ha jol tudom, kb 5 szazalek a hibahatar.
ez alapjan meg a legeslegrosszabb scenario eseten is akkor fidesz 42 - tisza 37.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. október 23., szerda 10:03
ha jol tudom, kb 5 szazalek a hibahatar.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 23., szerda 9:36
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 23., szerda 9:09
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. október 23., szerda 5:49
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 22., kedd 19:53
HozzászólásSzerző: weah » 2024. október 22., kedd 18:52
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 22., kedd 18:49
Manfred Weber nem idióta, jól tudja, hogy ez egy taktikai lépés, 14 évnyi agymosás után politikai öngyilkosság ilyen témába radikálisan beleállniBlancoMark írta:Csak nehogy kozben a Tisza bukja az EU-s partnereket mert keptelen egyertelmu allasfoglalasra Ukrajna mellett. Ez egy moralis zsakutca.halamadrid írta: "A Fidesz és a Tisza sem támogatta az orosz vagyon terhére Ukrajnának nyújtandó EU-s hitelt"
A Fidesz és MP nem vett részt, a maradék 6 tiszás tartózkodott. A DK mellette, a MH ellene szavazott.
Jól sejtem, onnan ez a taktikai lépés, hogy inkább megéri a nemzeti agymosás okán nem összeháborúpártizni magad, miközben emiatt néhányan a pártra kenik, hogy putyinista? Így, 1 nappal 23. előtt is?
Nem tudok mást elképzelni, az eddigi jelek alapján támogatták az ukránokat, továbbá a részleteket sem ismerjük. Előzetesen meg mindenki tudhatta, meg lesz szavazva a támogatás, jelentéktelen volt a 6/7 tiszás szavazat.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 22., kedd 18:17
Kezdjük ott hogy ott senki nem ért semmihezRozsabimbo2019 írta: Tehát, ha szavazni kell valami AI szabályozásról, miközben én az agráriumhoz értek, akkor döntsön az én szavazatom, annak ellenére, hogy azt se tudom hogy eszik vagy isszák.
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. október 22., kedd 18:07
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 22., kedd 18:02
Aztamindenit neki, egyetértekkiserik írta:
De amiért írok az az, hogy én ezt a tartózkodást, meg szavazáson meg nem jelenést úgy kivezetném a politikából, mint a huzat. Nem jelent meg igazolás nélkül? Ugrott az ahavi fizu. A tartózkodás meg a politika vicce.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 22., kedd 17:54
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 22., kedd 17:13
ezt kommentelte MP a 444 cikk ala:halamadrid írta: "A Fidesz és a Tisza sem támogatta az orosz vagyon terhére Ukrajnának nyújtandó EU-s hitelt"
A Fidesz és MP nem vett részt, a maradék 6 tiszás tartózkodott. A DK mellette, a MH ellene szavazott.
Jól sejtem, onnan ez a taktikai lépés, hogy inkább megéri a nemzeti agymosás okán nem összeháborúpártizni magad, miközben emiatt néhányan a pártra kenik, hogy putyinista? Így, 1 nappal 23. előtt is?
Nem tudok mást elképzelni, az eddigi jelek alapján támogatták az ukránokat, továbbá a részleteket sem ismerjük. Előzetesen meg mindenki tudhatta, meg lesz szavazva a támogatás, jelentéktelen volt a 6/7 tiszás szavazat.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. október 22., kedd 17:05
Csak nehogy kozben a Tisza bukja az EU-s partnereket mert keptelen egyertelmu allasfoglalasra Ukrajna mellett. Ez egy moralis zsakutca.halamadrid írta: "A Fidesz és a Tisza sem támogatta az orosz vagyon terhére Ukrajnának nyújtandó EU-s hitelt"
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. október 22., kedd 16:51
ehhez amugy :biztosan nagyobb az elutasítottsága mint 50%, még akkor is, ha nem biztos, hogy az ismertsége most sokkal nagyobb lenne ennél.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 22., kedd 16:45
HozzászólásSzerző: cart » 2024. október 22., kedd 16:12
HozzászólásSzerző: Zack » 2024. október 22., kedd 16:06
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 22., kedd 16:01
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. október 22., kedd 16:00
nekem pont az az erzesem, hogy pont azert vallalta be, minden mindegy alapon, mint amikor egeszpalyarol radobjak a kosarasok a dudaszo elott.Ezzel neki és a mozgalmának is annyi.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. október 22., kedd 15:56
Igazad volt. Hatalmas hiba legtimálni a propaganda médiát, ráadásul az egyik legmélyebb bugyrát. Ezzel neki és a mozgalmának is annyi.filatáska írta: Pár napja még arról ment itt az eszmecsere, hogy mekkora jellemfejlődésen ment keresztül.
Most is tartom, ezek politikusok, nem a jellemük fejlődik, hanem az eszközeik a hatalom megszerzéséhez.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem