Premier League
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Premier League
Osvaldo mekkora volt...
eddig a forduló gólja...Pantilimon kapálózott de hiába...
eddig a forduló gólja...Pantilimon kapálózott de hiába...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Eszméletlen volt, nagyon nyomott a Soton, nyilvánvaló volt, hogy be fognak találni, de ekkora gólt apám, felordítottam én isdannen írta:azt a qrva mekkora gól osvaldo
Szerintem meg hót szar a keret, amivel dolgozik. Ferguson is évek óta ezzel küzdött igazán, de ő ennyivel jobban ismerte, hogy mire jó a csapata. Soha nem hengereltek, hanem elől volt mindig egy klasszis, aki megteremtette a különbséget. Most se Rooney, se RVP nem tudja folyamatosan ezt megtenni.
Moyes kapott egy szem Fellainit, akivel jelenállás szerint nem tud mit kezdeni, ami elég meglepő. Azonkívül top klub és nincs egy épkézláb szélsőjük. Nani hihetetlen, hogy leépült. Valencia és Young soha nem volt szint, Zaha no comment. Ez a Januzaj gyerek meg még túl fiatal. Középen két semmilyen játékos általában: Cleverly és Carrick. Mindegyik csak egy jó munkás játékos, akik mellé kellene egy kreatívabb is, mint pl. Alonso. Ergo: van egy erős védelmük, egy közepes középpályájuk és egy erős támadó soruk, de a mai focit a középpálya határozza meg nagyban és még a Newcastle középpályája is stabilabb volt, mint a Unitedé.
A nyáron legalább 4-5 játékost kellene venniük és nem Moyes nyakába varrni mindent. Azt meg nem csinálhatja, mint az Evertonnal, hogy csinál egy beton védekezést és majd elől bekotor valaki egyet, mert azt nem hiszem, hogy elfogadnák, szóval próbálkozik.
Moyes kapott egy szem Fellainit, akivel jelenállás szerint nem tud mit kezdeni, ami elég meglepő. Azonkívül top klub és nincs egy épkézláb szélsőjük. Nani hihetetlen, hogy leépült. Valencia és Young soha nem volt szint, Zaha no comment. Ez a Januzaj gyerek meg még túl fiatal. Középen két semmilyen játékos általában: Cleverly és Carrick. Mindegyik csak egy jó munkás játékos, akik mellé kellene egy kreatívabb is, mint pl. Alonso. Ergo: van egy erős védelmük, egy közepes középpályájuk és egy erős támadó soruk, de a mai focit a középpálya határozza meg nagyban és még a Newcastle középpályája is stabilabb volt, mint a Unitedé.
A nyáron legalább 4-5 játékost kellene venniük és nem Moyes nyakába varrni mindent. Azt meg nem csinálhatja, mint az Evertonnal, hogy csinál egy beton védekezést és majd elől bekotor valaki egyet, mert azt nem hiszem, hogy elfogadnák, szóval próbálkozik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én azért nem értem gyerekek, SAF nem egyik napról a másikra hagyta ott a csapatot, volt idő átgondolni, hogy kivel folytassák, voltak lehetőségek a piacon, hogyan voltak képesek egy teljesen szürke és középszerű Moyesre bízni a csapatot??? Nyári játékosigazolás detto, nevetséges.
Akárhogyan is, de óriási menetelésbe kéne fogjanak, de lassan nem látom hogy lesz ebből BL helyezés. Bár végülis el tudom képzelni, hogy az Arsenal meg a Pool összezuhanjon (bár egyre kisebb az esély), de még akkor is oda kéne érni valahogy a 4. helyre.
Én nem bánom egyébként, sokáig voltak ők a trónon, most kell másoknak is a lehetőség
Not better, just arrogant, hehe.
Akárhogyan is, de óriási menetelésbe kéne fogjanak, de lassan nem látom hogy lesz ebből BL helyezés. Bár végülis el tudom képzelni, hogy az Arsenal meg a Pool összezuhanjon (bár egyre kisebb az esély), de még akkor is oda kéne érni valahogy a 4. helyre.
Én nem bánom egyébként, sokáig voltak ők a trónon, most kell másoknak is a lehetőség
Not better, just arrogant, hehe.
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
hééééé a Newcastle nem kis csapat jó?!?!?! ne túlozzunk ezért! :PDemes írta:X vagy Newcastle 2.70ért sima, már bánom hogy nem sima vendégre húztam 6.70ért
Ha még van valami kis csapat aki már több évtizede nem verte meg a Manu-t akkor azok készülhetnek hogy megtörjék a sorozatot.
Aston Villa lesz a következő, kellemes középrangadó 9edik helyezett a 10edik ellen.
halálomig madridista leszek
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Egész nyáron fizetésemelésért sírt apja, majd nyár végén más eszköz híján felmutatta az Arsenal ajánlatát, ezt látva pedig Perez belement (igen, benne van az is, amit említettél, hogy volt jópár érkező, kellett a pénz, a hely az új igazolásoknak, így könnyebb volt rábólintani, pont kapóra jött az Arsenal ajánlata). Még mindig nem rabszolgakereskedelmről van szó, és ha Özil annyira maradni akart volna, maradt volna, mivel a szerződés mindkét félt köti.Mike írta:ezt te komolyan elhiszed, főleg Carlo nyilatkozata után?
Merci Zizou!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Azért ez így már több mint ciki... Ezt azért már nem lehet csak a keret gyengeségével magyarázni...Itt valami kva nagy baj van...BL???Hát örüljenek ha az EL-ban elindulhatnak.
RvP-ről meg csak annyit,hogy valóban nem tartom klasszis csatárnak...de a mai meccen egy értelmes labdát nem kapott.Amit kapott,azt az egyet,azt befujták lesnek.Ez most nem rajta mult.
RvP-ről meg csak annyit,hogy valóban nem tartom klasszis csatárnak...de a mai meccen egy értelmes labdát nem kapott.Amit kapott,azt az egyet,azt befujták lesnek.Ez most nem rajta mult.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
most látom, hogy megint kikapott az MU
hát.. én sosem szerettem őket, sőt hogy őszinte legyek, kifejezetten ellenszenves csapat volt mindig is.
De most valahogy sajnálom őket.
Nagyon, azért a club, és a szurkolóik nem ezt érdemlik.
hát.. én sosem szerettem őket, sőt hogy őszinte legyek, kifejezetten ellenszenves csapat volt mindig is.
De most valahogy sajnálom őket.
Nagyon, azért a club, és a szurkolóik nem ezt érdemlik.
X vagy Newcastle 2.70ért sima, már bánom hogy nem sima vendégre húztam 6.70ért
Ha még van valami kis csapat aki már több évtizede nem verte meg a Manu-t akkor azok készülhetnek hogy megtörjék a sorozatot.
Aston Villa lesz a következő, kellemes középrangadó 9edik helyezett a 10edik ellen.
Moyest meg semmi értelme most kirúgni, ez a szezon már úgy is kuka és jelenleg nincs olyan elérhető edző aki meg tudná menteni ezt a szezont. Moyes meg javíthat a téli átigazolási időszakban. Odab.szna ha leigazolnák Falcaot akivel tarolnának a BL-ben
Moyest meg semmi értelme most kirúgni, ez a szezon már úgy is kuka és jelenleg nincs olyan elérhető edző aki meg tudná menteni ezt a szezont. Moyes meg javíthat a téli átigazolási időszakban. Odab.szna ha leigazolnák Falcaot akivel tarolnának a BL-ben
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ezt te komolyan elhiszed, főleg Carlo nyilatkozata után?ericco írta:Fel kéne fogni, hogy ő akart lépni elsősorban.
egyértelmű h Pereznek kellett a pénz Bale leigazolása után, és Carlo meg úgy döntött h mivel van két alapkezdője CR és Bale személyében, illetve a friss igazolás Isco akinek azért szintén illene lehetőséget adni, plusz Illarra, és az esetleges 4-3-3ban is kevesebb lehetőséget kapott volna, úgy döntöttek h érdemesebb pénzt csinálni belőle, minthogy a padon üljön a meccsek felén.
egyrészt érthető is, másrészt nem, de mostmár mind1.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jelen pillanatban a múlt nem számít. Mind a két csapat megelőzi a MU-t.hogyha 2x egymás után kikapnak otthon nem is a nagyobb csapatoktól.
Két döntetlen után két vereség.
De ami ennél is beszédesebb, hogy már öt vereségük van, és a 15 meccsen rúgtak 22 gólt
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
ÉN még ezt a decembert mindenképp megadnám Moyesnak, hátha. De az azért elég ciki, hogyha 2x egymás után kikapnak otthon nem is a nagyobb csapatoktól. Viszont ez nagyon is benne van, a MU kerete nem több mint egy átlagos középcsapaté kiegészítve pár jobb játékossal. Ha akarnak valamit (BL hely ami lassan kezd felejthető lenni, de EL is) akkor télen igazolniuk kell kb minden posztra egyet.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tényleg mindegy. Én elismerem, ha szép egy gól, még ha Pipita rúgta is. Csak mintha Barni a passzt is külön említette volna, én azért reagáltam korábban.
Egybenézve szép támadás volt, de mint gól, tucat.
Egybenézve szép támadás volt, de mint gól, tucat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
SAF egy olyan csapatot vett át, amely majdnem kiesett a PL-ből, Moyes pedig bajnokcsapatot. SAF első évében rögtön megszerezte a második helyet azzal a gyenge kerettel, majd nem azokat hozták a nyáron, akiket ő szeretett volna, ezért a vezetőség elnézte neki a következő két-három év rosszabb eredményeit, azután pedig már beérett Alex munkája. Nem vagyok egy nagy SAF-fan, mert ugyanazok a hibái, mint Mourinhonak, de a két esetet össze sem lehet hasonlítani.Remy írta:SAF, ha jól tudom 3 évig semmit nem nyert a MU-val. Ki kellett volna rúgni? Oké változott a világ, de akkor is... én korainak tartanám. Nagy változások kellenek annál a csapatnál, mert a béka segge alatt voltak, amikor Moyes odakerült. Kurva nehéz dolga van.
Mike, ott van a másik véglet is. Nekem is elegem van abból, ha Özil egy egyeneset rúg a labdába, rögtön megjelenik valaki, és kis túlzással leírja, hogy mekkora zseni a fickó, és állandóan utalást tesz arra, hogy nem kellett volna elegnedni. Fel kéne fogni, hogy ő akart lépni elsősorban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2013. december 7., szombat 15:29-kor.
Merci Zizou!
- Mike
nem én mondtam h szép volt, csak hát..."haters gonna hate"
amúgy az h egy gól szép, sztem nemcsak a befejezésre lehet érteni, hanem a gólpasszal együtt, vagy akár az egész akciót nézve, de mind1
amúgy az h egy gól szép, sztem nemcsak a befejezésre lehet érteni, hanem a gólpasszal együtt, vagy akár az egész akciót nézve, de mind1
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A gólpasz szép volt, de a gólban semmi álomszerűt nem láttam... Bale gólja meg gondolom azért volt szép mert felvezette a támadást és be is fejezte... Gondolom én....
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mike, őszintén. Mi volt szép abban a gólban?
Ez meg annyira tipikus, ha védekezésnek szántad.hát, ha Bale 5 méteres góljára RMCF azt mondta h szép volt, akkor...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mike
hát, ha Bale 5 méteres góljára RMCF azt mondta h szép volt, akkor...ziro4vr írta:rájöhettél volna már...özil bármit csinál londonban az szép...bár a nője tényleg azRealista24 írta: Özil gólja mitől volt szép?
Berúgta a rövidbe, ennyi.
ziro4vr megjegyzése meg úgy lenne igazán helytálló, hogy Özil bármit csinálhat, az itt egyeseknek sose lesz szép és jó
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Utálom a MU-t, de én biztos nem rúgnám ki Moyest. Adott egy gyenge keret, mert az! Jött egy új edző, akinek egy SAF utáni űrt kell betöltenie, hát...
SAF, ha jól tudom 3 évig semmit nem nyert a MU-val. Ki kellett volna rúgni? Oké változott a világ, de akkor is... én korainak tartanám. Nagy változások kellenek annál a csapatnál, mert a béka segge alatt voltak, amikor Moyes odakerült. Kurva nehéz dolga van.
SAF, ha jól tudom 3 évig semmit nem nyert a MU-val. Ki kellett volna rúgni? Oké változott a világ, de akkor is... én korainak tartanám. Nagy változások kellenek annál a csapatnál, mert a béka segge alatt voltak, amikor Moyes odakerült. Kurva nehéz dolga van.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
a hülyeséget meg kell fizetni...ericco írta: 6(!) évre írt alá. Ha kirúgják, nem kis lelépési díjat kell neki majd fizetni.
Nem illik.