Mennyei futball
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mennyei futball
Szerintem meg a németek fix elsőként telibe leszarjak majd a ma estét.Kulcs játékosok fejben már a hétvégi fordulón vannak szerintem, nem fogják itt az esős 1 fokban szethajtani magukat.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kapunk egy 6ost, Rossi felmond.
Nagyon a veget erzem ennek a kapcsolatnak.
Nagyon a veget erzem ennek a kapcsolatnak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Én is ezt hallottam, hogy a a fradiban is már azért nem játszott az utolsó félévben, mert elvitte az élet. Nagy lett az arc, sok lett a buli, kevés a teljseítmény.nzooli93 írta: Hat én csak pletykákat tudok, hogy itthon is mar nagy volt az arc,meg folyton ejszakazott, nők,pia, balhék.
Hogy mennyire igaz nem tudom..
- nzooli93
Hat én csak pletykákat tudok, hogy itthon is mar nagy volt az arc,meg folyton ejszakazott, nők,pia, balhék.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kis lisztessel mi van amugy ?
pedig ugy tunt, van benne kraft.
pedig ugy tunt, van benne kraft.
Nagy a csend a Ferencvárosi Torna Club által az Eintracht Frankfurtnak eladott Lisztes Krisztián körül.
Szerintem abban azért kevesen hittünk, hogy az NB I-ből indulva könnyű és azonnali út vezet a Bundesliga-gólokig.
Nem is így lett.
No, de, ami most van, arra talán a legpesszimistábbak sem számítottak: a 19 éves támadó ugyanis egyelőre, továbbra is csak a negyedosztályú tartalékcsapatban játszott néhány mérkőzést, leguóbb majd' két hónapja...
Lehet, hogy nagy a lépcsőfok az NB I és a Bundesliga között, de nem ekkora. Itt biztos akad más is, amit vélhetően csak a játékoshoz, a klubhoz közeliek ismernek.
Mentális problémák?
Fizikai lemaradás?
Anyagi huzavona?
A német klub sportigazgatója szerint ráadásul a téli kölcsönadásra kicsi az esély, nem is nagyon gondolkoznak benne a frankfurtiak.
Pedig abból lehetne egy win-win helyzet.
Nem garancia, de ettől - minimum -, az egy helyben totyogásnál vélhetően sokkal jobb lenne.
Mert ez így kezd egyre kínosabbá válni.
Egyrészt a németek által kifizetett összeg miatt, másrészt a magyar futball megítélése szempontjából.
És még mielőtt, illetve végezetül: nem tort ülni jöttem Lisztes Krisztián és menedzsmentje felett, sőt, sokkal inkább azt kívánom, hogy az Eintracht Frankfurt magyarja minél előbb térjen, találjon rá a helyes útra, mert olyan jól azért nem állunk, hogy Lisztes Krisztián megrekedt ügyével - ha nem is napi szinten -, ne foglalkozzunk...
Én se látok semmi gázt, azért neki volt már egy szívinfarktusa régebben, idén meg mással kapcsolatban műtötték, két hétig volt kórházban, én azt hallottam gerinccel kapcsolatos.lestat írta:Babinho írta: Emberek, mi van Hajdú b.-vel?
Borzasztóan néz ki...
https://www.facebook.com/share/r/1DXvoKzz5u/
Hát szerintem lefogyott +megöregedett.
Azért ilyenek után van hogy az ember elkezd fogyni.
Hajdú B-ben a vak is látja a roma vért, lehet az zavar meg, jobb ötletem nincs.
- nzooli93
Kozelebb van 50hez,mint 60hoz. Ez engem is meglepett. Valami betegsége tuti van/volt.
Mondjuk eb elott sok ideig nem is dolgozott,csak nem mondtak miert.
Mondjuk eb elott sok ideig nem is dolgozott,csak nem mondtak miert.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Babinho írta: Emberek, mi van Hajdú b.-vel?
Borzasztóan néz ki...
https://www.facebook.com/share/r/1DXvoKzz5u/
Hát szerintem lefogyott +megöregedett.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szerinted az ideigazolt legiosok meg fogjak eroltetni magukat Europa egyik legutolso ligajaban?_Bushido_ írta: Akik jobban képben vannak Fradi témában...
Ez a Fradi mit csinál idehaza?
Ennyire tartalékolnak?
Idehaza, mármint nb1ben ki kéne szolgálni a közönséget, nézőket, támadni, gólokat lőni.
Oké, hogy bajnokok lesznek, kimagaslanak, többiek nem bírják végig az egész szezonban, de a Fradinak simán verni kéne mindenkit, akár több góllal is.
A full leggyengebb csapat, Kecskemét ellen 1-0, 1-0. Pakstól ki is kaptak, két újonc ellen csak 2-1, 1-1.
Számomra érthetetlen.
Valamelyik évben Paszka Loránd jól bekapcsolódott a kezdőbe, mikor valamikor kidőlt valaki. Azóta meg mint a hülye ül a padon. Ezekszerint ez megfelelő neki? Bármelyik más magyar csapatban kezdő lenne.
Az hogy a Fradi kitett a keretből jópár játékost az még áll? Owusu megmentő volt pár éve, most kuka!? Pesic és Aaneba. Miért nem bontanak szerződést? Mind2 félnek jobb lenne.
A keretbol kitett jatekosoknak meg arany elete van, sehol nem keresnenek ennyi penzt es meg megizzadniuk se kell. Gyakorlatilag aranybanya a fradi es az NB1 a legiosoknak, mert ennyi penzt meg az osztrak Bundesligaban se tudnanak keresni, de a nagy reszuknek valojaban eselyuk se lenne odaigazolni.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Akik jobban képben vannak Fradi témában...
Ennyire tartalékolnak?
Idehaza, mármint nb1ben ki kéne szolgálni a közönséget, nézőket, támadni, gólokat lőni.
Oké, hogy bajnokok lesznek, kimagaslanak, többiek nem bírják végig az egész szezonban, de a Fradinak simán verni kéne mindenkit, akár több góllal is.
A full leggyengebb csapat, Kecskemét ellen 1-0, 1-0. Pakstól ki is kaptak, két újonc ellen csak 2-1, 1-1.
Számomra érthetetlen.
Valamelyik évben Paszka Loránd jól bekapcsolódott a kezdőbe, mikor valamikor kidőlt valaki. Azóta meg mint a hülye ül a padon. Ezekszerint ez megfelelő neki? Bármelyik más magyar csapatban kezdő lenne.
Az hogy a Fradi kitett a keretből jópár játékost az még áll? Owusu megmentő volt pár éve, most kuka!? Pesic és Aaneba. Miért nem bontanak szerződést? Mind2 félnek jobb lenne.
Ennyire tartalékolnak?
Számomra érthetetlen.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Mondjuk a 17. Percig is a Fradi volt magabiztos fölényben, addig is szinte teljes egészében a Kijev térfelén volt a játékCasillas fan írta:17.perctől emberelőnyben voltak, de mégis csak a másodikban sikerült elrakni mind a négyet'shutterisland írta: a fradi eltett egy negyest a dinamo kijevnek kozben.
Addig tartotta magát a Kijev is.
Ez egy szép eredmény, kezd összeállni a Jansen csapat, bár a konzisztens teljesítmény nagyon hiányzik
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Casillas fan
- Kedvenc játékosaid: Minden Real Madrid játékos, a múltból és a jelenből....
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Scuderia Ferrari
17.perctől emberelőnyben voltak, de mégis csak a másodikban sikerült elrakni mind a négyet'shutterisland írta: a fradi eltett egy negyest a dinamo kijevnek kozben.
Addig tartotta magát a Kijev is.
"Madridista jóban, Madridista rosszban, Madridista mindig, akármi van!!!!!! iHALA MADRID!"
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a fradi eltett egy negyest a dinamo kijevnek kozben.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nem baj, majd a Külügyminiszter szeretője bekiabál, hogy a klub a fontos, aztán odakullog a csürhe elé könnyes szemmel levenni a mezt (nem magától, fenyítésre/parancsra), és akkor attól majd minden jobb lesz.L.Miki írta: Rossz nézni, ahogy küszködik a Debrecen, ma is beszaladtak a fas*erdőbe...
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Rossz nézni, ahogy küszködik a Debrecen, ma is beszaladtak a fas*erdőbe...
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Én inkább edzőbuktatásra gondolnék.untouchable írta:Azért ebben az is benne van, hogy Szíjjártó ma MP-vel fotózkodott Szlovéniában.ferni írta: Dzsudzsák 0-5 után picit elkattant.
Azért jó látni, hogy a mai napig mennyit jelent neki még mindig a Loki
Máté Csabának volt egy jó Fradi kerete, nézhető, szép játékot játszottak, míg ő volt.
Debrecenben adott a fociszereto közeg, a szép stadion. Csak épp az eredmények nem jönnek jó ideje. Sok golnal még lehet nézni miket bénáztak a játékosok.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Bmegferni írta:Itt a képhalamadrid írta:
Kép? Sehol sem találom.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Itt a képhalamadrid írta:Kép? Sehol sem találom.untouchable írta:
Azért ebben az is benne van, hogy Szíjjártó ma MP-vel fotózkodott Szlovéniában.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kép? Sehol sem találom.untouchable írta:Azért ebben az is benne van, hogy Szíjjártó ma MP-vel fotózkodott Szlovéniában.ferni írta: Dzsudzsák 0-5 után picit elkattant.
Azért jó látni, hogy a mai napig mennyit jelent neki még mindig a Loki
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”