Értékeld a legutóbbi meccset
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
rendben van az erőnlét
Pintus nagy mester
Pintus nagy mester
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem találom hasonlónak de kb ennyit ér az, hogy a vilag x legjobbjából mennyi van nálunk ha januárra nem marad középhátvédünk.Halfkey írta:Nagy futball professzor vagy ha hasonlónak találod a két keretetdzsi91 írta:
Mint 2004-06ban amikor a világ 5 legjobb játékosából 4 nálunk játszott. Egyétek
A professzori címem meg ott van a 10ezer hszemben lehet visszapörgetni ha lemaradtatok valamiről.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Kb látja ezt minden mezei reál szurkolo. Sok ujdonsagot nem mond. Eddig vicc csapatokat vertünk meg, most jön 4 valamire való meccs, meglátjuk mennyi szerencsénk lesz.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Komolyan ennyit várunk el Vinitől mint amit mutat? Semmivel sem több mint egy Nico Williams vagy egy Doku... Rohan bele a játékosokba, vagy rosszul ad be, vagy leszerelik és mindenért pofázik. 2 dolgot csinál jól, visszapassz és szabadot szerezni az elesésével. De persze erről nem lehet beszélni mert túl egyértelmű és kell neki az aranylabda meg mittomén.... Igen, vannak jó pillanatai, de ez a ritkább eset. Rendszeresen rajta megy el a támadás
egy nagy probléma hogy Mbappé pozícióját foglalja és nincs vérbeli gólveszélyes csatárunk ebben az évben sem a pályán, hanem az egyéni villogásokra hagyatkozunk... Inkább nézném Endricket a pályán de még a közkedvelt Rodrygo is tud hasznosabb lenni, de mindketten elérték a maxot és nem Real szint.
Szvsz
egy nagy probléma hogy Mbappé pozícióját foglalja és nincs vérbeli gólveszélyes csatárunk ebben az évben sem a pályán, hanem az egyéni villogásokra hagyatkozunk... Inkább nézném Endricket a pályán de még a közkedvelt Rodrygo is tud hasznosabb lenni, de mindketten elérték a maxot és nem Real szint.
Szvsz
Valahol, hat kb a Juve elleni BL donton jatszottunk utoljara jol ugy igazan.petiamadridista írta: Nem tudom mi lehet a gyenge játék oka.
Valahol megbomlott a harmónia.
Szerintem apró változtatásokkal ez megoldható lesz.
Kérdés, hogy ezt Carloék megtalálják-e.
En elfogadtam hogy amig Carlo az edzo, ez az esetleges szopakodas lesz minden meccsen, plane ennyi folyamatos hianyzoval, nem is tornek palcat folotte soha.
Nagy futball professzor vagy ha hasonlónak találod a két keretetdzsi91 írta:Mint 2004-06ban amikor a világ 5 legjobb játékosából 4 nálunk játszott. EgyétekHalfkey írta: Összehánytak nekünk a világ 5 legértékesebb játékosábol 3-at, de fos ez a keret.
Azért mert tavaly egyel több szélső, idén egyel több középső védő jó döntésnek tűnt volna, ne mondjunk már ilyen baromságokat. Max a City keretére lehet mondani hogy jobb a világon mint a miénk, de igazából már arra sem.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a játék elég nézhetetlen, ennél azért jobb a keret…
formációt kell váltani, valamit variálni, eddig nem tünik jónak ez az irány
pl Mbappé képességei nem igazán látszanak
formációt kell váltani, valamit variálni, eddig nem tünik jónak ez az irány
pl Mbappé képességei nem igazán látszanak
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Arra gondoltam, azon gondolkoztam, hogyha korábban odaát egy busi, ini, xavi trió működött a középpályán, akkor itt miért ne mehetne a Valverde, Bellingham, Güler. Bár utóbbi meg fiatal, de típusra kB hasonlóak szerintem. Ott nem kellett Tchu, cama féle erő a középpályára, mégis megvoltak... Nem volt gond. És még szép játékuk is volt. (tudom, már akinek)kiserik írta: Nincs jobb védőnk. Nincs belsővédő cserénk. Nincs értelmes irányítónk, csak a 39 éves Lukita. A világ legjobb játékosai vannak a keretben, de vannak hiányos posztok.
A legfontosabb a várva várt szép játékhoz az irányító hiánya. Jude a világ egyik legjobb játékosa, de ő nem alkalmas erre a feladatra. Egy támadóbb szellemű Valverde. Talán Gulerben lenne meg a potenciál, de ő még nagyon fiatal, hogy az egyik legfontosabb posztot vigye. Illetve a másik probléma, hogy akkor ki maradjon ki? Kicsit kezdünk hasonlítani a galaktikus érára, mikor nem posztra érkeztek a játékosok, csak az volt a lényeg, hogy a legjobbak itt legyenek, csak most a legnagyobb tehetségek jönnek.
Egyetlen különbség, gondolom itt a válasz a kérdésemre, hogy a barcás trió együtt nőtt fel, míg a Realosnak össze kéne szokni, de sose fognak.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nem tudom mi lehet a gyenge játék oka.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Benzema sosem a sebességéből élt. Ő nagyon labdabiztos volt, és fejben legalább 2 lépéssel előrébb járt mindenkinél. Tudott szervezni, ha hatralepett a labdáért annak oka volt, és nem csak azért, hogy kettőt a szabadban ugráljon a labda körül. Tudta, hogy hogyan kell a játékosokat összekötni és maximálisan a csapat alá dolgozort. Én mai napig tartom, hogy aranylabda ide vagy oda, de az egyik legjobban alulértékelt támadó, ilyen zsenit nem igen fogunk még látni egyhamar a csapatban.dzsi91 írta:wZoLee7 írta:
Az a Haaland aki a bl-ben egy erősebb csapat ellen eltűnik? Biztos... Elkéne felejteni ezt a mindenki szabadon rohangál elöl dolgot és MBappe is feljavulna egyből. Mellesleg Vini sem jobb idén semmivel.
De bappé is megoldja majd ezt csak aki itt azt várta, hogy ő majd itt keverni kavarni fog mint egy prime benzema az nem látta játszani. Balszélsőként talán megoldaná de arra meg vinidzsí jobb opció.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
A világ legjobbja volt, sajnos a legjobb éveit a PSGnek adta. Eddig én sem dobok tőle hátast, a gólok jönnek, de mezőnyben nem jön tőle a váratlan, azt hittem, hogy ezzel a tempóval és induloval ami neki van, azért rendre ültetni fogja legalább a kisebb spanyol csapatokat, de egyhangúan játszik és a csapatok jól felkészültek belőle. Tudását még így is kiemelkedőnek gondolom, de nem rúgta be azert úgy az ajtót mint anno Jude. Reméljük fog még javulni, de egyelőre én is azt mondom, hogy ez a házasság korábban jobb lett volna.dzsi91 írta:Bappé nem a világ legjobbja de nincs is vele baj, hozza amit tud. Én csak a bajnokok ligája meccseit néztem az elmúlt 7 évben ott ugyanilyen lófasz volt mezőnyben. Ha odakerül belővi. Vele annyit nyerünk, hogy van egy plusz emberünk aki dönthet kulcspillanatokban és ez azért nagyon jó de egy haalandal jobban jártunk volna. Mentálisan erősebb és posztra érkezett volna.kiserik írta: Másik észrevétel, ami nagyon sokaknak nem fog tetszeni: Mbappe eddig azt hozza, amit vártam tőle, sajnos. Ez a ""világ legjobbjától"" nagyon nagyon kevés. Alig van pozitív kihatása a meccsekre (fura ez a tegnapi gólja után, de azon kívül csinált valami pozitívat?). A legbosszantóbb, hogy képes egy kontrát is megakasztani azzal, hogy a saját térfelünkön bemutasson egy trükköt (ami persze nem jön be), egyénieskedjen egy jót, vagy legtöbbször inkább rosszat.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- nzooli93
Sajnos semmi esélyt nem kap, pedig full kezdőszint lehetne már most. Mikor meg ég a ház akkor bedobálja Carlo ,hogy hátha villan, amúgy meg el van felejtve. Nem igazán értem. Elmúlt 5 meccsen van 50 perce kb. Engedték volna el kölcsönbe akkor.wZoLee7 írta: Marhaság azt írni, hogy nincs jó irányítónk. Lefogadom, hogy Arda ha folyamatosan játszana, simán hozná a szintet.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Igen. Gvardiola sablon focijában. Itt kapná a labdákat kontrázhatna fejelhetne érkezhetne nagy csapatok ellen is a 90%os posession helyett.wZoLee7 írta:Az a Haaland aki a bl-ben egy erősebb csapat ellen eltűnik? Biztos... Elkéne felejteni ezt a mindenki szabadon rohangál elöl dolgot és MBappe is feljavulna egyből. Mellesleg Vini sem jobb idén semmivel.dzsi91 írta:
egy haalandal jobban jártunk volna. Mentálisan erősebb és posztra érkezett volna.
De bappé is megoldja majd ezt csak aki itt azt várta, hogy ő majd itt keverni kavarni fog mint egy prime benzema az nem látta játszani. Balszélsőként talán megoldaná de arra meg vinidzsí jobb opció.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Marhaság azt írni, hogy nincs jó irányítónk. Lefogadom, hogy Arda ha folyamatosan játszana, simán hozná a szintet. Én hátradőlük és nézem a meccseket, a keret olyan amilyen, messze nem Carlo sara, kért igazolást, nem kapott. Engem egyetlen egy dolog zavar. Minden csapatnál azt látni hogy 4-5-6 játékos támad, visszaér a kp védekezni, ehhez képest nálunk rendszerint 2 támadó ér fel az ellenfél kapujához. Ott vagy megálló és megvárni a többieket amíg felkocognak, vagy 2 vs sokban lehozni. Ehhez képest védekezésben a kp-n meg átrohannak a csapatunkon.
Militao amúgy nem nézett ki jól tegnap. Az a mentése/szerelése ami után lent maradt, ott biztos kapott megint az izom+térd.
Militao amúgy nem nézett ki jól tegnap. Az a mentése/szerelése ami után lent maradt, ott biztos kapott megint az izom+térd.
Az a Haaland aki a bl-ben egy erősebb csapat ellen eltűnik? Biztos... Elkéne felejteni ezt a mindenki szabadon rohangál elöl dolgot és MBappe is feljavulna egyből. Mellesleg Vini sem jobb idén semmivel.dzsi91 írta:
egy haalandal jobban jártunk volna. Mentálisan erősebb és posztra érkezett volna.
- dzsi91
Bappé nem a világ legjobbja de nincs is vele baj, hozza amit tud. Én csak a bajnokok ligája meccseit néztem az elmúlt 7 évben ott ugyanilyen lófasz volt mezőnyben. Ha odakerül belővi. Vele annyit nyerünk, hogy van egy plusz emberünk aki dönthet kulcspillanatokban és ez azért nagyon jó de egy haalandal jobban jártunk volna. Mentálisan erősebb és posztra érkezett volna.kiserik írta: Másik észrevétel, ami nagyon sokaknak nem fog tetszeni: Mbappe eddig azt hozza, amit vártam tőle, sajnos. Ez a ""világ legjobbjától"" nagyon nagyon kevés. Alig van pozitív kihatása a meccsekre (fura ez a tegnapi gólja után, de azon kívül csinált valami pozitívat?). A legbosszantóbb, hogy képes egy kontrát is megakasztani azzal, hogy a saját térfelünkön bemutasson egy trükköt (ami persze nem jön be), egyénieskedjen egy jót, vagy legtöbbször inkább rosszat.
De hát nincs semmi játékunk, már tavaly is főleg az egyéni megmozdulásokra építettünk, a maradékot ami kellett meg lehozta Kroos.
Szóval megint ki ne forgassuk azt, hogy azért nincs játékunk, mert Bappé azt csinálja, amivel van esélyünk nyerni...
Szóval megint ki ne forgassuk azt, hogy azért nincs játékunk, mert Bappé azt csinálja, amivel van esélyünk nyerni...
Nincs jobb védőnk. Nincs belsővédő cserénk. Nincs értelmes irányítónk, csak a 39 éves Lukita. A világ legjobb játékosai vannak a keretben, de vannak hiányos posztok.
A legfontosabb a várva várt szép játékhoz az irányító hiánya. Jude a világ egyik legjobb játékosa, de ő nem alkalmas erre a feladatra. Egy támadóbb szellemű Valverde. Talán Gulerben lenne meg a potenciál, de ő még nagyon fiatal, hogy az egyik legfontosabb posztot vigye. Illetve a másik probléma, hogy akkor ki maradjon ki? Kicsit kezdünk hasonlítani a galaktikus érára, mikor nem posztra érkeztek a játékosok, csak az volt a lényeg, hogy a legjobbak itt legyenek, csak most a legnagyobb tehetségek jönnek.
Másik észrevétel, ami nagyon sokaknak nem fog tetszeni: Mbappe eddig azt hozza, amit vártam tőle, sajnos. Ez a ""világ legjobbjától"" nagyon nagyon kevés. Alig van pozitív kihatása a meccsekre (fura ez a tegnapi gólja után, de azon kívül csinált valami pozitívat?). A legbosszantóbb, hogy képes egy kontrát is megakasztani azzal, hogy a saját térfelünkön bemutasson egy trükköt (ami persze nem jön be), egyénieskedjen egy jót, vagy legtöbbször inkább rosszat.
Másik észrevétel, ami nagyon sokaknak nem fog tetszeni: Mbappe eddig azt hozza, amit vártam tőle, sajnos. Ez a ""világ legjobbjától"" nagyon nagyon kevés. Alig van pozitív kihatása a meccsekre (fura ez a tegnapi gólja után, de azon kívül csinált valami pozitívat?). A legbosszantóbb, hogy képes egy kontrát is megakasztani azzal, hogy a saját térfelünkön bemutasson egy trükköt (ami persze nem jön be), egyénieskedjen egy jót, vagy legtöbbször inkább rosszat.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- dzsi91
Mint 2004-06ban amikor a világ 5 legjobb játékosából 4 nálunk játszott. EgyétekHalfkey írta: Összehánytak nekünk a világ 5 legértékesebb játékosábol 3-at, de fos ez a keret.
Azért mert tavaly egyel több szélső, idén egyel több középső védő jó döntésnek tűnt volna, ne mondjunk már ilyen baromságokat. Max a City keretére lehet mondani hogy jobb a világon mint a miénk, de igazából már arra sem.