Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Zidane, R9, Benzema, Vinicius
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Most megy a Ft alapú béremelés
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
A vége 5össel fog kezdődni.BLevi96 írta:404,06 hol áll meg..Realista24 írta:
403,99
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
404,06 hol áll meg..Realista24 írta:403,99BLevi96 írta:
Miért kell korán reggel elrontani az ember kedvét
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
403,99BLevi96 írta:Miért kell korán reggel elrontani az ember kedvétRealista24 írta: 403,3
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Miért kell korán reggel elrontani az ember kedvétRealista24 írta: 403,3
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
403,3
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Feróból kiindulva, szerintem azt sem tudja, mit jelent a szó és a nyaralásból hazahozott szuvenírekre gondol.reeed_ati írta: Nagy Feró: „Magyar Péter lemondana a szuverenitásunkról”⏐ FrissHírek Podcast
Nem néztem még bele, de ez biztos finom lesz..
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nagy Feró: „Magyar Péter lemondana a szuverenitásunkról”⏐ FrissHírek Podcast
Ügyes vagy, egyes! Én meg ezt tanultam az egyetemen, mivel nem tényt írtam, hanem véleményt. Nem állítást, hanem véleményt.Halfkey írta: Alapvetően hehével értek hogy nem ez a fontos, de azért imádom ezeket az érveléseket.
Elhangzott egy jobboldali beszéd, TEHÁT ebből egyértelmű hogy nem jobbos. Ha nem jobbos beszéd lett volna, gondolom logikusan abból is az látszik hogy nem jobbos.
Ismét állítasz valamit, amit nem lehet megcáfolni, mert mindennek ugyanaz a kimenetele, bármi is történt volna. Erről legalább nosztalgikusan beugrottak az egyetemi tanulmányaim, ahol megtanultuk hogy egy komolyan vehető állításnak ki kellene állnia a falszifikálhatóság próbáját, különben összeesküvéselmélet/áltudomány.
Ismét sikerült építő jelleggel hozzászólni a témához
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Meghallgattam, jó beszélgetés volt, a két interjúztató nagyon felkészült volt és elég keményen is alákérdeztek a dolgoknak, néhol már kellemetlenül egyenesen.Rozsabimbo2019 írta: Itt az egyik nagy rémültes KGB-CIA-MOSZAD hármas ügynök, aki MP háta mögött áll.
https://youtu.be/o5w72_OAkzE?si=hqAuaOrWNq5_Z4L3
Torockai szerint
Igazából kb mindenre azonnal értelmes, logikus választ adott Radnai és csak még egyértelműbb lett, hogy Toroczkai Laci csak kombinál mindent össze, hogy az épp kiadjon valami olyan képet, ami megfelel az ő kis gondolati valóságának, hiába egy full butaság az.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Neha amugy tenyleg hasznalnak itt emberek olyan szavakat amikrol meg nem is hallottam. Ugy irigylem ezeket a szokincseket.Tjacks írta: falszifikálhatóság=elmélet megcáfolhatósága, (a nem agyoniskolázott emberek számára, másoltam )
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
falszifikálhatóság=elmélet megcáfolhatósága, (a nem agyoniskolázott emberek számára, másoltam )
Te azt ugye vágod, hogy a "liberális" az amúgy jobboldali?kiserik írta:Látod, neked is feltűnik: "fájóan jobboldali beszéd volt". Szerinted miért? Mert szerintem ez nem identitás, hanem politikai tőke kovácsolás. Az ellenzéki szavazók (liberális, baloldali, néhány jobbos) megvan. Ki maradt? Csak a jobb oldalon lévők maradtak. Ezzel a politikával talán be lehet onnan húzni embereket. Ebből azt lehet megállapítani, hogy egy kiváló csapat dolgozik a párton, de hogy milyen identitásúak, azt bizony nem. Sőt. Ha megnézed MP ezt csinálja az elejétől fogva: kezdte jobbról, majd a Spinóza házban már liberális, talán már volt balon is kicsit, aztán most ismét vissza jobbra. Ez csak a műsor része.BlancoMark írta:
Ha figyelted a beszedet, akkor vegig a hazarol volt szo, ha nem mondta ki a haza szot szazszor akkor egyszer sem. Nulla univerzalis idea, nulla emberi jogokrol, esetleg a progressziv adoztatas belengetese, nulla szo a felelossegunkrol az embertarsaink irant a nemzetkozi terben stb. Nekem fajoan jobboldali beszed volt.
Alapvetően hehével értek hogy nem ez a fontos, de azért imádom ezeket az érveléseket.
Elhangzott egy jobboldali beszéd, TEHÁT ebből egyértelmű hogy nem jobbos. Ha nem jobbos beszéd lett volna, gondolom logikusan abból is az látszik hogy nem jobbos.
Ismét állítasz valamit, amit nem lehet megcáfolni, mert mindennek ugyanaz a kimenetele, bármi is történt volna. Erről legalább nosztalgikusan beugrottak az egyetemi tanulmányaim, ahol megtanultuk hogy egy komolyan vehető állításnak ki kellene állnia a falszifikálhatóság próbáját, különben összeesküvéselmélet/áltudomány.
- BlancoMark
Ezzel egyet is tudok erteni. Viszont azt is hozzatennem, hogy a magyar tarsadalom kb. 80%-at hidegen hagyja ki mit kepvisel ideologiai szinten, csak a penztarcajuk es a kumprlileves meglete az asztalon szamit nekik. (Hogy Puzsert idezzem.)kiserik írta:Látod, neked is feltűnik: "fájóan jobboldali beszéd volt". Szerinted miért? Mert szerintem ez nem identitás, hanem politikai tőke kovácsolás. Az ellenzéki szavazók (liberális, baloldali, néhány jobbos) megvan. Ki maradt? Csak a jobb oldalon lévők maradtak. Ezzel a politikával talán be lehet onnan húzni embereket. Ebből azt lehet megállapítani, hogy egy kiváló csapat dolgozik a párton, de hogy milyen identitásúak, azt bizony nem. Sőt. Ha megnézed MP ezt csinálja az elejétől fogva: kezdte jobbról, majd a Spinóza házban már liberális, talán már volt balon is kicsit, aztán most ismét vissza jobbra. Ez csak a műsor része.BlancoMark írta:
Ha figyelted a beszedet, akkor vegig a hazarol volt szo, ha nem mondta ki a haza szot szazszor akkor egyszer sem. Nulla univerzalis idea, nulla emberi jogokrol, esetleg a progressziv adoztatas belengetese, nulla szo a felelossegunkrol az embertarsaink irant a nemzetkozi terben stb. Nekem fajoan jobboldali beszed volt.
-
Itt az egyik nagy rémültes KGB-CIA-MOSZAD hármas ügynök, aki MP háta mögött áll.
Torockai szerint
Torockai szerint
Látod, neked is feltűnik: "fájóan jobboldali beszéd volt". Szerinted miért? Mert szerintem ez nem identitás, hanem politikai tőke kovácsolás. Az ellenzéki szavazók (liberális, baloldali, néhány jobbos) megvan. Ki maradt? Csak a jobb oldalon lévők maradtak. Ezzel a politikával talán be lehet onnan húzni embereket. Ebből azt lehet megállapítani, hogy egy kiváló csapat dolgozik a párton, de hogy milyen identitásúak, azt bizony nem. Sőt. Ha megnézed MP ezt csinálja az elejétől fogva: kezdte jobbról, majd a Spinóza házban már liberális, talán már volt balon is kicsit, aztán most ismét vissza jobbra. Ez csak a műsor része.BlancoMark írta:Ha figyelted a beszedet, akkor vegig a hazarol volt szo, ha nem mondta ki a haza szot szazszor akkor egyszer sem. Nulla univerzalis idea, nulla emberi jogokrol, esetleg a progressziv adoztatas belengetese, nulla szo a felelossegunkrol az embertarsaink irant a nemzetkozi terben stb. Nekem fajoan jobboldali beszed volt.kiserik írta:
Míg Magyar inkább jobb oldali, addig a Tisza párt nagyon nem az. Majd akkor lesz pikachu fej, amikor erre sokan rádöbbennek.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
csak unalmamban ránéztem a videókra tegnapról.
annyira tisztán elkülöníthető és látszik, pusztán az emberek fejéből, kinézetéből, fizimiskájából, öltözködéséből, hogy viktyoréknál a szociopata talpnyalók és a roncstársadalom az agybeteg nyuggerekkel, míg az értelmes, dolgozó középosztály és értelmiség mp-nél
roncstársadalom és nyuggerek megcsappannak természetes úton - ahogy a kró zita vagykiafasz mondta, csak ki kell várni ugyebár - 2026-ban eljöhet a változás végre.
annyira tisztán elkülöníthető és látszik, pusztán az emberek fejéből, kinézetéből, fizimiskájából, öltözködéséből, hogy viktyoréknál a szociopata talpnyalók és a roncstársadalom az agybeteg nyuggerekkel, míg az értelmes, dolgozó középosztály és értelmiség mp-nél
roncstársadalom és nyuggerek megcsappannak természetes úton - ahogy a kró zita vagykiafasz mondta, csak ki kell várni ugyebár - 2026-ban eljöhet a változás végre.
thereisonly1ronaldo
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Vezérünk beígérte, 25-ben úgy megindulunk felfelé, hogy csak lesnek majd minket.
Hanyatló EU nem fogja tudni tartani velünk a lépést, a zseniális gazdaságpolitikánknak hála..
Ez gyanítom annyit tesz, hogy veszünk fel még pár remek kínai hitelt, nyilván ezt nem fogják reklámozni az m4-en, viszont kozmetikázni tudnak majd vele, meg osztogatni alamizsnát a népnek..
Aztán persze majd az unokáink unokája is ezt fogja még visszafizetni.
A másik, amin fennakadtam, azt mondja, sehol az EU-ban nem csökkentettek annyi adót, mint nálunk. Lehet igaza van, csak azt nem teszi hozzá, hogy sehol máshol nem fizetnek ennyi adót, mint nálunk..
Nem kell messze menni példáért, Prágában voltunk a nyáron, két korsó sör, két leves, két főétel, hozzák a számlát, átszámítva 6ezer ft, mondom baszki, ezek csak az egyik főre számoltak és a fele lemaradt.. hát sajnos nem, ennyire brutál nagy a különbség.
Még a drágább belvárosi helyeken is megúsztuk 600-800 koronából, itthon szerintem minden minimum a duplája lett volna.
Hanyatló EU nem fogja tudni tartani velünk a lépést, a zseniális gazdaságpolitikánknak hála..
Ez gyanítom annyit tesz, hogy veszünk fel még pár remek kínai hitelt, nyilván ezt nem fogják reklámozni az m4-en, viszont kozmetikázni tudnak majd vele, meg osztogatni alamizsnát a népnek..
Aztán persze majd az unokáink unokája is ezt fogja még visszafizetni.
A másik, amin fennakadtam, azt mondja, sehol az EU-ban nem csökkentettek annyi adót, mint nálunk. Lehet igaza van, csak azt nem teszi hozzá, hogy sehol máshol nem fizetnek ennyi adót, mint nálunk..
Nem kell messze menni példáért, Prágában voltunk a nyáron, két korsó sör, két leves, két főétel, hozzák a számlát, átszámítva 6ezer ft, mondom baszki, ezek csak az egyik főre számoltak és a fele lemaradt.. hát sajnos nem, ennyire brutál nagy a különbség.
Még a drágább belvárosi helyeken is megúsztuk 600-800 koronából, itthon szerintem minden minimum a duplája lett volna.