Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
19%
Xabi Alonso
73
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 96

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. október 18., péntek 8:36

Berti írta: Nekem az egyetlen problémám, hogy Brahimmal kioltják egymást. Az egyiknek előbb-utóbb mennie kell, nyárig lehet bizonyítani.
Sokat segitene ha nem forditva jatszanak a posztokat, mert Arda nem szelso, Brahim meg nem kp s. Ehhez kepest megis igy toltak nem egyszer ha mind a ketten jatszottak. Ardat Modric szerepere kell nevelni es kesz. Belole nem lesz jo szelso, de lehet egy top 10 es is, vagy egy jo Modric

nzooli93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. október 18., péntek 8:01

Hasonló a helyzet igen,mint a norvegnal volt, de a norvég 19 évesen nem volt ilyen jo játékos szerintem. Guler top szinten huzta a valogatottjat ebn, es Madridban is akárhányszor jatszik, megy mint a golyó, olyan magabiztossággal kéri folyamat a labdat,ami szerintem nagyon ritka ilyen fiatalon. Lille ellen is , ahogy beallt,es teremtette a szitukat. Szerencseje mondjuk nem volt akkor,de majd lesz az is. Meg Odegaard egy jol mukodo csapatba nem lett betéve, a mostani minden csak nem jol működő :kalapos:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. október 18., péntek 7:58

Nekem az egyetlen problémám, hogy Brahimmal kioltják egymást. Az egyiknek előbb-utóbb mennie kell, nyárig lehet bizonyítani.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 18., péntek 7:47

Olyasmi a helyzete, mint Odegaardnak volt. Ha van türelem es alazat, akkor eljon az ideje. Ha nincs, akkor mehet jo penzert.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. október 18., péntek 7:37

RealMadridFanatic írta: Neki nem szerencses a Real. A tehetseg es potencial megvan, de nekem olyan tipusnak tunik, aki akkor teljesedik ki, ha komoly szerep harul ra. Ez furan hangzik ilyen fiatalon, de ahogy berobbant Torokorszagban, akar klub, akar valogatott szinten, azonnal szinte foszerepben volt, nalunk ilyen nem lesz meg egy ideig. Tavaly nagyon jo szamokat hozott kvazi epizodistakent, de egy kozvetlen elit szint alatti klubba valo kolcson mindenkinek jobb lehetne hosszu tavon.
Hat nemtudom, en azt látom,hogy mikor kezdő volt,sokkal jobb volt a jatekunk,es tobb tamadasunk volt. Hibazott is,de sokat is vallalt. Szoval nyugodtan lehetne rá építeni,mert gyorsan gondolkodik,es ott van benne az ész a játékhoz,ami nekünk sokszor hiányzik mikor nincs pályán.

Egyébként akárhányszor megy valogatotthoz,mindig megkerdik,hogy nem probléma e a kevés játék.
Most is elmondta,hogy természetesen minden meccsen játszani akar, de tobbet jatszik,mint tavaly,es Carloval minden rendben köztük, aztán majd meglatjuk kesobb is igy lesz e. En tartok tőle, hogy ha mindenki egészséges lesz, 5-10 perceknel nem kap majd többet.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. október 17., csütörtök 22:15

poronty írta:
azert rettegek mert fejben nem tartom elegnek erre a szintre meg ingyen se
Akkor gondolom attól nem rettegsz, hogy Lukács lesz egész évben a kezdő jobb bekk jövőre, ha nem jön mondjuk TAA és Carvajal karrierje esetleg véget ért. Vagy hozzuk a futóbolond Frimpongot, aki nem is védőt játszik? Vagy milyen opcióban gondolkodsz, ami téged megnyugtatna, ha TAA ingyen se jó?

mar korabban leirtam. iden felhoznam az ifibol Forteat, vele es LVvel mennek neki ennek a szezonnak, aztan ha bevalik Fortea, akkor nem kell senki plusz meg Carvajalt sem temetnem, amilyen akarat ero van az emberbe szerintem a halalbol visszajonne.

es egyik opcio se nyugtat meg, sajnos elvesztettuk a vilaglegjobbjat a poszton, de nem zsiroznek most le meg semmi uzletet elore mert kitudja meg mi tortenik a kovetkezo szezonig.

ja es ha Xabi lesz az edzonk mondjuk mar jovore, akkor inkabb Frimpongot hoznam el mint TAA-t.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. október 17., csütörtök 21:51

Neki nem szerencses a Real. A tehetseg es potencial megvan, de nekem olyan tipusnak tunik, aki akkor teljesedik ki, ha komoly szerep harul ra. Ez furan hangzik ilyen fiatalon, de ahogy berobbant Torokorszagban, akar klub, akar valogatott szinten, azonnal szinte foszerepben volt, nalunk ilyen nem lesz meg egy ideig. Tavaly nagyon jo szamokat hozott kvazi epizodistakent, de egy kozvetlen elit szint alatti klubba valo kolcson mindenkinek jobb lehetne hosszu tavon.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. október 17., csütörtök 21:42

nzooli93 írta: the problem is that they are still not clear what is Arda's best position
Mindegy ki mit gondol róla de ez egy nagyon lényeges pont.

Én Carlo mellett vagyok, szerintem sincs kész. De nagyobb gond, hogy mit és hol játszik ami jó a csapatnak.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. október 17., csütörtök 21:10

Fb szurkolói oldalon láttam par helyen, nem tudom mennyire valid.

🚨 There's a big discussion on Arda Güler at Real Madrid.

Davide Ancelotti wants Güler to be a starter, but Carlo Ancelotti doesn't see it yet.

This is a debate that is being discussed inside Real Madrid's coaching staff, the problem is that they are still not clear what is Arda's best position for a team who plays like Real.

Either way, Davide has communicated to his father that he believes Arda Güler can & should be more involved with the team.

[AS] 🇹🇷⭐️

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. október 17., csütörtök 21:00

Realista24 írta: Amúgy fasza hogy ezek a játékosok esetleg jobban tudnak beadni. De ki fog fejelni?
Bellingham es a kepzeletbeli khv :mrgreen: csak be tudja kanyaritani alacsonyabban is ahol fejesen kivul mas megoldas is jo. Ingyen szerintem a legjobb opcio lenne a posztjan.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 17., csütörtök 20:57

_Bushido_ írta: Egészen elképesztő, hogy még mindig megy az ajnározása. Mire fel? Igen, világegyiklegjobbja. Egyik. De nem A legjobbja. Barcában a végét leszámítva zseni volt. Azóta psgben kuka, most meg a sok világtalan között zseni újra a haverjaival.
Már a Marca is megkergült?
Undiritoakezek a találomra odaitelt díjak.
:cens: :vivo: :-@
Jó hát múltkor azt olvastam redditen, hogy Messi vitte be Argentínát a 2014es VB döntőbe és jogosan volt MVP... :lol:

Az volt a téma hogy Messi az egyetlen játékos-e valaha, aki benne van a valaha volt legjobb VB tizenegyben meg a BL tizenegyben is...

Ez volt a komment:
If you think 2014 Messi WC didn't deserve him in World Cup XI then I don't know what to say.
Stats wise he may have been better in 2022, but if you would have watched, he was carrying Argentina back then with no teammates around if he had the ball in final 3rd. Plus avg player ratings for him was higher in 2014 WC than 2022 along most websites.
Ezen volt 22 upvote... :lol:

Azt mikor leírtam korrekten, hogy Messi élete legrosszabb formájában volt akkor, azt se tudta merre volt a pályán, 0 fókusz, magasan a legkevesebb kilométert tette meg a meccseken, 0 gól a kieséses szakaszban, VB döntőn is hányt ahogy akkoriban folyamat stb...

Tehát csak tényeket írtam és azt kaptam válasznak hogy vagy 10 éves vagyok vagy troll :lol:

Sajnos ezek egy alternatív valóságban élnek, ennyit számít a média meg a hazugság és 10 év múlva már ő volt a hős és a társai miatt nem nyert VBt ott :lol:

Konkrétan beraktam még egy Messi nyilatkozatot is, hogy ő maga mondja el mennyire szenvedett 2014 környékén, ezeket az se érdekli.

Kibaszott aggasztó ez amúgy, hogy ilyen egyáltalán előfordulhat, hogy teljesen az ellentetjét vallja annak, mint ami történt és ennek komoly nyomait látjuk hazánkban is sajnos...

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. október 17., csütörtök 20:40

Akkor gondolom attól nem rettegsz, hogy Lukács lesz egész évben a kezdő jobb bekk jövőre, ha nem jön mondjuk TAA és Carvajal karrierje esetleg véget ért. Vagy hozzuk a futóbolond Frimpongot, aki nem is védőt játszik? Vagy milyen opcióban gondolkodsz, ami téged megnyugtatna, ha TAA ingyen se jó?
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. október 17., csütörtök 19:55

Leo Messi has been awarded "the greatest football player of all time" award by MARCA!

1. Lionel Messi
2. Cristiano Ronaldo
3. Pelé
4. Di Stefano
5. Maradona
6. Cruyff

‼️ “In the Big 6 all have an incredible track record. Messi has won more than anyone, which is why he has the honor of being recognized as the No. 1 of the No. 1s”.
Egészen elképesztő, hogy még mindig megy az ajnározása. Mire fel? Igen, világegyiklegjobbja. Egyik. De nem A legjobbja. Barcában a végét leszámítva zseni volt. Azóta psgben kuka, most meg a sok világtalan között zseni újra a haverjaival.
Már a Marca is megkergült?
Undiritoakezek a találomra odaitelt díjak.
:cens: :vivo: :-@

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. október 17., csütörtök 19:42

poronty írta:
én ettől az igazolástól úgy tartok mint mikor havertzet akartuk leigazolni. remélem távol marad Madridtól
Komolyan ugyanannyira rettegsz attól, hogy hozunk ingyen egy játékost, (egy olyan posztra, ahol minőségi hiány van és nem nagy a választék), mint attól, mikor Havertzért 80-100 milliókat akartunk adni?

Én nem tartom sokra TAA-ot, de ingyen kötelező hozni, mert a vezetőség évek óta meg se próbált ide senkit venni vagy beéípteni, így nincs nagyon más út. Egyébként direkt néztem a Palace ellen, mintha nem is akart volna a pályán lenni, védekezésbe továbbra is ótvar (mindig is az volt), de, ami a legjobban zavar, hogy szerintem látványosan belassult, ahhoz képest, amikor először felkapott lett.

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 17., csütörtök 18:36

sztem psg-ből soha többé nem igazolunk, amig a tevebaszo a fejes.
azt el kell engedni.
hakimi is elbaszta, fertő és posvány a csapat és a bajnokság is, az elmult evekben gyengen is jatszik, vedekezese sosem volt elit pl, elorefele meg max atlagos.
inkabb néznék a fiatalok felé valahol
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 17., csütörtök 18:33

Nekünk Hakimire van a szükségünk, ha a játékos profilját nézzük, magas, gyors, több mint 10 évet volt Real Madrid játékos, haza jönne.

TAA nekem lassú, de ha Hakimit nem adják apróért ingyen meg lehet próbálni, Frimpong meg tényleg alacsony meg támadó inkább már, viszont ha tényleg csak 40 Milka hoznám kérdés nélkül, akár Trenttel együtt is... :kalapos:

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 17., csütörtök 18:08

Realista24 írta: Amúgy fasza hogy ezek a játékosok esetleg jobban tudnak beadni. De ki fog fejelni?
Haaland 2026 ban. :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 17., csütörtök 18:07

tökmindegy, hogy hozzuk-e vagy sem, kikopik ugyis a picsába, mert nem illik abszolut a játékunkba, a kulturaba, nála jobb angol játékosok is buktak már madridban.
thereisonly1ronaldo

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. október 17., csütörtök 18:05

én ettől az igazolástól úgy tartok mint mikor havertzet akartuk leigazolni. remélem távol marad Madridtól
Komolyan ugyanannyira rettegsz attól, hogy hozunk ingyen egy játékost, (egy olyan posztra, ahol minőségi hiány van és nem nagy a választék), mint attól, mikor Havertzért 80-100 milliókat akartunk adni?

Én nem tartom sokra TAA-ot, de ingyen kötelező hozni, mert a vezetőség évek óta meg se próbált ide senkit venni vagy beéípteni, így nincs nagyon más út. Egyébként direkt néztem a Palace ellen, mintha nem is akart volna a pályán lenni, védekezésbe továbbra is ótvar (mindig is az volt), de, ami a legjobban zavar, hogy szerintem látványosan belassult, ahhoz képest, amikor először felkapott lett.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. október 17., csütörtök 18:01

a 170 centis dömperünk, Endrick

védővel együtt fog mindent befejelni is
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: