Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 7., szombat 16:46

Osvaldo mekkora volt... :ozil: B-)
eddig a forduló gólja...Pantilimon kapálózott de hiába... :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. december 7., szombat 16:44

dannen írta:azt a qrva mekkora gól osvaldo :taps:
Eszméletlen volt, nagyon nyomott a Soton, nyilvánvaló volt, hogy be fognak találni, de ekkora gólt apám, felordítottam én is :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 7., szombat 16:37

Szerintem meg hót szar a keret, amivel dolgozik. Ferguson is évek óta ezzel küzdött igazán, de ő ennyivel jobban ismerte, hogy mire jó a csapata. Soha nem hengereltek, hanem elől volt mindig egy klasszis, aki megteremtette a különbséget. Most se Rooney, se RVP nem tudja folyamatosan ezt megtenni.

Moyes kapott egy szem Fellainit, akivel jelenállás szerint nem tud mit kezdeni, ami elég meglepő. Azonkívül top klub és nincs egy épkézláb szélsőjük. Nani hihetetlen, hogy leépült. Valencia és Young soha nem volt szint, Zaha no comment. Ez a Januzaj gyerek meg még túl fiatal. Középen két semmilyen játékos általában: Cleverly és Carrick. Mindegyik csak egy jó munkás játékos, akik mellé kellene egy kreatívabb is, mint pl. Alonso. Ergo: van egy erős védelmük, egy közepes középpályájuk és egy erős támadó soruk, de a mai focit a középpálya határozza meg nagyban és még a Newcastle középpályája is stabilabb volt, mint a Unitedé.

A nyáron legalább 4-5 játékost kellene venniük és nem Moyes nyakába varrni mindent. Azt meg nem csinálhatja, mint az Evertonnal, hogy csinál egy beton védekezést és majd elől bekotor valaki egyet, mert azt nem hiszem, hogy elfogadnák, szóval próbálkozik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. december 7., szombat 16:27

Én azért nem értem gyerekek, SAF nem egyik napról a másikra hagyta ott a csapatot, volt idő átgondolni, hogy kivel folytassák, voltak lehetőségek a piacon, hogyan voltak képesek egy teljesen szürke és középszerű Moyesre bízni a csapatot??? Nyári játékosigazolás detto, nevetséges.

Akárhogyan is, de óriási menetelésbe kéne fogjanak, de lassan nem látom hogy lesz ebből BL helyezés. Bár végülis el tudom képzelni, hogy az Arsenal meg a Pool összezuhanjon (bár egyre kisebb az esély), de még akkor is oda kéne érni valahogy a 4. helyre.

Én nem bánom egyébként, sokáig voltak ők a trónon, most kell másoknak is a lehetőség :)
Not better, just arrogant, hehe.

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2013. december 7., szombat 16:20

Demes írta:X vagy Newcastle 2.70ért sima, már bánom hogy nem sima vendégre húztam 6.70ért :lol:

Ha még van valami kis csapat aki már több évtizede nem verte meg a Manu-t akkor azok készülhetnek hogy megtörjék a sorozatot.
Aston Villa lesz a következő, kellemes középrangadó 9edik helyezett a 10edik ellen.
hééééé a Newcastle nem kis csapat jó?!?!?! ne túlozzunk ezért! :P :sly: :sly:
halálomig madridista leszek

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. december 7., szombat 15:51

Mike írta:ezt te komolyan elhiszed, főleg Carlo nyilatkozata után?
Egész nyáron fizetésemelésért sírt apja, majd nyár végén más eszköz híján felmutatta az Arsenal ajánlatát, ezt látva pedig Perez belement (igen, benne van az is, amit említettél, hogy volt jópár érkező, kellett a pénz, a hely az új igazolásoknak, így könnyebb volt rábólintani, pont kapóra jött az Arsenal ajánlata). Még mindig nem rabszolgakereskedelmről van szó, és ha Özil annyira maradni akart volna, maradt volna, mivel a szerződés mindkét félt köti.
Merci Zizou!

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 7., szombat 15:46

Azért ez így már több mint ciki... :roll: Ezt azért már nem lehet csak a keret gyengeségével magyarázni...Itt valami kva nagy baj van...BL???Hát örüljenek ha az EL-ban elindulhatnak.
RvP-ről meg csak annyit,hogy valóban nem tartom klasszis csatárnak...de a mai meccen egy értelmes labdát nem kapott.Amit kapott,azt az egyet,azt befujták lesnek.Ez most nem rajta mult.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. december 7., szombat 15:44

most látom, hogy megint kikapott az MU
hát.. én sosem szerettem őket, sőt hogy őszinte legyek, kifejezetten ellenszenves csapat volt mindig is.
De most valahogy sajnálom őket.
Nagyon, azért a club, és a szurkolóik nem ezt érdemlik.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. december 7., szombat 15:43

X vagy Newcastle 2.70ért sima, már bánom hogy nem sima vendégre húztam 6.70ért :lol:

Ha még van valami kis csapat aki már több évtizede nem verte meg a Manu-t akkor azok készülhetnek hogy megtörjék a sorozatot.
Aston Villa lesz a következő, kellemes középrangadó 9edik helyezett a 10edik ellen.

Moyest meg semmi értelme most kirúgni, ez a szezon már úgy is kuka és jelenleg nincs olyan elérhető edző aki meg tudná menteni ezt a szezont. Moyes meg javíthat a téli átigazolási időszakban. Odab.szna ha leigazolnák Falcaot akivel tarolnának a BL-ben :D

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. december 7., szombat 15:40

ericco írta:Fel kéne fogni, hogy ő akart lépni elsősorban.
ezt te komolyan elhiszed, főleg Carlo nyilatkozata után? :)

egyértelmű h Pereznek kellett a pénz Bale leigazolása után, és Carlo meg úgy döntött h mivel van két alapkezdője CR és Bale személyében, illetve a friss igazolás Isco akinek azért szintén illene lehetőséget adni, plusz Illarra, és az esetleges 4-3-3ban is kevesebb lehetőséget kapott volna, úgy döntöttek h érdemesebb pénzt csinálni belőle, minthogy a padon üljön a meccsek felén.

egyrészt érthető is, másrészt nem, de mostmár mind1.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 7., szombat 15:39

hogyha 2x egymás után kikapnak otthon nem is a nagyobb csapatoktól.
Jelen pillanatban a múlt nem számít. Mind a két csapat megelőzi a MU-t.
Két döntetlen után két vereség.
De ami ennél is beszédesebb, hogy már öt vereségük van, és a 15 meccsen rúgtak 22 gólt :roll:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 7., szombat 15:36

ÉN még ezt a decembert mindenképp megadnám Moyesnak, hátha. De az azért elég ciki, hogyha 2x egymás után kikapnak otthon nem is a nagyobb csapatoktól. Viszont ez nagyon is benne van, a MU kerete nem több mint egy átlagos középcsapaté kiegészítve pár jobb játékossal. Ha akarnak valamit (BL hely ami lassan kezd felejthető lenni, de EL is) akkor télen igazolniuk kell kb minden posztra egyet.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 7., szombat 15:28

Tényleg mindegy. Én elismerem, ha szép egy gól, még ha Pipita rúgta is. Csak mintha Barni a passzt is külön említette volna, én azért reagáltam korábban.
Egybenézve szép támadás volt, de mint gól, tucat.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. december 7., szombat 15:27

Remy írta:SAF, ha jól tudom 3 évig semmit nem nyert a MU-val. Ki kellett volna rúgni? Oké változott a világ, de akkor is... én korainak tartanám. Nagy változások kellenek annál a csapatnál, mert a béka segge alatt voltak, amikor Moyes odakerült. Kurva nehéz dolga van.
SAF egy olyan csapatot vett át, amely majdnem kiesett a PL-ből, Moyes pedig bajnokcsapatot. SAF első évében rögtön megszerezte a második helyet azzal a gyenge kerettel, majd nem azokat hozták a nyáron, akiket ő szeretett volna, ezért a vezetőség elnézte neki a következő két-három év rosszabb eredményeit, azután pedig már beérett Alex munkája. Nem vagyok egy nagy SAF-fan, mert ugyanazok a hibái, mint Mourinhonak, de a két esetet össze sem lehet hasonlítani.

Mike, ott van a másik véglet is. Nekem is elegem van abból, ha Özil egy egyeneset rúg a labdába, rögtön megjelenik valaki, és kis túlzással leírja, hogy mekkora zseni a fickó, és állandóan utalást tesz arra, hogy nem kellett volna elegnedni. Fel kéne fogni, hogy ő akart lépni elsősorban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2013. december 7., szombat 15:29-kor.
Merci Zizou!

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. december 7., szombat 15:26

nem én mondtam h szép volt, csak hát..."haters gonna hate"

amúgy az h egy gól szép, sztem nemcsak a befejezésre lehet érteni, hanem a gólpasszal együtt, vagy akár az egész akciót nézve, de mind1 :)
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 7., szombat 15:25

A gólpasz szép volt, de a gólban semmi álomszerűt nem láttam... Bale gólja meg gondolom azért volt szép mert felvezette a támadást és be is fejezte... Gondolom én....

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 7., szombat 15:22

Mike, őszintén. Mi volt szép abban a gólban? :)
hát, ha Bale 5 méteres góljára RMCF azt mondta h szép volt, akkor... :kivagyhe:
Ez meg annyira tipikus, ha védekezésnek szántad.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. december 7., szombat 15:20

ziro4vr írta:
Realista24 írta: Özil gólja mitől volt szép?
Berúgta a rövidbe, ennyi.
rájöhettél volna már...özil bármit csinál londonban az szép...bár a nője tényleg az
hát, ha Bale 5 méteres góljára RMCF azt mondta h szép volt, akkor... :kivagyhe:

ziro4vr megjegyzése meg úgy lenne igazán helytálló, hogy Özil bármit csinálhat, az itt egyeseknek sose lesz szép és jó

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 7., szombat 15:20

Utálom a MU-t, de én biztos nem rúgnám ki Moyest. Adott egy gyenge keret, mert az! Jött egy új edző, akinek egy SAF utáni űrt kell betöltenie, hát...

SAF, ha jól tudom 3 évig semmit nem nyert a MU-val. Ki kellett volna rúgni? Oké változott a világ, de akkor is... én korainak tartanám. Nagy változások kellenek annál a csapatnál, mert a béka segge alatt voltak, amikor Moyes odakerült. Kurva nehéz dolga van.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. december 7., szombat 15:10

ericco írta: 6(!) évre írt alá. Ha kirúgják, nem kis lelépési díjat kell neki majd fizetni.
a hülyeséget meg kell fizetni...
Nem illik.

Vissza: