Már megint nem sikerült felfognod, amit írtam, de már megszoktam. Nem erről beszéltem. A fideszes szavazók a propaganda hatására olyanokat is gyűlölnek, akik még nem voltak hatalomnál, annak közelében sem, ergo semmi, vagy csak nagyon minimális befolyásuk volt az elmúlt 25 év dolgaira. Szóval nem oda raktad, ahova kell, hanem oda, ahova az elmúlt 14 évben annyiszor hallottad.kiserik írta: Persze. Akkor és azóta nem gyűlölték az mszp-sek/dk-sok a fideszeseket? Dehogynem. Vagy az átkosban a felek egymást? Szintén zenész. Oda rakok egyenlőséget, ahová kell.
Politika
-
Re: Politika
Persze. Akkor és azóta nem gyűlölték az mszp-sek/dk-sok a fideszeseket? Dehogynem. Vagy az átkosban a felek egymást? Szintén zenész. Oda rakok egyenlőséget, ahová kell.nuevo_ericco írta:Ami jogos. Azóta viszont megjelent egy csomó más politikus, politiklai errő, akik nem voltak hatalomban, mégis gyűlölték/gyűlölik őket a fideszesek. Annak semmi más oka nincs, csakis Orbánék folyamatos hazudozásai, uszításai, karakterrombolásai.kiserik írta:ahol pont így gyűlölte a fél ország Gyurcsányékat
Ismét oda raksz egyenlőségjelet, ahova nem kéne.
Persze a fiataloknak minden új. Ezt megértem.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
Ami jogos. Azóta viszont megjelent egy csomó más politikus, politiklai errő, akik nem voltak hatalomban, mégis gyűlölték/gyűlölik őket a fideszesek. Annak semmi más oka nincs, csakis Orbánék folyamatos hazudozásai, uszításai, karakterrombolásai.kiserik írta:ahol pont így gyűlölte a fél ország Gyurcsányékat
Ismét oda raksz egyenlőségjelet, ahova nem kéne.
Csak van ám egy sarkos különbség: a fideszes Terike néni azért gyűlöli az ellenzéket, mert zseni Viktor király azt mondta neki, hogy gyűlölnie kell. Ennyi, kész, más oka nincs rá.kiserik írta:Egyrészt ilyet nem mondtam. OV-re mondtam, hogy zseni. Egyébként tényleg zsenik, de úgy az összes politikai szereplő az a rendszerváltás óta. Azóta folyamatos a lejtmenet, az árak az egekben, a fizetések a béka segge alatt, de senkit nem vert agyon ez a nyomorult nép, senkit nem lógatott fel az első lámpavasra. Volt idő, mikor ez másképp lett volna. Sajnos szolga nép lett a magyar.BLevi96 írta:
Kiserik megmondta, zsenik. Hosszú évek munkája és milliárdok elpazarlása propagandára, de sikerült.
Másrészt sajnos a gyűlölet ott van mindkét oldalban. Ahogy a kormánypártiakban úgy az ellenzékiekben. Ahogy Kovácsné Kiss Terézia kisnyugdíjas gyűlöli az ellenzékieket, úgy ferni is gyűlöli narancsékat. Hogy ki tehet róla? A Fidesz nagyban. De ott volt például 2010, ahol pont így gyűlölte a fél ország Gyurcsányékat, de lehetne sorolni. Ez is jó magyar sajátosság. Régi mondás, ha megdöglik valaki tehene, azt kívánja a magyar, hogy dögöljön meg a szomszédé is.
Én, meg ferni, meg még más ellenzéki szavazók pedig azért gyűlöljük a Fideszt, mert hiába a kétharmados felhatalmazás, hiába a 2020-ig csúcson pörgő világgazdaság és eurómilliárdok, amik ömlöttek az országba, arra használták fel ezt, hogy a saját maffiaállamukat kiépítsék, miközben lerohasztották az ország maradék részét is, amit Gyurcsányéknak nem sikerült előtte. Nem ezt ígérték 2010-ben, nagyon nem.
Érdemes lenne egyszer pontról pontra végigmenni a 2010-es, mai napig utolsó Fidesz választási programon, hogy mit valósítottak meg belőle
Egyrészt ilyet nem mondtam. OV-re mondtam, hogy zseni. Egyébként tényleg zsenik, de úgy az összes politikai szereplő az a rendszerváltás óta. Azóta folyamatos a lejtmenet, az árak az egekben, a fizetések a béka segge alatt, de senkit nem vert agyon ez a nyomorult nép, senkit nem lógatott fel az első lámpavasra. Volt idő, mikor ez másképp lett volna. Sajnos szolga nép lett a magyar.BLevi96 írta:Kiserik megmondta, zsenik. Hosszú évek munkája és milliárdok elpazarlása propagandára, de sikerült.ferni írta: Hogy lehetett ennyire megfertőzni gyűlölettel az embereket bakker...
Másrészt sajnos a gyűlölet ott van mindkét oldalban. Ahogy a kormánypártiakban úgy az ellenzékiekben. Ahogy Kovácsné Kiss Terézia kisnyugdíjas gyűlöli az ellenzékieket, úgy ferni is gyűlöli narancsékat. Hogy ki tehet róla? A Fidesz nagyban. De ott volt például 2010, ahol pont így gyűlölte a fél ország Gyurcsányékat, de lehetne sorolni. Ez is jó magyar sajátosság. Régi mondás, ha megdöglik valaki tehene, azt kívánja a magyar, hogy dögöljön meg a szomszédé is.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kiserik megmondta, zsenik. Hosszú évek munkája és milliárdok elpazarlása propagandára, de sikerült.ferni írta: Hogy lehetett ennyire megfertőzni gyűlölettel az embereket bakker...
Börtönbe kéne zárnia narancsékat, amit tettek a magyar néppel.
Ennyire megosztani a magyar népet, ennyire elbutítani őket nyilvánvaló hazugságokkal... Megkérdezik mi '56 üzenete amit mai napokra tekintve és semmi nem jut eszükbe mert ez több mint az egy bites kommunikáció, mint amihez szoktak...
Felháborító bakker mennyi videó van ebből az értelmi fekete lyukból és folyamat megdöbben még jobban az ember mi megy.
Most épp a Jólvanezígy-es válogatás megy és ez valami kegyetlen még mindig.
Hogy lehetett ennyire megfertőzni gyűlölettel az embereket bakker...
Ennyire megosztani a magyar népet, ennyire elbutítani őket nyilvánvaló hazugságokkal... Megkérdezik mi '56 üzenete amit mai napokra tekintve és semmi nem jut eszükbe mert ez több mint az egy bites kommunikáció, mint amihez szoktak...
Felháborító bakker mennyi videó van ebből az értelmi fekete lyukból és folyamat megdöbben még jobban az ember mi megy.
Most épp a Jólvanezígy-es válogatás megy és ez valami kegyetlen még mindig.
Hogy lehetett ennyire megfertőzni gyűlölettel az embereket bakker...
https://www.reddit.com/r/hungary/s/485K72ikpR
Mostanában sokszor belezavarodik a "zseni" főni a számokba. Lehet tényleg tenni kéne egy újabb kört Grazban
Mostanában sokszor belezavarodik a "zseni" főni a számokba. Lehet tényleg tenni kéne egy újabb kört Grazban
-
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Zidane, R9, Benzema, Vinicius
Most megy a Ft alapú béremelés
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
A vége 5össel fog kezdődni.BLevi96 írta:404,06 hol áll meg..Realista24 írta:
403,99
- BLevi96
404,06 hol áll meg..Realista24 írta:403,99BLevi96 írta:
Miért kell korán reggel elrontani az ember kedvét
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
403,99BLevi96 írta:Miért kell korán reggel elrontani az ember kedvétRealista24 írta: 403,3
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BLevi96
Miért kell korán reggel elrontani az ember kedvétRealista24 írta: 403,3
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
403,3
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Feróból kiindulva, szerintem azt sem tudja, mit jelent a szó és a nyaralásból hazahozott szuvenírekre gondol.reeed_ati írta: Nagy Feró: „Magyar Péter lemondana a szuverenitásunkról”⏐ FrissHírek Podcast
Nem néztem még bele, de ez biztos finom lesz..
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nagy Feró: „Magyar Péter lemondana a szuverenitásunkról”⏐ FrissHírek Podcast
Ügyes vagy, egyes! Én meg ezt tanultam az egyetemen, mivel nem tényt írtam, hanem véleményt. Nem állítást, hanem véleményt.Halfkey írta: Alapvetően hehével értek hogy nem ez a fontos, de azért imádom ezeket az érveléseket.
Elhangzott egy jobboldali beszéd, TEHÁT ebből egyértelmű hogy nem jobbos. Ha nem jobbos beszéd lett volna, gondolom logikusan abból is az látszik hogy nem jobbos.
Ismét állítasz valamit, amit nem lehet megcáfolni, mert mindennek ugyanaz a kimenetele, bármi is történt volna. Erről legalább nosztalgikusan beugrottak az egyetemi tanulmányaim, ahol megtanultuk hogy egy komolyan vehető állításnak ki kellene állnia a falszifikálhatóság próbáját, különben összeesküvéselmélet/áltudomány.
Ismét sikerült építő jelleggel hozzászólni a témához
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Meghallgattam, jó beszélgetés volt, a két interjúztató nagyon felkészült volt és elég keményen is alákérdeztek a dolgoknak, néhol már kellemetlenül egyenesen.Rozsabimbo2019 írta: Itt az egyik nagy rémültes KGB-CIA-MOSZAD hármas ügynök, aki MP háta mögött áll.
https://youtu.be/o5w72_OAkzE?si=hqAuaOrWNq5_Z4L3
Torockai szerint
Igazából kb mindenre azonnal értelmes, logikus választ adott Radnai és csak még egyértelműbb lett, hogy Toroczkai Laci csak kombinál mindent össze, hogy az épp kiadjon valami olyan képet, ami megfelel az ő kis gondolati valóságának, hiába egy full butaság az.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Neha amugy tenyleg hasznalnak itt emberek olyan szavakat amikrol meg nem is hallottam. Ugy irigylem ezeket a szokincseket.Tjacks írta: falszifikálhatóság=elmélet megcáfolhatósága, (a nem agyoniskolázott emberek számára, másoltam )
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
falszifikálhatóság=elmélet megcáfolhatósága, (a nem agyoniskolázott emberek számára, másoltam )