Megy a meccs!
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Re: Megy a meccs!
Nem akarsz cserélni bazdmeg?
Nem akarsz végre támadni bazdmeg?
Vicc.
Nem akarsz végre támadni bazdmeg?
Vicc.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csuanemi egy jó nagy vicc
1 meccset sikerult eddig idegenben nyerni es lassan november lesz, az derék
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ismerve a spanyol közeget 2-3 pontvesztés és indul a #Carloout akció, amit baromira sajnálnék, méltatlan lenne az öreghez.
-
Dicsérjük inkább a gólt, gyors felpasszok, centerezés. Hibátlan volt sajnos.wZoLee7 írta: LV lemaradt de nagyon durván...nem ez lesz az utolsó amit róla fogunk kapni idén sajnos
- nzooli93
Barca hagyjan,de ezzel szerintem dortmund ellen is necces lesz. Aztán baj lehet Bl be is gyorsan. Carlonak fel van adva a lecke rendesen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nzooli93 2024. október 19., szombat 22:15-kor.
Sajna itt Jude adta egy ütemmel később... Kár érte
jvo heten majd kapunk egy 3ast hazain ahogy joszokasunk adja, de az az igazsag, hogy meg is erdemelnenk
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
LV lemaradt de nagyon durván...nem ez lesz az utolsó amit róla fogunk kapni idén sajnos
- nzooli93
Felek a jövő héttől nagyon
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Megérdemelt.
-
Iskola gyerekek, ennyi ez a foci
De tavasszal meg ez működött, ezzel nyertünk BLt.Nzedge írta:Szerintem is. Szerintem ez a fő hiba idén. Mbappé, Vini duora építünk, Jude meg eléggé a háttérbe szorult.ikarus93 írta: Judenak kéne adni a vezér szerepet, ilyen KDB role kéne neki ahol a csapat rá épit.
Ősszel oké, hogy Judera volt építve, de akkor meg a brazilok szenvedtek elől, de nagyon
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem is. Szerintem ez a fő hiba idén. Mbappé, Vini duora építünk, Jude meg eléggé a háttérbe szorult.ikarus93 írta: Judenak kéne adni a vezér szerepet, ilyen KDB role kéne neki ahol a csapat rá épit.
- ikarus93
Judenak kéne adni a vezér szerepet, ilyen KDB role kéne neki ahol a csapat rá épit.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- BlancoMark
Mivel Mendy keptelen barmit nyujtani tamadasban, igy feludules nezni, hogy valaki probalkozik a helyen es lenduletesen teszi.Halfkey írta:Szerintem katasztrófa.BlancoMark írta: Fran G jol nyomja
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kurva sokat mozog MBappe…melyik meccset nézed?Kerlon írta:Vini labdatemeto, Mbappe labdanelkul keveset mozog, jatekunk nincs kbchronic írta: Jude csapkod,puta madrézik vini és mbappé felé, hol van az edzésen tapasztalt nagy összhang?
Pf.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Bármikor elnézném itt.Babinho írta: Félidőben kapcsoljatok a spíler1re, Benzi még mutatja milyen a jó tamadófoci
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Vini labdatemeto, Mbappe labdanelkul keveset mozog, jatekunk nincs kbchronic írta: Jude csapkod,puta madrézik vini és mbappé felé, hol van az edzésen tapasztalt nagy összhang?
Pf.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Félidőben kapcsoljatok a spíler1re, Benzi még mutatja milyen a jó tamadófoci