HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. október 18., péntek 9:05
nzooli93 írta:
RealMadridFanatic írta:
Neki nem szerencses a Real. A tehetseg es potencial megvan, de nekem olyan tipusnak tunik, aki akkor teljesedik ki, ha komoly szerep harul ra. Ez furan hangzik ilyen fiatalon, de ahogy berobbant Torokorszagban, akar klub, akar valogatott szinten, azonnal szinte foszerepben volt, nalunk ilyen nem lesz meg egy ideig. Tavaly nagyon jo szamokat hozott kvazi epizodistakent, de egy kozvetlen elit szint alatti klubba valo kolcson mindenkinek jobb lehetne hosszu tavon.
Hat nemtudom, en azt látom,hogy mikor kezdő volt,sokkal jobb volt a jatekunk,es tobb tamadasunk volt. Hibazott is,de sokat is vallalt. Szoval nyugodtan lehetne rá építeni,mert gyorsan gondolkodik,es ott van benne az ész a játékhoz,ami nekünk sokszor hiányzik mikor nincs pályán.
Egyébként akárhányszor megy valogatotthoz,mindig megkerdik,hogy nem probléma e a kevés játék.
Most is elmondta,hogy természetesen minden meccsen játszani akar, de tobbet jatszik,mint tavaly,es Carloval minden rendben köztük, aztán majd meglatjuk kesobb is igy lesz e. En tartok tőle, hogy ha mindenki egészséges lesz, 5-10 perceknel nem kap majd többet.
Egyetertek, de ez nem uti az en irasomat. Bar pontosan nem latom milyen poszton lehetne igazan kihasznalni a kepessegeit a jelenlegi keretunket figyelembe veve, szerintem is jo, be mernem dobni a melyvizbe. Arra gondoltam azzal, hogy nem szerencses neki a Real, hogy ez itt nem fog megtortenni es nem tudom a fejlodese mennyire lesz toretlen epizodistakent.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)