében?tomi_b írta:
Konkrétan nem hittem el, hogy odakeveredhet ez a lány Szobi mellé.
Na mert oké, hogy jóképű a gyerek, meg lottóötös a gold diggereknek.(inkább eurolotto ez már )
Na de Dominik sem a legélesebb kés abban a fiókban, én tipik egy ilyen mű csajjal képzeltem volna el látatlanban.
Nem lesz ez hosszú sztori, mert ennél sokkal durvábbak fogják majd betámadni a bulikon, vacsorákon..
Mondjuk lehet úgy szpik, mintha az élete múlna rajta.
Az meg egyértelmű, hogy egyikük sem 150 IQ-s. Ezzel nincs is baj, nem lehet mindenki professzor.
- RaúlCF
Akár. De addig még Branthwaite is beérhet. Simán lehetne egy olyan 4-es védősor, hogy Branthwaite-Stones-White-TAA és amikor TAA előre megy akkor eltolódnak és van hátul 3 khv, White aki jhv-et játszik figyel TAA helyére. Bőven elég merítési lehetőségük van. Kane lassan csak nyűg a válogatottnak simán lehet helyette Jude középen a szélen két futóval mint nálunk tavaly. Az egyik Saka a másik a kérdéses, hogy Gordon,Rashford feléled-e vagy Sancho megújul. Középen Rice és Mainoo előttük kötetlenbe Palmer.ferni írta: Meg Ben Whitenak kell visszajönnie, az hatalmas javulás lenne hátul, akár középen, akár jobboson.
---------------Pickford
TAA-----White----Stones---Branthwaite/Colwill
----------Mainoo---Rice
---------------Palmer
Saka----------Jude----------???
valami ilyesmi. Palmer és Jude cserélgetheti a helyét. A fékeket kell kitenni és pöpec kis csapat lehet. De persze az angolok fel is robbannának ha Kane padon lenne.
Meg Ben Whitenak kell visszajönnie, az hatalmas javulás lenne hátul, akár középen, akár jobboson.RaúlCF írta: Az külön vicces, hogy az angol FA gyorsan meglépte ezt és így megint hoppon maradt a United ahol még mindig ETH garázdálkodik. Szarakodtak és elvitték a legnyilvánvalóbb edzőjelöltet az orruk elől. 26-os vb-ig még van idő és válogatott szinten pöpec keret van. Rendbe kell tenni a bhv,bal szélső posztot, elengedni Walkert és kihasználni Trentet és szépen kivezetni Kane-t. Ha meglépi a nehéz kérdéseket akkor igencsak vb favoritok.
- RaúlCF
Az külön vicces, hogy az angol FA gyorsan meglépte ezt és így megint hoppon maradt a United ahol még mindig ETH garázdálkodik. Szarakodtak és elvitték a legnyilvánvalóbb edzőjelöltet az orruk elől. 26-os vb-ig még van idő és válogatott szinten pöpec keret van. Rendbe kell tenni a bhv,bal szélső posztot, elengedni Walkert és kihasználni Trentet és szépen kivezetni Kane-t. Ha meglépi a nehéz kérdéseket akkor igencsak vb favoritok.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A bl győztes chelsea-je (nálam) a fegyelmezettségről, kemény munkáról, védekezésről szólt, focizni az a csapat sem akart, cserébe irtó nehéz volt megverni.
Szószgét se akart, az utolsó fokban szerencsére mindig el is bukott.
Az angolok felháborodása megmosolyogtató, EH a newcastle-nél az egyetlen angol edző, ahol komolyabb elvárások is vannak a csapat felé és van is eredmény, magukba nézhetnének (úgyse fognak ).
Szószgét se akart, az utolsó fokban szerencsére mindig el is bukott.
Az angolok felháborodása megmosolyogtató, EH a newcastle-nél az egyetlen angol edző, ahol komolyabb elvárások is vannak a csapat felé és van is eredmény, magukba nézhetnének (úgyse fognak ).
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
sztem spanyolok ellen 10bol 10szer kicopnak, mint altalaban a klubcsapataikkal is.
mas lenne a velemenyem, ha pepperoni lett volna az edzo es viszi magaval a cruyfftol lopott dolgait, lemasolva a cici jatekat.
de ugye arra is van ellenszer, lattuk mit muveltunk mi meg a barca a bajernjevel, erre pl a franciak is kepesek lennenek, csak ott duplanulla balfasz az edzo hozza, szoval peppel valszeg lecseppent volna egy vb es/vagy eb
mas lenne a velemenyem, ha pepperoni lett volna az edzo es viszi magaval a cruyfftol lopott dolgait, lemasolva a cici jatekat.
de ugye arra is van ellenszer, lattuk mit muveltunk mi meg a barca a bajernjevel, erre pl a franciak is kepesek lennenek, csak ott duplanulla balfasz az edzo hozza, szoval peppel valszeg lecseppent volna egy vb es/vagy eb
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Az angol fodbalkozeg az egyetlen, ami a magyarnal is pusztitobb. Edzostol, szagertostol, szurkolostol maglyara valo az egesz. Nem veletlen, hogy a ligaban alig van angol edzo, azok is a tabella hatso feleben.
Tuchellel szerintem VB dontoig fognak menni, de jo esellyel meg is nyerik. A legjobb emberanyag talalkozott egy top edzovel, aki nagyon jo aranyban tudja hozni a kieseses parharcokat. Kulon okos dontes volt mar most leszerzodtetni, mert a VB-ig ossze tudja allitani a csapatot.
Tuchellel szerintem VB dontoig fognak menni, de jo esellyel meg is nyerik. A legjobb emberanyag talalkozott egy top edzovel, aki nagyon jo aranyban tudja hozni a kieseses parharcokat. Kulon okos dontes volt mar most leszerzodtetni, mert a VB-ig ossze tudja allitani a csapatot.
Én leginkább egy Bellingham Aranylabda reményében drukkolok neki!Realista24 írta:Az osszes pundit, szurkolok, mindenki. Az ilyenek miatt drukkolok ekiRemy írta:
Arra gondolsz, mikor Geri Nevill, a bukott angol csodaedzo kritizal?
Kar, hogy nem ertik, hogy nemhogy top angol edzo, de meg masodvonalas sincs.
A legjobb dolog, ami tortenhetett veluk, hogy egy PLt ismero kulfoldit neveztek ki oda.