Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nuevo_ericco

Re: Politika

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 23., szerda 10:41

kiserik írta: Ez nagyon nagy butaság. Minden fél maxon nyomja, nyomta is mindig. Aki nem ezt mondja az elfogult valamelyik irányba.
Azért viszonylag kevés CIA-st, vagy akár amerikait fogtak el az elmúlt időben európai reptereken egy zsák KP-val, ahol épp kulcsfontosságú választásokat tartottak.
Szóval nagyon nagy butaság inkább azt állítani, hogy mindkét fél ugyanannyira maxon tolja (vagy nettó revitalizálás).
USA épp fokozatosan vonul ki Európából, az oroszok alapvető érdeke pedig az, hogy az EU minél kevésbé támogassa az ukránokat.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 23., szerda 10:37

Realista24 írta:
swfan írta: Tisza: 42
Fidesz: 40

https://i.imgur.com/Ev11wss.jpeg

:salute:
Ez valid lehet? Vagy egy ujabb trukk, hogy kicsit elnyomjak a Tisza szavazokat, hatradoljenek, stb.
Közvélemény-kutatás, mindegyik már pár százalékon belülre méri a két pártot, 2-3% ide-oda sokat nem számít, de annyi fix, hogy most nagyon fej-fej mellett vannak.

Jelenleg ez kevés még nagyon, mert elő kell szedni 100+ jelöltet a semmiből és elérni szavazzanak rájuk, az tűnik most egy nagyon nehéz dolognak meg hogy azokat megismerjék az emberek, mert oké, hogy Tisza és odaszavaznak, de sokan nem így működnek.

Lesznek még itt botrányok a Tisza körül is, mert ennyi embernél fix lesz valami hiba, miután kiválasztják őket.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. október 23., szerda 10:36

Realista24 írta:

Ez valid lehet? Vagy egy ujabb trukk, hogy kicsit elnyomjak a Tisza szavazokat, hatradoljenek, stb.
Ezt a Partizan keszittette, semmilyen fidesz-trukk nincs benne. Viszont erdemes megnezni a lebontast is, ez alapjan a fidesz legnagyobb ereje a 65+ eves nok.

Itt lathato a tobbi diagram: https://www.facebook.com/share/p/9dcMHA ... tid=WC7FNe

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 23., szerda 10:32

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 23., szerda 10:28

Nagy a színvonal... :lol:
Ennél még Bütyök bá is jobb volt.
kutya világ lesz ha egy ilyen nárcisztikus pszihopata hatalomhoz jut.
Igen, ennél csak rosszabb lehet, mi lesz velünk, ha nem rendeleti kormányzás lesz és nem csak dísznek lesz a Parlament... :lol:

Mi lesz velünk ha nem egy éjszaka alatt nyomnak át mindenféle törvényt?

Biztos olyan jó minden, ha egy új párt 8 hónap alatt be tudja előzni közvélemény-kutatáson a 14 éve kétharmaddal irányító fideszt.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 23., szerda 10:21

nuevo_ericco írta:
Senkinek se legyenek kétségei sem, hogy különböző mértékben, módszerekkel ugyanez folyik az egész EU-ban.
Lehet CIA-zni, globalistázni, szuvereniási hivatallal echte nyugatellenes tevékenységet folytatni, de a hibrid hadviselést, az ennyire durva befolyásolást különböző forrásokkal, trollfarmokkal, dezinformációkkal az európai demokráciákban, jelenleg Moszkva tolja messze a legdurvábban.
Ez nagyon nagy butaság. Minden fél maxon nyomja, nyomta is mindig. Aki nem ezt mondja az elfogult valamelyik irányba.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

weah
Kedvenc játékosaid: weah
Kedvenc csapatod: feyenord arsenal

HozzászólásSzerző: weah » 2024. október 23., szerda 10:18

swfan írta:
weah írta:
A psziho szaros petya mikor beszél?
A főnidnek remélem jól állították be az adagját Grazban, nehogy ma szétvesse az ideg a kutatás láttán, miközben beszél :mrgreen:
Nekem nincs főnim,főleg nem egy dagadt zsírcigány.
Ez a Magyar Peti meg csak állampolgárságában magyar.kutya világ lesz ha egy ilyen nárcisztikus pszihopata hatalomhoz jut.Váltsa le Orbánt valaki én is azt mondom,de soha nem szavaznék egy ilyen pszihora... majd rájösztök rövid időn belül hogy csöbörből vödörbe.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 23., szerda 10:11

swfan írta:
weah írta:
A főnidnek remélem jól állították be az adagját Grazban, nehogy ma szétvesse az ideg a kutatás láttán, miközben beszél :mrgreen:
korrektúra: a gazdádnak :kalapos:
thereisonly1ronaldo

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 23., szerda 10:10

weah írta:
'shutterisland írta:

ha jol tudom, kb 5 szazalek a hibahatar.
ez alapjan meg a legeslegrosszabb scenario eseten is akkor fidesz 42 - tisza 37.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 23., szerda 10:08

'shutterisland írta:

ez alapjan meg a legeslegrosszabb scenario eseten is akkor fidesz 42 - tisza 37.
3%-ot adott meg a kutatóintézet

weah

HozzászólásSzerző: weah » 2024. október 23., szerda 10:07

'shutterisland írta:

A psziho szaros petya mikor,hánytól beszél?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára weah 2024. október 23., szerda 10:09-kor.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. október 23., szerda 10:03

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 23., szerda 9:36

Ha már választások, Moldáviában a hétvégén tartottak elnoki választásokat és EU-s referendumot. Az igenek nyertek minimális előnnyel, 50,38%. Az elnöki választások lső fordulóját az EU párti jelölt nyerte.
Viszont aggasztó hírek is érkeztek:
https://moldovalive.md/russian-cash-for ... -to-polls/
https://www.bbc.com/news/articles/c23kdjxxx1jo
Senkinek se legyenek kétségei sem, hogy különböző mértékben, módszerekkel ugyanez folyik az egész EU-ban.
Lehet CIA-zni, globalistázni, szuvereniási hivatallal echte nyugatellenes tevékenységet folytatni, de a hibrid hadviselést, az ennyire durva befolyásolást különböző forrásokkal, trollfarmokkal, dezinformációkkal az európai demokráciákban, jelenleg Moszkva tolja messze a legdurvábban.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 23., szerda 9:09

Tisza: 42

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. október 23., szerda 5:49

na vona kiposztolta a hajdus cucc elozeteset, szanaszet szedik kommentekben.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 22., kedd 19:53

donald standupcomedian trump bement vacsizni azok közé, akik meg akarták ölni pár hete:
https://www.youtube.com/watch?v=XI0MUoW28VE
:kalapos:
thereisonly1ronaldo

weah

HozzászólásSzerző: weah » 2024. október 22., kedd 18:52

Elon Musk minden nap kisorsol egymillio dollárt Trump szavazók közül.
Nem lennék meglepve ha Óbánék is előjönnének valami hasonlóval a nagy gázszerelővel ha bajba lesznek.Na jó annál azért smucikabbak,de mondjuk 1 helyett két,esetleg 3 zsák krumplit szerintem még bevállalnának.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 22., kedd 18:49

BlancoMark írta:
halamadrid írta: "A Fidesz és a Tisza sem támogatta az orosz vagyon terhére Ukrajnának nyújtandó EU-s hitelt"

A Fidesz és MP nem vett részt, a maradék 6 tiszás tartózkodott. A DK mellette, a MH ellene szavazott.

Jól sejtem, onnan ez a taktikai lépés, hogy inkább megéri a nemzeti agymosás okán nem összeháborúpártizni magad, miközben emiatt néhányan a pártra kenik, hogy putyinista? Így, 1 nappal 23. előtt is?

Nem tudok mást elképzelni, az eddigi jelek alapján támogatták az ukránokat, továbbá a részleteket sem ismerjük. Előzetesen meg mindenki tudhatta, meg lesz szavazva a támogatás, jelentéktelen volt a 6/7 tiszás szavazat.
Csak nehogy kozben a Tisza bukja az EU-s partnereket mert keptelen egyertelmu allasfoglalasra Ukrajna mellett. Ez egy moralis zsakutca.
Manfred Weber nem idióta, jól tudja, hogy ez egy taktikai lépés, 14 évnyi agymosás után politikai öngyilkosság ilyen témába radikálisan beleállni

A tartózkodásról, mint általában szerintem ahogy az EP-ben van megoldva, úgy van értelme, ott ugyanis lényegében nem számít bele a szavazásba (csak az igen-nem szavazatok arányát nézik, legyen több az igen, vagy minősített többségnél legyen 2-szer annyi igen, mint nem). Ez azért jó, amit írtak is fentebb: miért döntsön a szavazatom olyasmiről, amire nincs rálátásom, álláspontom, stb. Viszont ahogy nálunk meg még sok más országban használják, az egy merő baromság, hiszen az jogilag egy nem szavazattal vagy egyáltalán nem szavazással egyenértű (magyar országgyűlésben ugye csak az igenek számának kell elérni egy küszöbértéket, sima többségnél ugye 100-at, kétharmadnál 134-et)

A távolmaradást én is szankcionálnám - elvégre én sem skippelhetem a munkaköri leírásom azon részeit, amelyekhez épp kedven szottyan

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 22., kedd 18:17

Rozsabimbo2019 írta: Tehát, ha szavazni kell valami AI szabályozásról, miközben én az agráriumhoz értek, akkor döntsön az én szavazatom, annak ellenére, hogy azt se tudom hogy eszik vagy isszák. :agree:
Kezdjük ott hogy ott senki nem ért semmihez :kalapos:

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. október 22., kedd 18:07

Tehát, ha szavazni kell valami AI szabályozásról, miközben én az agráriumhoz értek, akkor döntsön az én szavazatom, annak ellenére, hogy azt se tudom hogy eszik vagy isszák. :agree:

Vissza: