Valoszinuleg mindketto, ahogy ziro is irta kicsit nagy lett az arc, a csapatban meg nincs nagyon helye. Vagyis van, de akkor meg MBappenak nincs.ELSiete írta:
Vajon a játékos lett rosszabb, vagy az edző alkalmazza rossz taktikába?
Jude Bellingham - 5
Re: Jude Bellingham - 5
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Vajon a játékos lett rosszabb, vagy az edző alkalmazza rossz taktikába?Sierra írta: Nagyon szomoru hogy teljesen el van tunve. Oke hogy a mezonyben csuszik maszik de hat nem ezert lett hozva, meg amugy is sokkal tobb van benne. De hogy iden 0 golja van igy lassan novemberben, az meglepett.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Nagyon szomoru hogy teljesen el van tunve. Oke hogy a mezonyben csuszik maszik de hat nem ezert lett hozva, meg amugy is sokkal tobb van benne. De hogy iden 0 golja van igy lassan novemberben, az meglepett.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Így. A melót nem veszem el tőle, semmiképp, de valahogy egy mezei szerelésnél is úgy viselkedik, mintha egy fifa highlight-ra készülne épp. Baromi jó kvalitásai vannak, de a hozzáállása elment egy rossz irányba.ateeemadrid írta: Azért azt is tegyük hozzá, hogy gecisokszor csak ilyen látványos eszetlen csúszkálásokat nyom, bármiféle eredmény nélkül. Érdemes pl Camaval összevetni azt a nagy melót. Gyenge ő is, kár a mai után védeni sztem.
Nem illik.
- ateeemadrid
Azért azt is tegyük hozzá, hogy gecisokszor csak ilyen látványos eszetlen csúszkálásokat nyom, bármiféle eredmény nélkül. Érdemes pl Camaval összevetni azt a nagy melót. Gyenge ő is, kár a mai után védeni sztem.ferni írta: Mezőnyben rengeteget melózik, legalább ezt ne vegyük el tőle.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Egyébként tényleg, szó se róla, rengeteget melózik. Valverdével kéz a kézben.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Nem a franciának magának van köze, hanem annyiban lett más a dolog, hogy eddig Bellingham szabadabban mozgott, érkezett rendre elől, keresték a társak és nagyobb szerepe volt..ziro4vr írta: Semmi köze ehhez a franciának, volt egy hiperklasszis fél szezonja, azóta abból él, hatalmas pofa, átlagos teljesítmény. Én ennyit látok. A potenciál ott van benne, a mai piacon egy kiemelkedő értékű játékos, de ez inkább a mai piacot minősíti. Kicist neki is el kéne gondolkodnia, ahogy mindenkinek.
Most jött egy 9-es támadó, abból is akit a legjobbat csak lehet venni. Mert MBappé a legjobb a világon, akárhány helyzetet is hagyott ki. A társak őt keresik, őt és Vinit ugratják ki. Bellingham meg hátrébb szorult, képletesen és a pályán is.
Ettől még nem lett Bellingham szarabb játékos, ahogy MBappé sem felejtett el focizni. A kémia nincs meg a játékosok között.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Ez a srac nem tud szarul jatszani.
Tud hasznosan,meg extran.
Ma a hasznos volt “csak”.
Tud hasznosan,meg extran.
Ma a hasznos volt “csak”.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
már tavasszal is hátrébb volt és csak robotolt ugyanígy, de az akkor működöttBlancoMark írta:De aki ennyire clutch elol azt miert egetjuk hatul meg a mezonyben szenne mint valami szurke eminenciast? Nem azert hoztuk, hogy csak robotoljon. Igen is Mbappe miatt kerult hatra.ferni írta: Mezőnyben rengeteget melózik, legalább ezt ne vegyük el tőle.
- BlancoMark
De aki ennyire clutch elol azt miert egetjuk hatul meg a mezonyben szenne mint valami szurke eminenciast? Nem azert hoztuk, hogy csak robotoljon. Igen is Mbappe miatt kerult hatra.ferni írta: Mezőnyben rengeteget melózik, legalább ezt ne vegyük el tőle.
- flori
Bőven túl volt lőve az elősző ősze, nem az a szint. Kiemelkedő játékos a mai felhozatalban, de a helyén kell kezelni. Tényleg nincs posztja, azt ki kell főzni valahogy. Sajnos egyre inkább látszik, ha kiegyensúlyozott csapatot akarunk, akkor valakinek menni kell. Kiváncsi leszek.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Valverdevel ketten együtt fölöslegesek a csapatba.
Mezőnyben rengeteget melózik, legalább ezt ne vegyük el tőle.
- ziro4vr
Semmi köze ehhez a franciának, volt egy hiperklasszis fél szezonja, azóta abból él, hatalmas pofa, átlagos teljesítmény. Én ennyit látok. A potenciál ott van benne, a mai piacon egy kiemelkedő értékű játékos, de ez inkább a mai piacot minősíti. Kicist neki is el kéne gondolkodnia, ahogy mindenkinek.
Nem illik.
- Steve
Az nem az én hibám, hogy ha nem látod, hogy a francia érkezése után megváltozott a szerepe..ziro4vr írta: Jaja tavasszal is a francia csinálta ki meg a pöcsös nője biztosan.
Kicsit elszakadt valami és itt harcolsz MBappe miatt, idegben tolva.. De én nem MBappet bántottam, ha tudnád értelmezni a szöveget.
Annyit merészeltem megemlíteni, hogy a francia érkezése megváltoztatta az ő szerepét.
Szerintem össze fog ez a támadó brigád szokni és onnantól kegyetlenek lesznek. MBappe is fogja ontani gólokat még és a régi Bellinghamet is vissza fogjuk kapni. Össze kell kovácsolni őket.
Mindenki maga alatt teljesít ilyen káoszban. Senki se tudja mit kéne játszani, főleg carlo nem.
- ziro4vr
Jaja tavasszal is a francia csinálta ki meg a pöcsös nője biztosan.
Nem illik.
- Steve
Kicsinálta Mbappé érkezése és nincs főszerepe, se igazán posztja..de legalább 12x lesre futottak előtte a támadó társak.RealRaúl77 írta: Nem tudom, mi van vele idén. Árnyéka önmagának.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nem tudom, mi van vele idén. Árnyéka önmagának.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ma oldschool angol volt a pályán, mint egy jó Crouch úgy botladozott.