Megy a meccs!
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Theo és Morata gólra mekkora az odds?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Cama volt az egyedüli vállalható ember legutóbb, nyilván pad.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Nekem mindegy ki játszik és hol. Az elmúlt 1-1.5 hét után én egy asztalra kirakós mi a világ ellen reakciót szeretnék látni. Mutassák meg, hogy dühösek, mutassák meg, hogy érdekli őket mi történt és mutassák meg mit tudnak és együtt csapatként bepöccentek és hadat üzennek mindenkinek. Nem kell joga bonito de maximum effort kötelező. Aki ezek után nem melózik az rossz helyen van.
Tovabba camavinga helyett modric
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Pad'em
RMTV szerint diamond Bellinghammel középen.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Jude és Jobe természetesen Amennyit melózik eddig is 2 volt. Fede meg 8-szor volt a pályán
- Mester77
A másik Bellingham milyen álnéven lép pályára?Realista24 írta: A Real Madrid kezdocsapata:
Lunin, Lucas V., Militao, Rudiger, Mendy, Tchouameni, Valverde, Camavinga, Bellingham, Vini Jr. és Bellingham.
Vamoooooooooooosss!!!
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Bellingham klonok
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Végre két Bellinghamünk van, erre vártam mióta.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Real Madrid kezdocsapata:
Lunin, Lucas V., Militao, Rudiger, Mendy, Tchouameni, Valverde, Modric, Bellingham, Vini Jr. és Mbappe.
Vamoooooooooooosss!!!
Lunin, Lucas V., Militao, Rudiger, Mendy, Tchouameni, Valverde, Modric, Bellingham, Vini Jr. és Mbappe.
Vamoooooooooooosss!!!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real Madrid - Barcelona 0-4
Szégyen.
Szégyen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Messi
- Kedvenc csapatod: Barca
4-0 úgy hogy kihagytak 2-3 ajtó ablak ziccert…
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Négynél nem voltam hajlandó tovább nézni és idegeskedni. Csak magunkat okolhatjuk, ott volt a lehetőség, ma kevésnek találtattak a világ legjobb csatárai. Tavaszig van idő gyakorolni a les kijátszását
Borzasztó az, hogy mindig mi vagyunk azok, akik igazán beleszaladunk a késbe
Borzasztó az, hogy mindig mi vagyunk azok, akik igazán beleszaladunk a késbe
- BlancoMark
Mind elfutas, semmi kidolgozott foci. Nem mukodik ez Mbappeval, nekunk egy center (Haaland) hianyzott, nem meg egy Vini.Galacticos írta:Mbappenak volt kb 3 vininek 1 fullos ziccere. Mindegy hogy balszelso vagy csatar 10meterrol tegye el.BlancoMark írta: Mondjuk nem tudom mit varunk ket balszelsovel elol. Joseluval veszelyesebbek voltunk mert legalabb center volt.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Körül sem nézett MBappé csak futott..Pedig Vini még ki is várt, hogy ne legyen 12. les is..csak az lett..
I
I
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
EnnyiBlancoMark írta: Mondjuk nem tudom mit varunk ket balszelsovel elol. Joseluval veszelyesebbek voltunk mert legalabb center volt.
Ez nem FIFA hogy majd működik.
Hiba volt hozni. Mar nem volt ra szukseg, neki volt ránk, hogy mentse a karriert. Dehat meglepő mód fasz mentalitása van surprise surprise
ZIDANE
- Galacticos
Mbappenak volt kb 3 vininek 1 fullos ziccere. Mindegy hogy balszelso vagy csatar 10meterrol tegye el.BlancoMark írta: Mondjuk nem tudom mit varunk ket balszelsovel elol. Joseluval veszelyesebbek voltunk mert legalabb center volt.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Ez a 4 gól ott kezdődött hogy 3 impotens bandzsa barom sorba spanolta fel a barcat a szar helyzet kihasználással és agyatlan döntéseikkel... Év elején láttuk hogy ez a csapat nagyon pofára fog esni... Ideje felébredni de asszem bármilyen változással kell várni nyárig
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Cristiano
- Kedvenc csapatod: RM
Okos hehitónak végre igaza lesz, 0-4..
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Atyaeg. Na akkor azonnal igazolni valakit Lucas helyere. Most. Ezt nem vagyok hajlandó egész évben nézni.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”