Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
lzoltan
Kedvenc játékosaid: Maradona, Zidane, R9, Benzema, Vinicius
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: lzoltan » 2024. október 25., péntek 9:35

Most megy a Ft alapú béremelés

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. október 25., péntek 9:35

BLevi96 írta:
Realista24 írta:

403,99 :mrgreen:
404,06 hol áll meg.. :roll:
A vége 5össel fog kezdődni.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. október 25., péntek 9:30

Realista24 írta:
BLevi96 írta:
Miért kell korán reggel elrontani az ember kedvét :lol:
404,06 hol áll meg.. :roll:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 25., péntek 9:16

BLevi96 írta:
Realista24 írta: 403,3 :smile:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. október 25., péntek 9:03

Realista24 írta: 403,3 :smile:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 25., péntek 8:28

403,3 :smile:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. október 24., csütörtök 15:37

reeed_ati írta: Nagy Feró: „Magyar Péter lemondana a szuverenitásunkról”⏐ FrissHírek Podcast

Nem néztem még bele, de ez biztos finom lesz.. :mrgreen:
Feróból kiindulva, szerintem azt sem tudja, mit jelent a szó és a nyaralásból hazahozott szuvenírekre gondol.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. október 24., csütörtök 14:46

Nagy Feró: „Magyar Péter lemondana a szuverenitásunkról”⏐ FrissHírek Podcast

Nem néztem még bele, de ez biztos finom lesz.. :mrgreen:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 24., csütörtök 14:34

Halfkey írta: Alapvetően hehével értek hogy nem ez a fontos, de azért imádom ezeket az érveléseket.

Elhangzott egy jobboldali beszéd, TEHÁT ebből egyértelmű hogy nem jobbos. Ha nem jobbos beszéd lett volna, gondolom logikusan abból is az látszik hogy nem jobbos.

Ismét állítasz valamit, amit nem lehet megcáfolni, mert mindennek ugyanaz a kimenetele, bármi is történt volna. Erről legalább nosztalgikusan beugrottak az egyetemi tanulmányaim, ahol megtanultuk hogy egy komolyan vehető állításnak ki kellene állnia a falszifikálhatóság próbáját, különben összeesküvéselmélet/áltudomány.
Ügyes vagy, egyes! Én meg ezt tanultam az egyetemen, mivel nem tényt írtam, hanem véleményt. Nem állítást, hanem véleményt.

Ismét sikerült építő jelleggel hozzászólni a témához :happy:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 24., csütörtök 13:55

Rozsabimbo2019 írta: Itt az egyik nagy rémültes KGB-CIA-MOSZAD hármas ügynök, aki MP háta mögött áll.

https://youtu.be/o5w72_OAkzE?si=hqAuaOrWNq5_Z4L3

Torockai szerint :lol:
Meghallgattam, jó beszélgetés volt, a két interjúztató nagyon felkészült volt és elég keményen is alákérdeztek a dolgoknak, néhol már kellemetlenül egyenesen.

Igazából kb mindenre azonnal értelmes, logikus választ adott Radnai és csak még egyértelműbb lett, hogy Toroczkai Laci csak kombinál mindent össze, hogy az épp kiadjon valami olyan képet, ami megfelel az ő kis gondolati valóságának, hiába egy full butaság az.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. október 24., csütörtök 13:10

Tjacks írta: falszifikálhatóság=elmélet megcáfolhatósága, (a nem agyoniskolázott emberek számára, másoltam :kalapos: )
Neha amugy tenyleg hasznalnak itt emberek olyan szavakat amikrol meg nem is hallottam. :mrgreen: Ugy irigylem ezeket a szokincseket.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 24., csütörtök 13:04

falszifikálhatóság=elmélet megcáfolhatósága, (a nem agyoniskolázott emberek számára, másoltam :kalapos: )

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 24., csütörtök 12:55

kiserik írta:
BlancoMark írta:
Ha figyelted a beszedet, akkor vegig a hazarol volt szo, ha nem mondta ki a haza szot szazszor akkor egyszer sem. Nulla univerzalis idea, nulla emberi jogokrol, esetleg a progressziv adoztatas belengetese, nulla szo a felelossegunkrol az embertarsaink irant a nemzetkozi terben stb. Nekem fajoan jobboldali beszed volt.
Látod, neked is feltűnik: "fájóan jobboldali beszéd volt". Szerinted miért? Mert szerintem ez nem identitás, hanem politikai tőke kovácsolás. Az ellenzéki szavazók (liberális, baloldali, néhány jobbos) megvan. Ki maradt? Csak a jobb oldalon lévők maradtak. Ezzel a politikával talán be lehet onnan húzni embereket. Ebből azt lehet megállapítani, hogy egy kiváló csapat dolgozik a párton, de hogy milyen identitásúak, azt bizony nem. Sőt. Ha megnézed MP ezt csinálja az elejétől fogva: kezdte jobbról, majd a Spinóza házban már liberális, talán már volt balon is kicsit, aztán most ismét vissza jobbra. Ez csak a műsor része.
Te azt ugye vágod, hogy a "liberális" az amúgy jobboldali?

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. október 24., csütörtök 12:36

Alapvetően hehével értek hogy nem ez a fontos, de azért imádom ezeket az érveléseket.

Elhangzott egy jobboldali beszéd, TEHÁT ebből egyértelmű hogy nem jobbos. Ha nem jobbos beszéd lett volna, gondolom logikusan abból is az látszik hogy nem jobbos.

Ismét állítasz valamit, amit nem lehet megcáfolni, mert mindennek ugyanaz a kimenetele, bármi is történt volna. Erről legalább nosztalgikusan beugrottak az egyetemi tanulmányaim, ahol megtanultuk hogy egy komolyan vehető állításnak ki kellene állnia a falszifikálhatóság próbáját, különben összeesküvéselmélet/áltudomány.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. október 24., csütörtök 12:20

kiserik írta:
BlancoMark írta:
Ha figyelted a beszedet, akkor vegig a hazarol volt szo, ha nem mondta ki a haza szot szazszor akkor egyszer sem. Nulla univerzalis idea, nulla emberi jogokrol, esetleg a progressziv adoztatas belengetese, nulla szo a felelossegunkrol az embertarsaink irant a nemzetkozi terben stb. Nekem fajoan jobboldali beszed volt.
Látod, neked is feltűnik: "fájóan jobboldali beszéd volt". Szerinted miért? Mert szerintem ez nem identitás, hanem politikai tőke kovácsolás. Az ellenzéki szavazók (liberális, baloldali, néhány jobbos) megvan. Ki maradt? Csak a jobb oldalon lévők maradtak. Ezzel a politikával talán be lehet onnan húzni embereket. Ebből azt lehet megállapítani, hogy egy kiváló csapat dolgozik a párton, de hogy milyen identitásúak, azt bizony nem. Sőt. Ha megnézed MP ezt csinálja az elejétől fogva: kezdte jobbról, majd a Spinóza házban már liberális, talán már volt balon is kicsit, aztán most ismét vissza jobbra. Ez csak a műsor része.
Ezzel egyet is tudok erteni. Viszont azt is hozzatennem, hogy a magyar tarsadalom kb. 80%-at hidegen hagyja ki mit kepvisel ideologiai szinten, csak a penztarcajuk es a kumprlileves meglete az asztalon szamit nekik. (Hogy Puzsert idezzem.)

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. október 24., csütörtök 12:14

Itt az egyik nagy rémültes KGB-CIA-MOSZAD hármas ügynök, aki MP háta mögött áll.

https://youtu.be/o5w72_OAkzE?si=hqAuaOrWNq5_Z4L3

Torockai szerint :lol:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 24., csütörtök 12:05

BlancoMark írta:
kiserik írta:
Míg Magyar inkább jobb oldali, addig a Tisza párt nagyon nem az. Majd akkor lesz pikachu fej, amikor erre sokan rádöbbennek.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 24., csütörtök 11:54

Puzsér jól kifejtette mi ez röviden, mi ez a poszt kádári tömeg.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 24., csütörtök 11:37

csak unalmamban ránéztem a videókra tegnapról.
annyira tisztán elkülöníthető és látszik, pusztán az emberek fejéből, kinézetéből, fizimiskájából, öltözködéséből, hogy viktyoréknál a szociopata talpnyalók és a roncstársadalom az agybeteg nyuggerekkel, míg az értelmes, dolgozó középosztály és értelmiség mp-nél

roncstársadalom és nyuggerek megcsappannak természetes úton - ahogy a kró zita vagykiafasz mondta, csak ki kell várni ugyebár :roll: - 2026-ban eljöhet a változás végre.
thereisonly1ronaldo

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. október 24., csütörtök 11:31

Vezérünk beígérte, 25-ben úgy megindulunk felfelé, hogy csak lesnek majd minket.
Hanyatló EU nem fogja tudni tartani velünk a lépést, a zseniális gazdaságpolitikánknak hála.. :D
Ez gyanítom annyit tesz, hogy veszünk fel még pár remek kínai hitelt, nyilván ezt nem fogják reklámozni az m4-en, viszont kozmetikázni tudnak majd vele, meg osztogatni alamizsnát a népnek..
Aztán persze majd az unokáink unokája is ezt fogja még visszafizetni. :vivo:

A másik, amin fennakadtam, azt mondja, sehol az EU-ban nem csökkentettek annyi adót, mint nálunk. Lehet igaza van, csak azt nem teszi hozzá, hogy sehol máshol nem fizetnek ennyi adót, mint nálunk.. :vivo:

Nem kell messze menni példáért, Prágában voltunk a nyáron, két korsó sör, két leves, két főétel, hozzák a számlát, átszámítva 6ezer ft, mondom baszki, ezek csak az egyik főre számoltak és a fele lemaradt.. :D hát sajnos nem, ennyire brutál nagy a különbség.
Még a drágább belvárosi helyeken is megúsztuk 600-800 koronából, itthon szerintem minden minimum a duplája lett volna. :|

Vissza: