VB - 2014
Re: VB - 2014
2002 meg 2006-os laszti tetszik.
az 1998-as meg csak a fifa98 miatt van meg bennem.
az 1998-as meg csak a fifa98 miatt van meg bennem.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
jaja, azt gondolná az ember, hogy 58-ra már feltalálták a gömböt...'shutterisland írta:az 1930-as jobban emlékeztet egy labdára, mint az 1958-as.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az 1930-as jobban emlékeztet egy labdára, mint az 1958-as.
amúgy nekem a 2006-os a kedvencem, imádtam azzal játszani.
a jabulani viszont nem gyere be.
amúgy nekem a 2006-os a kedvencem, imádtam azzal játszani.
a jabulani viszont nem gyere be.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hm. Jó ez a képsor. Szerintem a 2010-es eddig a legjobb, de a mostani torna labdája is jóra sikeredett. 1930... milyen rég volt, mégis milyen jól nézett ki az a labda is!Az összes eddigi VB labda.
But he is a good boy...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
ziro4vr írta:hát szerintem a családján kívül nem sokan akarják grószkrajcot a válogatottba
R.M.C.F írta:És hozzá az a fejegység.
Remek páros vagytok!ziro4vr írta:http://perlbal.hi-pi.com/blog-images/51 ... -Story.jpg tipikusan az a fazon aki amúgy meccs előtt 10 percig nézi magát a tükörben és eldönti hogy hány biciklicsellel meg lambrettával alázza anépet aztán a fűzőjében is megbotlik
Az összes eddigi VB labda.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Großkreutz egy alázatos focista,nem sír,nem tükör előtt gyökérkedem típus szerintem. Tudja,hogy mi a szerepe,megteszu azt amit az edző kér. Piszczek posztját se hozza le rosszul,elfogadható.
Nem értettétek,hogy mire gondolok. Nem mondtam egy szóval se,hogy valogatott szintű képességileg. Azért említettem,mert JHV poshton nincsenek eleresztve a németek. Főleg hogyha Lahm baloson szerepelne. (bár alapba jobb,Schmelzer bal,de ő egy ideig még nem bevethető,Boateng meg jó középen,szerintem inkább ott kéne vele szàmolni)
Nem értettétek,hogy mire gondolok. Nem mondtam egy szóval se,hogy valogatott szintű képességileg. Azért említettem,mert JHV poshton nincsenek eleresztve a németek. Főleg hogyha Lahm baloson szerepelne. (bár alapba jobb,Schmelzer bal,de ő egy ideig még nem bevethető,Boateng meg jó középen,szerintem inkább ott kéne vele szàmolni)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... tipo_a.JPG így robog a szélekenR.M.C.F írta:az meg mi? Én lambruscot ismerek csak.meg lambrettával
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
az meg mi? Én lambruscot ismerek csak.meg lambrettával
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
http://perlbal.hi-pi.com/blog-images/51 ... -Story.jpg tipikusan az a fazon aki amúgy meccs előtt 10 percig nézi magát a tükörben és eldönti hogy hány biciklicsellel meg lambrettával alázza anépet aztán a fűzőjében is megbotlikR.M.C.F írta:És hozzá az a fejegység.hát szerintem a családján kívül nem sokan akarják grószkrajcot a válogatottba
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
És hozzá az a fejegység.hát szerintem a családján kívül nem sokan akarják grószkrajcot a válogatottba
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
hát szerintem a családján kívül nem sokan akarják grószkrajcot a válogatottbaMarci77 írta:Németeknél a Bendereket se kéne elfelejteni. A dortmundos példàul szerintem a tipikusabb (régi) német a hajtást tekintve. Lever meccset nem sokat láttam,szóval a másikról ilyen véleményem nincs.
És Großkreutz a nagy hajtó még. Nem nagy futbalista (nem BVB szint igazából),de megdöglik a pályán. Pl ha Schalke ellen figyeltétek néha jó ilyet még látni. Szerintem még lenne is esélye a vàlogatottra. Meghalna a pályán a kieséses szakaszban az biztos. (Lahm bal,akkor akár tolhatná is a jobboson..)
Nem illik.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Németeknél a Bendereket se kéne elfelejteni. A dortmundos példàul szerintem a tipikusabb (régi) német a hajtást tekintve. Lever meccset nem sokat láttam,szóval a másikról ilyen véleményem nincs.
És Großkreutz a nagy hajtó még. Nem nagy futbalista (nem BVB szint igazából),de megdöglik a pályán. Pl ha Schalke ellen figyeltétek néha jó ilyet még látni. Szerintem még lenne is esélye a vàlogatottra. Meghalna a pályán a kieséses szakaszban az biztos. (Lahm bal,akkor akár tolhatná is a jobboson..)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Benzema a csatár, van még kérdés?Persze csak ha sikerül gólokat rúgni
Én így elsőre a portugálokat hoztam ki győztesnek, hát nem ők az első számú favoritom, de örülnék nekik is.
A hollandokkal meg nem tudom, mit akartok, Chile meg a Spanyolok jutnak tovább, egyértelmű.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Mostanában még a Spursnek is sikerül, úgyhogy nem lesz gond.Realista24 írta:ON: Nem tudom mit vagytok úgy oda. Surranópályán a négy között lesznek a franciák, ott pedig minden lehet már. Persze csak ha sikerül gólokat rúgni
Egyébként a belgákra leszek nagyon kíváncsi, egyrészt tényleg elképesztő ez a generáció Bentekével, Lukakuval, Dembélével, Vertonghennel, Hazard gyerekkel, no meg De Bruyne, Witsel, Chadli, Mirallas, Mertens, Kompany, Courtois, Mignolet, Vermaelen, etc., viszont igencsak nagy lesz rajtuk a nyomás, mindenki sokat vár tőlük... És ha nem tudnak megbirkózni ezzel a nyomással, akkor a viszontlátásra.
A csoportból illik első helyen továbbmenni, aztán jönnek a portugálok valószínűleg (bár remélem, ők csak harmadikok lesznek )... Nem lesz könnyű.
- ziro4vr
Szerintem ez lesz a németek veszte, megint..elődöntőig kb simán eljutnak, hátrányba kerülnek, aztán a sok fiatal rajgyerek betojik..egy 160 centis lahm vagy már herr schweini meg nem tudja összekapni őket bármennyire is jók...pedig tele van arannyal a keret (szerintem götze kezdő lesz, klose meg majd a padról fogja remélhetőleg nem megdönteni ronaldo csúcsát) de kéne pár hangadó/tapló/varacskosdisznó magyarán régi nagy németmorientes írta: Ez igaz.De hol vannak olyan őrüotek mint anno Breitner,Mätheus,Khan,vagy Effenberg...akik végighajszolták üvöltve a csapatot még az utolsó utánni percben is...
Bár aztán üvöltözhetnének ezek Özilnek ahogy akarnak...nem hiszem hogy nagyon érdekelné...
Abban az időben sem szerettem őket...de tiszteltem....de most már ez az érzés is oda...
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Azzal a kerettel vígan oda kéne érni minimum a top 8-ba... Baromira várom a vb-t amùgy... Mennyi sört fogok én inni te jó isten . Sőt a saját lakásunkban (jövőhéten költözünk)
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Giroud lesz a gólkirályON: Nem tudom mit vagytok úgy oda. Surranópályán a négy között lesznek a franciák, ott pedig minden lehet már. Persze csak ha sikerül gólokat rúgni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az ilyeneket privátban rendezzétek, úgyhogy bele se kezdjetek.
ON: Nem tudom mit vagytok úgy oda. Surranópályán a négy között lesznek a franciák, ott pedig minden lehet már. Persze csak ha sikerül gólokat rúgni
ON: Nem tudom mit vagytok úgy oda. Surranópályán a négy között lesznek a franciák, ott pedig minden lehet már. Persze csak ha sikerül gólokat rúgni
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadridfan
Minden áldott nap felhozod Özilt valami negatív kontextusban, topiktól függetlenül. Komolyan kérdezem: beteg vagy?morientes írta:Bár aztán üvöltözhetnének ezek Özilnek ahogy akarnak...nem hiszem hogy nagyon érdekelné...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Érdekelné...mert ha nem, Kahn kirohanna a kapuból, is izomból tarkón szabnáBár aztán üvöltözhetnének ezek Özilnek ahogy akarnak...nem hiszem hogy nagyon érdekelné...
http://www.youtube.com/watch?v=zhvpfvFqAck
2:40-től Kahn vs. Herzog