ikelemen5 írta:
ram8nes írta:
Attól, hogy valaki jó volt a múltban, még nem azt jelenti, hogy ugyanezt fogja hozni. Szeretem Carlot, viszont minden edzot az elmult ev eredmenye es az elmult evek tendenciaibol levonhato, jovore vonatkozo becsles alapjan kell megitelni. Nagyon fekudt neki az elozo keret, hiszen meg oldschool stilusu/szemelyisegu focistak alkottak a magjat, de szerintem is le kell csapni Xabira, ha valtana. A spanyolnal lattuk, hogy ujvonalas jatekosokkal, rendszeralapu felfogassal is eredmenyes tud lenni, ami szerintem jobban menne a jelenlegi kerethez.
Aztán jött az első komoly donto, és felmostak a csapatával a padlót.
Úgy viselkedett a csapata, mintha életükben először támadták volna le őket.
Ja és ha valaki veretlenül lehoz egy szezont egy (addig) nem tényező bundesliga csapattal, de élete első komoly döntőjén kikap egy Intert vezető nemszar edzőtől, akkor az az egy meccs lesz a mérvadó?
Vagy mit akarsz ezzel mondani? Fejtsd már ki bővebben kérlek, mert nekem ez így elég ostobán hangzik.
Hihetetlen, hogy mennyire végletekben és csak az eredményben tudnak emberek gondolkozni, és nem képesek a dolgokat átfogóan és akár tendenciák alapján nézni. Ennyi erővel az általad favorizált Ancelotti mi a búbánatos fszt keres itt az Evertonos produkciója után?
És ismét mondom, imádom Ancelottit, viszont ha
1. az idei szezonban nem fejlődik a játékosok minőségéből várható szintre a csapat
2. és az a kérdés, hogy Xabi a Citybe megy jövőre, vagy ide jön
akkor ez egy no brainer számomra. Xabi emberi profilra hasonló Carlóhoz: volt játékos, tisztelik, tudja hogy mi jár egy focista fejében, nyugodt, vérprofi stb stb., csak jó pár évvel idősebb és amit a kevés pályafutásából láttunk, hogy könnyebben adaptálódik ahhoz a focihoz, ami ma eredményes tud lenni.
Szerintem meg pont az látszik, hogy Carlo nagyon is jól tudja kezelni ezeket az "embereket". Vini, Bellingham, Rodrygo, Militao, Camavinga, Valverde kb apjukként tisztelik. Az öregek, Modric és Carvajal, pedig teljesen megbíznak benne, vele nyerték az első BL címűket. Ráadásul úgy, hogy Carlo építette be őket abban a szezonban a csapatba.
Ameddig ez működik, addig nem szabad megbontani ezt az egészet, ezek az emberi kapcsolatokat többet érnek mindenféle taktikánál.
Nem érted. Nem azt mondta, hogy nem tudja őket kezelni az öltözőben, hanem a pályán taktikailag nem tud velük mit kezdeni. Pont az a nagy szabadság egyelőre a hátulütője ennek a keretnek, ami az eddiginek előnye volt. Változik a foci, Carlo viszont (tök érthetően) már nem változik, és ugyanezeket az egyéni képességeket egy strukturáltabb rendszerben szerintem még jobban ki lehet domborítani.
Nálam csak akkor téma az elküldése, ha év végén egy vagy-vagy szituációba kerülünk.
VAGY marad Ancelotti és Xabi Citybe megy, VAGY ide jön Xabi.