Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nuevo_ericco

Re: Politika

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 25., péntek 15:08

kiserik írta: Persze. Akkor és azóta nem gyűlölték az mszp-sek/dk-sok a fideszeseket? Dehogynem. Vagy az átkosban a felek egymást? Szintén zenész. Oda rakok egyenlőséget, ahová kell.
Már megint nem sikerült felfognod, amit írtam, de már megszoktam. Nem erről beszéltem. A fideszes szavazók a propaganda hatására olyanokat is gyűlölnek, akik még nem voltak hatalomnál, annak közelében sem, ergo semmi, vagy csak nagyon minimális befolyásuk volt az elmúlt 25 év dolgaira. Szóval nem oda raktad, ahova kell, hanem oda, ahova az elmúlt 14 évben annyiszor hallottad.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 25., péntek 14:29

nuevo_ericco írta:
kiserik írta:ahol pont így gyűlölte a fél ország Gyurcsányékat
Ami jogos. Azóta viszont megjelent egy csomó más politikus, politiklai errő, akik nem voltak hatalomban, mégis gyűlölték/gyűlölik őket a fideszesek. Annak semmi más oka nincs, csakis Orbánék folyamatos hazudozásai, uszításai, karakterrombolásai.
Ismét oda raksz egyenlőségjelet, ahova nem kéne.
Persze. Akkor és azóta nem gyűlölték az mszp-sek/dk-sok a fideszeseket? Dehogynem. Vagy az átkosban a felek egymást? Szintén zenész. Oda rakok egyenlőséget, ahová kell.

Persze a fiataloknak minden új. Ezt megértem.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 25., péntek 14:20

kiserik írta:ahol pont így gyűlölte a fél ország Gyurcsányékat
Ami jogos. Azóta viszont megjelent egy csomó más politikus, politiklai errő, akik nem voltak hatalomban, mégis gyűlölték/gyűlölik őket a fideszesek. Annak semmi más oka nincs, csakis Orbánék folyamatos hazudozásai, uszításai, karakterrombolásai.
Ismét oda raksz egyenlőségjelet, ahova nem kéne.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 25., péntek 14:17

kiserik írta:
BLevi96 írta:
Kiserik megmondta, zsenik. Hosszú évek munkája és milliárdok elpazarlása propagandára, de sikerült.
Egyrészt ilyet nem mondtam. OV-re mondtam, hogy zseni. Egyébként tényleg zsenik, de úgy az összes politikai szereplő az a rendszerváltás óta. Azóta folyamatos a lejtmenet, az árak az egekben, a fizetések a béka segge alatt, de senkit nem vert agyon ez a nyomorult nép, senkit nem lógatott fel az első lámpavasra. Volt idő, mikor ez másképp lett volna. Sajnos szolga nép lett a magyar.

Másrészt sajnos a gyűlölet ott van mindkét oldalban. Ahogy a kormánypártiakban úgy az ellenzékiekben. Ahogy Kovácsné Kiss Terézia kisnyugdíjas gyűlöli az ellenzékieket, úgy ferni is gyűlöli narancsékat. Hogy ki tehet róla? A Fidesz nagyban. De ott volt például 2010, ahol pont így gyűlölte a fél ország Gyurcsányékat, de lehetne sorolni. Ez is jó magyar sajátosság. Régi mondás, ha megdöglik valaki tehene, azt kívánja a magyar, hogy dögöljön meg a szomszédé is.
Csak van ám egy sarkos különbség: a fideszes Terike néni azért gyűlöli az ellenzéket, mert zseni Viktor király azt mondta neki, hogy gyűlölnie kell. Ennyi, kész, más oka nincs rá.

Én, meg ferni, meg még más ellenzéki szavazók pedig azért gyűlöljük a Fideszt, mert hiába a kétharmados felhatalmazás, hiába a 2020-ig csúcson pörgő világgazdaság és eurómilliárdok, amik ömlöttek az országba, arra használták fel ezt, hogy a saját maffiaállamukat kiépítsék, miközben lerohasztották az ország maradék részét is, amit Gyurcsányéknak nem sikerült előtte. Nem ezt ígérték 2010-ben, nagyon nem.

Érdemes lenne egyszer pontról pontra végigmenni a 2010-es, mai napig utolsó Fidesz választási programon, hogy mit valósítottak meg belőle

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 25., péntek 14:04

BLevi96 írta:
ferni írta: Hogy lehetett ennyire megfertőzni gyűlölettel az embereket bakker...
Kiserik megmondta, zsenik. Hosszú évek munkája és milliárdok elpazarlása propagandára, de sikerült.
Egyrészt ilyet nem mondtam. OV-re mondtam, hogy zseni. Egyébként tényleg zsenik, de úgy az összes politikai szereplő az a rendszerváltás óta. Azóta folyamatos a lejtmenet, az árak az egekben, a fizetések a béka segge alatt, de senkit nem vert agyon ez a nyomorult nép, senkit nem lógatott fel az első lámpavasra. Volt idő, mikor ez másképp lett volna. Sajnos szolga nép lett a magyar.

Másrészt sajnos a gyűlölet ott van mindkét oldalban. Ahogy a kormánypártiakban úgy az ellenzékiekben. Ahogy Kovácsné Kiss Terézia kisnyugdíjas gyűlöli az ellenzékieket, úgy ferni is gyűlöli narancsékat. Hogy ki tehet róla? A Fidesz nagyban. De ott volt például 2010, ahol pont így gyűlölte a fél ország Gyurcsányékat, de lehetne sorolni. Ez is jó magyar sajátosság. Régi mondás, ha megdöglik valaki tehene, azt kívánja a magyar, hogy dögöljön meg a szomszédé is.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. október 25., péntek 13:38

ferni írta: Hogy lehetett ennyire megfertőzni gyűlölettel az embereket bakker...

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 25., péntek 12:23

Börtönbe kéne zárnia narancsékat, amit tettek a magyar néppel.

Ennyire megosztani a magyar népet, ennyire elbutítani őket nyilvánvaló hazugságokkal... Megkérdezik mi '56 üzenete amit mai napokra tekintve és semmi nem jut eszükbe mert ez több mint az egy bites kommunikáció, mint amihez szoktak...

Felháborító bakker mennyi videó van ebből az értelmi fekete lyukból és folyamat megdöbben még jobban az ember mi megy.

Most épp a Jólvanezígy-es válogatás megy és ez valami kegyetlen még mindig.

Hogy lehetett ennyire megfertőzni gyűlölettel az embereket bakker...

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 25., péntek 12:10

https://www.reddit.com/r/hungary/s/485K72ikpR

Mostanában sokszor belezavarodik a "zseni" főni a számokba. Lehet tényleg tenni kéne egy újabb kört Grazban :mrgreen:

lzoltan
Kedvenc játékosaid: Maradona, Zidane, R9, Benzema, Vinicius

HozzászólásSzerző: lzoltan » 2024. október 25., péntek 9:35

Most megy a Ft alapú béremelés

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. október 25., péntek 9:35

BLevi96 írta:
Realista24 írta:

403,99 :mrgreen:
404,06 hol áll meg.. :roll:
A vége 5össel fog kezdődni.

BLevi96

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. október 25., péntek 9:30

Realista24 írta:
BLevi96 írta:
Miért kell korán reggel elrontani az ember kedvét :lol:
404,06 hol áll meg.. :roll:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 25., péntek 9:16

BLevi96 írta:
Realista24 írta: 403,3 :smile:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BLevi96

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. október 25., péntek 9:03

Realista24 írta: 403,3 :smile:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 25., péntek 8:28

403,3 :smile:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. október 24., csütörtök 15:37

reeed_ati írta: Nagy Feró: „Magyar Péter lemondana a szuverenitásunkról”⏐ FrissHírek Podcast

Nem néztem még bele, de ez biztos finom lesz.. :mrgreen:
Feróból kiindulva, szerintem azt sem tudja, mit jelent a szó és a nyaralásból hazahozott szuvenírekre gondol.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. október 24., csütörtök 14:46

Nagy Feró: „Magyar Péter lemondana a szuverenitásunkról”⏐ FrissHírek Podcast

Nem néztem még bele, de ez biztos finom lesz.. :mrgreen:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 24., csütörtök 14:34

Halfkey írta: Alapvetően hehével értek hogy nem ez a fontos, de azért imádom ezeket az érveléseket.

Elhangzott egy jobboldali beszéd, TEHÁT ebből egyértelmű hogy nem jobbos. Ha nem jobbos beszéd lett volna, gondolom logikusan abból is az látszik hogy nem jobbos.

Ismét állítasz valamit, amit nem lehet megcáfolni, mert mindennek ugyanaz a kimenetele, bármi is történt volna. Erről legalább nosztalgikusan beugrottak az egyetemi tanulmányaim, ahol megtanultuk hogy egy komolyan vehető állításnak ki kellene állnia a falszifikálhatóság próbáját, különben összeesküvéselmélet/áltudomány.
Ügyes vagy, egyes! Én meg ezt tanultam az egyetemen, mivel nem tényt írtam, hanem véleményt. Nem állítást, hanem véleményt.

Ismét sikerült építő jelleggel hozzászólni a témához :happy:

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 24., csütörtök 13:55

Rozsabimbo2019 írta: Itt az egyik nagy rémültes KGB-CIA-MOSZAD hármas ügynök, aki MP háta mögött áll.

https://youtu.be/o5w72_OAkzE?si=hqAuaOrWNq5_Z4L3

Torockai szerint :lol:
Meghallgattam, jó beszélgetés volt, a két interjúztató nagyon felkészült volt és elég keményen is alákérdeztek a dolgoknak, néhol már kellemetlenül egyenesen.

Igazából kb mindenre azonnal értelmes, logikus választ adott Radnai és csak még egyértelműbb lett, hogy Toroczkai Laci csak kombinál mindent össze, hogy az épp kiadjon valami olyan képet, ami megfelel az ő kis gondolati valóságának, hiába egy full butaság az.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. október 24., csütörtök 13:10

Tjacks írta: falszifikálhatóság=elmélet megcáfolhatósága, (a nem agyoniskolázott emberek számára, másoltam :kalapos: )
Neha amugy tenyleg hasznalnak itt emberek olyan szavakat amikrol meg nem is hallottam. :mrgreen: Ugy irigylem ezeket a szokincseket.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 24., csütörtök 13:04

falszifikálhatóság=elmélet megcáfolhatósága, (a nem agyoniskolázott emberek számára, másoltam :kalapos: )

Vissza: