Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 24., csütörtök 16:51

h3x0r írta:
Realista24 írta:

Még kezdo, bele kell razodnia, nem ért hozza úgy mint mi itt.
Hany olyan szakember van, aki adott rendszer (korulmenyek, technologia, szabalyok) alatt a legjobb volt a munkajaban, majd az x-edik valtoztatas utan mar nem tudott olyan konnyen adaptalodni, mint korabban. Azert korai lenne azt kijelenteni, hogy Pintusnak lealdozott meg senki se azt mondja, hogy egy kezdo lenne, de az egyertelmu, hogy a korulmenyek (pihenoido, meccsek szama) megvaltozott es az elmult 2 szezon korai (es sulyos) serulesei alapjan valami az eloszezon alatt vagy az azt koveto hetekben nem jol mukodik.

Es siman lehet, hogy Pintusnak semmi koze hozza, o tovabbra is jo munkat vegez, hanem peldaul valamelyik masszor nem eleg jo. Vagy barki mas. Nem tudom, csak azt, hogy ezzel a jovoben foglalkozni kell. Mert nem normalis, hogy el se kezdodott a bajnoksag, de mar tobb poszton is kidoltek emberek szezon vegeig.
Itt most nem azt kell figyelembe venni, hogy ki mit hogyan alkalmazkodik az uj dolgokhoz, hanem Pintust.

Ugyis nagy google-s vagy, meg statisztika buvar, keress ra Pintus dolgaira, miota van a szakmaban, majd tedd melle, hogy akkor hol volt a foci, most hol van, es mindezido alatt miket ert el.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. október 24., csütörtök 16:44

Realista24 írta:
cart írta:

Valószínű hogy akkor ennek figyelembevételével kéne kialakitani a felkészülést.
Hany olyan szakember van, aki adott rendszer (korulmenyek, technologia, szabalyok) alatt a legjobb volt a munkajaban, majd az x-edik valtoztatas utan mar nem tudott olyan konnyen adaptalodni, mint korabban. Azert korai lenne azt kijelenteni, hogy Pintusnak lealdozott meg senki se azt mondja, hogy egy kezdo lenne, de az egyertelmu, hogy a korulmenyek (pihenoido, meccsek szama) megvaltozott es az elmult 2 szezon korai (es sulyos) serulesei alapjan valami az eloszezon alatt vagy az azt koveto hetekben nem jol mukodik.

Es siman lehet, hogy Pintusnak semmi koze hozza, o tovabbra is jo munkat vegez, hanem peldaul valamelyik masszor nem eleg jo. Vagy barki mas. Nem tudom, csak azt, hogy ezzel a jovoben foglalkozni kell. Mert nem normalis, hogy el se kezdodott a bajnoksag, de mar tobb poszton is kidoltek emberek szezon vegeig.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 24., csütörtök 16:41

kik ezek a buzik ennél a relevo vagy minél :coffee:
nincs jobb dolguk?
mondjuk elmenni dolgozni, produktivnak lenni, valamit épiteni, kreálni, valamivel (nem szarral) gyarapítani a világot?
legyen az építkezés vagy csak fűnyírás az autópálya mellett bazmeg.
bármi geci.

bármi.

szutykok.
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 24., csütörtök 16:31

Igen, biztos kételkednek Pintusban, mikor 70+ban nyerjük a meccseinket évek óta és 2 BL esett le 3 év alatt... :lol:
Kajak akik ilyeneket kitalálnak...

Legjobb erőnléti edző a szakmában, eredményei magukért beszélnek, csak megint valami tudatlan összedobott valami random cikket.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. október 24., csütörtök 16:30

Milyen felkészülést, mikor a kezdő játékosaink többsége az EB-ról estek be egy kurva hosszú szezon után, és alig volt pár hetük az új szezon kezdete előtt.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 24., csütörtök 16:22

cart írta:
BlancoMark írta: Meg veletlenul sem az evi 75 meccs miatt van ez a problema.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. október 24., csütörtök 16:17

BlancoMark írta: Meg veletlenul sem az evi 75 meccs miatt van ez a problema.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 24., csütörtök 16:02

Hápog elég rendesen. Attól függetlenül lehet túltolta nyáron/kora ősszel, de tavasszal meg lesz a gyümölcse, mint mindig mióta itt van.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. október 24., csütörtök 15:20

Realista24 írta: NEW: Real Madrid dressing room and the players are starting to doubt Antonio Pintus.
Some of his decisions and the plague of injuries both last season and this one have raised doubts. His figure is now generating a debate.
@relevo

Remelem hapog a hir.
Meg veletlenul sem az evi 75 meccs miatt van ez a problema.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. október 24., csütörtök 15:17

Realista24 írta: NEW: Real Madrid dressing room and the players are starting to doubt Antonio Pintus.
Some of his decisions and the plague of injuries both last season and this one have raised doubts. His figure is now generating a debate.
@relevo

Remelem hapog a hir.
Igaz, tavaly is jöttek a sérülések, viszont tavasszal mindenkit megfarkaltunk a végjátékokban.
Ilyenkor mindig visszaemélekezm Dupontra vagy hogy hívták.. :roll:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 24., csütörtök 15:14

NEW: Real Madrid dressing room and the players are starting to doubt Antonio Pintus.
@relevo

Remelem hapog a hir.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 24., csütörtök 10:07

Halfkey írta:
Tjacks írta:

1. A Carlo takarodj kommentből sok biztos nincs.
2. Tök jó amit elmond az öreg, konkrétan sok helyen egyezik a "károgók" - istenem de elcsépelt lett már ez a szó - véleményével. :D

Én azért szoktam hangot adni a nem tetszésemnek = sipákolni az ős/vérmadridisták szerint, mert utálnám ha egy rossz sorozat miatt küldenénk el Carlot év közben, az baromi méltatlan lenne. Sokszor láttuk már hogy Madridban gyorsan fogy a türelem, a média nyomása "csodákra" képes.
Minek Carlonak hater ha ilyen fanjai vannak akik azért szidják mert féltik :D
Inkább a játékosokra/mentalitásra vagyok kihegyezve mint Carlóra :-*

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. október 24., csütörtök 9:48

Tjacks írta:
RealRaúl77 írta:
2. Tök jó amit elmond az öreg, konkrétan sok helyen egyezik a "károgók" - istenem de elcsépelt lett már ez a szó - véleményével. :D

Én azért szoktam hangot adni a nem tetszésemnek = sipákolni az ős/vérmadridisták szerint, mert utálnám ha egy rossz sorozat miatt küldenénk el Carlot év közben, az baromi méltatlan lenne. Sokszor láttuk már hogy Madridban gyorsan fogy a türelem, a média nyomása "csodákra" képes.
Minek Carlonak hater ha ilyen fanjai vannak akik azért szidják mert féltik :D

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 24., csütörtök 9:01

RealRaúl77 írta:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. október 24., csütörtök 8:53

Egyértelműen úgy látszik, hogy csak azokon a meccseken futnak a játékosok, amire fel tudnak pörögni. Alsóházi csapat ellen nem.

Elérhető valahol statisztika, ahol a csapatok futómennyiségét lehet összehasonlítani?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 24., csütörtök 8:39

RealRaúl77 írta: Közben meg valahogy csak azokat mondja, amit a fotelhuszárok is össze írnak itt. Nem egy hülye, tehetetlen ember ő, nem lenne ott, ahol.
Szóval az itteni fotelhuszárok sem akkora hülyék, és azért jól látják a dolgokat? :mrgreen:

Egyértelmű volt az összes szenvedős meccsünkön, hogy az ellenfél szétfutott minket. Főleg a KP-n. Több futással tudtak emberelőnyös szitukat kialakítani, és ezért tűnt úgy, hogy nincs védekezésünk azon a csapatrészen. Tavaly ezt még Kroos tudta korrigálni a legtöbb esetben, mert egy zseni a faszi. De idén nincs más választás, magasabb fordulatszámon kell pörögnie mindenkinek, mert egy buszozni tudó csapat ellen nem lesz olyan egyszerű fordítani, mint kedden a Dortmund ellen.
Ami a szombati meccset illeti, szerintem ugyanez lesz a kulcs. Nem szabad hagyni, hogy a Barca szétfusson minket, megfojtsa a támadásépítést a presszingükkel, mint azt tegnap tette a Bayern ellen is. Ha hagyjuk, statikusak leszünk, akkor is lesz pár kontralehetőség a területek miatt, de messze nem annyi, ezért ha pontatlanok leszünk, és hátul is bele hibázunk a dolgokba, akkor könnyen járhatunk úgy, mint tegnap a bajorok.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 24., csütörtök 6:21

We should always press because we have the physical attributes to do so
akkor megintcsak a lusta bandat lehet okolni, amiert minden meccsen ugy jatszunk, mint egy ejszakai kiskoruti hányás. :coffee:
thereisonly1ronaldo

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. október 24., csütörtök 5:25

“We spoke calmly about how to change things in the second half. I switched the system and the team brought more intensity. We were too timid in the first half, we didn't press and allowed them to control it. They get two relatively simple goals and it was obvious what we needed to do. The team did a great job in the second half. This second half was our best of the season, with better pressing, more intensity… The second half showed us what we have to do and how to do it. It could be a key moment in our season."

“I'd explain the game like this: we were too timid and lacking in intensity in the first half. We were organised but we didn't put pressure on the ball and they controlled the game. We had chances and hit the bar twice, but we were too reserved. By taking more risks in the second half, we played with greater energy. We should always press because we have the physical attributes to do so."

Half-time team talk
“I told them thinking about scoring three goals was a bit idealistic, and that we had to focus on the basics: not missing our passes, winning our duels, pressing better, showing increased intensity. That's how the dynamic of the game shifts. It changed with the first goal."

Praise for Vini Jr.
“It's unusual to see a player have a second half quite like that. It's strange to see now, or in the past. He brought energy, intensity, character... It was an extraordinary display. He gets jeered when we go to other stadiums because he can make the difference. He's respected in this country. He's helping reduce the racism issue, he's highly respected."

“He'll win the Ballon d'Or, but not for what he did tonight, rather what he did throughout last year, in helping us win the Champions League. These three goals will help him towards the next Ballon d'Or."

The system
“The system isn't the most important thing, it's more about the players' attitude to playing a certain system. What I mean is, the most crucial thing is the attitude shown by the players on the pitch."

Why is there a lack of intensity in certain spells of games?
“I'm not sure what's causing it. It's hard to put your finger on it. We have to focus on that second half, where we played with high intensity at a slick pace. The aim is to start like that, rather than waiting until you've conceded two goals. You can't play a full 90 minutes like we played those 45 in the second half today. But you can strike a better balance between the intensity we showed in the first and second half. We'll get there.”

Lucas Vázquez
“He scored the goal that put us in front. Sometimes he struggles a bit more defensively, in terms of his defensive positioning. Going forward, he offers us so much on the right-hand side and he scored a lovely goal today.
Sokan jönnek, hogy Carlo takaroggggy, meg hogy nem ért hozzá, rossz felfogással, rendszerrel küldi ki a pályára a csapatot, meg ez hülyeség, azt nem így kell, mi bezzeg a fotelból mennyivel jobban tudjuk.

Közben meg valahogy csak azokat mondja, amit a fotelhuszárok is össze írnak itt. Nem egy hülye, tehetetlen ember ő, nem lenne ott, ahol.

Nem mondom, néha engem is elkap egy negatív mindset, és akkor semmi nem jó, mindent máshogy kellene, előbb cserélni, máshogy felállni, meg persze akkor jobban tudom azt is, mikor kinek kellene játszani, mert ott vagyok ugye edzéseken, és látom a formájukat, meg hogy milyen állapotban vannak. Mindenkinek megvan a maga gondolata.

De azért néha bízzunk már a Donban. Tudja ő, mit csinál, nem hülye, nem lenne ott a legnagyobbak közt, nem nyert volna 5 BL-t, annyit, aminek közelében senki sincs (6.-nál megint milyen jó lesz, és mennyire fogjuk szeretni).

Nem fog ez változtatni semmin, de olyan jó lenne bizalommal, pozitívan hozzáállni, a sok negatív hang hatással van rám is. Igen, legnagyobb klub, legnagyobb elvárások, amíg volt és lesz Real Madrid, mindig ez volt, néha még a győzelemnek sem tudunk örülni, mert jobb és több kell. Nem véletlenül van a csapat a csúcsok csúcsán, ahol senki más.

Bízzunk kicsit bennük, nem minden az ő hibájuk, a sérülések, a túlterhelés, a menetrend zsúfoltsága, a keret hiányosságai, Tebas kopasz feje, Cefre és Infantilis pénzsóvársága.

Szurkoljunk, bízzunk, és örüljünk is néha!

Szombaton meg csapjuk szét a Barcát! Ha így tudunk játszani, mint kedden a második félidőben, nem lehet gondunk.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. október 3., csütörtök 0:04

gólvonal írta:
RaúlCF írta: Mindenkit is adjunk mert igazából szarok csak kijött a lépés eddig. Nevetséges az egész. Lement pár forduló a szezonból és még nem állt össze a dolog. Majd ha összeáll akkor megint mindenki király lesz meg isten.
Nem kell mindenkit eladni. Gratulálok az értelmezéshez. És igen, tavaly is szarok voltunk, és az előtt is, és akkor is így gondoltam. Sajnálom, de én azért ülök le a tv elé, hogy szórakozzak, és focira emlékeztető dolgokat lássak.
Mindenkinek a szíve joga. Én meg azért ülök le, hogy a szeretett csapatomat lássam és drukkoljak neki. Akkor is ha Zidane-ok pörögnek és akkor is amikor Pablo Garciák.

Olyan szürreális elvárásai vannak mindenek amiket nem lehet teljesíteni. 1 év alatt egyszer kap ki a csapat=szarok. 10 év alatt 6 bl-t nyert=nem úgy játszik ahogy én akarom minden meccsen. Ha nem szórakoztat minek nézi az ember, ha meg nézi akkor csak kötődik a csapathoz valamilyen szinten és a sikerért szorít mindegy, hogy játszanak.

Dühítő folyton azt olvasni pont egy olyan 10 év után amit 10 másik top csapat sem tud felmutatni összevonva, hogy a többszörös bl győztes edző szar, a többszörös bl győztes clutch emberek szarok, mindenkit el kell adni, mindenki béna, Perez is szar mert nem igazol úgy ahogy én gondolom. Amikor nem megy mindenki picsog de amikor lehet verrni a melleket mert megy a henger akkor hú de jó szurkolni. Hát sajnálom, én a mait is végig izgultam, a következőt is és az azutánit is végig izgulom. Remélem Ancelotti sokáig marad és a botlábú játékosaink is még vagy 10 évig szomorítanak minden héten.

Akinek meg nem tetszik annak nincs pisztoly a fejéhez szorítva, hogy ezt a "szart" nézze, úgyis futball dömping van valaki csak játszik olyan focit ami tetszik.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. október 2., szerda 23:53

RaúlCF írta: Mindenkit is adjunk mert igazából szarok csak kijött a lépés eddig. Nevetséges az egész. Lement pár forduló a szezonból és még nem állt össze a dolog. Majd ha összeáll akkor megint mindenki király lesz meg isten.
Nem kell mindenkit eladni. Gratulálok az értelmezéshez. És igen, tavaly is szarok voltunk, és az előtt is, és akkor is így gondoltam. Sajnálom, de én azért ülök le a tv elé, hogy szórakozzak, és focira emlékeztető dolgokat lássak.

Vissza: